merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu topiği o kadar zamandır yeni farkettim halbuki sürekli kadınlar kulübüne bağlıyım neyse artık bende ekim 10da sezaryen ile doğum yapıcam ilk bebeğim öyle olduğundan ikinciside öyle olucak bi kızım var 2 yaşında bide oğlum olucak inşallah 32 haftalık hamileyim geriye sadece 6 haftam kaldı.
hoşgeldin arkadaşım dualarında bizi unutma olur mu
merhaba canım hoşgeldin.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşlar benim 30. haftamda bebeğim 1700 gr 38 cmdi sizce normalmi bana bıraz küçük gibi geldi doktorumda bıraz konuşma özürlü olduğu için ne ben sorabildim iyimi diye nede o bişe söyledi şuan 32.haftamız biitti 34 haftalık olunca bi daha kontrole gidicem çok merak ediyorum ne durumda akşam bi başlıyorum süt içmeye sabaha kadar kalkıp kalkıp içiyorum bi kilo sütü peynir tüketiyorum haşlanmış yumurta her gün yiyorum pekmez yiyorum sabahları ceviz falan yiyorum faydası oluyomu kontrole gidince görücem artık ki inşallah olmuştur ilk kızım zayıf doğdu öylede gidiyo o yüzden bu bıraz toplu olsun bana zorluk olmasın istiyorum çünkü ikisi arasında sadece 2 yaş var allah hepimizin yardımcısı olsun...
slm kızlar hanzadeee hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsunnnnn
kadir geceniz mübarek olsun hayırlı cumalar
bugun kontrolumuz vardı kapıda beklerken tansiyonum düştü ama ayılıp bayılmadımiçeri girdik herzaman ki gibi soracaklarımı unuttum
muayenemizi olduk ve özgürüm 2 kilo 20 gram olmuşş teyzelerii 45 cm de boyuuboşuna içimdeki kemikleri acıtmıyomuş babası gibi selvi boylu olcak benim minnoşummm plasentamızın ufak bir kısmı hala aşagıda oldugu için sezeryan kesinleşti 37. haftada gün verecekmiş yani bu ne demek 5 hafta sonra oglum dünyaya geliyor demekkk bebişimin aşagıya baskı yapmasının nedeni plasentanın rahim kısmında olmasından kaynaklanıyormuş 2 hafta sonra sancılarımın daha şiddetli olacagını o yüzden agır iş yapmamamı söyledi 15 gün sonra önce nts ye baglanıcaz sonra muayene olacakmışız
çok heyecanlandımmmmm gögüs ucu kremi verdi kendide kullanıyormuş çok memnun kaldıgı için banada verdi ay bizden bu kadarcıkkk
muhasebeye inip fiyatları sordum zorunlu sezeryan oldugu için 950 imiş keyfi ise 1.100 tl spinali gene unuttum sormayı
kızlaaarrr geldim beeennnçok heyecanlandım ama dediğiniz gibi çok kısa sürdü ,biraz da utandım
Allah tan alışkın olduğum bi acı ,bu yüzden kız hızla çekince ben çığlık atmak yerine kahkaha patlattım ,kızda şaşırdı ,ilk defa görüyorum böyle dedi ,genelde küfür ediyolar yada bağırıyolard dedii..zaten seyrekmişte ,..gayet iyi oldu yaniii
bi geçmişe dönüyüm hemen ,
hepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.
kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ilebebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum bu topiği o kadar zamandır yeni farkettim halbuki sürekli kadınlar kulübüne bağlıyım neyse artık bende ekim 10da sezaryen ile doğum yapıcam ilk bebeğim öyle olduğundan ikinciside öyle olucak bi kızım var 2 yaşında bide oğlum olucak inşallah 32 haftalık hamileyim geriye sadece 6 haftam kaldı.
bizde dün doktordaydık
31+6 günlük kızım 2072 gr olmuş
ama reflü öldürüyor beni resmen kan kusuyorum,6 aya kadar ıh demedim
ama hergünüme çok şükür diyorum
Bak o kadar evham yapmıştın, maşallah annesi nasılda büyümüş bıcırığın dimi. Kendini sakın yoracak birşey yapma Canomcum, halı kaldırmak gibi
Maşallah bebişine, bizimkiyle bir gidiyor. Ayyy 23 Eylül dedi he, 1 aydan az. Bakalım hangisi çabuk davranacak :26:
oyy maşallah kızçemizeee
demek 20 sinde kocacına 23 ünde de kızçene kavuşucaksın heee ne mutlu sana gülaycım Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin tatlımm
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
dilerim hepiniz saglikli mutlu bir sekilde yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin isteyen butun kullarinada hayirlisini versin.fazla katilmiyorum ama devamli takip ediyorum sizler ne guzel her kontrolde goruyprsunuz kuzularinizi burda doguma kadar toplam iki kez gorme sansin varsize ozeniyorum bu konuda.
allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin canımmerhaba kızlar ben hala işteyim bugün iftar satinde ancak çıkıcam ofiste tadilat var ve benden başka başlarında duracak kimse yok üstelik yarın öğleden sonrada çalışıcam
neyse bugün 41. haftasına giren hamile bi arkadaşım vardı sabah 10:30 da kontrolü vardı, doktorumuz aynı kişi daha fazla bekliyemeyiz demiş ve sezeryana almış. 11:30 da minik Göktan dünyaya merhaba demiş. resimlerini gördük öyle güzelki 3500 gr :)
yarın sabah 10:30 da da bizim kontrolümüz var kontrolden sonra odasına gidip ziyaret edicez küçüğümüzü:) çok duygulandım daha çarşamba günü görüşmüştük ikimizde hamileydik oysaki şimdi arkadaşım bebeğini kucağına aldı :)
geçmiş olsun kızzzz valla buyuk cesaret ben acamam kimselere öyle münüşümükızlaaarrr geldim beeennnçok heyecanlandım ama dediğiniz gibi çok kısa sürdü ,biraz da utandım
Allah tan alışkın olduğum bi acı ,bu yüzden kız hızla çekince ben çığlık atmak yerine kahkaha patlattım ,kızda şaşırdı ,ilk defa görüyorum böyle dedi ,genelde küfür ediyolar yada bağırıyolard dedii..zaten seyrekmişte ,..gayet iyi oldu yaniii
bi geçmişe dönüyüm hemen ,
eneee maşallah kuzunaaahepinizin kadir gecesi mubarek dualariniz kabul olsun arkadaslar.bizde bugun doktora gidenler kervanindaydik.benim kizim 2650 gr olmus.boyu 47 cm.suyumuz normal,kan akisimiz normal,agrimiz sizimiz yok gayet saglikli buyuyo kuzucugum.bugun ilk kez nst ye baglandik.ve nihayet beklenen cevabida doktor teyzemizden aldik.ben galiba eylul 23 te doguma gidiyorum.ay cok heycanli.tabiki kizim daha erken gelmek istemezse.soyle babasina ayin 20 sinde burda olsun 23 unde alalim artik kizini dedi.ya doktor hergun cagirsa hergun giderim.nasil mutlu oluyorum doktora gidecegim gunlerde anlatamam.uykularim kaciyo.bizden haberler bu kadar.
kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ilebebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?