ayy sorma ,aslında koltukaltı ve bacaklarım varla yok arası ama onları evdemi yapıp getsem acaba siye düşünüyorum ,bi yandanda herşeyi bi anda bitiriyim diyorum ,ama resmen kadının yanında anadan üryan kalcam yaaaa...bide benim çok tüyüm yok ,şimdi kıllı mıllı kadınlar gibi aynı parayımı vercem beeennn...öğğğgghh midem kalktıı...Sanse tatlım ben bir cesaret gidiyorum ağdacıya benim de kabusum oldu offf hele başkasına açacak olmak düşündükçe kötü oluyorum ay bu hamilelik ne fenaymış mahrem diye bir şeyin kalmıyor
enammm ben okudum ama aynı dertten muzdarip olduğum için bişi yazmadımbende düşünüyorum kara kara ağdacıyı hiç dışarda yaptırmadım.göbüş büyüdüğünden beride göremediğimden kendim yapamıyorum gitmek zorundayım ama utanıyorum ve korkuyorum acıtırsa diye:26:ama ama sen bizi iğrenç kasları olan zenci ağdacılara havale etmişsin.napcam ben yaa:84:
enammm ben okudum ama aynı dertten muzdarip olduğum için bişi yazmadımbende düşünüyorum kara kara ağdacıyı hiç dışarda yaptırmadım.göbüş büyüdüğünden beride göremediğimden kendim yapamıyorum gitmek zorundayım ama utanıyorum ve korkuyorum acıtırsa diye:26:ama ama sen bizi iğrenç kasları olan zenci ağdacılara havale etmişsin.napcam ben yaa:84:
ayy sorma ,aslında koltukaltı ve bacaklarım varla yok arası ama onları evdemi yapıp getsem acaba siye düşünüyorum ,bi yandanda herşeyi bi anda bitiriyim diyorum ,ama resmen kadının yanında anadan üryan kalcam yaaaa...bide benim çok tüyüm yok ,şimdi kıllı mıllı kadınlar gibi aynı parayımı vercem beeennn...öğğğgghh midem kalktıı...Sanse tatlım ben bir cesaret gidiyorum ağdacıya benim de kabusum oldu offf hele başkasına açacak olmak düşündükçe kötü oluyorum ay bu hamilelik ne fenaymış mahrem diye bir şeyin kalmıyor
ben görmedim ama ne olduki hastamısın yoksa
kocacım bana bembeyaz çiçekler göndermiş üzerine de dünyanın en güzel annesi yazmış çok duygulandımçok da sevindim
kocacım bana bembeyaz çiçekler göndermiş üzerine de dünyanın en güzel annesi yazmış çok duygulandımçok da sevindim
ayyyyy ne güselll yaaaa...çok duygulandımm...zaten ağlak bi haldeyiimmm....Allah mutluluğunuzu daim etsin canıım...
mesaj tekrarı....ayyyyy ne güselll yaaaa...çok duygulandımm...zaten ağlak bi haldeyiimmm....Allah mutluluğunuzu daim etsin canıım...
herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
merhaba kızlar kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Sanse tatlım ben bir cesaret gidiyorum ağdacıya benim de kabusum oldu offf hele başkasına açacak olmak düşündükçe kötü oluyorum ay bu hamilelik ne fenaymış mahrem diye bir şeyin kalmıyor
merhaba arkadaşlar.böyle mübarek bir güne bebeklerimiz içimizde eriştiğimiz için binlerce şükürler olsun Allahıma.Allah seneye de erdirsin hepimizi.bana ve tüm bebek bekleyen herkese sağlıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.bebek sahibi olmayı isyeten herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin Rabbim.amin.
canım maşallah bebeğineAllah daha da sağlık versin inşallah.
doğum günün kutlu olsun canım
hanzade çook geçmiş olsun canım umarım birdaha tekrarlamaz.
aman bende hastalandı sandım gıcık.ben ayna kullanıyorum ama kalanlar oluyo diye ödüm kopuyo eşimdende utanırım.ayyy aynayla bir baktım resmen mutasyona uğramışım
msjımı okuyupta bana destek olmayan tonton hamişler sizi o zencilerin olduğu ağdacıya havale ediyoruuuuuummmm:84::84::84::84:
ahhh canom aahh muayeneden gelmedin sende galibaa..yoksam napar eder yazardın sen bişeyler moralim yerine gelirdii...
hanzade ve leyna teşekkür ederim kuzularr ...
merhaba kızlar,
hepinizi çok özledim ama inanın girmeye hiç fırsat bulamadım...bu aralar evi boyuyoruz, ev temizliği, bayram, bahar, bebek temizliği, evde iki haftadır herşey altüst oldu...ve hala da bitmedi
eh tabii bir de 3 yaşındaki kızım var, yemesi, içmesi, gezmesi ayrı bir sorumluluk...çok şey yapmama rağmen, yoruluyorum...
biz de dr'a gittik dün, herşey yolunda dedi ama sanki biraz kilosu düşük dedi, bir hafta geriden geliyormuş kilosu
dr bu kız herhalde 3 kilo civarı doğar dedi(2 kilo 150 gr'mış şu anki hali), bana ise fırça çekti çok kilo aldım diye...73 kilo geldim tartıda, hemen elevit'i de kesti ,iştahımı açar diye...
şimdilik bizden haberler böyle, ayın 12sinde yine randevu var...
hepinizi öptük....
kuzum yaa ağla ağla ben de ağladım gece bir sürü dur onu da söyleyim sen de ağla gece eşim her bir tarafa notlar yazmış notun en güzelini de yazıp klozetin üzerine koymuş notları takip ede ede tuvalete gitceğimi nasıl da tahmin etmiş nasıl olsa geceleri şaşmaz yolum yatak-tuvalet
onları okudum ya ay beni bir ağlama tuttu ağla ağla yazık adamcağız yazdığı notlardan dolayı özür diledi ne bilsin benim bu kadar duygusal olacağımı ama sabah kalktığımda kuşlar gibi hafiftim
sen de ağla ama mutluluktan allah heğimizin mutluluğunu daim etsin inşallah
ben dün ikinci sefer girdim 10 tl verdim ilk seferinde almadınız şimdi neden aldınız diye sordum bir sefer alıp bir sefer almıyoruz dediler.kısllar gittiğiniz hastanelerde nts muayene dışında üzrete tabi midir öğrendiniz mi??
hastanesine göre değişiyormuş, bnm ki mesela muayene 130 nts 40 tl..36.haftadan sonra hafta dabir bağlanmak gerekmiş.. sankim kazıklanıyorummmmm((((((
anacııımmm ...ya benimkiylede bi konuşsa senin kocaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?