Çoooook teşekürler canım.kafadan çorbada uydurmaya başladım artık.eşim diyoki bu çorbayı ilk defa yedim ne çorbası bende diyorum şaştım çorbası.ama diyo güzel olmuuuş bende iyi işte diyorum.
hepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.
kilosu çok güzelmiş.kaç kilo doğarmış minik kuzum söyledimi
adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??
slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
hepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.
merhaba güzel bayanlar. herkesin kadir gecesini kutluyorum. 33 haftaya girdik bizde . aşağı doğru basınç oluşmaya başladı bende.otururken ve kalkarken bayağı zorlanıyorum.: sizde de oluyor mu acaba?
bilen birisi varsa bilgi verirse sevinirim.
kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ilebebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem
maşşallah kız özgürümeee...slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
oyy canıım çok saol ,söylemen bile çok memnun etti beni ,bende beklerim canım herzaman...benim süprüzlerimde sana feda olsun kız gönder kocanı bi toplantı ayarlayalım
bir gün ankaraya yolunuz düşerse sizi evimde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarım tatlişkom
hihihihi ,yok canom hapşırmadım ama baya güldüm ,bak bu aklıma gelmemişti ,Allahtan başlamadan önce lavaboya gitmişimay bu arada kilomun 69 oldugunu ve doktorumun bana kızmadıgını ve çok normal hareket etmediğin için hızlı alıyosun dediğini unuttum bir şey daha vardı ama unuttuuuuuummmmaklıma gelince yazcemmmmm
12 kilo almışım yuhhhhhhhhhhhhh
kızzz korkma bişycik olmaz kasma kendini o kadar birde hapşırma sakın hee malum arada idrar kaçırıyoz kızın yüzüne işeme
kaynanam saolsun :) dün ben bütün aileye 2 gün yetecek kadar karnıyarık yaptım (13-14 tane)ve bu yarında yenilecek ona göre diye uyardım herkesiKızlar ne yemeğiniz var akşamayemeğim yok eve gidicem, tavuk yahnisi yenirmi? Dokunurmu hava sıcak ya,
tavuk havuç soğan patates terbiye... Yoksa tavuklu düğün çorbasımı? hangisi daha rahat yenir ki ikiside kış yemeği ama mecbur yapıcam sıvı tüketmem lazım, vitminli olması lazım...
niye gelmiyon beeeeİyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum veee 9 günde gelmiyorum
tebrik ederim canım arkadaşını darısı başımıza inş ,tabi normal gününde ve zamanında ve normal yolla inşallahhh...(tabi isteyenlere)merhaba kızlar ben hala işteyim bugün iftar satinde ancak çıkıcam ofiste tadilat var ve benden başka başlarında duracak kimse yok üstelik yarın öğleden sonrada çalışıcam
neyse bugün 41. haftasına giren hamile bi arkadaşım vardı sabah 10:30 da kontrolü vardı, doktorumuz aynı kişi daha fazla bekliyemeyiz demiş ve sezeryana almış. 11:30 da minik Göktan dünyaya merhaba demiş. resimlerini gördük öyle güzelki 3500 gr :)
yarın sabah 10:30 da da bizim kontrolümüz var kontrolden sonra odasına gidip ziyaret edicez küçüğümüzü:) çok duygulandım daha çarşamba günü görüşmüştük ikimizde hamileydik oysaki şimdi arkadaşım bebeğini kucağına aldı :)
maşşalah canım cimcimemizeee,yaa sana şimdi 2 bayram olcak ,hem eşin hem kızın geliyo ..hayırlısıyla inşallahhhepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.
Selam kızlar
Kandiliniz kutlu olsun, Allah dualarınızı kabul etsin
bugün fabrika çalışanlarına iftar vercez çalışanların hanımları beni ilk kez görcek.ayyyy ne çirkin kadın diğcekler kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?