2011 Ekim Anneleri

kübracım doğum günün kutlu olsun canım unutkanlığımı bağışla.eşinle ve bebişinle nice senelere canım benim.
est. arkadaşım ne demek çok teşekkür ederim ayrıca bebeğine maşallah diyenlerin arasında ismim yok bende atlamışım size kocaman bir maşallah canım benim

maşallah bebeğine siz de 2 kiloyu geçtiniz demek hadi bakalım kalan 5 haftanızı iyi değerlendirin

hadi ordan seninkinin de vardır mutlaka böyle süprizleri
amaaann nevar be 2 konuşsaaa ,azcık benim süprüzüm fazla olsun naolcaaakkk

hayııırrr tanıdıklarıma yaptıramıyorum ,ilk karşılaştığımızda ağdacı oldunu söylesen belki gösterirdim kukumuu,ama şimdi kesinlikle olmazz,nazar neyin değerryok yok gitcem birazdan,mirandanın kuaförü varmış burda ,oda haber vermiş geleceğimi ,ona gitcem şimdi ,az daha toparlanıyım zaten bitek kukuyu yaptırcam ...

kızz canomm bak acaba kaç kilo olmuştur 2 kilo olmusmudur diye diye beynimizi yedin burda oğlun 20 gr fazlasıyla vermiş cevabını maşallah özgür oğlana

benim süprüzlerimde sana feda olsun kız gönder kocanı bi toplantı ayarlayalım
bir gün ankaraya yolunuz düşerse sizi evimde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarım tatlişkom

nejlacım bende bişey sorucam şu malum çatıyla alakalı ama azcık detaylı sorucam
dr bütün elinimi sokuyo yada 2 3 parmağınımı bide nereye kadar bakıyo yani derinleremi iniyo ??? ya kusura bakma ben bile çekinerek yazdım cevaplamak istemezsen sorun olmaz tatlım

Maşallah canım oğluna ee demekki seninde az kaldı ben yusuf yusuf etmeye başladım :) Allah yardımcımız olsun

LEYNA cım doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebeğinle huzurlu sağlıklı bereketli yıllarınız olsun inşallahh

seninde kadir gecen mübarek olsun canım.aman tansiyona dikkat et Allah korusun bi problem olmasın.bebişe maşallah canım,ne selvi boylu olcak yakışıklı senin ne kadar az kalmış.sezaryan olacağını biliyorsun en azından ve doğum anını kararlaştırıyosunuz ne güzel.ayy heyecan bastı şimdi bana ne oluyosa hangi göğüs ucu kremini önerdi bende sorim doktoruma.bu arada fiyatlarda gayet uygun ne güzel.fazla yorma kendini,dr ne dediyse harfiyen uygula.çok sevindim senin adına

benim süprüzlerimde sana feda olsun kız gönder kocanı bi toplantı ayarlayalım
bir gün ankaraya yolunuz düşerse sizi evimde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarım tatlişkom

oyy oyy maaşallah özgürümüze.

canım 2 parmağını soktu sanırım.bütün elini sokacak kadar büyük değilki
yok canım yaa çok derinlere indiğini hissetmedim kemiklere bakıyor rahim ağzındaki sanırım.bana derin nefes al dedikendini sıkma dedi bende dediğini yaptım ve atlattım şükür.

kızlar ben bakıma gidiyorum gelince görüşürüz bye:80::80::80:

sağol cnm anlattığına göre vajinal muayenin ultrasonla değilde elle yapılanı gibi görünüyo çok korkmayı gerektirecek bi durum değil en azından çatı muayenesine giderken çok kasmayacağım kendimi sağol tatlım

ay bu arada kilomun 69 oldugunu ve doktorumun bana kızmadıgını ve çok normal hareket etmediğin için hızlı alıyosun dediğini unuttum bir şey daha vardı ama unuttuuuuuummmmaklıma gelince yazcemmmmm
12 kilo almışım yuhhhhhhhhhhhhh

maşallah canım bebişinee
günaydın herkese
kadir geceniz ve cumanız mübarek olsun allah ettiğiniz duaları kabul etsin...
benim de doğum günüm kutlu olsun:78:
dogum gunun kutlu olsun canım
maşallah kuzuna canım
kızzz korkma bişycik olmaz kasma kendini o kadar birde hapşırma sakın hee malum arada idrar kaçırıyoz kızın yüzüne işeme

sağol canım kremin adı gold lanolin krem medilan croda diye bişi

bende de almadılar hiç....

ikimizde aynı zamanda doğurcaz gibi banada benzer şeyler söyledi hakkımızda hayırlısı olsun inş

Canım hoşgeldin ve güle güle ben yazana kadar çıkmışsın :) Maşallah bebeğine, bende kilo aldım ama doktorlarım azarlamıyo, hamilelikte kilo almak normalmiş öykle diyolar onlara baksam yerimde yerim :) bebişe gelinc ebu kilolar çok değişiyo ya ben çok itimat etmiyorum canım. Son haftalarda yarım kilo alan bile var biraz araştırdımda. Belli olmuyor yani sıkma canını...

herkese iyi akşamlar iyi tatiller bayramınız mübarek olsun dönüşte şekerlerimi isterim ben 9 gün yokum:79:
kendinize ve kuzucuklarınıza bir de eşlerinize iyi bakın birbirinizin kıymatini bilin
allaha emanet olun...

sanada iyi akşamlar.şimdiden bayramın mübarek olsun.sende bebişe ve kendine iyi bak.ha tabi kocişede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…