benim sancılarım var canım doktorda bebeğin suyunun fazla olduğunu görünce nst istedi
suyun fazla olması erken doğum sancılarını tetikliyomuş benim vajinama doğru giren saniyelik keskin sancılarda suyun fazla olmasından dolayıymış basınç yapıyormuş vs... normal olan seninkidir yani canım biz oğlumla erkenciyiz
Kadir gecemiz mübarek, bugün ettiğimiz tüm dualar kabul olsun inşallah.
Canım fındıkların tez zamanda iyileşsin inşallah. Zaten hamilelik zor bir süreç, bir de fındıklarla uğraştırmasın Rabbim seni.
Sibelcim güldürdün beni canım, çok teşekkür ederim :)
Günaydın herkese.
Ey talihsizlerin sığınağı,
ey âcizlerin güç kaynağı,
ey dertlilerin tabibi
ey yolda kalmışların yol göstereni!
Ey çaresizler çaresi!
ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!
İçinde bulunduğumuz kadir gecesi hürmetine bizleri affeyle ya Rabbi...(amiiinn)
Amiin filizcim amiin inşallah... Allah kabul etsin inşallah,TEŞEKKÜR EDERİM :)
sorma cnm ya bu hastane batırdı bizi.bi başladık şimdi de değiştirmek istemıom.güya özel sağ sigortamız var şimdiden limit yarılandı ve doğuma bi o kdr daha eklıcez.oyyyyyyyyyyyy şiştim valaaa
Bende 20 tl alıyorlar nst için, muayne ücretide 30 tl. Senin ki uçukmuş biraz ama napacan eli mahkum ne istiyorlarsa veriyoruz. Takma kafana, az kaldı inşallah.
Kesin açıkta kalmış. Bizimkilerde her rüyasını bana anlatıyordu, ay ondan bile etkileniyordum, öyle mi olacak böyle mi olacak kurmaya başlıyordum.. Artık dedim rüyanızda ne görürseniz görün bana anlatmak yok. Sanki gebe onlar, beni geçmişlerdi walla rüya konusunda. Neyse şimdi kimse birşey anlatmıyor
inşallah herşey güzel çıkar canım.dr un ağzından ballar damlasın yarın inşallah.dua etmez miyiz ederiz kızımla.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.biz oğlumla çok acıktık teyzeleri bişiler yiyip geliyoruz
yarın oğlumla buluşucam kızlar inşallah suyumuz normale dönmüştür tabi rüzgarımda normal doğum pozisyonuna
bu akşam hepiniz dualarımda olucaksınız sizde oğlumla beni unutmayın emişimdide Allah razı olsun
çok geçmiş olsun canım, suyun az olması daha tehlikeli bişey, senin durumunda bebişe zararlı bişi yoktur inş.
belki biraz aceleci olur oğluşun okadar.
Sevozy
Tatlım ben 25. haftadan beri her hafta nst ye giriyorum. Aslıdna 15 ama iki doktora gidince her hafta oluyo. Gerçi bundan sorna iki doktorda her hafta istediBirini bu ay bırakıyorum gerçi.
Muayenemin pahalı olduğu dr. 40 tl. nst ücreti
Uygun olan hastanede ise 20 tl canım
doğum günün kutlu olsun canım.bu sene ne güzel bir güne denk gelmiş.tüm sevdiklerinle ve meleğinle güzel bir yıl geçir inşallah canım.iyi ki doğmuşsun.bu da kızımla benden gelsingünaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
inşallah herşey güzel çıkar canım.dr un ağzından ballar damlasın yarın inşallah.dua etmez miyiz ederiz kızımla.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
benim sancılarım var canım doktorda bebeğin suyunun fazla olduğunu görünce nst istedi
suyun fazla olması erken doğum sancılarını tetikliyomuş benim vajinama doğru giren saniyelik keskin sancılarda suyun fazla olmasından dolayıymış basınç yapıyormuş vs... normal olan seninkidir yani canım biz oğlumla erkenciyiz
oyy canım benim senin ağzından ballar damladı bile çok teşekkür ederimbende kızçen ve sana dua edicem canımm
vajinaya doğru kesik sancılar devamlı oluyo bendedee :18::18::18::18:
oo ooo bu arada biz 34. haftaya adımımızı attık ve 40lı rakamlara geçtik
Tatlım biliyorsun orası öyle pahalı bir hastane bizim bankanın özel anlaşması vardı %20 ödeme yapıyorduk yalnızca ama ben 2 seneden az çalıştığım için doğum ücretim ödenmeyecekti o yüzden bıraktım orayı. Ben doktor değiştirdim sen de değiştirebilirsin bence eğer maddi açıdan çok zorlayacaksa. Ben 4.000 lira hastaneye vereceğime o parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım diye bıraktım ki Allah korusun doğumda bir sorun çıkar bebekte sorun çıkar fatura daha da kabarır ne kadar ödeyeceğimi bilemem diye de korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?