doğru galiba benimde ishalim bugün geçti canım sanada geçmiş olsun..bir arkadaşta pijamamın fiyatını sormuş 30 tlye i&d den aldım..Nejla ve miranda maşallah kuzularınıza rabbim nazarlardan saklasın inşallah :)
Başka kont. giden göremedim atladımsa özür dilerim kırılmasın sakın emi :)
Şeyma monurol ishal yapıyor ama 2 gün sürüyor tatlım çok korkulucak bir durum değil mini etekle, bende olduk, sonra geçti.. Pişama takımın çok güzelmiş, güle güle giyin canım..
Elifçim sende ufaklığın azizliğine uğramışsın, cadı kızım diye diye, cadı yaptın kızı bak dur durak bilmiyo annesi maşallah ona, az kaldı sık dişini canım.. Yakında kucağında kıpır kıpır durmayacak :)
nsten ne diye para alıyorlar ben bağlandım 1 kuruş vermedim valla..canım nst doğrusu ben 29 haftalıkken bağlandım muaynem 50 tl nst ücreti 29 tl sanırım bende artık 2 haftada bir bağlanıcam kendilerine
ben 35+0 da ilk kez bağlanıcam, senin nekadar erken bağlamışlar, yada benimki mi geç anlamadım.
birde bu sgk neden karşılamıyoki bu nts denen şeyi. sanki kendimiz özellikle talep ediyoruz:)
canım endişelenme doktoruna bahsettinmi bu sancılardan ? suyunda bir anormallik varmı benim gibi :26: rahmin genişlediği içindir belki evham yapma hemenbir dahaki kontrolünde de söylemediysen söyle doktoruna
maşallah40 ı da görüm sonra yavrunu kucağına al inşallahhhhh
Sevozy
Tatlım ben 25. haftadan beri her hafta nst ye giriyorum. Aslıdna 15 ama iki doktora gidince her hafta oluyo. Gerçi bundan sorna iki doktorda her hafta istediBirini bu ay bırakıyorum gerçi.
Muayenemin pahalı olduğu dr. 40 tl. nst ücreti
Uygun olan hastanede ise 20 tl canım
bi şey sormak istiyorum kafam çok karıştı moralim altüst oldu 31 haftalık gebeyim 11 gün önce celestone iğne oldum bebeğim 1871 gr dı. bugün kontrole gittim ve bebeğim 1710 gr çıktı. dr normal kafaya takma dedi.ağlıycam şimdi ama ona bişey olcak die çok korkuom ne yiyim ne içim şimdi. yardım pls
doğru galiba benimde ishalim bugün geçti canım sanada geçmiş olsun..bir arkadaşta pijamamın fiyatını sormuş 30 tlye i&d den aldım..
nsten ne diye para alıyorlar ben bağlandım 1 kuruş vermedim valla..
canım bizim hastahanede nste ücretsiz haberin olsun ben bağlandım ya hiç para vermedim...
bi şey sormak istiyorum kafam çok karıştı moralim altüst oldu 31 haftalık gebeyim 11 gün önce celestone iğne oldum bebeğim 1871 gr dı. bugün kontrole gittim ve bebeğim 1710 gr çıktı. dr normal kafaya takma dedi.ağlıycam şimdi ama ona bişey olcak die çok korkuom ne yiyim ne içim şimdi. yardım pls
aramıza hoşgeldiniz kızçenle sen.bende pek eski sayılmam bu grupta ama paylaşıyoruz ve öğreniyoruz.sohbet etmek keyif veriyo.benimde ilk bebeğim.Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.Merhaba hanimlar;
Ben de araniza yeni katildim. Konu msjlari baya bir olmus o yüzden okuyamadim, ama ben de ekim annesiyim. Kizim 23 ekim gibi dünyaya gelecek insaAllah...
Ögrenecegim cok sey var tecrübeli annelerden, ilk bebegim bu benim...
Güzel paylasimlar diliyorum...
doğru galiba benimde ishalim bugün geçti canım sanada geçmiş olsun..bir arkadaşta pijamamın fiyatını sormuş 30 tlye i&d den aldım..
nsten ne diye para alıyorlar ben bağlandım 1 kuruş vermedim valla..
canım bizim hastahanede nste ücretsiz haberin olsun ben bağlandım ya hiç para vermedim...
Allah Allah ilginçmiş hakikaten para almamaları :26:
ben size nst maceramı anlatmışmıydımmmmm
nst için ilk defa hastanenin 6. katına çıktık eşimle meğer doğumhane ve doğumdan sonra kalıcağımız (inşallah) odalar da oradaymış ve tabi bebeğimizi izliyeceğimiz pencere Allah biz bir heyecanlandık eşimle sormayın
sonra beni içeri aldılar eşimi almadılarbi odaya girdik 2 kişilik ama benden başka kimse yoktu yatağı gösteriğ uzanmamı söyledi hemşire, yatakta kemer gibi bişi vardı güzelceee ittirip uzandım meğer üstüne uzanmam lazımmış
sonra avuç içi kadar bir aleti göbeğime koyup o kemerle iyice sıktı gevşek olunca oğlumun kalp atışları duyulmuyodu sıktıkça sıktıelime birde mikrofon gibi bişi verdi ucunda buton bebek oynadıkça buna bas dedi gitti, yarım saat 40 dk kaldım orda ama kemer o kadar sıkıydıki hem çok canım yandı hemde rüzgar memelerime kadar çıktı aşşada yeri daralınca
sonra çıktım eşim doğuruyorum sanmış bu kadar uzayında göbeğimi gösterdim o avuç içi kadar olan alet resmen göbeğime işlemiş naptılar sana diye panikledi adamsonra bir tur daha atıp indik aşşağıya doktora sonuçları gösterdik sancım falan çıkmamış ay uzunmu oldu ne
aramıza hoşgeldiniz kızçenle sen.bende pek eski sayılmam bu grupta ama paylaşıyoruz ve öğreniyoruz.sohbet etmek keyif veriyo.benimde ilk bebeğim.Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim nste maceram güzel geçmişti..benim ağrım vardiye gittim kuruş vermedim nste için doğumhaneye indim sancı odasıymış ben tek gittim ama sonra beni bağlarken biraz sıktı dedim kız bollaştırdı bu nasıl şimdi deyip ayarladı valla..karnımı da sıkmadan yattım uykum geldi hatta..sonra sancım falan çıkmadı bide benim elimle basmam için bişeyde vermedi...
ben daha hiç girmedim nst ye ama girenler kemerin sıkı olmasından yakınıyo.senin kuzucuk memelere kadar fırlamış baksanaAllah Allah ilginçmiş hakikaten para almamaları :26:
ben size nst maceramı anlatmışmıydımmmmm
nst için ilk defa hastanenin 6. katına çıktık eşimle meğer doğumhane ve doğumdan sonra kalıcağımız (inşallah) odalar da oradaymış ve tabi bebeğimizi izliyeceğimiz pencere Allah biz bir heyecanlandık eşimle sormayın
sonra beni içeri aldılar eşimi almadılarbi odaya girdik 2 kişilik ama benden başka kimse yoktu yatağı gösteriğ uzanmamı söyledi hemşire, yatakta kemer gibi bişi vardı güzelceee ittirip uzandım meğer üstüne uzanmam lazımmış
sonra avuç içi kadar bir aleti göbeğime koyup o kemerle iyice sıktı gevşek olunca oğlumun kalp atışları duyulmuyodu sıktıkça sıktıelime birde mikrofon gibi bişi verdi ucunda buton bebek oynadıkça buna bas dedi gitti, yarım saat 40 dk kaldım orda ama kemer o kadar sıkıydıki hem çok canım yandı hemde rüzgar memelerime kadar çıktı aşşada yeri daralınca
sonra çıktım eşim doğuruyorum sanmış bu kadar uzayında göbeğimi gösterdim o avuç içi kadar olan alet resmen göbeğime işlemiş naptılar sana diye panikledi adamsonra bir tur daha atıp indik aşşağıya doktora sonuçları gösterdik sancım falan çıkmamış ay uzunmu oldu ne
doğum günün kutlu olsun canımcıımgünaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
canım geçmiş olsun tekrardan ,yok hayatım bişey olmaz ,neticede kullandığıumız ilaçlardada bu bitkilerin özleriyle yapılmıyomu,bence işe yarar dene ,hatta bide internetten soruştur kaç dk kalcak diye,şu lohusa çamaşırlarından falan giy ,altına geçmesin pembe pembe ,gene korkmayasın tamammıı??Sanse, bu akşam pekmez için aktara uğrayacaktım. Giderken kuşburnuda alıyım dediğinide yapıcam. Bayramda bir hafta onuda uygulıcam nasıl olsa evdeyim. Çarpılmam dimi? Hani kuşburnu ya, nimetten sayılıyo ya... Komşumun biride patates kalem kalınlığında doğra, koy dedi oraya, zonklamasını ve şişini indiriyomuş, abla ciddimisin dedim. Ciddiyim hanzade kıvır kıvır sok diyo, çatlak şaziye :) Yapmadım tabi nimet yaa.. Yamulurum filan korkarım öle şeylerden...
canım benim hastanenin duyduğum tek iyi yanı bu galiba ,muayeneye 30 tl veriyosun yaa ,oozaman girersen nts ye ücretsiz ,ama dr şu gün gel gir derse 20 tl ödüyosun muayene olmuyosun .yani ben söyleyenlerin yalancısıyım...kısllar gittiğiniz hastanelerde nts muayene dışında üzrete tabi midir öğrendiniz mi??
hastanesine göre değişiyormuş, bnm ki mesela muayene 130 nts 40 tl..36.haftadan sonra hafta dabir bağlanmak gerekmiş.. sankim kazıklanıyorummmmm((((((
Merhabalar arkadaşlar...
Mübarek Kadir Gecemeiz kutlu olsun, dualarımız kabul edilsin...
Hanzade, hoşgeldin tatlım & geçmiş olsun...
Amin. Teşekkür ederim canım sağol..
Oy oy oy Allah ödeme kolaylığı versin. Nedir bizim bu hastanelere verdiğimiz, iyiki de sigortamız varBizde ucuz olsun diye dr. değiştirdik, demiştim ya geçen hafta dr. hastanede yoktu, özeline gittik. Bir de orada bayıldık tekrar, iyi oldu yani dr. deiştirmemiz. Bizim minik alıştı özellere aşağısı kurtarmıyor sanırım.
Sibelcim sorma el ele baş başa kalıyoruz benim bide ayda bi psk. var tüm gelirim olduğu gibi dr. gidiyor. Çok şükür varda veriyoruz. Prof u bu ayın 15 ince bırakıyorum artık. Doğum ücreti 5000-tl imiş bana indirimli hali bu :) Diğer hastane 1.500 - tl sezeryan ücreti tabi bu...Aslında iki doktor çok iyi oluyor, doğumda biri olmasa diğerini yakalarsın, rahatını biliyo senin minik desene :))
... zbi şey sormak istiyorum kafam çok karıştı moralim altüst oldu 31 haftalık gebeyim 11 gün önce celestone iğne oldum bebeğim 1871 gr dı. bugün kontrole gittim ve bebeğim 1710 gr çıktı. dr normal kafaya takma dedi.ağlıycam şimdi ama ona bişey olcak die çok korkuom ne yiyim ne içim şimdi. yardım pls
Sakin ol canım, belki yanlış ölçmüştür, bu ölçümler moto mot değil, stres yapmadan güzelcene beslenmene bak sen bir sornaki ölçümlerin eminim daha iyi çıkar. Birde vurulduğun iğne ne iğnesi ki? Onuda doktor vermedimi sana?
cnm sen nie 2 doktor yapıosun ??
Benim tekrarlayan düşüklerim vardı sevozy, riskli gebelik geçiriyordum prof a gidiyorum, ama doğum 5000 olunca, sgk geçen hastanede başka bir doktor daha buldum, mecburen böyle oldu ilk doktorumuda bırakamadım. Ona çok güveniyorum bu zamana kadar çok iyi ilgilendi... Bu ayın 15 inde son kez gidicem profa sonrası Allah kerim artık :)
benim 1 kere ağrım olmuştu o yüzden girmiştim..senin göğüs kafesinin altında ağrınmı oluyordu benimde dünden beri sol göğüs kemiğimin altında hareket edince öksürünce hapşırınca çok acı oluyor neki acaba?senindemi böyle oluyordusen ne zamana bağlandın canım ya,
benden geridesin, beni niye haftaya bağlıcak ilk kez anlamadım ya
her hastanede farklı oluyor demekki :26: ben öyle sıkı olması gereklidir diye gıkımı çıkarmadım keşke deseymişim gevşet diyeneyse yarın derim artık yine sıkarsa
ben daha hiç girmedim nst ye ama girenler kemerin sıkı olmasından yakınıyo.senin kuzucuk memelere kadar fırlamış baksanasenin kocişte pek evhamlıymış doğumda napcak merak ettim.bi de seni biraz fazla tutmuşlar galiba bazıları 20 dk kalmış.ayy bizimki nasıl olacak acaba.şu son zamanlar gel gitlerle geçecek sürekli.36. haftadan sonra her hafta çağırıyo dr.
selam kızlaaarrr ,hayırlı cumalarr ve kandiliniz mübarek olsun yawrularr
bu sabah çok sinirliyim ,nerden başlasamkii ..çok hassaslaştım yaa,çok sıkılıyorum ,kocaman oldum ,ellerim yüzüm şişti ,dışarıya çıkamıyorum ,çarşıya insemm dönerken çok yorulmuş oluyorum 2 gün ağrı çekiyorum ,telefonumda bozuldu ,evde bi yedek bulup kullanayım dedim ,kulaklığı ve hoparlörü çalışmıyo,tam mukabele yaparkeen kiii telefon bozuk olduğundan kalkamadım alarmla ,10 sayfa geriden başladım ,bi annem ,bi ablam aradı ,katyın validem geldii ,telefon açsam konuşamıyorum ,arıyorum ev den meşgul çalıyo ,ben sinirden ağlaaa ağlaaaa.....ya basit geliyo herkese hatta eşim i aradım gülüyo ben tamir ederim diyo ,ama resmen sinir oldum ,zaten ailem burda değil,tek iletişimim telefon ,oda yok ,dünde konuşamadım ..ayy çok sinirliyim ,okadar para veriyosun bu telefonlara kıytırıktan bi sebeple bozuluyo ,neymiş 30 güne kadar gelirmişş yuhhh....
bide akşam sormuştum ağdacı anılarınızı ,ben bu konuyu baya kafaya taktım galiba ,rüyamda kapı kapı ağdacı arıyorum ,bi girdiğim yerde ağda yapılan yatak normal 2. kişilik karyola ,ve 5-6 obez sırada bekliyo ,ordan çıkıyorum biyerde 10-15 zenci badi yapıyo ordaymış,kaslı kaslı iğrenççç ,sonra ordan kurtulmaya çalışıyorum yaşlı bi kadın var kocası 5-6 yaşlarında peşime düşüyo çocuk beni annesine şikayet ediyoo...daha sayıyımmıı ...yok yok psikolojiniz bozulmasın ...ayy keşke yanımda biri gelse ağdacıdan çıkınca ya canım çok yanarsa ,bugün gitmesemmii???püfff
doğum günün kutlu olsun canımcıımnice mutlu huzurlu yaşlar diliyorum ,mutlulukla ,sağlıkla ,bebeğinle...
canım geçmiş olsun tekrardan ,yok hayatım bişey olmaz ,neticede kullandığıumız ilaçlardada bu bitkilerin özleriyle yapılmıyomu,bence işe yarar dene ,hatta bide internetten soruştur kaç dk kalcak diye,şu lohusa çamaşırlarından falan giy ,altına geçmesin pembe pembe ,gene korkmayasın tamammıı??
canım benim hastanenin duyduğum tek iyi yanı bu galiba ,muayeneye 30 tl veriyosun yaa ,oozaman girersen nts ye ücretsiz ,ama dr şu gün gel gir derse 20 tl ödüyosun muayene olmuyosun .yani ben söyleyenlerin yalancısıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?