selam kızlar nasılsınız.biz çok iyiyiz okadar iyiyizki 5 dakika yerimizde duramıyoruz minnoşum 2800 olmuş elini çenesine koymuş düşünüyodu pıtırcığım babasına benziodu sanki.tabi buarada çantamızı hazırladık cicilerimizi yıkadık ütüledik minik bi beşik aldık hazırlıklar devam ediyo miniğimizin gelmesine az kaldı
selam kızlar nasılsınız.biz çok iyiyiz okadar iyiyizki 5 dakika yerimizde duramıyoruz minnoşum 2800 olmuş elini çenesine koymuş düşünüyodu pıtırcığım babasına benziodu sanki.tabi buarada çantamızı hazırladık cicilerimizi yıkadık ütüledik minik bi beşik aldık hazırlıklar devam ediyo miniğimizin gelmesine az kaldı
Bizim de doktor kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim 2.200 gram olmuş, haftasına göre normalmiş kilosu ne önde ne arkada boyumuz da 43 cm miş. İlk defa NST ye bağladılar o da normal çıktı şükür.
Canım çok sıkkın,eşime katlanamıyorum, ya sabır demek en iyisi.
Herkesin kandili mübarek olsun dualarınızı eksik etmeyin.
Bizim de doktor kontrolümüz gayet iyi geçti bebeğim 2.200 gram olmuş, haftasına göre normalmiş kilosu ne önde ne arkada boyumuz da 43 cm miş. İlk defa NST ye bağladılar o da normal çıktı şükür.
oy maşallah annesi ne miniği kocaman olmuş artık neredeyse 3 kilo
beşiğide pek güzelmiş mışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah
maşallah minnoşunaaaakocaman olmuşşşş beşiğide çok güzelmişşşş güzel günlerde yatsınn
ay biz demeyi unuttuk yaaa bebişim dogum pozisyonunu almış doktorum dedi ki bebegin çok güzel pozisyonda ama eşi bebegin önünde
yüzünüde gördük ama siyah beyaz oldugu için net çıkmadıeşi yukarda olsa normal dogumu çok rahat yapabilirmişim neyse sağlık olsun
haydin hepinize iyi geceler biz bugun çok yorulduk teyzeleriiiiiiiiiiiiii sırtım agrıyo belim agrıyo bacaklarım agrıyoo malum bu bacaklar 69 kiloyu
taşıyo
ikinciyi kız doğurursam bize verin bu beşşiği bayıldım.maşallah kuzucuğum kocaman olmuş
benim 37 numara incecik ayaklarımda enson 74 taşıyosu ,kaç gündür tartılmıyorum:18::18::18:gerçi bugünki operasyondan sonra baya bi hafiflemişimdirrmaşallah darısı başımıza inşallah :) keşke fotosunuda görsek
benim de 35 numara ayaklarım 65 kiloyu taşıyo canom
gözün aydın canım.ya sabır bende çekiyorum sabrımız tükendi ondan kaynaklanıyor
ahhh kizlar keske benim kocamda yanimda olsada didisebilsem.boyle yakiniyosunuz ama 1 hafta ayri kalinca ne kadar cok hissediyosunuz boslugunu.allah eksikliklerini gostermesin.saglik sihhat olsun.gerisi hallolur.sikmayin tatli canlarinizi.
nerde eşin asker falan mı
zeamet ve Zueleyha maşallah babeişlerinize kızlaarrr ...
edacım güle güle giy pijamalarını kız ,hepsi hamiş pijamasımıı,eğer öyleyse kaça aldın ?...bidee foto yollasan diyorum ,haa çiçik kabınınkinide istiyoruumm
benim 37 numara incecik ayaklarımda enson 74 taşıyosu ,kaç gündür tartılmıyorum:18::18::18:gerçi bugünki operasyondan sonra baya bi hafiflemişimdirr
yok canim.biz yurtdisinda yasiyoruz.esimin isi dolayisiyla.ama ben dogum icin 2 ay once istanbula geldim.2 aydir ayriyiz.dogumdan sonrada bi kac ay burada kalacagim.cocuk ele avuca gelene kadar.orda kimsem yok.yalniz basima basedemem onunla oralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?