nolcak işte kılımız,tüyümüz ve dertleri bitmiyo.hepimiz mutasyona uğradık canım hamileliğimiz boyunca. bişi değil kocamızdan utanıyoz,ağdacıdan utanıyoz,çatı muayenesinden utanıyoz valla doğuma gidince açıp açıp ordaki açılmaya bakacaklar ve doğuracaz.o gün naparım bilmiyorum[/QUOTE
haklısın reklam olcak o zaman kaç kişi olcak başımızda
est. arkadaşım ne demek çok teşekkür ederim ayrıca bebeğine maşallah diyenlerin arasında ismim yok bende atlamışım size kocaman bir maşallah canım benimkübracım doğum günün kutlu olsun canım unutkanlığımı bağışla.eşinle ve bebişinle nice senelere canım benim.
slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
amaaann nevar be 2 konuşsaaa ,azcık benim süprüzüm fazla olsun naolcaaakkkhadi ordan seninkinin de vardır mutlaka böyle süprizleri
şeyma & shpirt maşallah bebişlerinizee
kız nida gelip senin ağdanı ben yapıcam sonunda görücen gününücnm kasma kendini daha öncede yazdım tüm vücudu yarım saatte bitiriyorlar onunda yarısından fazlası bacaklar sürüyo zaten sen ilk kukunu yaptır 3 5 dak. bişey sürüyo sonra giy çamaşırını
amaaann nevar be 2 konuşsaaa ,azcık benim süprüzüm fazla olsun naolcaaakkk
hayııırrr tanıdıklarıma yaptıramıyorum ,ilk karşılaştığımızda ağdacı oldunu söylesen belki gösterirdim kukumuu,ama şimdi kesinlikle olmazz,nazar neyin değerryok yok gitcem birazdan,mirandanın kuaförü varmış burda ,oda haber vermiş geleceğimi ,ona gitcem şimdi ,az daha toparlanıyım zaten bitek kukuyu yaptırcam ...
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
seninde kadir gecen mübarek olsun canım.aman tansiyona dikkat et Allah korusun bi problem olmasın.bebişe maşallah canım,ne selvi boylu olcak yakışıklıslm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
amaaann nevar be 2 konuşsaaa ,azcık benim süprüzüm fazla olsun naolcaaakkk
hayııırrr tanıdıklarıma yaptıramıyorum ,ilk karşılaştığımızda ağdacı oldunu söylesen belki gösterirdim kukumuu,ama şimdi kesinlikle olmazz,nazar neyin değerryok yok gitcem birazdan,mirandanın kuaförü varmış burda ,oda haber vermiş geleceğimi ,ona gitcem şimdi ,az daha toparlanıyım zaten bitek kukuyu yaptırcam ...
canım 2 parmağını soktu sanırım.bütün elini sokacak kadar büyük değilkinejlacım bende bişey sorucam şu malum çatıyla alakalı ama azcık detaylı sorucam
dr bütün elinimi sokuyo yada 2 3 parmağınımı bide nereye kadar bakıyo yani derinleremi iniyo ??? ya kusura bakma ben bile çekinerek yazdım cevaplamak istemezsen sorun olmaz tatlım
oyy oyy maaşallah özgürümüze.
canım 2 parmağını soktu sanırım.bütün elini sokacak kadar büyük değilki
yok canım yaa çok derinlere indiğini hissetmedim kemiklere bakıyor rahim ağzındaki sanırım.bana derin nefes al dedikendini sıkma dedi bende dediğini yaptım ve atlattım şükür.
kızlar ben bakıma gidiyorum gelince görüşürüz bye:80::80::80:
maşallah canım bebişineeGününüz aydın kadir gecemiz mubarek olsun güzel annişler. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Hanzadecim geçmiş olsun canım.
Miranda,aheste bebişlerinize 41 kere maşallah.
Züleyha prensesşnin odası hayırlı olsun.
Unuttuklarım varsa çok özür dilerim. Bende dün doktora gittim oğluşum 1.910gr cık olmuş. Herşey yolundaydı çok şkür. Yine naptı ne etti 2 kiloyu göstermedi sıpa. Eylül sonu işten çıkacak olmama rağmen ne olur ne olmaz çalışabilir raporumu aldım. Olduki bir sorun çıkarısa patronlarım elimde birşeyler olsun istedim. Onun dışında bebğim doğum pozisyonuna tekrar girmiş bulunuyor. Umarım dönmez yine çünküm çok hareketli. Hoş kafasının aşağıda olması çok zorluyor ama neyseki bir şey kalmadı.
dogum gunun kutlu olsun canımgünaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
maşallah kuzuna canımherkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
kızzz korkma bişycik olmaz kasma kendini o kadar birde hapşırma sakın hee malum arada idrar kaçırıyoz kızın yüzüne işememsjımı okuyupta bana destek olmayan tonton hamişler sizi o zencilerin olduğu ağdacıya havale ediyoruuuuuummmm:84::84::84::84:
ahhh canom aahh muayeneden gelmedin sende galibaa..yoksam napar eder yazardın sen bişeyler moralim yerine gelirdii...
hanzade ve leyna teşekkür ederim kuzularr ...
seninde kadir gecen mübarek olsun canım.aman tansiyona dikkat et Allah korusun bi problem olmasın.bebişe maşallah canım,ne selvi boylu olcak yakışıklısenin ne kadar az kalmış.sezaryan olacağını biliyorsun en azından ve doğum anını kararlaştırıyosunuz ne güzel.ayy heyecan bastı şimdi bana ne oluyosa hangi göğüs ucu kremini önerdi bende sorim doktoruma.bu arada fiyatlarda gayet uygun ne güzel.fazla yorma kendini,dr ne dediyse harfiyen uygula.çok sevindim senin adına
Allah Allah ilginçmiş hakikaten para almamaları :26:
ben size nst maceramı anlatmışmıydımmmmm
nst için ilk defa hastanenin 6. katına çıktık eşimle meğer doğumhane ve doğumdan sonra kalıcağımız (inşallah) odalar da oradaymış ve tabi bebeğimizi izliyeceğimiz pencere Allah biz bir heyecanlandık eşimle sormayın
sonra beni içeri aldılar eşimi almadılarbi odaya girdik 2 kişilik ama benden başka kimse yoktu yatağı gösteriğ uzanmamı söyledi hemşire, yatakta kemer gibi bişi vardı güzelceee ittirip uzandım meğer üstüne uzanmam lazımmış
sonra avuç içi kadar bir aleti göbeğime koyup o kemerle iyice sıktı gevşek olunca oğlumun kalp atışları duyulmuyodu sıktıkça sıktıelime birde mikrofon gibi bişi verdi ucunda buton bebek oynadıkça buna bas dedi gitti, yarım saat 40 dk kaldım orda ama kemer o kadar sıkıydıki hem çok canım yandı hemde rüzgar memelerime kadar çıktı aşşada yeri daralınca
sonra çıktım eşim doğuruyorum sanmış bu kadar uzayında göbeğimi gösterdim o avuç içi kadar olan alet resmen göbeğime işlemiş naptılar sana diye panikledi adamsonra bir tur daha atıp indik aşşağıya doktora sonuçları gösterdik sancım falan çıkmamış ay uzunmu oldu ne
merhaba kızlar,
hepinizi çok özledim ama inanın girmeye hiç fırsat bulamadım...bu aralar evi boyuyoruz, ev temizliği, bayram, bahar, bebek temizliği, evde iki haftadır herşey altüst oldu...ve hala da bitmedi
eh tabii bir de 3 yaşındaki kızım var, yemesi, içmesi, gezmesi ayrı bir sorumluluk...çok şey yapmama rağmen, yoruluyorum...
biz de dr'a gittik dün, herşey yolunda dedi ama sanki biraz kilosu düşük dedi, bir hafta geriden geliyormuş kilosu
dr bu kız herhalde 3 kilo civarı doğar dedi(2 kilo 150 gr'mış şu anki hali), bana ise fırça çekti çok kilo aldım diye...73 kilo geldim tartıda, hemen elevit'i de kesti ,iştahımı açar diye...
şimdilik bizden haberler böyle, ayın 12sinde yine randevu var...
hepinizi öptük....
oğluma maaşaallah diyen teyzelerimize çok teşekkür edriz.alıntı yaptım ama çıkmamış.bunlar oğlumdan sizlere
FİLİZCİM oğlumun ismini sormuşsun birde daha belli değil kararsızlık zor iş
ben dün ikinci sefer girdim 10 tl verdim ilk seferinde almadınız şimdi neden aldınız diye sordum bir sefer alıp bir sefer almıyoruz dediler.
HOŞBULDUM HANZADECİM.
bende şimdi kuaföre gidicem saçımı ve kaşlarımı şöyle bir bayram bakımına alayım.gerçi saçımı kimse görmüyor ama ben kendimi iyi hissedeceğim en güzel yanıda bu
nida seninde ağda korkun varmış canım ben hiç gitmedim dünde kendim ayna yardımıyla hallettim.
Bende iş çıkışı gidicem kuaföre nejlacım bende kaç bıyık operasyonuna girerim byarın ev temizliği yapmaya çalışırım ne kadar olursa artık... Öbür gün alışveriş, pazarteside yemek tatlı türleri. E bu kadar az iş bu halde ancak 3 günde bitiyo :)
şeyma & shpirt maşallah bebişlerinizee
kız nida gelip senin ağdanı ben yapıcam sonunda görücen gününücnm kasma kendini daha öncede yazdım tüm vücudu yarım saatte bitiriyorlar onunda yarısından fazlası bacaklar sürüyo zaten sen ilk kukunu yaptır 3 5 dak. bişey sürüyo sonra giy çamaşırını
Ben dicektim sen demişsin elif, ben gelip alcam altıma sonunda dicektim, çok yaşa... :))
Hoşbuldum canom maşallah 2 kiloyu görmüş geçmişsiniz özgürümüzleAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla, sezeryan kesin oldu, sağlık olsun 5 hafta sonra doğum demek ay çok heyecanlı :) 40 haftaları sayıyorduuk yolu yarıladık diyorduk, yolun sonuna doğru geldik hamdolsun :)
herkese iyi akşamlar iyi tatiller bayramınız mübarek olsun dönüşte şekerlerimi isterim ben 9 gün yokum:79:
kendinize ve kuzucuklarınıza bir de eşlerinize iyi bakın birbirinizin kıymatini bilin
allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?