- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi
bızım burdada o yesıl kanatlı sıneklerden var 1 gunluk omurlerı oluyo sonra pat dusup oluyolar ama heryer sınek olusu bıtık artık hergun supurmekten sılmeten.. malesef bıde bu sınekler hava soguyana kadar devamlı gelıyolar... kasıma kadar hergun supur sıl yanı
Ben hemen unuturum mesela dün adama surat yapıcaktım o eve gelene kadar niye surat yapıcağımı unuttum başladım düşünmeye neydi neydi diyeYok kız akrepim ben hemen geçmez öyleiftardan sonra bi kılçık atarım illakii :))
Sağolsun sende bizim yerimize onun bayramını kutla ellerinden öpüyoruzzzzkızlarrr annem hepinizin bayramını kutluyor sağlıkla huzurla bebeişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin didi
Ben hemen unuturum mesela dün adama surat yapıcaktım o eve gelene kadar niye surat yapıcağımı unuttum başladım düşünmeye neydi neydi diye
Oh ne güzel keşke bende unutsam :),herşeye değil ama takınca takıyorum işte helede çok yorgunsam kötü bir gün geçirdiysem daha çok takıyorum
selam kızlar nasılsınız ?
ben iki gündür okuyup çıkıyorum hiç yazasım yok. üşütmüşüm sırtım ağırıyo ordan da göğsüme atıyo ağrı iltihap galiba daha önce deolmuştu iğneyle geçmişti anca. şimdi röntgen falan da çekemeyiz. kekik nane limon geçirmeye çalışyıroum
eşim annesi ve kardeşiyle babalarının mezarına gittiler sabah 9da. 90 km buraya ama haka gelmediler. ordan kayınvalidem annesini falan ziyaret edecekti. gördü kardeşlerini tabi evde hamile gelin mi varmış yalnız mıymış pehhh kimin umurunda.
eşim de 10 dk. bir arıyo evde tek durma bi yerlere git diye( geçen bi köpek gördüm demiştim ya o gün bugündür kokrkuyorum kızlar. duşa girecem eşimi bekliyorum) dedim nereye gideyim bu arefe günü herkes işinde gücünde.
gidip iftarlık bir şeyler hazırlayayım. oruçlular gelip burda yesinler bari. oğlumun hayrı olsun napim :)) eşim yapma gelince geçiştiririz diyo ama bi fırın yemeği yapayım ya yavaş yavaş
akşam da kayınvalideme geçecez bayramı orda geçirecez. annemlere gidemiyecem ben(( belki onlar gelirler. ne güzel canom annen gelmiş. benimki ev kuşu. gelse de 2gün durup kaçıyo. nasıl özeniyorum çocugunun evinde haftalarca aylarca kalan annelere ahhh ahhh
ay çok karamsarım ama sıkıldım evde tek başıma size dökeyim içimi dedim
aytencim maş. bu arada oğluşuna her şey yolundaymış ne güzel.
hanzade boş ver be ne kavgası. bağırdığınla kalacan ( öyle tembelim ki şu an kavga konuşma bile zor geliyo :))
erkekler hep aynı işte.gerçi içini dök kız rahatlarsın.
ben mutfağa gideyim ufaktan hala çıkmamışlar yola. eşim baya yolunmuştur bugün gelince dinlensin bari :) yol masrafı gidilen evlere hediyeler falan hep eşimden ama umurumda değil bi kere kavga ettik bu tür şeyler yüzünden artık o anlasın diyecem ama anne elini cebine atmayınca e bi de üstüne isteyince adam napsın diyorum artık.
ay kızlar kusura bakmayın ya iç sesimle konuşuyomuşum gibi dağınık bi yazı oldu. idare edin valla kafam çok dağınık. kız kardeşime de kırgınım zaten(( hayat neden böyle yaaa
Geçmiş olsun canım bi okutsaydın kendine keşke karışık karışmış derler bizde yani bi nevi al basması gibi bişi o an değl ama sonrasında ürkersin sürekli. Bol bol ayetel kürsi oku, bide daha çok eşin okusun daha etkili.. Bende korkuyorum köpeklerden ya. Allah korusun bide üstüm efilan gelmesini düşünemiyorum.. Kayınvalideler böyle iştei kızı olsa koşa koşa gelirdi... Aman boşver sen sıkma canını bak yemeğine keyfine :)
ayyy hanzade sen ne fenaymışın kızzzzzzKarışık dolma yapıcaktım ama fikir değiştirdim taze fasulye yapıcam hiç sevmezde eşim
Odanın tülünü çıkar dedim ırın kırın bi naz bi naz kadın geliyomuş ya bayramdan sonra, sen benden iyimi biliyosun dedim ne zaman geliceğini, dün dedin ya gel diye diyo tel konuşmamı duymuş beyimiz... Çektim aldım sinirle tülü aşağa, zaten çok yorulmuşum.. Ben nereye yatayım şimdi diye soruyo bide bana yaa dalga geçer gibi yatak çarşaflarını filan değiştircektim çıkarmıştım...işten geldim temizlik yapıyorum bide bana nereye yatçam diyemi soruyosun sen dedim napim diyo, ayyyyyyy dedim asçaksın bu tülü, bari diğerlerini çıkarma diyo kadın gelince yapçak ya zaten, varya sinir oldum ya karnım burnumda işe gidip geliyorum ev temizliyorum daha yemek yapıcam, adama bak. Bende ona bu akşam kızılcık hoşafı içirip kan kusturmassam... Göstercem ben sana dedim gitti uyudu salonda kanepede, kırlenti yamuk koymuş kesin tutulmuştur boynu düzeltmedim, üzeride açık pike örtmedim. Güya kıyamam örterim diye yattı öyle... Camlarda iki taraflı açık ceryanda bırakıyorum şu anda, dahada ful otomatik çenemi açıcam ama iftarı bekliyorum iftardan önce günaha girmiyim neymiş beni böyel bırakmak görsün bakalım... Biraz rahatladım şimdi kalktığında iptal olur kesin oram buram diye, şort atletle sızdı kaldı çünkü bende hiiiç ilgilenmicem, ağlansın dursun...
Değermi yani bunca işkenceye as kurtul 5 dakikada tülü dimi? Şimdi saatelerce işkenceye maruz bırakıyorum, hiç kafası basmıyo bu erkeklerin hiç politik değiller hiç acımıyolar kendilerine
aytenciiimm maşşallah bebişine ,kocaman olmuş kız ,bende bayram sonu bigün gitcem ama nezaman gitcem bilmiyorum bugün aradım ama dr.um çalışmıyo sanırım açmadı ,heralde raporuda ozaman alırım ,raporla ilgili yazdığın şeyi anlamadım ,ama boş ver anlatma ,anlatınca anlayamıyorum zaten ,kafam duruyo ...dr a sorarım artık..
canım Allah yardımcın olsun... bızımde yok arabamız.. dolmslarla mıdyata ordan batmana gıdıyoduk cok zor oluyodu.. keske ozel hastane olsaydı ben ordaykende.. dogum hakkında konustunuz mu hıc canım... bence erkenden konus mardın devlet hastanesındekı doktorla falan... aralıkta bı arkadasım dogum yaptı mardınde normal dogum..tabı ılk defa dogum ıcın gıttı kız oraya doktor gırmemıs dogumuna ebeler gırmıs onlarda mahvetmısler kızı... sen neyap et konus anlas doktorla canım...
başın sağolsun canım.Canım ne güzel annenin kıymetini bil.ben 3 ay önce kaybettim annemi.yerini kimse dolduramıyor. burdan sesleniyorum herkese yaşarken sevdiklerimizn kıymetini bilelim.
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
selam kızlar.
maaşaallah utkuya
Canım, eğer çalışabilir raporu alırsak, son 3 haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyoruz...
Kadın - doğum dışında başka bölümlerden; atıyorum kulak burun boğaz, ya da dahiliye gibi farklı bölümlerden istirahat raporu alabilirmişiz, tabii aile hekiminden de alabilirmişiz...
Hem son üç haftasına kadar çalışabilir raporu verip üç hafta kalmadan önce doğum izni raporu veremiyoruz dedi doktor...
Ben çalışabilir raporu alıp sadece seminer dönemi gider, sonra doğum iznine ayrılırım diyordum, o şekilde yapamayacağım bu durumda... Gidebildiğim kadar gideceğim ben, son üç haftaya gelmeden çok ağırlaşırsam da sağlık ocağından raporlar alırım 1 haftalık ya da 10 günlük...
Sabah doktor kontrolümüz vardı, her şey yolunda dedi doktorumuz, 1812 gr & 41 cm olmuş oğlumuz...
Çalışabilir raporu alınca son üç haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyormuşuz haberiniz olsun arkadaşlar...
Kadın doğum dışında başka bölümlerden ya da aile hekiminden rapor alabilirmişiz ama...
sağolun kızlarrr valla dayanamayıp annemi uykudan uyandırdımnapim uyumasın özlemişimmmm
Kalktık kahvaltı yaptık sohbet ettik annem sürekli eli karnımda özgürüm canım diye sevip okşadı özgür beyde
şımarık sev beni diye içimde resmen dört döndüüü çok güzeldi yaa gözlerim dolduuşimdi çıktı annem dedemin
mezarlıgına gitti ben gidemedim ordan anneanneme gidecek çıkarken sakın geç kalmaaaaaa diye söyledim ay bu süprüz çok
hoşuma gittii beni görünce annem duygulandı valla şişko bişey uzaktan kadına dogru yaklaşıyobana koş dedi yaaaaa
dedim koşamam ama yuvarlanabilirimayyy süperrr bir hafta bizi bekliyo annecimleeeeeee
Canım, eğer çalışabilir raporu alırsak, son 3 haftaya kadar doğum öncesi izin raporu alamıyoruz...
Kadın - doğum dışında başka bölümlerden; atıyorum kulak burun boğaz, ya da dahiliye gibi farklı bölümlerden istirahat raporu alabilirmişiz, tabii aile hekiminden de alabilirmişiz...
Hem son üç haftasına kadar çalışabilir raporu verip üç hafta kalmadan önce doğum izni raporu veremiyoruz dedi doktor...
Ben çalışabilir raporu alıp sadece seminer dönemi gider, sonra doğum iznine ayrılırım diyordum, o şekilde yapamayacağım bu durumda... Gidebildiğim kadar gideceğim ben, son üç haftaya gelmeden çok ağırlaşırsam da sağlık ocağından raporlar alırım 1 haftalık ya da 10 günlük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?