kısllar gittiğiniz hastanelerde nts muayene dışında üzrete tabi midir öğrendiniz mi??
hastanesine göre değişiyormuş, bnm ki mesela muayene 130 nts 40 tl..36.haftadan sonra hafta dabir bağlanmak gerekmiş.. sankim kazıklanıyorummmmm((((((
Herkese Günaydın;
Kandiliniz mübarek olsun. Bugün oruç tutayım demiştim ama yapamıcam sanırım
Hanzade daha iyisin inşallah canım? İzne ayrılmana ne kadar kaldı senin?
Rumuz ve Deniz ikinizde de şimdi ayrı bir mutluluk vardır izne ayrılıyorsunuz artık
Kübra doğumgünün kutlu olsun nice mutlu senelere
Canom sizin apartmana mülakatla alıyorlar herhalde komşularınızı hepsi ayrı bir çatlak zannedersem
Nejla dünürcüm oğlumuz kocaman olmuş ne güzel çatın da müsaitmiş normal doğuma çok sevindim az bir şey kaldı maşallah
Biz de bugün doktora gidiyoruz kızımı görücem ilk defa NST ye bağlayacaklar nasıl bir şey acaba? Yarın da benim ailem&eşimin ailesi iftara misafirimiz olacak bugünden hazırlamam gereken şeyler var bir de kuaföre gidicem bugün cesaretimi topladım Emla mı aldım nihayet[/QUOTE
Sağol canım daha iyiyİm tabi, gör bakalım beyza hanım nasıllarmış artık kiloları artıyor, iyiden iyiye büyüyorlar maşallah, NST ye aldıklarında eline pil gibi bir şey tutuşturuyorlar canım bebiş hareket ettiğinde ona basıyosun unutma ben ilk başta bilmiyordum, hemşire hiç oynamadımı dedi bebek, oynadı dedim. Basmamışsın dedi, söylemediniz dedim :)) Çok gülmüştük ve 20 dakika daha beklemiştim makinada. Birde kalp atışı yeri hemen bulunamayabiliyor, duruşundan dolayı zor bulunabiliyor panik yapma :)
Yaaa kızlar bende 1 hafta bayram tatili var nasıl olsa sonra 4 hafta çalışıcağım ve bitecek diye hayeller kurarken yıkıldım resmen. Sanırım pazartesi ve cuma getirticekler bizi. Bölününcede tatil işe yaramıyorki. Nasıl kaytarırırm diye plan yapıyorum acaba yer ayırttık İstanbulda olmayacağımmı desem. Ama işin kötüsü patronlarla aynı semtte oturuyoruz ya beni görürlerse. Offf çok moralim bozuldu sabah sabah yaaaaaaa bir gün gelmiyorum ortam bozuluyorrr
sinir bozucu, sen hamileliğini kullan canım en azıdnan pazartesi gitme ya arefe hem.. Hamile olmasam benide getirtirlerdi heralde iyie serdim işleri... Neyse az kaldı doğum sonrası çok iznin olcak onu düşün :)
herkese günaydın
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün hürmetine allahım hepimizin tüm günahlarını bağışlasın gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun, bütün hastalarımız şifa, borçlularımız eda, işsizlerimiz iş, aşsızlarımız aş, evsizlerimiz ev, çocuksuzlarımıza ve bizlere hayırlı evletlar, bizede kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..... bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun
Amiin ağzına salık canım...
BÜTÜN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞLARIM
hanzadecim dün hemoroit soronunu duydum rumuzdan ama sana yazmamıştım geçmiş olsun diye geçmişi okuyamazsındiye düşünmüştüm maşallah tek tek okumuşsun
hiç yaşamadım ama ne kadar zor bir şey olduğunu yaşayanlardan biliyorum canım allah yardımcın olsun bu sorunu yaşayanlarında yardımcısı olsun inşallah bir an önce çözümü bulunur da siz de rahata erersiniz neyse ki sen de izne ayrılıyorsun belki ev daha iyi gelir bütün gün sandalye tepesinde oturmak koly değil benim de ayaklarım patlama derecesine geldi bir bakan bir daha bakıyor ayaklarıma hiç bir ayakkabım olmuyor sızısı da cabası neyse tek yavrularımız iyi olsunlarda katlanırız napalım anne olmak kolay değil...
İnşallah yaşamassın canım.. hızlı hızlı göz gezdirdim alel acele tatlım gönüller bir olsun ne farkeder, iznim bir hafta gecikti ama olsun eylül 12 de çıkıcam... Ayaklarını dik leyna mümkün mertebe yüksekte tutmay açalış artık dahasık kalk dolaş. Az kaldı evet iyi olsunda bebişler geçer elbet bu günlerde...
canım nst doğrusu ben 29 haftalıkken bağlandım muaynem 50 tl nst ücreti 29 tl sanırım bende artık 2 haftada bir bağlanıcam kendilerine
kısllar gittiğiniz hastanelerde nts muayene dışında üzrete tabi midir öğrendiniz mi??
hastanesine göre değişiyormuş, bnm ki mesela muayene 130 nts 40 tl..36.haftadan sonra hafta dabir bağlanmak gerekmiş.. sankim kazıklanıyorummmmm((((((
wavvv çok pahalıymış... ama muayene pahalı olduğundan nts de 40 normal olabilirde..
kızlarr ben gördüğüm hiç bir rüyayı hatırlamıyorumablam sabah aradı nefes nefese doğurdunmu diyo rüyasında beni görmüş bakalım yorumlayabilen olursa sevinirim
annem ablam ben up uzun ağaçlı bir yolda yürüyomuşuz, (ben ikizlere hamileymişim)hızlanıp öne geçmişim daha sonrada bebekler geliyo diye çığlık atmaya başlamışımablam hemen taksi aramak için koşturmaya başlamış, arkasını dönüp bize bir bakmış ambulans gelmiş ikizlerden biri doğmuş ve ölmüş hemen bize doğru koşup bana içerdeki rüzgar korkma ablacım bişi olmıycak diye beni sakinleştirmeye başlamış daha sonra ambulans çok heybetli bir arabaya dönüşmüş ve ablam uyanmışş
sizce tek yorum totosu açıktamı kalmış yoksa varmıdır acaba bi anlamı :26:
ya ne saçma muayene ücreti verıosun üstüne bide nts ye para.. ya nasıl sömürcekler şaşırmışlar artıkkyaa.... valla kıscemm çokk masraflı şimdidenn ..Allahım kuvvet evrsin çalışam 3 haftaya kadar ne çalışsam kardır...
ya bide biz doğum iznine ayrıldığımızda, izinli olduğumuz dönemde sigortamız ödenmiyormuş doğru mu bilgisi olan varmı??
canım nst doğrusu ben 29 haftalıkken bağlandım muaynem 50 tl nst ücreti 29 tl sanırım bende artık 2 haftada bir bağlanıcam kendilerine
herkese günaydın
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün hürmetine allahım hepimizin tüm günahlarını bağışlasın gönlümüzden geçen tüm dualarımız kabul olsun, bütün hastalarımız şifa, borçlularımız eda, işsizlerimiz iş, aşsızlarımız aş, evsizlerimiz ev, çocuksuzlarımıza ve bizlere hayırlı evletlar, bizede kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..... bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun
Günaydın kızlar, Hayırlı cumalar, Kadir geceniz mübarek olsun şimdiden :)
Rabbim; Dertlilere deva, borçlulara eda, hastalara şifalar eyle... Kimin gönlü evlat hasreti ile yanıyorsa 1000 aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece hürmetine, bu gece okunan kuranlar ve hatimler hürmetine kabeye ve yer yüzüne inen melekler hürmetine. Efendimizin gül kokusu, nur yüzü hürmetine, bizim aklımızın ermediği bilmediği ama senin katında mübarek saydığın ne varsa hepsinin hürmetine, tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eyle karınlarını kucaklarını doldur... Emanetini taşıyan bütün arkadaşlarıma, tanıdığım tanımadığım bütün kullarına yanlarında banada evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirip, kucaklamamızı nasip eyle. Amiin....
herkeze hayırlı sabahlar diliyorum.bugün iki güzellik biradara .bugün rabbim hayır düşünen herkezin dualarını kabul etsin inş.hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar nasipetsin.bu günlerin hatrına rabbim tüm derdi ,borcu,huzursuzluğu olan mümin kullarının hacetlerini gidersin açılan ellerimizi boşa çevirmesin.biliyosunuz ismen dua etmek çok önemli bu gece birbirimize ismen dua edelim bir liste oluşturalım.müminin mümine edeceği dua kabul olurmuş.rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun.amin
Hepinizden Allah razı olsun. Sabah geçmiş olsun mesajlarınızı okudum, düşünceli arkadaşlarım benim. Allah sizlere vermesin böyle bir durumu inşallah
Çok zor iki gün geçirdim sanırım doğum yapsam normal yolla altım bu kadar ağrırdı... Popomun ağrısı kukumun etlerine bacaklarıma kadar vurdu. Acıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum... Ne yatabildim nede oturabildim...Hemoroidin beni bu denli kitleyeceği aklıma gelmemişti aynı kramp gibi ve uzun ca bir süre... Kanamasıda cabası. Popomda 3 tane fındık büyüklüğünde meme var malesef, içeride girmiyorHamdolsun bugün daha iyiyim. Anne olmak ne kadar zormuş diye düşünüp aneciğimi andım durdum... Bir yyandan karnımı tutup kızım senle ilgisi yok diye diye ağlamaya devam ettim. Beterin beteri var diyorum ama insanın canı neresi acıyosa orda atıyomuş işte... Şükür bu halimize...
unuttum yaaa
HANZADE VE ŞEYMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ EN KISA ZAMANDA ATLATIRSINIZ.
teşekkür edrim nidacım.bende korkuyodum ama korktuğum kadar değilmiş inş doğumda böyle olur.yaa bu ilişkiden biraz daha farklı ama zor değil.canım bende bayağıdır var o kalça kemiklerindeki ağrı çatı genişliyormuş ondan.
ya ne saçma muayene ücreti verıosun üstüne bide nts ye para.. ya nasıl sömürcekler şaşırmışlar artıkkyaa.... valla kıscemm çokk masraflı şimdidenn ..Allahım kuvvet evrsin çalışam 3 haftaya kadar ne çalışsam kardır...
ya bide biz doğum iznine ayrıldığımızda, izinli olduğumuz dönemde sigortamız ödenmiyormuş doğru mu bilgisi olan varmı??
ben 35+0 da ilk kez bağlanıcam, senin nekadar erken bağlamışlar, yada benimki mi geç anlamadım.
birde bu sgk neden karşılamıyoki bu nts denen şeyi. sanki kendimiz özellikle talep ediyoruz:)
canım çok fazla tuvalete çıkmak da iyi değil,sürekli orayı tahriş ettirip mikroplanmasına neden oluyor kaba tabirle...önemli olan dengeli wc'ye çıkmak.tekrar geçmiş olsun
kızlarr ben gördüğüm hiç bir rüyayı hatırlamıyorumablam sabah aradı nefes nefese doğurdunmu diyo rüyasında beni görmüş bakalım yorumlayabilen olursa sevinirim
annem ablam ben up uzun ağaçlı bir yolda yürüyomuşuz, (ben ikizlere hamileymişim)hızlanıp öne geçmişim daha sonrada bebekler geliyo diye çığlık atmaya başlamışımablam hemen taksi aramak için koşturmaya başlamış, arkasını dönüp bize bir bakmış ambulans gelmiş ikizlerden biri doğmuş ve ölmüş hemen bize doğru koşup bana içerdeki rüzgar korkma ablacım bişi olmıycak diye beni sakinleştirmeye başlamış daha sonra ambulans çok heybetli bir arabaya dönüşmüş ve ablam uyanmışş
sizce tek yorum totosu açıktamı kalmış yoksa varmıdır acaba bi anlamı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?