sen ne zamana bağlandın canım ya,
benden geridesin, beni niye haftaya bağlıcak ilk kez anlamadım ya
Merhabalar arkadaşlar...
Mübarek Kadir Gecemeiz kutlu olsun, dualarımız kabul edilsin...
Hanzade, hoşgeldin tatlım & geçmiş olsun...
Amin. Teşekkür ederim canım sağol..
Sibelcim sorma el ele baş başa kalıyoruz benim bide ayda bi psk. var tüm gelirim olduğu gibi dr. gidiyor. Çok şükür varda veriyoruz. Prof u bu ayın 15 ince bırakıyorum artık. Doğum ücreti 5000-tl imiş bana indirimli hali bu :) Diğer hastane 1.500 - tl sezeryan ücreti tabi bu...Aslında iki doktor çok iyi oluyor, doğumda biri olmasa diğerini yakalarsın, rahatını biliyo senin minik desene :))
... z
Sakin ol canım, belki yanlış ölçmüştür, bu ölçümler moto mot değil, stres yapmadan güzelcene beslenmene bak sen bir sornaki ölçümlerin eminim daha iyi çıkar. Birde vurulduğun iğne ne iğnesi ki? Onuda doktor vermedimi sana?
Benim tekrarlayan düşüklerim vardı sevozy, riskli gebelik geçiriyordum prof a gidiyorum, ama doğum 5000 olunca, sgk geçen hastanede başka bir doktor daha buldum, mecburen böyle oldu ilk doktorumuda bırakamadım. Ona çok güveniyorum bu zamana kadar çok iyi ilgilendi... Bu ayın 15 inde son kez gidicem profa sonrası Allah kerim artık :)
hanzade canım hangi hastane bu biraz pahallı gibi doğum ücreti
hanzade canım hangi hastane bu biraz pahallı gibi doğum ücreti
Canım tek bir hastane değil, doktor dışardan geldiği için özel muayenehanesi olduğu için, kendisinin doğuma gittiği 3-4 tane hastane ismi söylüyor, hastanelerde sgk dan faydalanamıyorsun, 3.000 tl si doktor + 2000 tl side hastane parası... JFK,ETHİCA,MEDİCINE
ben sıkılmaya hiç gelemem gece bile üstünde yorgan tutabilen bi insan değilimdir.emniyet kemerini bağlarım ama o yolculuk uzunsa gel bana sor neler çekerimhemde ne sıkma ağzımdan fırlıycak sandım bi ara yavrum
kocam çok heyecanlı hele ki bu su olayından sonra pek evhamlandı akşam her wc için kalkışımda sıçrıyarak uyanıyo noluyo iyimisin nereye gibi bir sürü sorular soruyo peş peşekardeşimde ben doğururken ki halini çok merak ettiğinden ben doğumdayken hep eniştemi çekicem sonra izler güleriz diyo burayada yüklerim videosunu
benim 1 kere ağrım olmuştu o yüzden girmiştim..senin göğüs kafesinin altında ağrınmı oluyordu benimde dünden beri sol göğüs kemiğimin altında hareket edince öksürünce hapşırınca çok acı oluyor neki acaba?senindemi böyle oluyordu
yok ya öyle sıkı dayanılırmı söyle sen birdakine..
[]
Canım tek bir hastane değil, doktor dışardan geldiği için özel muayenehanesi olduğu için, kendisinin doğuma gittiği 3-4 tane hastane ismi söylüyor, hastanelerde sgk dan faydalanamıyorsun, 3.000 tl si doktor + 2000 tl side hastane parası... JFK,ETHİCA,MEDİCINE
allah yardımcın olsun canım
[
Sensen ben nst de hastanede sordum, kalp atışı zor bulunuyor bazen benim... Dedim ki normalde kaçıncı haftada alıyorsunuz 35 dediler. Benim problemli olduğu için alıyorlar. Her ihtimale karşı, 1 defada çatı muayenesi oldum... NST ye erken girenlerimizin çoğu ağrı sancı şikayetlerimiz, olduğu için girdik. Normal yani senin süren telaşlanma :)
benim sürekli oluyo ağrı sağ göğüsümün altında ağrı, ancak sol tarafıma yatınca geçiyo, otururken daha çok ağrıyo kemiklerime baskı yapıyo galiba.
benim 1 kere ağrım olmuştu o yüzden girmiştim..senin göğüs kafesinin altında ağrınmı oluyordu benimde dünden beri sol göğüs kemiğimin altında hareket edince öksürünce hapşırınca çok acı oluyor neki acaba?senindemi böyle oluyordu
yok ya öyle sıkı dayanılırmı söyle sen birdakine..[/QUOTE
bu arada en son gittiğimde hastaneye yatış bölümüyle görüştüm, normal 750 sezeryan 1000 tl miş.
sana doğum şekliyle ilgili bişi söledi mi?
benim nste maceram güzel geçmişti..benim ağrım vardiye gittim kuruş vermedim nste için doğumhaneye indim sancı odasıymış ben tek gittim ama sonra beni bağlarken biraz sıktı dedim kız bollaştırdı bu nasıl şimdi deyip ayarladı valla..karnımı da sıkmadan yattım uykum geldi hatta..sonra sancım falan çıkmadı bide benim elimle basmam için bişeyde vermedi...
doğum günün kutlu olsun canım.bu sene ne güzel bir güne denk gelmiş.tüm sevdiklerinle ve meleğinle güzel bir yıl geçir inşallah canım.iyi ki doğmuşsun.bu da kızımla benden gelsinayy benimde şöle bi yaş pasta yiyesim geldi akşam kocişe sölimm alsın
selam kızlaaarrr ,hayırlı cumalarr ve kandiliniz mübarek olsun yawrularr
bu sabah çok sinirliyim ,nerden başlasamkii ..çok hassaslaştım yaa,çok sıkılıyorum ,kocaman oldum ,ellerim yüzüm şişti ,dışarıya çıkamıyorum ,çarşıya insemm dönerken çok yorulmuş oluyorum 2 gün ağrı çekiyorum ,telefonumda bozuldu ,evde bi yedek bulup kullanayım dedim ,kulaklığı ve hoparlörü çalışmıyo,tam mukabele yaparkeen kiii telefon bozuk olduğundan kalkamadım alarmla ,10 sayfa geriden başladım ,bi annem ,bi ablam aradı ,katyın validem geldii ,telefon açsam konuşamıyorum ,arıyorum ev den meşgul çalıyo ,ben sinirden ağlaaa ağlaaaa.....ya basit geliyo herkese hatta eşim i aradım gülüyo ben tamir ederim diyo ,ama resmen sinir oldum ,zaten ailem burda değil,tek iletişimim telefon ,oda yok ,dünde konuşamadım ..ayy çok sinirliyim ,okadar para veriyosun bu telefonlara kıytırıktan bi sebeple bozuluyo ,neymiş 30 güne kadar gelirmişş yuhhh....
bide akşam sormuştum ağdacı anılarınızı ,ben bu konuyu baya kafaya taktım galiba ,rüyamda kapı kapı ağdacı arıyorum ,bi girdiğim yerde ağda yapılan yatak normal 2. kişilik karyola ,ve 5-6 obez sırada bekliyo ,ordan çıkıyorum biyerde 10-15 zenci badi yapıyo ordaymış,kaslı kaslı iğrenççç ,sonra ordan kurtulmaya çalışıyorum yaşlı bi kadın var kocası 5-6 yaşlarında peşime düşüyo çocuk beni annesine şikayet ediyoo...daha sayıyımmıı ...yok yok psikolojiniz bozulmasın ...ayy keşke yanımda biri gelse ağdacıdan çıkınca ya canım çok yanarsa ,bugün gitmesemmii???püfff
doğum günün kutlu olsun canımcıımnice mutlu huzurlu yaşlar diliyorum ,mutlulukla ,sağlıkla ,bebeğinle...
canım geçmiş olsun tekrardan ,yok hayatım bişey olmaz ,neticede kullandığıumız ilaçlardada bu bitkilerin özleriyle yapılmıyomu,bence işe yarar dene ,hatta bide internetten soruştur kaç dk kalcak diye,şu lohusa çamaşırlarından falan giy ,altına geçmesin pembe pembe ,gene korkmayasın tamammıı??
canım benim hastanenin duyduğum tek iyi yanı bu galiba ,muayeneye 30 tl veriyosun yaa ,oozaman girersen nts ye ücretsiz ,ama dr şu gün gel gir derse 20 tl ödüyosun muayene olmuyosun .yani ben söyleyenlerin yalancısıyım...
ben sıkılmaya hiç gelemem gece bile üstünde yorgan tutabilen bi insan değilimdir.emniyet kemerini bağlarım ama o yolculuk uzunsa gel bana sor neler çekerim
bizim koca pek rahat keşke oda azcık evhamlı olsa.benim hamilelik çok güzel geçiyo,her kontrolde dr dan duyuyo güzel bi hamilelik geçirdiğimi ondan rahat davranıyo adam.valla kardeşin çeksin eniştenin videosunu hep beraber izleriz.hatta kocamada izletirim.izlesinde görsün nasıl koca olunuyo
:) anladım canım, zaman daraldıkça takçak bişi arıyorum kafama... demekki normal zamanı bu.
yok ya öyle sıkı dayanılırmı söyle sen birdakine..[/QUOTE
bu arada en son gittiğimde hastaneye yatış bölümüyle görüştüm, normal 750 sezeryan 1000 tl miş.
sana doğum şekliyle ilgili bişi söledi mi?
bana birşey demedi bayramdan sonraki pazartesi gidicem konuşmayı düşünüyorum..benim tanıdığım konakta sezaryen yaptı doktorunla doğum parasını konuşmuş kesinlikle 1000tl vermemiş bende konuşucam valla...
bana birşey demedi bayramdan sonraki pazartesi gidicem konuşmayı düşünüyorum..benim tanıdığım konakta sezaryen yaptı doktorunla doğum parasını konuşmuş kesinlikle 1000tl vermemiş bende konuşucam valla...
doktor indiirm mi yapıyo, ben doktor ilgilenmiyodur diye sormadım, bende sorayım ozaman...
ben baştan beri kendisine gidiyorum, yapar belki bişeyler..
benim bu p.tesi kontrolüm.. sorarım gittiğimde.
doğum günün kutlu olsun canım.bu sene ne güzel bir güne denk gelmiş.tüm sevdiklerinle ve meleğinle güzel bir yıl geçir inşallah canım.iyi ki doğmuşsun.bu da kızımla benden gelsinayy benimde şöle bi yaş pasta yiyesim geldi akşam kocişe sölimm alsın
selam kızlaaarrr ,hayırlı cumalarr ve kandiliniz mübarek olsun yawrularr
bu sabah çok sinirliyim ,nerden başlasamkii ..çok hassaslaştım yaa,çok sıkılıyorum ,kocaman oldum ,ellerim yüzüm şişti ,dışarıya çıkamıyorum ,çarşıya insemm dönerken çok yorulmuş oluyorum 2 gün ağrı çekiyorum ,telefonumda bozuldu ,evde bi yedek bulup kullanayım dedim ,kulaklığı ve hoparlörü çalışmıyo,tam mukabele yaparkeen kiii telefon bozuk olduğundan kalkamadım alarmla ,10 sayfa geriden başladım ,bi annem ,bi ablam aradı ,katyın validem geldii ,telefon açsam konuşamıyorum ,arıyorum ev den meşgul çalıyo ,ben sinirden ağlaaa ağlaaaa.....ya basit geliyo herkese hatta eşim i aradım gülüyo ben tamir ederim diyo ,ama resmen sinir oldum ,zaten ailem burda değil,tek iletişimim telefon ,oda yok ,dünde konuşamadım ..ayy çok sinirliyim ,okadar para veriyosun bu telefonlara kıytırıktan bi sebeple bozuluyo ,neymiş 30 güne kadar gelirmişş yuhhh....
bide akşam sormuştum ağdacı anılarınızı ,ben bu konuyu baya kafaya taktım galiba ,rüyamda kapı kapı ağdacı arıyorum ,bi girdiğim yerde ağda yapılan yatak normal 2. kişilik karyola ,ve 5-6 obez sırada bekliyo ,ordan çıkıyorum biyerde 10-15 zenci badi yapıyo ordaymış,kaslı kaslı iğrenççç ,sonra ordan kurtulmaya çalışıyorum yaşlı bi kadın var kocası 5-6 yaşlarında peşime düşüyo çocuk beni annesine şikayet ediyoo...daha sayıyımmıı ...yok yok psikolojiniz bozulmasın ...ayy keşke yanımda biri gelse ağdacıdan çıkınca ya canım çok yanarsa ,bugün gitmesemmii???püfff
doğum günün kutlu olsun canımcıımnice mutlu huzurlu yaşlar diliyorum ,mutlulukla ,sağlıkla ,bebeğinle...
canım geçmiş olsun tekrardan ,yok hayatım bişey olmaz ,neticede kullandığıumız ilaçlardada bu bitkilerin özleriyle yapılmıyomu,bence işe yarar dene ,hatta bide internetten soruştur kaç dk kalcak diye,şu lohusa çamaşırlarından falan giy ,altına geçmesin pembe pembe ,gene korkmayasın tamammıı??
canım benim hastanenin duyduğum tek iyi yanı bu galiba ,muayeneye 30 tl veriyosun yaa ,oozaman girersen nts ye ücretsiz ,ama dr şu gün gel gir derse 20 tl ödüyosun muayene olmuyosun .yani ben söyleyenlerin yalancısıyım...
doktor indiirm mi yapıyo, ben doktor ilgilenmiyodur diye sormadım, bende sorayım ozaman...
ben baştan beri kendisine gidiyorum, yapar belki bişeyler..
bana anlatmıştı tanıdığım kişi baya oldu ben bir tekrar ona sorayım bakayım kaça yapmış doğumu ne demiş yazarım sana tamammı...
çok teşekkür ederim kızlar
sansecim sinirlerin iyi bozulmuş senin telefon falan bahane duygusala bağlamışın ağla da rahatla bari :))
nts den bahsedilmiş ben de 1 kere girdim çok sıkıcı ben de artık her gidişimde gircem hatta ekstra tatlı şeyler yiyip gel dediler bana sabahın 9 unda şeker komasına sokcaklar beni benim hastanede de yok diye biliyorum nts parası ama her an süprüz yapabilirler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?