Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
günaydınnnnnben saat 4 ten beri hiççç uyumadım uyuyamadım nedenmi hemen anlatayımm
akşam eşim sahura kalkmak istemiyorum deyip yemegini yiyip yattı bende peşinden yattım teee davulcuyu duyana
kadar yatakta döndüm durdum sonra uyuyakalmışım saat 4 gibi eşimin telefonu çalmaya başladı ben gözlerimi açmadan
kesin sabah oldu diye düşünürken eşim alo anne hayırdır dedi benim gözler kapalı ama dinliyorum eşimin telden ses duyuluyor
sahura geldim oglum ekmek al geliyorumeşim şakaaaaaaaaa diye söyleniyo tabi ben hala uyukluyorum karşıdan annem
burcuya söyleme ben istanbuldayım deyince gözlerim yerinden öyle bir pörtledi ki inanamazsınız eşimin üstünden uçup telefona
neeee nerdesin şakamı yapıyooosuuuuuuuuuuuun diye bagrınmaya başladım o halim görülmeye degerdi
megersem annem bana süprüz yapmış biletini alıp akşam 5 otobusune binmiş gelmiş ay öyle sevindim kiiiii anlatamammmmmgozun aydin canim sevindim annenin gelmesine artik esin olmayinca yalniz kalmiyacaksinkeske benim annemde gelebilseydi yanima,ama gelemiyor iste is yerleri var mecbur basinda durmak zorundalar.dun bende aradim agladim keske yanimda olsaydin,sana cok ihtiyacim var dedim,onuda aglattim .herkes annesini getirdi yanina bir ben getiremedim canim icim kotu oldu agliyorum yine .esimlede cok tartisiyoruz ama nerdeee kim anliyorki.bende konu acilinca diyorum senin annende yanima gelmesin o zaman diyorum yine basladi diyor.neymis annesi bir sene duracakmis,ben onula 8 sene beraber durdum bana etmedigini birakmadi yalniz diye,onlari demiyor.hemde benim annem gelince kalacagi en fazla 3 ay onu bile istemiyor.amann kizlar kafanizi sisirmeyim kusura bakmayin icim yandi anlatiyim dedim
gittik aldık annemi eve geldikk ogluşuma öyle ciciler örmüş kii çok güzeller bir ara paylaşırımm banada elbise almış çok şirinim
saat 4 ten beri car car konuşuyoruz sanki gündüzler çuvala girdi annem daha fazla dayanamayıp nakavt oldu yattı
bense hala heyecandan uyuyamadım yatıyorum sonra kalkıp anneme bakıyorum rüyamı degilmi diye
ama anlamalıydım 2 gündür hem kardeşim hem annem sürekli burdan bişi istiyomusun deyip duruyolardı ben çakardım bu olayı
ama hamilelik yüzünden alıcılarda sorun oluştuneyse bizden bu kadar bugun gelmezsem bilin ki anamla hasret gideriyozzzzzzzz
Teşekkür ederiz nejla teyzesi...bu arada sizin de bir aydan az kalmış...
Duygu teyzesi, 1000 gr eksik yazmışsın oğlumu, 812 değil 1812 gr...
kızlarr dün gece uykuyla uyanıklık arası bişey hatırlıyodum merak ettim eşime sordum ...böyle elimde eşimin yastığı ,diğer tarafındanda o tutuyodu ve bana sinirli bakıyodu ,sonra ben uyumaya devam ettim ,az önce sordum kendisine böyle bişey oldumu diye cevabıı"evet başımn altındaki yastığı çekip bacaklarının arasını koymaya çalışıyodun ..manyakk" dedi banaahihihi napıyım dedim ,sende kanepeden katmasaydın ,alıştım sensizliğe o yastık hep boş duruyodu dedim...
duygucum tsklr canim bizide eklemisin.bugun hic kimse yok herkes bayram telesinda bir ben bayram moduna giremedim:26:bana kimse gelmez diye aldirmadim,biz kucuk olunca,onlara biz gideriz mecburen.
Yarın bayram, bakalım İzmirde bayram nasıl geçicek....
Gurbette nasıl geçer ki zaten,anne baba olmayınca bayram olur mu...
Ben yinede olurda birisi gelirse diye sütlüirmik tatlısı yaptım. Kolaya kaçtım aslında revani yapıcaktım baktım evde yoğurt kalmamış
Bende sütlü irmik tatlısı yaptım. Çok mu ayıp olur acaba birisi gelse yanına birşey yapsam mı. Ama kimse gelmez ki...
Bugün moralim bozuk, eşim kuru fasülye yemeğine bayılır bense nefret ederim. Eşimin hatrına yapim dedim yaktım
Ne kadar beceriksizim ben yaaa
Yemek yapmaktan hoşlanmıyorum...
benim ailemden ayrı ilk bayramım olucak evlendikten sonra ki ilk bayramım ama yanlarına gidemiycez arabamız hala tamirde :85:
Bayram bitince onlar gelicek istanbula hiç değilse böyle avutuyorum kendimi
Hazır revani yaptın demek seni uyanık seniiii
Güzel oluyo mu tadı, oluyorsa bir dahaki sefere bende yapim hazırıyla
şimdi gidip tatlımın en zor kısmını yapıcam yumurta ve sütü ekleyip çırpıcam sonrada cumburlopppp fırına
a aa e banada tam tersini söylediler.
şimdi bizim aldığımız rapora göre 35 gün çalışmamız lazımmış 36. gün gelip raporu kapattırmamız lazım, ha atıyorum 20.günde tamam ben dayanamıyorum çalışamıyorum dedin gidiyosun o raporu kapattırıyorsun doğum önü izin raporu alıyorsun ve bu raporu aldıkdan sonra artık asla çalışamıyorsun.
bunu bana hem doktor, hem doktorun asistanı hem bankodaki kız söyledi .
hımm aytencim aslında ben anlamışım ama öyle bişey olmayacağını düşündüğümden gene anlamadım sanmışım...ama bana saçma geldi buu,atıyorum 37. haftadan önce olduki doğurdum ,nolcak aile hekimdenmi alcam??bence bi tuhaflık var.
ohhh sımdıden ellrıne saglık yıyenlerede afıyetler olsun... bende yapıcam bırazdan.. gercı kenıdm yapacam kendım yıyecem kımsemız yok kı kım gelcek bıze bayrama
bugün hava almak için dışarı çıktım saçmalarımı kestirip geri döndüm. Millet hamileyken saç kestirme der benim 2. kestirmemHamile kalmadan önce bu kadar sık kestirmiyodum
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
selam kızlar
güne kötü haberle başladık
benim eşimin gittiği berberin eşide hamileydi bizimle beraberdi onunkiside,
7 aylıkken kontrole gittiklerinde 2 cm açılma varmış , burda yenidoğan yoğun bakım yok semiha şakire gidin demişler,
oraya gitmişler oradada yokmş başka bir özel hastaneye sevk etmişler
oraya gittiklerinde 5 cm açılma varmış ve acilen bebeği allmışlar sezeryan ile, ne ciğer geliştirici iğne, ne doğumu durduracak birşey,
7 gün kuvözde kalmış sonrada vefat etmiş bebecik,, çok üzüldüm çok .
sonra çıktık kocişle bana düz ayakkabı ve bayramlık elbise almaya , elbise çok zor buldum , biraz mürebbiye gibi oldu ama olsun şık birşey :)
rahat bi ayakkabıda bulamadım kendime döndük geldik evimize
artık bu kadarcık çıkmak bile çok yoruyor beni ve belim çok ağrıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?