2011 Ekim Anneleri

[
sen ne zamana bağlandın canım ya,
benden geridesin, beni niye haftaya bağlıcak ilk kez anlamadım ya

Sensen ben nst de hastanede sordum, kalp atışı zor bulunuyor bazen benim... Dedim ki normalde kaçıncı haftada alıyorsunuz 35 dediler. Benim problemli olduğu için alıyorlar. Her ihtimale karşı, 1 defada çatı muayenesi oldum... NST ye erken girenlerimizin çoğu ağrı sancı şikayetlerimiz, olduğu için girdik. Normal yani senin süren telaşlanma :)

[]

Son düzenleme:
ben sıkılmaya hiç gelemem gece bile üstünde yorgan tutabilen bi insan değilimdir.emniyet kemerini bağlarım ama o yolculuk uzunsa gel bana sor neler çekerim
bizim koca pek rahat keşke oda azcık evhamlı olsa.benim hamilelik çok güzel geçiyo,her kontrolde dr dan duyuyo güzel bi hamilelik geçirdiğimi ondan rahat davranıyo adam.valla kardeşin çeksin eniştenin videosunu hep beraber izleriz.hatta kocamada izletirim.izlesinde görsün nasıl koca olunuyo

benim sürekli oluyo ağrı sağ göğüsümün altında ağrı, ancak sol tarafıma yatınca geçiyo, otururken daha çok ağrıyo kemiklerime baskı yapıyo galiba.

:) anladım canım, zaman daraldıkça takçak bişi arıyorum kafama... demekki normal zamanı bu.

benim sürekli oluyo ağrı sağ göğüsümün altında ağrı, ancak sol tarafıma yatınca geçiyo, otururken daha çok ağrıyo kemiklerime baskı yapıyo galiba.

benimde sol göğsümün altında oluyor hareket yapınca çok acıyor ya hele hapşırınca falan çok fena ya sen doktora sordunmu ne dedi?

bu arada en son gittiğimde hastaneye yatış bölümüyle görüştüm, normal 750 sezeryan 1000 tl miş.
sana doğum şekliyle ilgili bişi söledi mi?

çok teşekkür ederim kızlar
sansecim sinirlerin iyi bozulmuş senin telefon falan bahane duygusala bağlamışın ağla da rahatla bari :))
nts den bahsedilmiş ben de 1 kere girdim çok sıkıcı ben de artık her gidişimde gircem hatta ekstra tatlı şeyler yiyip gel dediler bana sabahın 9 unda şeker komasına sokcaklar beni benim hastanede de yok diye biliyorum nts parası ama her an süprüz yapabilirler bana

maşallah de kız nazar deymesin size
ben kendi kendimi nazarladım son 3 haftaya kadar hiç birşeyim yoktu benimde hoş hala bişeyim yok sancılar dışında
anadolu yakasından avrupa yakasına gittim hergün çalışmak için genelde ayakta, ayaklarım bile şişmedi hamileliğim başından beri bulantım olmadı ağrım sızım olmadı aş bile ermedim tek hamileik belirtim göbeğim çok şükür ...
rahat olması belkide iyi geliyodur sana canım enişte farklı bir taktik uyguluyodur düşünsene etrafında aman iyimisin noldu bişimi oldu diye soran bir koca daha sıkıcı olur insan kendini hasta gibi hisseder bizimki geceleri uyku sersemi panikliyo normalde sadece fazla heyecanlı evhamlı değil aslında

[
:) anladım canım, zaman daraldıkça takçak bişi arıyorum kafama... demekki normal zamanı bu.

Evet gerginlik stres sıkıntı hat safhada oluyor canım dönem dönem, artık çok zorlanmaya başladık çünkü.. . Edanın göbüşü sıkmalarının sebebide o kalp atışı iyi gelsin diye tam alınamayabiliyor aslında bizim için erken olduğundan :)

çok teşekkür ederim kızlar
sansecim sinirlerin iyi bozulmuş senin telefon falan bahane duygusala bağlamışın ağla da rahatla bari :))
nts den bahsedilmiş ben de 1 kere girdim çok sıkıcı ben de artık her gidişimde gircem hatta ekstra tatlı şeyler yiyip gel dediler bana sabahın 9 unda şeker komasına sokcaklar beni benim hastanede de yok diye biliyorum nts parası ama her an süprüz yapabilirler bana

vışşş 50 günüm kalmış

bana anlatmıştı tanıdığım kişi baya oldu ben bir tekrar ona sorayım bakayım kaça yapmış doğumu ne demiş yazarım sana tamammı...[/QUOTE]

çok iyi olur, doktoru kimmiş bu arada?
bu arada doğum fotoraflarıda, yenidoğan kontrolleride dahilmil bu fiyata,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…