2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben hala işteyim bugün iftar satinde ancak çıkıcam ofiste tadilat var ve benden başka başlarında duracak kimse yok üstelik yarın öğleden sonrada çalışıcam
neyse bugün 41. haftasına giren hamile bi arkadaşım vardı sabah 10:30 da kontrolü vardı, doktorumuz aynı kişi daha fazla bekliyemeyiz demiş ve sezeryana almış. 11:30 da minik Göktan dünyaya merhaba demiş. resimlerini gördük öyle güzelki 3500 gr :)
yarın sabah 10:30 da da bizim kontrolümüz var kontrolden sonra odasına gidip ziyaret edicez küçüğümüzü:) çok duygulandım daha çarşamba günü görüşmüştük ikimizde hamileydik oysaki şimdi arkadaşım bebeğini kucağına aldı :)

kızlaaarrr geldim beeennn çok heyecanlandım ama dediğiniz gibi çok kısa sürdü ,biraz da utandım
Allah tan alışkın olduğum bi acı ,bu yüzden kız hızla çekince ben çığlık atmak yerine kahkaha patlattım ,kızda şaşırdı ,ilk defa görüyorum böyle dedi ,genelde küfür ediyolar yada bağırıyolard dedii..zaten seyrekmişte ,..gayet iyi oldu yaniii
bi geçmişe dönüyüm hemen ,

hepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.

farklı çorba tarifi verim sana.minicik köfteler yap kızart.bir fincan çay bardağı unla çok az hamur yoğur minicik minicik kez köfteler gibi onlarıda kızart.sonra bir dometesi rendele bir iki diş sarmısak yarım limonla sos yap kaynayan suya sosu hamuru köfteyi ekle mütiş oluyo adana usulü

kilosu çok güzelmiş.kaç kilo doğarmış minik kuzum söyledimi

kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ile bebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem

merhabalar herkesee...
umarım herkes iyidir.ara ara bakıyorum bende..kadir gecemiz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah sevgiyle kalın........

adanalı annnısler dogumu konustunuz mu doktorunuzla... hastane fıyatları nasıl?? bıde metropark hastanesınde vıp dogum varya cok hosuma gıttı aslında hıc fıyatını duyan arastıran var mı??

Metroparkta normal 562, sezeryan 600 tl idi benim arkadaşım doğum yaptığında geçen aralık ayında...

Metro ve Özel Adana (eski Universal de) sgk lılara 350 lira...

Bak o kadar evham yapmıştın, maşallah annesi nasılda büyümüş bıcırığın dimi. Kendini sakın yoracak birşey yapma Canomcum, halı kaldırmak gibi

Maşallah bebişine, bizimkiyle bir gidiyor. Ayyy 23 Eylül dedi he, 1 aydan az. Bakalım hangisi çabuk davranacak :26:

Hareketlerine göre bende basınç hissediyorum bazen, ama senin herzaman ise ve yoğun bi basınç duygusu ise doktoruna görün canım.

kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ile bebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem

Evet güzel bir gündü gerçekten...
Bu arada ben akşama açıkmayacağım herhalde... :26:

Çoraplara bayıldı eşim de, ilk bakışta bayağı bir gülümsetti bizi minicik çoraplar, dolaba diğer cicilerin yanına koydum sonra...

maşşallah kız özgürümeee...yesin onu teyzesiii...
benim süprüzlerimde sana feda olsun kız gönder kocanı bi toplantı ayarlayalım
bir gün ankaraya yolunuz düşerse sizi evimde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarım tatlişkom
oyy canıım çok saol ,söylemen bile çok memnun etti beni ,bende beklerim canım herzaman...
hihihihi ,yok canom hapşırmadım ama baya güldüm ,bak bu aklıma gelmemişti ,Allahtan başlamadan önce lavaboya gitmişim
kaynanam saolsun :) dün ben bütün aileye 2 gün yetecek kadar karnıyarık yaptım (13-14 tane)ve bu yarında yenilecek ona göre diye uyardım herkesibugünde kaynanam sarma ve çorba yapmış ,bek şimdi yedim zaten afiyetlee

İyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum veee 9 günde gelmiyorum
niye gelmiyon beeeeyokmu evde internet öyle kaçmaca yok canım ,ihmal etme bizii

tebrik ederim canım arkadaşını darısı başımıza inş ,tabi normal gününde ve zamanında ve normal yolla inşallahhh...(tabi isteyenlere)
maşşalah canım cimcimemizeee,yaa sana şimdi 2 bayram olcak ,hem eşin hem kızın geliyo ..hayırlısıyla inşallahh

hayirli aksamlar O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin

bugün fabrika çalışanlarına iftar vercez çalışanların hanımları beni ilk kez görcek.ayyyy ne çirkin kadın diğcekler kesin.

niye öyle desinler beeeebikere her yanımız şişsede ,kilolarımız alıp başını gitsede ,bence bi bayanın en güzel olduğu dönemi yaşıyoruz ..böyle düşün canım...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu topiği o kadar zamandır yeni farkettim halbuki sürekli kadınlar kulübüne bağlıyım neyse artık bende ekim 10da sezaryen ile doğum yapıcam ilk bebeğim öyle olduğundan ikinciside öyle olucak bi kızım var 2 yaşında bide oğlum olucak inşallah 32 haftalık hamileyim geriye sadece 6 haftam kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…