2011 Ekim Anneleri

çok geçmiş olsun canım, suyun az olması daha tehlikeli bişey, senin durumunda bebişe zararlı bişi yoktur inş.
belki biraz aceleci olur oğluşun okadar.

sorma cnm ya bu hastane batırdı bizi.bi başladık şimdi de değiştirmek istemıom.güya özel sağ sigortamız var şimdiden limit yarılandı ve doğuma bi o kdr daha eklıcez.oyyyyyyyyyyyy şiştim valaaa

Tatlım biliyorsun orası öyle pahalı bir hastane bizim bankanın özel anlaşması vardı %20 ödeme yapıyorduk yalnızca ama ben 2 seneden az çalıştığım için doğum ücretim ödenmeyecekti o yüzden bıraktım orayı. Ben doktor değiştirdim sen de değiştirebilirsin bence eğer maddi açıdan çok zorlayacaksa. Ben 4.000 lira hastaneye vereceğime o parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım diye bıraktım ki Allah korusun doğumda bir sorun çıkar bebekte sorun çıkar fatura daha da kabarır ne kadar ödeyeceğimi bilemem diye de korktum.

Sevozy

Tatlım ben 25. haftadan beri her hafta nst ye giriyorum. Aslıdna 15 ama iki doktora gidince her hafta oluyo. Gerçi bundan sorna iki doktorda her hafta istedi Birini bu ay bırakıyorum gerçi.

Muayenemin pahalı olduğu dr. 40 tl. nst ücreti

Uygun olan hastanede ise 20 tl canım

Merhabalar arkadaşlar...

Mübarek Kadir Gecemeiz kutlu olsun, dualarımız kabul edilsin...

Hanzade, hoşgeldin tatlım & geçmiş olsun...

Leyna, doğum günün kutlu olsun güzelim, yeni yaşın sana yeni mutluluklar getirsin...

bende öyle yorumlamıştım saol canım
ya beni rüyasında görende olmuyo bende hatırlamıyorum bu benim ilk rüyam heyecan yaptım foss çıktı

inşallah herşey güzel çıkar canım.dr un ağzından ballar damlasın yarın inşallah.dua etmez miyiz ederiz kızımla.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

çok geçmiş olsun canım, suyun az olması daha tehlikeli bişey, senin durumunda bebişe zararlı bişi yoktur inş.
belki biraz aceleci olur oğluşun okadar.

çok teşekkür ederim tabi suyun az olması daha tehlikeli benim bildiğim kadarıyla da, çok şükür fazlamız var eksiğimiz yok gelirse oğluşum erken gelir Allah korusun :18: doktorum bol dinlen bol su iç dedi hafiyen uyuyorum 2 haftadır doğru düzgün dışarı çıkmıyorum en fazla kat ettiğim yol wc o kadar suyu içince

Oy oy oy Allah ödeme kolaylığı versin. Nedir bizim bu hastanelere verdiğimiz, iyiki de sigortamız var Bizde ucuz olsun diye dr. değiştirdik, demiştim ya geçen hafta dr. hastanede yoktu, özeline gittik. Bir de orada bayıldık tekrar, iyi oldu yani dr. deiştirmemiz. Bizim minik alıştı özellere aşağısı kurtarmıyor sanırım.

Son düzenleme:
günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
doğum günün kutlu olsun canım.bu sene ne güzel bir güne denk gelmiş.tüm sevdiklerinle ve meleğinle güzel bir yıl geçir inşallah canım.iyi ki doğmuşsun.bu da kızımla benden gelsinayy benimde şöle bi yaş pasta yiyesim geldi akşam kocişe sölimm alsın

inşallah herşey güzel çıkar canım.dr un ağzından ballar damlasın yarın inşallah.dua etmez miyiz ederiz kızımla.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

oyy canım benim senin ağzından ballar damladı bile çok teşekkür ederim bende kızçen ve sana dua edicem canımm

vajinaya doğru kesik sancılar devamlı oluyo bendedee :18::18::18::18:

bende Allah korusun erken doğurursam annem hiiiç kusura bakma seni zeynep kamile götürürüm diyor o kadar masrafın altından kalkamassınız diyo zaten başından beri karşı medicana ya hakkımda hayırlısı olsun

bi şey sormak istiyorum kafam çok karıştı moralim altüst oldu 31 haftalık gebeyim 11 gün önce celestone iğne oldum bebeğim 1871 gr dı. bugün kontrole gittim ve bebeğim 1710 gr çıktı. dr normal kafaya takma dedi.ağlıycam şimdi ama ona bişey olcak die çok korkuom ne yiyim ne içim şimdi. yardım pls

vajinaya doğru kesik sancılar devamlı oluyo bendedee :18::18::18::18:

canım endişelenme doktoruna bahsettinmi bu sancılardan ? suyunda bir anormallik varmı benim gibi :26: rahmin genişlediği içindir belki evham yapma hemen bir dahaki kontrolünde de söylemediysen söyle doktoruna

canımss haklısın ama bu saatden sonra nere gidem kim napsın bizi :) ya bnm cepten en kötü ihtimal 2000tl çıkcak normal doğum olursa, zaten kenara ayırdığım bi mebla..ama zoruma gidioo.resmen kazıklanıorummm.sen erdeme gectin ne gusel tanıdık var rahat olursun inş..ama bn napcam bılmommm..nerden buldum bu hataneyiii bide bnmde aklıma gelıo sgk anlaşmas yok ya acil beklenmedik bi durumda; ''eşime tembihledimm hemen beni başka hastaneye sevkimi iste, yoksa kıscenn rehin kalır orda die:)) (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…