2011 Ekim Anneleri

merhaba canım hoşgeldin.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin arkadaşım dualarında bizi unutma olur mu

canım hoş bulduk,sağolasın
buğünlerde ALLAH BUTÜN DİLEKLERİMİ KABUL EDİYOR ÇOK ŞÜKÜR
hamilenin duası kabul olurmuş
rumuzlarını bildiğim yada bilmediğim buraya yazan yada yazmayan butün hamilelerimizin rabbim yardımcısı olsun
sizlerde beni untmayın arkadaşlarım

arkadaşlar benim 30. haftamda bebeğim 1700 gr 38 cmdi sizce normalmi bana bıraz küçük gibi geldi doktorumda bıraz konuşma özürlü olduğu için ne ben sorabildim iyimi diye nede o bişe söyledi şuan 32.haftamız biitti 34 haftalık olunca bi daha kontrole gidicem çok merak ediyorum ne durumda akşam bi başlıyorum süt içmeye sabaha kadar kalkıp kalkıp içiyorum bi kilo sütü peynir tüketiyorum haşlanmış yumurta her gün yiyorum pekmez yiyorum sabahları ceviz falan yiyorum faydası oluyomu kontrole gidince görücem artık ki inşallah olmuştur ilk kızım zayıf doğdu öylede gidiyo o yüzden bu bıraz toplu olsun bana zorluk olmasın istiyorum çünkü ikisi arasında sadece 2 yaş var allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kızlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun bütün dualarımız kabul olsun hepimiz saglikla cocuklarımızı kollarımıza alalım inşallah Allah isteyen herkese cocuk nasip etsin inşallah..
Kubracim dogum gunün kutlu olsun ne kadar guzel bı güne denk gelmiş dogum gunün bütün dileklerinin kabul olduğu siracla esinle beraber çok guzel bı yıl diliyorum sana.
Bu arada kızlar ben Kadir gecesi dogmusum biliyomusunuz esime söylediğimde tepkisi"askım beni bulmandan belli zaten"
Hanzadecim çok gecmis olsun canım ya İnan çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah..
Neclacim bebeğin kocaman olmuş maasallah ikinize de
Seymacim sana da cok gecmis olsun..

canım hoş geldin
ugs sonuçlarına çok güvenme,benim kızıma 8 ay 4 günlükken 2200gr dedediler hemde kaç doktor ertesin gün öğlen ameliyat oldum ve 3000gr doğdu:)) eğer gününde doğsaydı dahadaha fazla olacaktı
birde kilolu bebek olması çok önemli değil ,kafasını tutan sağlıklı bebek daha makbul
canı içinde olsun sağlıkla doğsun bebeğin

bizde dün doktordaydık
31+6 günlük kızım 2072 gr olmuş
ama reflü öldürüyor beni resmen kan kusuyorum,6 aya kadar ıh demedim
ama hergünüme çok şükür diyorum

oh oh oh maşallah benim özgür oğluma
kızlar doğum tarihleri konuşulmaya başlandı yaaa(sezercikler için) inanamıyorum yaaa bugünlere kadar geldik maşallah

topikçek senin adına çok sevindik canım keza hepimize dert olmuştu sıhhatler olsun
artık bir seansta bana düzenleriz yakındır benimde kuaför maceram

oyy maşallah kızçemizeee
demek 20 sinde kocacına 23 ünde de kızçene kavuşucaksın heee ne mutlu sana gülaycım Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin tatlımm

kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ile bebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok pis kıskandım ama
bari resimde çekip koysaydınızda oldu olacak birde çatlasaydım şurda

bende öğleden sonra annemle çarşıya çıktım 3 takım pijama aldım aldıkça ve gezdikçe ucuzları karşıma çıktı 3 takımla final yaptım 1 emzirme sütyeni aldım 1 de bayramlık elbisee :87: artık hastane çantamı hazırlıyabilirim eksiğimiz kalmadı çok şükür tabi önce bir yıkama faslı lazım oğlumunda benimde cicilerim daha yıkanmadı heralde 1 haftaya kadar hazır olur çantamm

aramıza hoşgeldin.Allah yavrunu sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah

bizde dün doktordaydık
31+6 günlük kızım 2072 gr olmuş
ama reflü öldürüyor beni resmen kan kusuyorum,6 aya kadar ıh demedim
ama hergünüme çok şükür diyorum

maşallah canım kızçene kocaman olmuşreflü için mutlaka sola yat çok etkisini görürsün.inşallah biran önce iyileşirsin

sibelcim benimki sezeryan olacak.insallah doktorun dedigi tarihte gelir.kizlar erken davranir diyo annem.saglikla gelirler insallah

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
dilerim hepiniz saglikli mutlu bir sekilde yavrularinizi kucaginiza almayi nasip etsin isteyen butun kullarinada hayirlisini versin.fazla katilmiyorum ama devamli takip ediyorum sizler ne guzel her kontrolde goruyprsunuz kuzularinizi burda doguma kadar toplam iki kez gorme sansin var size ozeniyorum bu konuda.

oyy maşallah kızçemizeee
demek 20 sinde kocacına 23 ünde de kızçene kavuşucaksın heee ne mutlu sana gülaycım Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin tatlımm

saol edacim.allah hepimize o guzel gunleri gostersin insallah.cifte bayram beni bekliyo.bi koca bebisime bi minik bebisime kavusacagim allah kismet ederse.

güzel duana tüm içtenliğimle amin diyorum canım
neresi orası canım bu şekilde olmak zorundamı parayla değilmi :26:
üzme kendini ekim annelerini takip ettiğine göre seninde az kalmış bebeğine kavuşmana

allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin canım yarın güzel haberlerini bekliyoruzzzz
geçmiş olsun kızzzz valla buyuk cesaret ben acamam kimselere öyle münüşümü
eneee maşallah kuzunaaaayy ne kalmış ki şurda dogumunaaaaaaaaaaaaa amanınnn çok heyecanlııı
kızlar kızlar istanbul'daki kızlar biz sizden önce buluşma gerçekleştirdik sevgili hard_disc ile bebelere çorap neyim aldık.bir de bişey yedik söyleyemem

eneee hani resim kızzzzzzzz öyle kuru kuruya hava atmak olmazzzz

selam kızlar nasılsınız.biz çok iyiyiz okadar iyiyizki 5 dakika yerimizde duramıyoruz minnoşum 2800 olmuş elini çenesine koymuş düşünüyodu pıtırcığım babasına benziodu sanki.tabi buarada çantamızı hazırladık cicilerimizi yıkadık ütüledik minik bi beşik aldık hazırlıklar devam ediyo miniğimizin gelmesine az kaldı

Eklentiler

• $sunny-baby-slepper-sepet.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…