vışşş 50 günüm kalmış
vışşş 50 günüm kalmış
bana anlatmıştı tanıdığım kişi baya oldu ben bir tekrar ona sorayım bakayım kaça yapmış doğumu ne demiş yazarım sana tamammı...
maşallah tabi canımmaşallah de kız nazar deymesin size
ben kendi kendimi nazarladım son 3 haftaya kadar hiç birşeyim yoktu benimde hoş hala bişeyim yok sancılar dışında
anadolu yakasından avrupa yakasına gittim hergün çalışmak için genelde ayakta, ayaklarım bile şişmedihamileliğim başından beri bulantım olmadı ağrım sızım olmadı aş bile ermedim tek hamileik belirtim göbeğim çok şükür ...
rahat olması belkide iyi geliyodur sana canım enişte farklı bir taktik uyguluyodur düşünsene etrafında aman iyimisin noldu bişimi oldu diye soran bir koca daha sıkıcı olur insan kendini hasta gibi hissederbizimki geceleri uyku sersemi panikliyo normalde sadece fazla heyecanlı evhamlı değil aslında
maşallah tabi canımsanada maşallah canım kolay değil hergün o yolu çekip bi de üstüne çalışmak.ne güzel benim 1 ay bulantım srdü sende o da olmamış ayak şişmeside yokmuş e daha nolsun.valla enişten taktik mi uyguluyo yoksa bilinçli mi yapıyo bilmiyorum ama azcık ah uh desem sadece göbüşü seviyo sonra neyle ilgileniyosa ona devam.gerçi dediğin gibi fazla üstüme gelmeside sıkardı beni.aman biz kadınlara napsalar bu kulp buluruz. senin eşin bence normal.adama nazar değdirmeyelim.inşallah bundan sonra bizimkide azcık şımartır diyelim :78:
maşallah canım tamamlar eksiğini annesi,sağlıcakla alırsın sende yavrunu kucağına.bak ne güzel doğum pozisyonunuda almış.inşallah Allah hayırlı doğum nasip etsin canım.herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
maşallah canım tamamlar eksiğini annesi,sağlıcakla alırsın sende yavrunu kucağına.bak ne güzel doğum pozisyonunuda almış.inşallah Allah hayırlı doğum nasip etsin canım.
enammm ben okudum ama aynı dertten muzdarip olduğum için bişi yazmadımmsjımı okuyupta bana destek olmayan tonton hamişler sizi o zencilerin olduğu ağdacıya havale ediyoruuuuuummmm:84::84::84::84:
ahhh canom aahh muayeneden gelmedin sende galibaa..yoksam napar eder yazardın sen bişeyler moralim yerine gelirdii...
hanzade ve leyna teşekkür ederim kuzularr ...
herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
msjımı okuyupta bana destek olmayan tonton hamişler sizi o zencilerin olduğu ağdacıya havale ediyoruuuuuummmm:84::84::84::84:
ahhh canom aahh muayeneden gelmedin sende galibaa..yoksam napar eder yazardın sen bişeyler moralim yerine gelirdii...
msjımı okuyupta bana destek olmayan tonton hamişler sizi o zencilerin olduğu ağdacıya havale ediyoruuuuuummmm:84::84::84::84:
Gününüz aydın kadir gecemiz mubarek olsun güzel annişler. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Hanzadecim geçmiş olsun canım.
Miranda,aheste bebişlerinize 41 kere maşallah.
Züleyha prensesşnin odası hayırlı olsun.
Unuttuklarım varsa çok özür dilerim. Bende dün doktora gittim oğluşum 1.910gr cık olmuş. Herşey yolundaydı çok şkür. Yine naptı ne etti 2 kiloyu göstermedi sıpa. Eylül sonu işten çıkacak olmama rağmen ne olur ne olmaz çalışabilir raporumu aldım. Olduki bir sorun çıkarısa patronlarım elimde birşeyler olsun istedim. Onun dışında bebğim doğum pozisyonuna tekrar girmiş bulunuyor. Umarım dönmez yine çünküm çok hareketli. Hoş kafasının aşağıda olması çok zorluyor ama neyseki bir şey kalmadı.
günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
Sanse, bu akşam pekmez için aktara uğrayacaktım. Giderken kuşburnuda alıyım dediğinide yapıcam. Bayramda bir hafta onuda uygulıcam nasıl olsa evdeyim. Çarpılmam dimi? Hani kuşburnu ya, nimetten sayılıyo ya... Komşumun biride patates kalem kalınlığında doğra, koy dedi oraya, zonklamasını ve şişini indiriyomuş, abla ciddimisin dedim. Ciddiyim hanzade kıvır kıvır sok diyo, çatlak şaziye :) Yapmadım tabi nimet yaa.. Yamulurum filan korkarım öle şeylerden...
maşallah bebeğine annesi o tamamlar gelişmesini inşallah gözün aydın inşallah hepimiz ağrısız sızısız bir avazda doğururuz
maşallah bebeğine annesi o tamamlar gelişmesini inşallah gözün aydın inşallah hepimiz ağrısız sızısız bir avazda doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?