2011 Ekim Anneleri

kızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi

Ne bileyim anlamadım gitti, 2. kattayken hiç yoktu bunlardan, yukarıları seviyorlar demekki... ))

Canom, annene selamlar & hürmetler... Onun da bayramını kutlarım...

Duygu teyzesi, teşekkür ederiz...

Son düzenleme:
Karışık dolma yapıcaktım ama fikir değiştirdim taze fasulye yapıcam hiç sevmezde eşim

Odanın tülünü çıkar dedim ırın kırın bi naz bi naz kadın geliyomuş ya bayramdan sonra, sen benden iyimi biliyosun dedim ne zaman geliceğini, dün dedin ya gel diye diyo tel konuşmamı duymuş beyimiz... Çektim aldım sinirle tülü aşağa, zaten çok yorulmuşum.. Ben nereye yatayım şimdi diye soruyo bide bana yaa dalga geçer gibi yatak çarşaflarını filan değiştircektim çıkarmıştım... işten geldim temizlik yapıyorum bide bana nereye yatçam diyemi soruyosun sen dedim napim diyo, ayyyyyyy dedim asçaksın bu tülü, bari diğerlerini çıkarma diyo kadın gelince yapçak ya zaten, varya sinir oldum ya karnım burnumda işe gidip geliyorum ev temizliyorum daha yemek yapıcam, adama bak. Bende ona bu akşam kızılcık hoşafı içirip kan kusturmassam... Göstercem ben sana dedim gitti uyudu salonda kanepede, kırlenti yamuk koymuş kesin tutulmuştur boynu düzeltmedim, üzeride açık pike örtmedim. Güya kıyamam örterim diye yattı öyle... Camlarda iki taraflı açık ceryanda bırakıyorum şu anda, dahada ful otomatik çenemi açıcam ama iftarı bekliyorum iftardan önce günaha girmiyim neymiş beni böyel bırakmak görsün bakalım... Biraz rahatladım şimdi kalktığında iptal olur kesin oram buram diye, şort atletle sızdı kaldı çünkü bende hiiiç ilgilenmicem, ağlansın dursun...

Değermi yani bunca işkenceye as kurtul 5 dakikada tülü dimi? Şimdi saatelerce işkenceye maruz bırakıyorum, hiç kafası basmıyo bu erkeklerin hiç politik değiller hiç acımıyolar kendilerine

Son düzenleme:
Yok kız akrepim ben hemen geçmez öyle iftardan sonra bi kılçık atarım illakii :))
Ben hemen unuturum mesela dün adama surat yapıcaktım o eve gelene kadar niye surat yapıcağımı unuttum başladım düşünmeye neydi neydi diye
kızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi
Sağolsun sende bizim yerimize onun bayramını kutla ellerinden öpüyoruzzzz
toplamda 212 hamişiz hepimizin yerine öpersin artık anacığının elini

Bizde kızımla şöyle bi dışarı çıkalım bakalım kalabalığa karışalım azcık yoksa yarın bayram olduğunu anlamıycaz azcık bayram havasına girelim

selam kızlar nasılsınız ?
ben iki gündür okuyup çıkıyorum hiç yazasım yok. üşütmüşüm sırtım ağırıyo ordan da göğsüme atıyo ağrı iltihap galiba daha önce deolmuştu iğneyle geçmişti anca. şimdi röntgen falan da çekemeyiz. kekik nane limon geçirmeye çalışyıroum

eşim annesi ve kardeşiyle babalarının mezarına gittiler sabah 9da. 90 km buraya ama haka gelmediler. ordan kayınvalidem annesini falan ziyaret edecekti. gördü kardeşlerini tabi evde hamile gelin mi varmış yalnız mıymış pehhh kimin umurunda.
eşim de 10 dk. bir arıyo evde tek durma bi yerlere git diye( geçen bi köpek gördüm demiştim ya o gün bugündür kokrkuyorum kızlar. duşa girecem eşimi bekliyorum) dedim nereye gideyim bu arefe günü herkes işinde gücünde.
gidip iftarlık bir şeyler hazırlayayım. oruçlular gelip burda yesinler bari. oğlumun hayrı olsun napim :)) eşim yapma gelince geçiştiririz diyo ama bi fırın yemeği yapayım ya yavaş yavaş
akşam da kayınvalideme geçecez bayramı orda geçirecez. annemlere gidemiyecem ben (( belki onlar gelirler. ne güzel canom annen gelmiş. benimki ev kuşu. gelse de 2gün durup kaçıyo. nasıl özeniyorum çocugunun evinde haftalarca aylarca kalan annelere ahhh ahhh
ay çok karamsarım ama sıkıldım evde tek başıma size dökeyim içimi dedim

aytencim maş. bu arada oğluşuna her şey yolundaymış ne güzel.
hanzade boş ver be ne kavgası. bağırdığınla kalacan ( öyle tembelim ki şu an kavga konuşma bile zor geliyo :))
erkekler hep aynı işte.gerçi içini dök kız rahatlarsın.

ben mutfağa gideyim ufaktan hala çıkmamışlar yola. eşim baya yolunmuştur bugün gelince dinlensin bari :) yol masrafı gidilen evlere hediyeler falan hep eşimden ama umurumda değil bi kere kavga ettik bu tür şeyler yüzünden artık o anlasın diyecem ama anne elini cebine atmayınca e bi de üstüne isteyince adam napsın diyorum artık.

ay kızlar kusura bakmayın ya iç sesimle konuşuyomuşum gibi dağınık bi yazı oldu. idare edin valla kafam çok dağınık. kız kardeşime de kırgınım zaten (( hayat neden böyle yaaa

Geçmiş olsun canım bi okutsaydın kendine keşke karışık karışmış derler bizde yani bi nevi al basması gibi bişi o an değl ama sonrasında ürkersin sürekli. Bol bol ayetel kürsi oku, bide daha çok eşin okusun daha etkili.. Bende korkuyorum köpeklerden ya. Allah korusun bide üstüm efilan gelmesini düşünemiyorum.. Kayınvalideler böyle iştei kızı olsa koşa koşa gelirdi... Aman boşver sen sıkma canını bak yemeğine keyfine :)

eşim okuyo ben okuyorum o günden beri ama dış kapının önüne her geldiğimde duraksıyorum hala ya tekrar ordaysa diye. ya hayır bi de dikkat ettim daha kapıya yaklaşmadan 1-1,5 metre önce otomotik yanıyo o gün ne hikmetse yanmadı biz kapının dibine girdik simsiyah bi köpek atladı önümüze. tövbe tövbeee anlatırken bile kötü oldum şimdi.
tabi canım bi kızı hamile şimdi bulantıları varmış günde elli kere arar bende normal diyodi hamilelik işte:)) amannn eşimle iyi olayım da kimse aramasın sormasın gözümde yok zaten.
tavuğumu sosladım patateslerimi aldım geldim pc önünde soyuyorum :))

ben yokken herkes muhabbet etmiş gitmiş ,kızlar bi sulu köfte yapıyım dedim ,il defa ,ama beceremediiimmmptatesli ,havuçlu ,kıymali ,pirinç yemeği olduuuuucanınız çekmez diye söylüyorum bak ,neyse yanınada bi çorba yaptım ,pilav yapsammıki sizcee???
aytenciiimm maşşallah bebişine ,kocaman olmuş kız ,bende bayram sonu bigün gitcem ama nezaman gitcem bilmiyorum bugün aradım ama dr.um çalışmıyo sanırım açmadı ,heralde raporuda ozaman alırım ,raporla ilgili yazdığın şeyi anlamadım ,ama boş ver anlatma ,anlatınca anlayamıyorum zaten ,kafam duruyo ...dr a sorarım artık..
canom annene bizden çok selam ett ...bizim için bol bol dua etsin ..
kızlar bu geceye kadar 1000 tane ihlas okumak çok sevapmış haberiniz ola ,ben bi girişcem belki bititririm ayyy hanzade sen ne fenaymışın kızzzzzzaaa hiç böyle bilmezdim seni ,aklımda daha aklıbaşında bi imaj çizmiştiinn ..demek sende bizdenmişinnyazık kız adama ,hasta olunca gene sana mırın kırın etceek
bu arada az önce eltim geldi ,böyle bi iyi bi iyi dersinki bişşey olmamış ,gerçi kavga neyin etmedik ama ,gelmiş ,yapmamı istediğin bişey varmı diyo ,evini süpüreyimmi ,yemeğine yardım edeyimmii...saol dedim ,gerek yok daha duur yeni başlıyorum ,içimdekini söylemeden rahat edemem ben ..acaba ne düşünerek böyle yaklaşıyo ,bayram diye banamı acıyoo .yoksa haksız olduğunumu anladı ...ona göre yaniiii

Canım, eğer çalışabilir raporu alırsak, son 3 haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyoruz...

Kadın - doğum dışında başka bölümlerden; atıyorum kulak burun boğaz, ya da dahiliye gibi farklı bölümlerden istirahat raporu alabilirmişiz, tabii aile hekiminden de alabilirmişiz...

Hem son üç haftasına kadar çalışabilir raporu verip üç hafta kalmadan önce doğum izni raporu veremiyoruz dedi doktor...

Ben çalışabilir raporu alıp sadece seminer dönemi gider, sonra doğum iznine ayrılırım diyordum, o şekilde yapamayacağım bu durumda... Gidebildiğim kadar gideceğim ben, son üç haftaya gelmeden çok ağırlaşırsam da sağlık ocağından raporlar alırım 1 haftalık ya da 10 günlük...

canım bunu bende duydum..kız gıtmıs gıtmıs ozele bırde dogumuna doktor oan orda degıl dıye ebeler gırmıs kızda ben doktorumu ıstıyorum onu arayın demıs doktor ne derse begenırsın ben cok uzaktayım gelemem...yanı ben sırf devlet hastanelerınde kepaze olmayım dıye ozelın maddı sıkıntısını cekecem ve sonunda aldıgım cvp buolucak...gecende bırı anlattı..bız henuz hıc konusmadık doktorumla en son gıttıgımde daha 29 haftalıktı erkendı konusmak ıcın..eylul 5 gıbı gıdıcem nasıp olursa ve tum detayları ogrenıcem..telefonunu ıstıcem ve kesınlıkle dogumuma kendısının gırmesını taleb edıcem hakkım olarak...

selam kızlar.
canom gözün aydın canım iki bayramı bir arada yaşadın.annenede çok teşekkür ettiğimi ilet.ellerinden öperiz oğlumla.
Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
başın sağolsun canım.

maaşaallah utkuya

a aa e banada tam tersini söylediler.
şimdi bizim aldığımız rapora göre 35 gün çalışmamız lazımmış 36. gün gelip raporu kapattırmamız lazım, ha atıyorum 20.günde tamam ben dayanamıyorum çalışamıyorum dedin gidiyosun o raporu kapattırıyorsun doğum önü izin raporu alıyorsun ve bu raporu aldıkdan sonra artık asla çalışamıyorsun.
bunu bana hem doktor, hem doktorun asistanı hem bankodaki kız söyledi .

maşallah oğluşuna canım artık hepimizinki kocaman oldu

gozun aydın neguzel bolbol hasret gıderın

hımm aytencim aslında ben anlamışım ama öyle bişey olmayacağını düşündüğümden gene anlamadım sanmışım...ama bana saçma geldi buu,atıyorum 37. haftadan önce olduki doğurdum ,nolcak aile hekimdenmi alcam??bence bi tuhaflık var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…