2011 Ekim Anneleri

Yok be sanse benimki lafta, gittim kaldırdım üşürsün diye yatak odasına yatırdım bir tencerede karışık dolma yaptım ramazanın son akşamı hemde arefe, hiç kocaya kızılırmı taş oluruz taşşşş :))... , tamamen beni bu arefe günü sabahın nurunda işe çağırmalarının gerginliğiydi, çok sinir oldum... Çok yorgun geldim öğlen... Birde temizlik yapınca iyice yoruldum haliyle... Şu anda pelte gibiyim bitikim, eşim yatsı namazına gitti, bende kuranımı okudum, çok şükür bağışladım ölmüşlerimize. Duş almam kaldı arefe ya bu gün, ama evde tekken girmiyorum bende..

Bence eltinle mesafeni koru yinede çok dengeli davranışlar sergilemiyor anladığım kadarıyla canım, fevri davranma önce izle davranışlarını ne yapmaya çalıştğını anla tatlım. Sonra ona göre davranırsın sende.. Bu arada köftenin pirincini fazla kaçırmışsın sanse daha az koy bidahakine daha çok yoğur, vaktin olursa dolapta beklet 20 25 takika top top yaptıktan sonra... Bide ben yumurta katmıyorum daha güzel oluyor bence hem koku olmuyor...

Çok yorgunum ağzım ayrılıyor esnemekten kızımda baygın baygın bu gün sayemde, bam boyunca uyuma dinlenme planı yapıyorum.. Zaten kimseler yok istanbulda herkes tatilde...

kızlar bgn temzilik yaptık annemle.çoğunu o yaptı tabi.ama kasıklarım acaip sızlıyo heleki ayağa kalkarken mesela çok fena:18:şimdi evde de yalnızım.eşimin şehir dışından arkadaşı geldi.onun yanına gitti dışarı.annemlere bırakcaktı beni ama annem de ablam geldiği için onla dışarı çıkcaklarmış bişeyler alcakmış ablam bayramlıkben dolaşamıyorum diye kaldım evde.kızım bi dğsun bunların acısını çıkartcam inşallah.yeter ki sağlıklı olalım ikimiz de.
inşallah bidahaki bayramda sıkılmaya bile fırsat bulamıcaz çünküüüü bebeklerimiz karnımızda değil kucağımızda olcak inşallah.

maaşallah canım oğluna:) kocaman olmuş ne kadar hızlı büyüyorlar:) rapor olayında eken doğumla ilgili yazmışsın ya mesala 10 ekim de doğum yaptık doğum sonrası 8 hafta 10 ekim e göre mi 30 ekim e göre mi yapılacak onunla ilgili fikrin var mı?

allah hiç kimseye yaşatmasın bunu asla, allah onlara sabır versin

İyi akşamlar kızlar.

Nurcan aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Benim ailemde uzakta, İzmir'de kimseciklerim yok kociş dışında. İstabnbul'ada gidemedim, onlarda yeni döndüler zaten. Bu sene böyle ayrı gayrı yalnız geçireceğiz, kocişle baş başa kaldık. Merak ettim seninkiler nerede?

kızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi

Gözün aydın Burcu, çok mutlu oldum adına. Darısı bize olsun.

Ayten'ciğim maşallah yavruna, büyümüş kuzucuk Rapor işine gelince net bir bilgim yok ama doktorunun dediği pek mantığıma sığmadı. Araştırırız, birbirmize haber veririz canım.

Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.

Canım benim Allah'ım sabır versin. Ne kadar acı olduğunu çok iyi bilirim. Bende babacığımı kaybettim. Çok güzel demişsin yaşarken kıymet bilmek çok önemli gerçekten. Bebeğinle acın biraz olsun azalır inşallah arkadaşım.

kızlar merhaba ben buyuk olasılık kasımın ilk haftası dogum yapcam..sizler bendn önde gidiyorsunuz..bişey sorucaktım..karnım cok agrıyor..sizde yasadınız mı bunu..özellikler sabahları..

herkeze iyi bayramlar şimdiden ben çok üzgünüm gurbet çok zor.yarın alanyaya gidiyoruz malüm ama hiç gitmek istemiyorum.neden bukadar mutsuzum neden aşamıyorum şu halimi bilmiyorum.bayramları hatırladım çok ağladım.babamla alışverişe giderdik ayakkabı alırdık tabi ben bikaç tane beyenirdim bakardım ki babam hepsini almış hiç kıyamazdı bana ama ben onu bırakıp uzaklara gittim.canım acıyo.eşimi çok seviyorum oda beni ama iki iyi arkadaş gibiyiz sadece inş herşey düzelir ve inş.herkez bu bayram sevdikleriyle olur.bir kaç gün yokum sizi özliycem.sizler benim tek arakadaşlarımsınız burada kimseler yok.sizi çok seviyorum

düzelir canım..hamilelikte etkiliyo bizi bence..bende eşimi heycanlandıramıyorum diye tiribe giriyorum..onlarıda anlamak lazım sanırım..mutsuz olma..bebişin hissediyodur..

Off ne yoğun bir 3 gün geçirdim ya çok uzak kaldım buradan gerçi daha 4-5 gün de olmayacağım. Manisa'dan bir isteği olan varsa mesaj atsın bana

Yarın yolculuk var sağ salim gider geliriz inşallah hayırlısıyla. Herkes güzel huzurlu bayramlar diliyorum, bebeksiz (inşallah) son bayramınızın keyfini çıkarın

Anı yaşa tatlım, ne güzel bir tatil var önünde eşinle başbaşa bebeksiz son tatiliniz kafanızı dinleyin, el ele dolaşın vakit geçirin, tatili her şeyi temize çekmek için bir fırsat olarak düşün, bebeğinizin gelmesine çok az kaldı ve artık bir aile olacaksınız. Murat'ımız mutsuz bir anne istemez değil mi İyi bayramlar dönüşte az melankoli çok pozitif enerji bambaşka bir Zeynep istiyoruz

Allahım butun gurbetcı gelınler toplanmısız bır topıkte anlasılan ..bende ayrıyım ılk defa aılemden ..burda esımden baska kımsem de yok..gercı bayramlardan hıc bır zaman bı beklentım de olmadı oda ayrı..evde pijamalarla bır kase seker onumde tv karsısında gecer bayramlarım hep..bakalım evlendıkten sonrakı ılk bayramamımız nasıl gececek..

zeynep bızde senı sevıyoruz canım..bu moddan kurtul lutfen artık bayadır senı hep boyle goruyorum..bu anları kımse ıstesede gerı getıremez canım o yuzden uzulerek dertlenerek gun gecırmekten se her konuda senın sahıp olduklarına sahıp olamayanları dusun..bol dua ve tefekkur et..rabbım gonlune ferahlık nasıp eylesın...cok mutlu ol..

bende hepınızın bayramını en içli duygularımla kutlarım arkadaslar...rabbım kotu sozden kem gozden herturlu beladan musıbetten ..seytandan ve seytanlasmıs kısılerın serrınden emın ve muhafaza eylesın ınsaallah...ben buralardayım ..:82:

bende öyle istiyorum ama bizim beyde tık yok depresyondan çıkamıyorum.bugün yemeği bile zorla yaptım çok isteksizdim.insan karısını biraz yakınlık göstermez mi ya ya ps3 oynar yada uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…