2011 Ekim Anneleri

Kızlar ne yemeğiniz var akşama yemeğim yok eve gidicem, tavuk yahnisi yenirmi? Dokunurmu hava sıcak ya,
tavuk havuç soğan patates terbiye... Yoksa tavuklu düğün çorbasımı? hangisi daha rahat yenir ki ikiside kış yemeği ama mecbur yapıcam sıvı tüketmem lazım, vitminli olması lazım...

kızlar of ya bu aralar şikayetlerim bitmiyor şimdide sabahtan beri belim sızlıyor kasıklarıma vuruyor ama hafif hafif önemsemedim sabah ama geçmedi inş geçer valla 2 haftayı atlatayım oh dicem ne zaman gelirse gelsin...

[

Benimde iki gündür kasıklarımda batma var ağrı var karnımın etleri ağrıyo artık böyle şeymacım malesef, ger gün başka bir şikayetimiz olcakmış.. Rahat gün yok yani, dr. dediki içinde bir bebek var şu son iki ayda yarım katından fazla bir hızla büyümeye çalışıyor, bütün kemikleriniz açılıyor organlarınızın yeri değişiyor. Çok normal bu ağrılar sızılar, olmaması problem. Artık doğuma kadar idare edicekmişi tatlım. Allah ayrdımcın olsun anlıyorum seni benimde aynı çünkü...

benimki aynı adet ağrısı gibi ama hafif hergün biryerim ağrır oldu şu 1 ay biran önce geçmiş doğurmuş olsak keşke..geçem komşuya soruyom nasıl doğurdun diye 1 saatte sancım geldi ve doğurdum çok kolaydı diyor inş bizde öyle doğururuz..şuan en stresli günleri yaşıyorum valla nasıl olucak diye..

ben mantarlı et sote,sebze çorbası yanınada karışık salata yapmayı planlıyorum.valla tavuklu düğün çorbası kulağa hoş geliyor ama o zaman ana yemeği elersin.bence onun yanınada yaz türlüsü yap güzel olur böylece vitamininide almış olursun hımmm

Tavuklu düğün çorbası nasıl hanzade.ramazan geldi geleli ne çorba yapıcam şaşırıyorum.tarif etsene nasıl yapılıyo ?

hemen tarif veriyorum.tavuk göğsünü al kavonoz arkasıyla incelt önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bula kızartttt mütiş oluyo

merhaba canım.doktorun normal dediyse güven ona bence.stres yapma ve bol bol süt iç muz ye yedikten sonra ve her vakit bulduğunda soluna yatmayı unutma.Allah sağlıkla doğum yapmamızı nasip etsin hepimize.

merhaba canım.hoşgeldin.ben de mayısta tanıştım burasıyla ve burdaki arkadaşlarla.iyiki de tanışmışım.çok şey öğrenip paylaşıyoruz.inşallah hiç kopmayız.

maşallah bebişine canım. inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın.

maşallah canom oğluşunaa kocaman oldular artık Allah doğumlarını da görmemizi nasip etsin sağlıkla inşallah.

kıslar aşağıdaki hastane ve dr hkk bilgisi olan var mı??
medistate kavacık dr sultan kavrut

ben diğer formlarda nasıl araştırabilirim bu bilgi,helpp meee please!! bi el atın bacınıza yaaww

canim benim doktorum kendisi.ben cok memnunum.dogum yapan arkadaslarimda var.onlarda son derece memnunlar.

maşşallah meleğine..sağlıklı olur inş kilolu olunca onu çıkarmasıda zor olur o yüzden üzme kendini canım

Tavuklu düğün çorbası nasıl hanzade.ramazan geldi geleli ne çorba yapıcam şaşırıyorum.tarif etsene nasıl yapılıyo ?

Tavuklu düğün çorbası

1 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı (margarinde olur)
6 su bardağı tavuk suyu
1 adet yumurta
Yarım limon
Tuz

Hazırlanışı:

Un ve tereyağı kavrulur. Üzerine tavuk suyu ve haşlanmış didiklenmiş tavuk eklenir, bir taşım kaynatılır. Limon, tuz ve yumurta iyice çırpılır. Kaynamakta olan çorbadan bir kaşık kadar alınır, ılıştırılır. Sonra çorbaya incecik akıtılarak eklenir. Bir taşım daha pişirilir.

Bu kadar, ben üzerine kızgın yağda pulbiber gezdiriyorum lezzetli oluyo ama şimdi koymıcam hemoroidden dolayı... Sen kat.. tatlım..

5 haftamııı???off çok heycanlı Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş canom:109:

Benimde aynen öyle şu an şeyma :) Doğumu şimdiden düşünüp kasma kendini neticede doğucak o bebiş rahat ol :)

tamam ozamn buluşmalıyız ama daha kalabalık olalımmmmm

Evet daha kalabalık olalımi haftaya yazışırız :)

Hımm güzel menün varmış, ana yemek yapmıcam canım zaten ama yaz türlüsü iyi fikirmiş canım istedi şimdi :)

hemen tarif veriyorum.tavuk göğsünü al kavonoz arkasıyla incelt önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bula kızartttt mütiş oluyo

Buda güzelmiş canım ama sulu bişiler yemem lazım bunuda bayramda yaparım arttık teşekkürler :)

Çoooook teşekürler canım.kafadan çorbada uydurmaya başladım artık.eşim diyoki bu çorbayı ilk defa yedim ne çorbası bende diyorum şaştım çorbası.ama diyo güzel olmuuuş bende iyi işte diyorum.

merhaba güzel bayanlar. herkesin kadir gecesini kutluyorum. 33 haftaya girdik bizde . aşağı doğru basınç oluşmaya başladı bende.otururken ve kalkarken bayağı zorlanıyorum.: sizde de oluyor mu acaba?
bilen birisi varsa bilgi verirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…