2011 Ekim Anneleri

Sanse tatlım ben bir cesaret gidiyorum ağdacıya benim de kabusum oldu offf hele başkasına açacak olmak düşündükçe kötü oluyorum ay bu hamilelik ne fenaymış mahrem diye bir şeyin kalmıyor
ayy sorma ,aslında koltukaltı ve bacaklarım varla yok arası ama onları evdemi yapıp getsem acaba siye düşünüyorum ,bi yandanda herşeyi bi anda bitiriyim diyorum ,ama resmen kadının yanında anadan üryan kalcam yaaaa...bide benim çok tüyüm yok ,şimdi kıllı mıllı kadınlar gibi aynı parayımı vercem beeennn...öğğğgghh midem kalktıı...

sizi azad ettim canım ,sizde gitmeyin diğer kızlar gitsinn

aman bende hastalandı sandım gıcık.ben ayna kullanıyorum ama kalanlar oluyo diye ödüm kopuyo eşimdende utanırım.ayyy aynayla bir baktım resmen mutasyona uğramışım

merhaba kızlar,
hepinizi çok özledim ama inanın girmeye hiç fırsat bulamadım...bu aralar evi boyuyoruz, ev temizliği, bayram, bahar, bebek temizliği, evde iki haftadır herşey altüst oldu...ve hala da bitmedi
eh tabii bir de 3 yaşındaki kızım var, yemesi, içmesi, gezmesi ayrı bir sorumluluk...çok şey yapmama rağmen, yoruluyorum...
biz de dr'a gittik dün, herşey yolunda dedi ama sanki biraz kilosu düşük dedi, bir hafta geriden geliyormuş kilosu
dr bu kız herhalde 3 kilo civarı doğar dedi(2 kilo 150 gr'mış şu anki hali), bana ise fırça çekti çok kilo aldım diye...73 kilo geldim tartıda, hemen elevit'i de kesti ,iştahımı açar diye...
şimdilik bizden haberler böyle, ayın 12sinde yine randevu var...
hepinizi öptük....

kocacım bana bembeyaz çiçekler göndermiş üzerine de dünyanın en güzel annesi yazmış çok duygulandımçok da sevindim

Sanse tatlım ben bir cesaret gidiyorum ağdacıya benim de kabusum oldu offf hele başkasına açacak olmak düşündükçe kötü oluyorum ay bu hamilelik ne fenaymış mahrem diye bir şeyin kalmıyor
ayy sorma ,aslında koltukaltı ve bacaklarım varla yok arası ama onları evdemi yapıp getsem acaba siye düşünüyorum ,bi yandanda herşeyi bi anda bitiriyim diyorum ,ama resmen kadının yanında anadan üryan kalcam yaaaa...bide benim çok tüyüm yok ,şimdi kıllı mıllı kadınlar gibi aynı parayımı vercem beeennn...öğğğgghh midem kalktıı...

sizi azad ettim canım ,sizde gitmeyin diğer kızlar gitsinn

ben görmedim ama ne olduki hastamısın yoksa

daha ne olsun kızzz..ağdacıya gitcemmm

ayyyyy ne güselll yaaaa...çok duygulandımm...zaten ağlak bi haldeyiimmm....Allah mutluluğunuzu daim etsin canıım...

kuzum yaa ağla ağla ben de ağladım gece bir sürü dur onu da söyleyim sen de ağla gece eşim her bir tarafa notlar yazmış notun en güzelini de yazıp klozetin üzerine koymuş notları takip ede ede tuvalete gitceğimi nasıl da tahmin etmiş nasıl olsa geceleri şaşmaz yolum yatak-tuvalet
onları okudum ya ay beni bir ağlama tuttu ağla ağla yazık adamcağız yazdığı notlardan dolayı özür diledi ne bilsin benim bu kadar duygusal olacağımı ama sabah kalktığımda kuşlar gibi hafiftim
sen de ağla ama mutluluktan allah heğimizin mutluluğunu daim etsin inşallah

Maşşalah canım aman 3 kilo doğsunda yeter zaten doğunca büyür benimkide çok randımanlı değil heme bu iki günde hiç yemek yemedim gibi bişi hep su sıvı meyve... Sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla aldırırız bi onlara kilocukları :)

merhaba kızlar kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Merhaba nejlacım, hoşgeldin... Seninde mübarek olsun canım kadir gecen, amiin. :)

Evet züleyha malesef canım mahrem filan hak getire herşey meydana çıkıyor bide ben fitille filan uğraşırken ilk defa dikkat etim cidden kukumu tanıyamadım... Şimdi bide başlasına açmak çok feci geliyor. Aslında kağıt çamaşır veriyorlar öyle cıscıbıl kalmıyosun sıyırıyosun birass filan falan işte... aman ya kadın olmak cidden zor...

Amin canım, ağzına, yüreğine sağlık... çok sağol iyi dileklerin için :)

kocacım bana bembeyaz çiçekler göndermiş üzerine de dünyanın en güzel annesi yazmış çok duygulandımçok da sevindim

Ay ne romantik kocişi varmış bu kızın, maşaşşah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :)

aman bende hastalandı sandım gıcık.ben ayna kullanıyorum ama kalanlar oluyo diye ödüm kopuyo eşimdende utanırım.ayyy aynayla bir baktım resmen mutasyona uğramışım

nolcak işte kılımız,tüyümüz ve dertleri bitmiyo.hepimiz mutasyona uğradık canım hamileliğimiz boyunca. bişi değil kocamızdan utanıyoz,ağdacıdan utanıyoz,çatı muayenesinden utanıyoz valla doğuma gidince açıp açıp ordaki açılmaya bakacaklar ve doğuracaz.o gün naparım bilmiyorum

Şeymacım maşallah bebişine.

Kız ilahi amma korkutmuşsun gözünde ağda olayını. Bugüne kadar kendine yaptıysan ağdacının yapması daha kolay gelir insana. Ben hayatta yapamıyorum kendime acısından. Gidiyorum hızla aldığından uyuşuyor zaten. Daha az acıyla daha kısa sürete daha parlak çıkıyorsun. İçin rahat olsun çok sıkılıyorsan gel maltepeye ben seni benim gittiğim yere götüreyim.

Alkışlar enişteye

o kadar yazmışım da kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun demeyi unutmuşum.herkesin kadir gecesi mübarek olsun.:26:

hoşgeldin shpirt
çok yormuşsun kendini biraz dinlenmeye çalış bari ..
maşallah bebeğine kilosu düşün olsada önemli olan sağlıklı olması hiç takılma buna doktorlar hep fırça çekiyor kilolar yüzünden boşver hı hı de geç hem senin kilonda dafazla bir şey yok üzme sakın tatlı canını

anacııımmm ...ya benimkiylede bi konuşsa senin kocaa

oğluma maaşaallah diyen teyzelerimize çok teşekkür edriz.alıntı yaptım ama çıkmamış.bunlar oğlumdan sizlere

FİLİZCİM oğlumun ismini sormuşsun birde daha belli değil kararsızlık zor iş
ben dün ikinci sefer girdim 10 tl verdim ilk seferinde almadınız şimdi neden aldınız diye sordum bir sefer alıp bir sefer almıyoruz dediler.

HOŞBULDUM HANZADECİM.
bende şimdi kuaföre gidicem saçımı ve kaşlarımı şöyle bir bayram bakımına alayım.gerçi saçımı kimse görmüyor ama ben kendimi iyi hissedeceğim en güzel yanıda bu
nida seninde ağda korkun varmış canım ben hiç gitmedim dünde kendim ayna yardımıyla hallettim.

Aminnnnnnnn... Öyle güzel yazmışsınız ki kızlar amin demeden geçemedim...

Canım fındıkların tez zamanda iyileşsin inşallah. Zaten hamilelik zor bir süreç, bir de fındıklarla uğraştırmasın Rabbim seni.

Nejla dr. bu çatı olayına bakarken acımadı demişsin ya, kontrolü eskiden olduğumuz muayneler gibi yoksa farklı bişey yapıyormu canım ya. :18: öfff ben daha bundan korkuyorum.[/QUOTE]

ayyy bu kk kafayı yedi .alıntılar sonradan çıkıyor.
canım ben daha önce bir kere alttan muayene oldum oda usg ile bakmıştı doktor.çatı muayenesine elle bakıyor canım.

Son düzenleme:
şeyma & shpirt maşallah bebişlerinizee
kız nida gelip senin ağdanı ben yapıcam sonunda görücen gününü cnm kasma kendini daha öncede yazdım tüm vücudu yarım saatte bitiriyorlar onunda yarısından fazlası bacaklar sürüyo zaten sen ilk kukunu yaptır 3 5 dak. bişey sürüyo sonra giy çamaşırını

slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadım içeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuu boşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkkbebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk

muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…