ben yokken herkes muhabbet etmiş gitmiş ,kızlar bi sulu köfte yapıyım dedim ,il defa ,ama beceremediiimmmptatesli ,havuçlu ,kıymali ,pirinç yemeği olduuuuu canınız çekmez diye söylüyorum bak ,neyse yanınada bi çorba yaptım ,pilav yapsammıki sizcee???
aytenciiimm maşşallah bebişine ,kocaman olmuş kız ,bende bayram sonu bigün gitcem ama nezaman gitcem bilmiyorum bugün aradım ama dr.um çalışmıyo sanırım açmadı ,heralde raporuda ozaman alırım ,raporla ilgili yazdığın şeyi anlamadım ,ama boş ver anlatma ,anlatınca anlayamıyorum zaten ,kafam duruyo ...dr a sorarım artık..
canom annene bizden çok selam ett ...bizim için bol bol dua etsin ..
kızlar bu geceye kadar 1000 tane ihlas okumak çok sevapmış haberiniz ola ,ben bi girişcem belki bititririm
ayyy hanzade sen ne fenaymışın kızzzzzzaaa hiç böyle bilmezdim seni ,aklımda daha aklıbaşında bi imaj çizmiştiinn ..demek sende bizdenmişinn yazık kız adama ,hasta olunca gene sana mırın kırın etceek
bu arada az önce eltim geldi ,böyle bi iyi bi iyi dersinki bişşey olmamış ,gerçi kavga neyin etmedik ama ,gelmiş ,yapmamı istediğin bişey varmı diyo ,evini süpüreyimmi ,yemeğine yardım edeyimmii...saol dedim ,gerek yokdaha duur yeni başlıyorum ,içimdekini söylemeden rahat edemem ben ..acaba ne düşünerek böyle yaklaşıyo ,bayram diye banamı acıyoo .yoksa haksız olduğunumu anladı ...ona göre yaniiii
Ben de kestirdim bir kez, bir kere daha kestireceğim hatta...
maaşallah canım oğluna:) kocaman olmuş ne kadar hızlı büyüyorlar:) rapor olayında eken doğumla ilgili yazmışsın ya mesala 10 ekim de doğum yaptık doğum sonrası 8 hafta 10 ekim e göre mi 30 ekim e göre mi yapılacak onunla ilgili fikrin var mı?Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
selam kızlar
güne kötü haberle başladık
benim eşimin gittiği berberin eşide hamileydi bizimle beraberdi onunkiside,
7 aylıkken kontrole gittiklerinde 2 cm açılma varmış , burda yenidoğan yoğun bakım yok semiha şakire gidin demişler,
oraya gitmişler oradada yokmş başka bir özel hastaneye sevk etmişler
oraya gittiklerinde 5 cm açılma varmış ve acilen bebeği allmışlar sezeryan ile, ne ciğer geliştirici iğne, ne doğumu durduracak birşey,
7 gün kuvözde kalmış sonrada vefat etmiş bebecik,, çok üzüldüm çok .
sonra çıktık kocişle bana düz ayakkabı ve bayramlık elbise almaya , elbise çok zor buldum , biraz mürebbiye gibi oldu ama olsun şık birşey :)
rahat bi ayakkabıda bulamadım kendime döndük geldik evimize
artık bu kadarcık çıkmak bile çok yoruyor beni ve belim çok ağrıyor .
Yarın bayram, bakalım İzmirde bayram nasıl geçicek....
Gurbette nasıl geçer ki zaten,anne baba olmayınca bayram olur mu...
Ben yinede olurda birisi gelirse diye sütlüirmik tatlısı yaptım. Kolaya kaçtım aslında revani yapıcaktım baktım evde yoğurt kalmamış
Bende sütlü irmik tatlısı yaptım. Çok mu ayıp olur acaba birisi gelse yanına birşey yapsam mı. Ama kimse gelmez ki...
Bugün moralim bozuk, eşim kuru fasülye yemeğine bayılır bense nefret ederim. Eşimin hatrına yapim dedim yaktım
Ne kadar beceriksizim ben yaaa
Yemek yapmaktan hoşlanmıyorum...
kızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
kızlar merhaba ben buyuk olasılık kasımın ilk haftası dogum yapcam..sizler bendn önde gidiyorsunuz..bişey sorucaktım..karnım cok agrıyor..sizde yasadınız mı bunu..özellikler sabahları..
herkeze iyi bayramlar şimdiden ben çok üzgünüm gurbet çok zor.yarın alanyaya gidiyoruz malüm ama hiç gitmek istemiyorum.neden bukadar mutsuzum neden aşamıyorum şu halimi bilmiyorum.bayramları hatırladım çok ağladım.babamla alışverişe giderdik ayakkabı alırdık tabi ben bikaç tane beyenirdim bakardım ki babam hepsini almış hiç kıyamazdı bana ama ben onu bırakıp uzaklara gittim.canım acıyo.eşimi çok seviyorum oda beni ama iki iyi arkadaş gibiyiz sadece inş herşey düzelir ve inş.herkez bu bayram sevdikleriyle olur.bir kaç gün yokum sizi özliycem.sizler benim tek arakadaşlarımsınız burada kimseler yok.sizi çok seviyorum
kaç haftalıksın?karnının etlerimi ağrıyor?
herkeze iyi bayramlar şimdiden ben çok üzgünüm gurbet çok zor.yarın alanyaya gidiyoruz malüm ama hiç gitmek istemiyorum.neden bukadar mutsuzum neden aşamıyorum şu halimi bilmiyorum.bayramları hatırladım çok ağladım.babamla alışverişe giderdik ayakkabı alırdık tabi ben bikaç tane beyenirdim bakardım ki babam hepsini almış hiç kıyamazdı bana ama ben onu bırakıp uzaklara gittim.canım acıyo.eşimi çok seviyorum oda beni ama iki iyi arkadaş gibiyiz sadece inş herşey düzelir ve inş.herkez bu bayram sevdikleriyle olur.bir kaç gün yokum sizi özliycem.sizler benim tek arakadaşlarımsınız burada kimseler yok.sizi çok seviyorum
düzelir canım..hamilelikte etkiliyo bizi bence..bende eşimi heycanlandıramıyorum diye tiribe giriyorum..onlarıda anlamak lazım sanırım..mutsuz olma..bebişin hissediyodur..[/QU
eşim çok uzak davranıyor .bende çok meraklı değilim bu mevzuya ama insan beyenilmek istiyor
29+6 hamileyim saat 12 itibariyle:) canım..ya garıp bi agrı ama uykudan bile uyanıyorum..farkında olmadan geceleri düz yatıyorum..:/
düzelir canım..hamilelikte etkiliyo bizi bence..bende eşimi heycanlandıramıyorum diye tiribe giriyorum..onlarıda anlamak lazım sanırım..mutsuz olma..bebişin hissediyodur..[/QU
eşim çok uzak davranıyor .bende çok meraklı değilim bu mevzuya ama insan beyenilmek istiyor
eşin tabiki seni beğeniyodur..sana sadıksa..bence ona sımsıkı sarıl farzetki o senın en küçük cocugun:)aynı seyleri bende hisedıyorum acaba benı hala cekıcı buluyor mu?falan filan..ama inan ki hepsi boş..
Anı yaşa tatlım, ne güzel bir tatil var önünde eşinle başbaşa bebeksiz son tatiliniz kafanızı dinleyin, el ele dolaşın vakit geçirin, tatili her şeyi temize çekmek için bir fırsat olarak düşün, bebeğinizin gelmesine çok az kaldı ve artık bir aile olacaksınız. Murat'ımız mutsuz bir anne istemez değil miİyi bayramlar dönüşte az melankoli çok pozitif enerji bambaşka bir Zeynep istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?