2011 Ekim Anneleri

maasallah canim oglusuna artik buyuduler ya ne guzel hepside iki kiloya yaklasti,kimisi gecti bile.bakalim bizimki ne kadar oldu artik dogunca kismetse gorucez:26:

hoooop diye daldım içeri veda edip kaçarım hemen 20 30 da yola çıkıyoruz memleketime anama piyuvvvvvvvv herkese hayorlşı bayramlar d,iliyorum mutlu bayramlar bol tatlı yiyelimde kuzular kolbastı oynasın içerde hoşçakalın güzeller

gozun aydin burcucum cok sevindim annenin gelmesine darisi benim anneme gelemiyor o ayri bir konuda neyse.ellerinden operiz canim oglumla bayrami mubarek olsun .

Teşekkür ederiz nejla teyzesi... bu arada sizin de bir aydan az kalmış...

Duygu teyzesi, 1000 gr eksik yazmışsın oğlumu, 812 değil 1812 gr...

Hemen düzeltiyorum. Kör gözüm nasıl yazmışım ben onu. gerçi kk nında suçu var liste baya fazla diye ağır geliyo sanırım yazarken yavaşlıyo bişeyler oluyo (hemende üste çıktım )

kiz sendemi esinle yatmiyorsun benim gibi canim valla dokuz aya girdik esimle iki kez uyuduk,napiyim uyuyamiyorum gece ben horluyomusum kipirdiyormusum bende o zaman ayri yatalim dedim.kendi horladigini hic soylemiyor beyfendi bende telefona cektim bak sende yapiyorsun dedim diyorki yok bu ses dogru degil ben horlamam hic.bende oyle biliyordum ama oluyormus iste.

duygucum tsklr canim bizide eklemisin.bugun hic kimse yok herkes bayram telesinda bir ben bayram moduna giremedim:26:bana kimse gelmez diye aldirmadim,biz kucuk olunca,onlara biz gideriz mecburen.

duygucum tsklr canim bizide eklemisin.bugun hic kimse yok herkes bayram telesinda bir ben bayram moduna giremedim:26:bana kimse gelmez diye aldirmadim,biz kucuk olunca,onlara biz gideriz mecburen.

Rica ederim. bende de pek bayram modu yok havaya girmek için tatlı yapıyorum artık bayram bitene kadar gidip gelip yerim

Yarın bayram, bakalım İzmirde bayram nasıl geçicek....
Gurbette nasıl geçer ki zaten,anne baba olmayınca bayram olur mu...
Ben yinede olurda birisi gelirse diye sütlüirmik tatlısı yaptım. Kolaya kaçtım aslında revani yapıcaktım baktım evde yoğurt kalmamış
Bende sütlü irmik tatlısı yaptım. Çok mu ayıp olur acaba birisi gelse yanına birşey yapsam mı. Ama kimse gelmez ki...

Bugün moralim bozuk, eşim kuru fasülye yemeğine bayılır bense nefret ederim. Eşimin hatrına yapim dedim yaktım
Ne kadar beceriksizim ben yaaa
Yemek yapmaktan hoşlanmıyorum...

benim ailemden ayrı ilk bayramım olucak evlendikten sonra ki ilk bayramım ama yanlarına gidemiycez arabamız hala tamirde :85:
Bayram bitince onlar gelicek istanbula hiç değilse böyle avutuyorum kendimi
Ne kadar tembelsin ben kalktım markete gittim bi paket revani aldım eve geldim şerbetini yaptım soğumaya bıraktım marketten aldığım revani paketini açtım yumurta ve süt ekleyip çırpıp fırına atıcam
allah'ım ne kadar marifetliyim

Son düzenleme:
benim ailemden ayrı ilk bayramım olucak evlendikten sonra ki ilk bayramım ama yanlarına gidemiycez arabamız hala tamirde :85:
Bayram bitince onlar gelicek istanbula hiç değilse böyle avutuyorum kendimi

Benimde evlendikten sonra ilk bayramım olucak bu bayram.
Genç kızken ailemle geçirmediğim zamanlar için öyle pişmanım ki. Keşke her anın tadını çıkarsaymışım ailemle...
Bende ama inşallah perşembe günü ailemin yanına gidiyorum, bende kendimi öyle avutuyorum :93:

bugün hava almak için dışarı çıktım saçmalarımı kestirip geri döndüm. Millet hamileyken saç kestirme der benim 2. kestirmem Hamile kalmadan önce bu kadar sık kestirmiyodum

şimdi gidip tatlımın en zor kısmını yapıcam yumurta ve sütü ekleyip çırpıcam sonrada cumburlopppp fırına

ohhh sımdıden ellrıne saglık yıyenlerede afıyetler olsun... bende yapıcam bırazdan.. gercı kenıdm yapacam kendım yıyecem kımsemız yok kı kım gelcek bıze bayrama

Bilemiyorum, doktor bana öyle açıklama yaptı... Biraz daha araştırayım ben...

Canım, aile hekiminden rapor alma olayını şunun için yazdım; çalışabilir raporu 32. haftadan 37. haftanın bitimine kadar ki süreyi kapsıyor, olur da bu süre zarfında artık çalışmak istemezsek aile hekiminden (ya da kadın - doğum harici başka bir bölümden) rapor alabiliriz... Hamile olmadığımız dönemlerde aldığımız hastalık raporları gibi yani...
37. haftanın bitimiyle de doğum iznine ayrılırız zorunlu olarak...

Sezeryan olacaklar için bu tarihler bir hafta öne alınarak hesaplanıyor...

Doğurunca zaten doğum izni başlar otomatik olarak, erken doğumlarda kullanılamayan doğum öncesi izin sonraya ekleniyor yeni yasaya göre...

maşallah bebeğine canım Allah daha da sağlık versin inşallah.

başı sağolsun arkadaşının.Allah bidaha göstermesin.Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah sağ salim kavuşalım bebeklerimize.herşey onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…