2011 Ekim Anneleri

herkeze merhaba .. ıyı bayramlar cok guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle kızar... Ama ben hıc bısey anlamadım bayramdan kımse gelmedıgı gıbı coluk cocukda seker ıstemeye gelmıyo

bak sendee:83::83: yapmaya başlamışın ,Ayy Allah yardımcımız olsun ,korkuyorum bendeee:83::83:
dün eşime diyoruki ,bal aşkım şimdi karnımda ,bu sıkıntılar geçsin diye bekliyoruz ,çıkınca bi ömür bizimle olcak inşşş ..zilli ,ozamanda evlenmesinimi beklicezzz

Beğen'i kaldırmışlar artık kimseyi beğenemiycekmiyiz
beğenmedim

birbirimizi cok begendigimiz icindir kesin ya birbirimize asik olursak diye korkmus olmalilar
beğendim

Bunlar yakında en çok konuşan topiğin üyelerini sitede çok yoğunluk yaratıyo diye siteden atarlar. en çok konuşanında hangi topik olduğunu söylememe gerek yok sanırım
beğendim
herkeze merhaba .. ıyı bayramlar cok guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle kızar... Ama ben hıc bısey anlamadım bayramdan kımse gelmedıgı gıbı coluk cocukda seker ıstemeye gelmıyo
beğendim
bakınız bana engel olamıyolar
bende bugün ufak bir kıyafet krizi yaşadım ,geçemjde aldığım pembe elbise çok kısaymış ,herkeşler öyle diyince biraz üzüldüm gözlerim dolduu ..ama sonra buldum bi kıyafett...güzerlde ,oldu ,kısada değil hem..

hakıkaten ya bende bısey anlamadım..cocuklar ıcın dunya kadar bayram sekerı mısafırler ıcınde cıkolata almıstım..gele gele sadece dun aksam esımın bır arkadası geldı hanımıyla(onada kahve ve cıkolata dısında bısey ıkarm edemedım tum marketler kapalı oldugundan ve ben tatlı yapma ısı bayram gunune bıraktıgımdan malzemem yoktu)bunun dısındada bır tane cocuk bıle gelmedı kapıya..ne bıcım memleket burası ya..ankarada bayram bıter 4. 5. gun bıle bebeler gelırdı..

bırde acayıp adetlerı var bunların ..arıfe gunu markete gırdık baktıkkkı tum rafları nerdeyse tamamen bosaltmıslar..hele sebze reyonunda çürük bi domates bıle kalmamıs yuh dedım kıtlıktan cıkmıslar sankı..neyse tam o sıra bı ses geldı ama cıglık attım resmen ..hemen ordakılerden bırı ses bombası korkmayın dıyo..dun butun gun bebelerın ellerınde ses bombaları dolastı durdu..butun gun bom bom oyloede bır ses cıkıyokı kızlar ınsanın yuregı hopluyor oturdugu yerde..

üfff ne bayram ne bayram bı basımıza...bu arada begen butonunu kaldıran yonetıcılerı tebrık ederım..son donemlerde sıtede yaptıkları ustun calısmalar sayesınde ne smille koyabılıyoruz cok zaman ne yazı yazabılıyoruz sımdıde begenmıyoruzzzzz

beğendim

Desene orda çocukların bayram kutlaması bile korkutucu
Bende bunu beğendim
Resmen protesto ediyosun siteyi

kızlar benim kanamam durdu bu seferde sancım başladı bi kaç saattir takip ediyorum 5le 7dk arasında bi vuruyo kasığıma yaklaşık 30la 50 saniye arası sürüp geçiyo Biraz daha devam ederse sanırım bana yine hastane yolu gözükücek Bi kaç gün gözükmezsem bilinki doğurdum

Son düzenleme:

baakk daha önceden planladığımız gibi tam doğurma anında arıyosun beni ,psikolojik destek vercemmşaka bi yana inşallah olmaz canım ...bekle gızz zilli daha adın bile belli değğiiill!!!!

ya bızde alısverıse gıtmıstık..ıkı torbada bana kaldı kaldırdım ama bıan sankı hucrelerımden bıle ter fıskırdı ıgneler battı bı taraflarıma..karnıma agrı gırdı..esım aldı elımden ama hala agrıyor ust kısmı hıc boyle agrım olmamıstı, mıdem de ıyı degıl ıkı gundur yedıklerımı cıkarıyorum ..su ıcsem agzımda zehir gıbı..noluyo yaaaaaaaaaa

selam kızlar hepınızın bayramı mubarek olsun
dun cok yogun bı gun gecırdım butungezmelerı bıtırelımde bugun evde basbasa oturalım dedık gezmekten yoruldum bu yetmez gıbı yatılı mısafır geldı aksam parmaklarını oynatmadılar sofra vs yardım etmedıler de evım tertemızdı berbat oldu 2 genc kız hemde neysekı bugun 4 gbı gıttıler kalmaya nıyetlılerdı hemde pazara kadar ama esım saolsun goturdu baheneyle onun yıgenlerı hıc hamıle dıye dusunmuyolar ya bı ısın ucunu tutmadılar bıde tv karsısında yan gelıp yattılar berbat ev temızlık yapıcam dedım oralı olmadılar sukur gıttıler ya oglumda uyuyodu dıp kose temızlık yaptım oglum uyandı yadırıp annemle bayram gezmesıne yolladım dus aldım geldım olmus durumdayım gecmıse bıle bakamadım bayramınızı kutlayım dedım ama sınırden uzzattım :) nasıl kızlar varya anlamıyorum bukadar pasaklı nasıl olunur ben utanırdım ya ayakları uzatıp oturuyolar yatıyolar ben mısafır gıbı ısımı bıtırıp yanlarında oturdum yer bıle bırakmamıslardı bana bıdaha asla kabul etmıycem aynı sehırde hamıle kadının evıne yatmaya gelınırmı ya geldın yardım et cok kızdım cok sımdı yatıcam oluyorum marotonda gıbıyım ıkı gundur hepınızı opuyorum

Son düzenleme:
Merhaba hepinizin ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun aranıza yeni katıldım , ama bir Ekim annesiyim.

37 yaşındayım. Şu anda 33+3 günlük hamileyim. SAT'ım 9 Ocak 2011. Bu ilk gebeliğim. 78,5 kilo ile hamile kaldım. 6.ayda 12 kilo almışken, gebelik şekerim çıktığı için diyete başladım, 4 kilo verdim.Şu anda 86,3 kiloyum , başlangıca göre 7,8 kilo almış görünüyorum. Bebeğim de 32+4 günlükken 2.322 gr olarak ölçüldü. Haftasına göre 1-2 hafta ileride gözüküyor. Doğum 16 Ekim olarak hesaplanmasına rağmen son kontrollerde bebeğin boyutu nedeniyle 8Ekime düştü. Diabetik diyete devam ediyorum. 35.haftada kontrole gidicem. Bu arada Göztepe eğitim araştırma hastanesinde rutin kontrollerime gidiyorum. Şu ana kadar bir problem gözükmedi. Doğumu nerede yapacağım konusunda kararsızım .Daha doğum şeklim belli olmadığı için alternatiflere de açığım. Hepinize selamlar.

bacim ne duruyon git kiz bizide merakta birakma :26:ben simdiye gittiydim bence senin kiz gelecek gibi hadi hayirli haberler ver bize ben bugun uyuyamam ayyy heyecan basti beni valla daha devam ediyormu sancin?

baakk daha önceden planladığımız gibi tam doğurma anında arıyosun beni ,psikolojik destek vercemmşaka bi yana inşallah olmaz canım ...bekle gızz zilli daha adın bile belli değğiiill!!!!
Sen mi bana psikolojik destek vericeksin duyda inanma Yanında birileri olsunda bari telefondan sesleri duyduktan sonra seni ayıltsın
Sağ salim bi doğuraydın gurbet ellerde Yaşadığın şehir itibariyle hepimizden çok erken doğum riski taşıyan sensin

aramıza hoşgeldin Niye bu kadar geciktin Neyse bunada şükür doğurduktan sonra gelmedin
Hemen listeye ekliyorum seni ve (kız-erkek) ???????????????

duygu nasıl oldun canım gectımı sancın..adamı telaslandırmayın yaaa akıllı dursun bebelerınıze soyleyuın korkuyom bennnnnnn:18:

anam bana bısey olmaz ıkı aklım cıkıyo yaptıklarına sok falan gecırıyorum sonra duzelıyorum be duygu alıstım mı ne..

bacim ne duruyon git kiz bizide merakta birakma :26:ben simdiye gittiydim bence senin kiz gelecek gibi hadi hayirli haberler ver bize ben bugun uyuyamam ayyy heyecan basti beni valla daha devam ediyormu sancin?

Valla devam ediyo girdim bi duş aldım sanki hafifledi gibi oldu ama yine başladı Balık koydum fırına onu yemeden hiç bi yere gitmem
heyecan felan yapma bide sende başlamasın sancı Bende başkasının böyle şeyler yaşadığını duysam heyecan yaparım gerçi ama kendimde olunca niyeyse çok sakin oluyorum

Diyorum ama laf anlamıyo ki babasına mı çekti nedir
ben gidiyorum karnımı doyurmam lazım aç ayı oynamazmış enerji toplamamda lazım doğurursam ıkınmaya gücüm olsun

duygucum hemen git bence doktora, sancıların ve açılman başladysa ilaçla durdururlar hemde bebeğe ciğer geliştirici iğne yaparlar .

selam fıstıklar hepınızın bayramı mubarek olsun .. ya benim tansiyon bugün 12 ye 10 çıktı yüksek mi oluyo:18::18::18:

aman suyunun gelmemesine sevindim geçmiş olsun canım
hayırlı olsun canım sağlıklı buyutsün bebişiniiii eee sanada az kaldı baksana tickere
birbirimizi cok begendigimiz icindir kesin ya birbirimize asik olursak diye korkmus olmalilar
1:
Bunlar yakında en çok konuşan topiğin üyelerini sitede çok yoğunluk yaratıyo diye siteden atarlar. en çok konuşanında hangi topik olduğunu söylememe gerek yok sanırım

haydaaa valla şimdi çok merak ediyorum seniiii inşallah sorun yoktur canım ayrıca su serin kanlı oluşuna hayranım dogum maceran nasıl olcekk acabaaa

kız orası burası faketmiy dünden beri 2 kere kapım çaldı dün sabah bugunde akşam üzeri 2 çocuk geldi şeker uzattım çocuktan gelen cevap

bu nasıl şeker ülkerin şekeri dandikte değil yani :100:alın didim avuçladılar kalakaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…