herkese iyi akşamlar iyi tatiller bayramınız mübarek olsun dönüşte şekerlerimi isterim ben 9 gün yokum:79:
kendinize ve kuzucuklarınıza bir de eşlerinize iyi bakın birbirinizin kıymatini bilin
allaha emanet olun...
kızlar of ya bu aralar şikayetlerim bitmiyor şimdide sabahtan beri belim sızlıyor kasıklarıma vuruyor ama hafif hafif önemsemedim sabah ama geçmedi inş geçer valla 2 haftayı atlatayım oh dicem ne zaman gelirse gelsin...
[
Benimde iki gündür kasıklarımda batma var ağrı var karnımın etleri ağrıyo artık böyle şeymacım malesef, ger gün başka bir şikayetimiz olcakmış.. Rahat gün yok yani, dr. dediki içinde bir bebek var şu son iki ayda yarım katından fazla bir hızla büyümeye çalışıyor, bütün kemikleriniz açılıyor organlarınızın yeri değişiyor. Çok normal bu ağrılar sızılar, olmaması problem. Artık doğuma kadar idare edicekmişi tatlım. Allah ayrdımcın olsun anlıyorum seni benimde aynı çünkü...
ben mantarlı et sote,sebze çorbası yanınada karışık salata yapmayı planlıyorum.valla tavuklu düğün çorbası kulağa hoş geliyor ama o zaman ana yemeği elersin.bence onun yanınada yaz türlüsü yap güzel olur böylece vitamininide almış olursunKızlar ne yemeğiniz var akşamayemeğim yok eve gidicem, tavuk yahnisi yenirmi? Dokunurmu hava sıcak ya,
tavuk havuç soğan patates terbiye... Yoksa tavuklu düğün çorbasımı? hangisi daha rahat yenir ki ikiside kış yemeği ama mecbur yapıcam sıvı tüketmem lazım, vitminli olması lazım...
Kızlar ne yemeğiniz var akşamayemeğim yok eve gidicem, tavuk yahnisi yenirmi? Dokunurmu hava sıcak ya,
tavuk havuç soğan patates terbiye... Yoksa tavuklu düğün çorbasımı? hangisi daha rahat yenir ki ikiside kış yemeği ama mecbur yapıcam sıvı tüketmem lazım, vitminli olması lazım...
Kızlar ne yemeğiniz var akşamayemeğim yok eve gidicem, tavuk yahnisi yenirmi? Dokunurmu hava sıcak ya,
bi şey sormak istiyorum kafam çok karıştı moralim altüst oldu 31 haftalık gebeyim 11 gün önce celestone iğne oldum bebeğim 1871 gr dı. bugün kontrole gittim ve bebeğim 1710 gr çıktı. dr normal kafaya takma dedi.ağlıycam şimdi ama ona bişey olcak die çok korkuom ne yiyim ne içim şimdi. yardım pls
Merhaba hanimlar;
Ben de araniza yeni katildim. Konu msjlari baya bir olmus o yüzden okuyamadim, ama ben de ekim annesiyim. Kizim 23 ekim gibi dünyaya gelecek insaAllah...
Ögrenecegim cok sey var tecrübeli annelerden, ilk bebegim bu benim...
Güzel paylasimlar diliyorum...
herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
bayramdan sonraki hafta içi bi gün süper olur bence. bakırköy'e herkes kolayca ulaşır heralde.. hanzade de iyleşsin .. simdi 4 kişi olduk galiba; ben, sen, canom, hanzade. sayıyı arttıralım kızlar hadi amaaaaaaaaaa
kıslar aşağıdaki hastane ve dr hkk bilgisi olan var mı??
medistate kavacık dr sultan kavrut
ben diğer formlarda nasıl araştırabilirim bu bilgi,helpp meee please!! bi el atın bacınıza yaaww
herkeze merhaba... doktordan geldık bızde.. kızım 1638 gr olmus... doktor 150 gr eksıgı var 3500 dogmaz ama 3200 falan dogar dedı.. saglıklı olsunda kılosu hıc onemlı degıl... en cok sevındıgım haber ıse bebısım donmussss..... cok mutlu oldum... nasıl korkuyodum sezeryan olursam dıye... cok sukur rabbıme... bundan sonra kendımı yormayacakmısım soluma yatıp dınlencekmısım hep... 15-20 dk lık yuruyusler yapacakmısım... tabı nerdeeee ev iş guc yemek cocuk nasıl dınleneyım ben... 3 hafta sora cagırdı kontrole artık nst baslıyomus...
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
kocacım bana bembeyaz çiçekler göndermiş üzerine de dünyanın en güzel annesi yazmış çok duygulandımçok da sevindim
Tavuklu düğün çorbası nasıl hanzade.ramazan geldi geleli ne çorba yapıcam şaşırıyorum.tarif etsene nasıl yapılıyo ?
slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
benimki aynı adet ağrısı gibi ama hafif hergün biryerim ağrır oldu şu 1 ay biran önce geçmiş doğurmuş olsak keşke..geçem komşuya soruyom nasıl doğurdun diye 1 saatte sancım geldi ve doğurdum çok kolaydı diyor inş bizde öyle doğururuz..şuan en stresli günleri yaşıyorum valla nasıl olucak diye..
tamam ozamn buluşmalıyız ama daha kalabalık olalımmmmm
ben mantarlı et sote,sebze çorbası yanınada karışık salata yapmayı planlıyorum.valla tavuklu düğün çorbası kulağa hoş geliyor ama o zaman ana yemeği elersin. bence onun yanınada yaz türlüsü yap güzel olur böylece vitamininide almış olursunhımmm
hemen tarif veriyorum.tavuk göğsünü al kavonoz arkasıyla incelt önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bula kızartttt mütiş oluyo
Tavuklu düğün çorbası
1 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı (margarinde olur)
6 su bardağı tavuk suyu
1 adet yumurta
Yarım limon
Tuz
Hazırlanışı:
Un ve tereyağı kavrulur. Üzerine tavuk suyu ve haşlanmış didiklenmiş tavuk eklenir, bir taşım kaynatılır. Limon, tuz ve yumurta iyice çırpılır. Kaynamakta olan çorbadan bir kaşık kadar alınır, ılıştırılır. Sonra çorbaya incecik akıtılarak eklenir. Bir taşım daha pişirilir.
Bu kadar, ben üzerine kızgın yağda pulbiber gezdiriyorum lezzetli oluyo ama şimdi koymıcam hemoroidden dolayı... Sen kat.. tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?