2011 Ekim Anneleri

kısllar gittiğiniz hastanelerde nts muayene dışında üzrete tabi midir öğrendiniz mi??

hastanesine göre değişiyormuş, bnm ki mesela muayene 130 nts 40 tl..36.haftadan sonra hafta dabir bağlanmak gerekmiş.. sankim kazıklanıyorummmmm ((((((

kızlarr ben gördüğüm hiç bir rüyayı hatırlamıyorum ablam sabah aradı nefes nefese doğurdunmu diyo rüyasında beni görmüş bakalım yorumlayabilen olursa sevinirim

annem ablam ben up uzun ağaçlı bir yolda yürüyomuşuz, (ben ikizlere hamileymişim)hızlanıp öne geçmişim daha sonrada bebekler geliyo diye çığlık atmaya başlamışım ablam hemen taksi aramak için koşturmaya başlamış, arkasını dönüp bize bir bakmış ambulans gelmiş ikizlerden biri doğmuş ve ölmüş hemen bize doğru koşup bana içerdeki rüzgar korkma ablacım bişi olmıycak diye beni sakinleştirmeye başlamış daha sonra ambulans çok heybetli bir arabaya dönüşmüş ve ablam uyanmışş
sizce tek yorum totosu açıktamı kalmış yoksa varmıdır acaba bi anlamı :26:

canım nst doğrusu ben 29 haftalıkken bağlandım muaynem 50 tl nst ücreti 29 tl sanırım bende artık 2 haftada bir bağlanıcam kendilerine

Son düzenleme:
canım nst doğrusu ben 29 haftalıkken bağlandım muaynem 50 tl nst ücreti 29 tl sanırım bende artık 2 haftada bir bağlanıcam kendilerine

ya ne saçma muayene ücreti verıosun üstüne bide nts ye para.. ya nasıl sömürcekler şaşırmışlar artıkkyaa.... valla kıscemm çokk masraflı şimdidenn ..Allahım kuvvet evrsin çalışam 3 haftaya kadar ne çalışsam kardır...

ya bide biz doğum iznine ayrıldığımızda, izinli olduğumuz dönemde sigortamız ödenmiyormuş doğru mu bilgisi olan varmı??

wavvv çok pahalıymış... ama muayene pahalı olduğundan nts de 40 normal olabilirde..

wavvv çok pahalıymış... ama muayene pahalı olduğundan nts de 40 normal olabilirde..

sorma cnm ya bu hastane batırdı bizi.bi başladık şimdi de değiştirmek istemıom.güya özel sağ sigortamız var şimdiden limit yarılandı ve doğuma bi o kdr daha eklıcez.oyyyyyyyyyyyy şiştim valaaa

Hayır olsun inşallah gündüz niyetine diyelim.. Edacım sağol canım, bu aralar benide herkes rüyasında görüp bi evham arıyorlar ya, bende tedirgin oluyorum biri seni rüyamda gördüm dediğinde. İyimi kötümü filan diye insan geriliyo...

evet canım ama gerekli benim dayımın kızı sancılanmış haberi yok nst de çıktı sancıları ve aynı gün doğum yaptı gerekli ama çok pahalı Allah elden ayaktan düşürmesin çalışır öderiz

evet canım sigorta çıkışımız yapılmıyor ama ödenmiyorda donduruluyor bizim zaten sskdan alcağımız doğum parası o 4 ay içinde ödenmeyen günümüzün parasını alıyoruz (8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası) yani en azından beniim bildiğim bu yanlışsam düzeltin bacılar

ben 35+0 da ilk kez bağlanıcam, senin nekadar erken bağlamışlar, yada benimki mi geç anlamadım.
birde bu sgk neden karşılamıyoki bu nts denen şeyi. sanki kendimiz özellikle talep ediyoruz:)

Kadir gecemiz mübarek, bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.

Aminnnnnnnn... Öyle güzel yazmışsınız ki kızlar amin demeden geçemedim...

Canım fındıkların tez zamanda iyileşsin inşallah. Zaten hamilelik zor bir süreç, bir de fındıklarla uğraştırmasın Rabbim seni.

Nejla dr. bu çatı olayına bakarken acımadı demişsin ya, kontrolü eskiden olduğumuz muayneler gibi yoksa farklı bişey yapıyormu canım ya. :18: öfff ben daha bundan korkuyorum.

Günaydın herkese.
Ey talihsizlerin sığınağı,
ey âcizlerin güç kaynağı,
ey dertlilerin tabibi
ey yolda kalmışların yol göstereni!
Ey çaresizler çaresi!
ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!
İçinde bulunduğumuz kadir gecesi hürmetine bizleri affeyle ya Rabbi...(amiiinn)

iş veren ödemiyor ama ssk ödüyormu onu bilmem

LEYNAcım doğum günün kutlu olsun arkadaşım. miniğinle uzun, sıhhatli huzur dolu bir ömür nasip etsin Rabbim.

HANZADE canım çok geçmiş olsun . Allah yaşatmasın inş. biran önce kurtul.

NEJLa cım maş. oğluşuna. kız isim ne düşündünüz siz? Bu arada inş. kolay bir normal doğum olur.

AHESTEE Yusuf Kerem Bey e de maş. şekerin de düşmüş çok sevindim. inş. sorun yaratmaz artık sana.

ŞEYMA geçmiş olsun canım sana. Allah şifa versin.

kızlar bu mübarek günde birbirimizi dualarımızdan eksik etmeyelim. biliyosunuz müminin mümine ettiği dua daha makbuldur Allah katında.
paşam'ı da ekleyim dualarımıza. Rabbim tüm bebek isteyenleri hayırlı bi şekilde taçlandırsın inş.

Ben 3 keredir bağlanıyorum nst ye fakat ücret ödemiyorum istemediler yani

evet canım, doğum izninde olduğun için raporlu gözüküyosun sgk'da, 8+8 haftalık raporun yani çalışmadığın dönemin ücretini sgk'dan alıyosun.

ben 35+0 da ilk kez bağlanıcam, senin nekadar erken bağlamışlar, yada benimki mi geç anlamadım.
birde bu sgk neden karşılamıyoki bu nts denen şeyi. sanki kendimiz özellikle talep ediyoruz:)

benim sancılarım var canım doktorda bebeğin suyunun fazla olduğunu görünce nst istedi
suyun fazla olması erken doğum sancılarını tetikliyomuş benim vajinama doğru giren saniyelik keskin sancılarda suyun fazla olmasından dolayıymış basınç yapıyormuş vs... normal olan seninkidir yani canım biz oğlumla erkenciyiz

tünaydın anneler ve güzel melekleri.:87: hayırlı cumalar hepinize.kadir geceniz mubarek olsun,tüm hastalara şifa,tüm dertlilere deva,tüm fakirlere aş,tüm işsizlere iş diliyoruz kızımla.bu kızımın ilk kadir gecesi ona ve bütün meleklere bol bol dua edecem bu gece.inşallah hepinizin duaları ve dilekleri kabul olur canlarım.

canım çok fazla tuvalete çıkmak da iyi değil,sürekli orayı tahriş ettirip mikroplanmasına neden oluyor kaba tabirle...önemli olan dengeli wc'ye çıkmak.tekrar geçmiş olsun

İstikrarı bi sağlasam çok süper olcak zeytincim, vitaminleri kesti dr. bir hafta bakalım nasıl olcak, çok sağol :)

Son düzenleme:

Bende 20 tl alıyorlar nst için, muayne ücretide 30 tl. Senin ki uçukmuş biraz ama napacan eli mahkum ne istiyorlarsa veriyoruz. Takma kafana, az kaldı inşallah.

Kesin açıkta kalmış. Bizimkilerde her rüyasını bana anlatıyordu, ay ondan bile etkileniyordum, öyle mi olacak böyle mi olacak kurmaya başlıyordum.. Artık dedim rüyanızda ne görürseniz görün bana anlatmak yok. Sanki gebe onlar, beni geçmişlerdi walla rüya konusunda. Neyse şimdi kimse birşey anlatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…