bak sendee:83::83: yapmaya başlamışın ,Ayy Allah yardımcımız olsun ,korkuyorum bendeee:83::83:selam kızlar.herkesin bayramı mübarek olsun.
dün hiç giremedim topiğe.akşam 9 gibi eve geldik ama ayaklarım çok şişti yattım hemen birde uykusuzdum.
kızlar dün kahvaltıdan sonra üst kata eşimin abisine çıktık eltimde hamileydi benden 2 hafta önde gidiyodu.neysebayramlaştık biraz oturduk eşimin dişi ağrıyordu abisiyle dr gitti.bende annemlere gittim eşimede sende oraya gelirsin dedim.neyse aradan 1 saat ancak geçti eşim aradı dediki abim yengemi hastaneye götürdü bende çocuklara bakıyorum(3.çocuğu) beni bir heyecan bastı anlatamam.saat 11 falandı.bende kaynımı aradım yatış yaptırıyorum doğuma aldılar dedi.bebiş ikindi vakti 4:25 te dünyaya gelmiş.akşamda biz hastaneye gittik 3009 gr doğmuş mışıl mışıl uyuyordu.eşim bebeği görünce dahada heyecanlandı baba olacağının iyice farkına vardı sanırım.dün böyle geçti.şimdide kahvaltımızı yapacaz .eltimde bugün çıkıcak hastaneden.
anlıcağınızz sıra bana geldiiiiiiiiiiiii:18::18::18::83:
beğenmedimBeğen'i kaldırmışlar artık kimseyi beğenemiycekmiyiz
beğendimbirbirimizi cok begendigimiz icindir kesin ya birbirimize asik olursak diye korkmus olmalilar
beğendimBunlar yakında en çok konuşan topiğin üyelerini sitede çok yoğunluk yaratıyo diye siteden atarlar. en çok konuşanında hangi topik olduğunu söylememe gerek yok sanırım
beğendimherkeze merhaba .. ıyı bayramlar cok guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle kızar... Ama ben hıc bısey anlamadım bayramdankımse gelmedıgı gıbı coluk cocukda seker ıstemeye gelmıyo
herkeze merhaba .. ıyı bayramlar cok guzel bır bayram gecırmenız dılegıyle kızar... Ama ben hıc bısey anlamadım bayramdankımse gelmedıgı gıbı coluk cocukda seker ıstemeye gelmıyo
hakıkaten ya bende bısey anlamadım..cocuklar ıcın dunya kadar bayram sekerı mısafırler ıcınde cıkolata almıstım..gele gele sadece dun aksam esımın bır arkadası geldı hanımıyla(onada kahve ve cıkolata dısında bısey ıkarm edemedım tum marketler kapalı oldugundan ve ben tatlı yapma ısı bayram gunune bıraktıgımdan malzemem yoktu)bunun dısındada bır tane cocuk bıle gelmedı kapıya..ne bıcım memleket burası ya.. ankarada bayram bıter 4. 5. gun bıle bebeler gelırdı..
bırde acayıp adetlerı var bunların ..arıfe gunu markete gırdık baktıkkkı tum rafları nerdeyse tamamen bosaltmıslar..hele sebze reyonunda çürük bi domates bıle kalmamısyuh dedım kıtlıktan cıkmıslar sankı..neyse tam o sıra bı ses geldı ama cıglık attım resmen ..hemen ordakılerden bırı ses bombası korkmayın dıyo..dun butun gun bebelerın ellerınde ses bombaları dolastı durdu..butun gun bom bom oyloede bır ses cıkıyokı kızlar ınsanın yuregı hopluyor oturdugu yerde..
üfff ne bayram ne bayram bı basımıza...bu arada begen butonunu kaldıran yonetıcılerı tebrık ederım..son donemlerde sıtede yaptıkları ustun calısmalar sayesınde ne smille koyabılıyoruz cok zaman ne yazı yazabılıyoruz sımdıde begenmıyoruzzzzz
Desene orda çocukların bayram kutlaması bile korkutucuhakıkaten ya bende bısey anlamadım..cocuklar ıcın dunya kadar bayram sekerı mısafırler ıcınde cıkolata almıstım..gele gele sadece dun aksam esımın bır arkadası geldı hanımıyla(onada kahve ve cıkolata dısında bısey ıkarm edemedım tum marketler kapalı oldugundan ve ben tatlı yapma ısı bayram gunune bıraktıgımdan malzemem yoktu)bunun dısındada bır tane cocuk bıle gelmedı kapıya..ne bıcım memleket burası ya.. ankarada bayram bıter 4. 5. gun bıle bebeler gelırdı..
bırde acayıp adetlerı var bunların ..arıfe gunu markete gırdık baktıkkkı tum rafları nerdeyse tamamen bosaltmıslar..hele sebze reyonunda çürük bi domates bıle kalmamısyuh dedım kıtlıktan cıkmıslar sankı..neyse tam o sıra bı ses geldı ama cıglık attım resmen ..hemen ordakılerden bırı ses bombası korkmayın dıyo..dun butun gun bebelerın ellerınde ses bombaları dolastı durdu..butun gun bom bom oyloede bır ses cıkıyokı kızlar ınsanın yuregı hopluyor oturdugu yerde..
üfff ne bayram ne bayram bı basımıza...bu arada begen butonunu kaldıran yonetıcılerı tebrık ederım..son donemlerde sıtede yaptıkları ustun calısmalar sayesınde ne smille koyabılıyoruz cok zaman ne yazı yazabılıyoruz sımdıde begenmıyoruzzzzz
Bende bunu beğendimbeğendim
Desene orda çocukların bayram kutlaması bile korkutucu
Bende bunu beğendim
Resmen protesto ediyosun siteyi
kızlar benim kanamam durdu bu seferde sancım başladı bi kaç saattir takip ediyorum 5le 7dk arasında bi vuruyo kasığıma yaklaşık 30la 50 saniye arası sürüp geçiyo Biraz daha devam ederse sanırım bana yine hastane yolu gözükücek Bi kaç gün gözükmezsem bilinki doğurdum
kızlar benim kanamam durdu bu seferde sancım başladı bi kaç saattir takip ediyorum 5le 7dk arasında bi vuruyo kasığıma yaklaşık 30la 50 saniye arası sürüp geçiyo Biraz daha devam ederse sanırım bana yine hastane yolu gözükücek Bi kaç gün gözükmezsem bilinki doğurdum
Sen mi bana psikolojik destek vericeksinbaakk daha önceden planladığımız gibi tam doğurma anında arıyosun beni ,psikolojik destek vercemmşaka bi yana inşallah olmaz canım ...bekle gızz zilli daha adın bile belli değğiiill!!!!
Sağ salim bi doğuraydın gurbet ellerde Yaşadığın şehir itibariyle hepimizden çok erken doğum riski taşıyan sensinya bızde alısverıse gıtmıstık..ıkı torbada bana kaldı kaldırdım ama bıan sankı hucrelerımden bıle ter fıskırdı ıgneler battı bı taraflarıma..karnıma agrı gırdı..esım aldı elımden ama hala agrıyor ust kısmı hıc boyle agrım olmamıstı, mıdem de ıyı degıl ıkı gundur yedıklerımı cıkarıyorum ..su ıcsem agzımda zehir gıbı..noluyo yaaaaaaaaaa
Merhaba hepinizin ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun aranıza yeni katıldım , ama bir Ekim annesiyim.
37 yaşındayım. Şu anda 33+3 günlük hamileyim. SAT'ım 9 Ocak 2011. Bu ilk gebeliğim. 78,5 kilo ile hamile kaldım. 6.ayda 12 kilo almışken, gebelik şekerim çıktığı için diyete başladım, 4 kilo verdim.Şu anda 86,3 kiloyum , başlangıca göre 7,8 kilo almış görünüyorum. Bebeğim de 32+4 günlükken 2.322 gr olarak ölçüldü. Haftasına göre 1-2 hafta ileride gözüküyor. Doğum 16 Ekim olarak hesaplanmasına rağmen son kontrollerde bebeğin boyutu nedeniyle 8Ekime düştü. Diabetik diyete devam ediyorum. 35.haftada kontrole gidicem. Bu arada Göztepe eğitim araştırma hastanesinde rutin kontrollerime gidiyorum. Şu ana kadar bir problem gözükmedi. Doğumu nerede yapacağım konusunda kararsızım .Daha doğum şeklim belli olmadığı için alternatiflere de açığım. Hepinize selamlar.
bacim ne duruyon git kiz bizide merakta birakma :26:ben simdiye gittiydim bence senin kiz gelecek gibi hadi hayirli haberler ver bize ben bugun uyuyamam ayyy heyecan basti beni valla daha devam ediyormu sancin?
duygu nasıl oldun canım gectımı sancın..adamı telaslandırmayın yaaaakıllı dursun bebelerınıze soyleyuın korkuyom bennnnnnn:18:
anam bana bısey olmaz ıkı aklım cıkıyo yaptıklarına sok falan gecırıyorum sonra duzelıyorum be duygualıstım mı ne..
aman suyunun gelmemesine sevindim geçmiş olsun canımslm kızlar hayırlı bayramlar herkese...
bu bayram dökülmüşüz böyle hepimiz ya hayr olsun. duygucum yozservet çok geçmiş olsun. inş. korktuğumuz başımıza gelmez hiç değilse bi kaç hafta daha bekleseler...
biz dün akşam kayınvalidemlere geçtik.sabah kalktık gerçi ben hiç yatmadım sağ olsun eşim horladı durdu sabaha kadar sabah onu namaza yolladım uyudum biraz neyse kahvaltı gelen giden derken ikindi oldu. eşimin amcasının eşi de var görümcemler falan. birden sağ göğsümün altına bi ağrı saplantı ama nasıl nefes alamıyorum. iğne batar gibi her derin nefes almaya çalıştığımda bayılacak gibi oluyorum. kalktım yürüdüm yattım oturdum yok geçmedi.
neyse eşim geldi tam hazırlandık hastaneye gidecez birden kesildi dedim neyse gitmiyeyim zaten tatil doktorum da yok acile gitmek istemedim.
biraz uzandım yarım saat geçti kalktım lavaboya gideyim abdest alayım dedim elimi elbiseme attım etek kısmı baya ıslak. eşimi çağırdım hemen geldi çamaşırıma baktım bildiğiniz sırılsıklam. kalakaldık ikimizde. evli olan görümcemi çağırdım geldi baktı dedi suyun gelmiş olabilir
iyi de dedim hissetmem gerekmez mi ben hiç bi şey hissetmedim. neyse amcasının eşi geldi yok diyo suyun gelmiştir hissetmesen de olur dedi hiç sancım falan da yok. ya Allah dedik çıktık acile gittik.
nasıl şirin bi doktor var orda anlatamam çok güzel ilgilendi ultrasondan baktı suyu iyi dedi alttan muayene etti bi sorun göremedi. kan ve idrar verdim nst ye bağlandım sancı da çıkmadım hamd olsun ama enfeksiyonun çokmuş 42 dedi artık ne kadarsa.
o yüzden idrar kaçırmış olabilir ama hissetmemiş olabilirsin dedibi anlam veremedi o da.
cuma gel dedi bi daha dedim zaten cuma kontrolüm var olsun dedi ben burdayım tekrar görmek istiyorm seni dedi, bakalım doktoruma gidecem 3 tane de ilaç yazdı almadım doktorum bi baksın beni tatmin edecek bi şey yaparsa gitmem artık yoksa tekrar gidebilirim kadın çok ilgiliydi çünkü.
ama bugün ömrümden ömür gitti resmen. hep deidm içimden oğlum nolur bayramda bi sürpriz yapma diye korktugum başıma geldi.
gerçi hamd olsun bi sıkıntı yok ama nasıl korktum ya doğarsa ben naparım diye. eşime diyorumki daha benim pijama takımım bile yokkkk
dalga geçti tabi bi güzel :))
ay hayırlısıyla şu süreç bi bitse artık her dakika yüreğimiz ağzımızda olacak artık anlaşılan
hayırlı olsun canım sağlıklı buyutsün bebişiniiii eee sanada az kaldı baksana tickereselam kızlar.herkesin bayramı mübarek olsun.
dün hiç giremedim topiğe.akşam 9 gibi eve geldik ama ayaklarım çok şişti yattım hemen birde uykusuzdum.
kızlar dün kahvaltıdan sonra üst kata eşimin abisine çıktık eltimde hamileydi benden 2 hafta önde gidiyodu.neysebayramlaştık biraz oturduk eşimin dişi ağrıyordu abisiyle dr gitti.bende annemlere gittim eşimede sende oraya gelirsin dedim.neyse aradan 1 saat ancak geçti eşim aradı dediki abim yengemi hastaneye götürdü bende çocuklara bakıyorum(3.çocuğu) beni bir heyecan bastı anlatamam.saat 11 falandı.bende kaynımı aradım yatış yaptırıyorum doğuma aldılar dedi.bebiş ikindi vakti 4:25 te dünyaya gelmiş.akşamda biz hastaneye gittik 3009 gr doğmuş mışıl mışıl uyuyordu.eşim bebeği görünce dahada heyecanlandı baba olacağının iyice farkına vardı sanırım.dün böyle geçti.şimdide kahvaltımızı yapacaz .eltimde bugün çıkıcak hastaneden.
anlıcağınızz sıra bana geldiiiiiiiiiiiii:18::18::18::83::83:
YOZSERVET canım çok geçmiş olsun.annenedeacil şifalar.
DUYGUCUM snada geçmiş olsun canım dikkat et yorma kendini.
FİLİZCİM sende korku atlatmışsın aman dikkat edin kızlar bebişler zamanında gelsin.
birbirimizi cok begendigimiz icindir kesin ya birbirimize asik olursak diye korkmus olmalilar
Bunlar yakında en çok konuşan topiğin üyelerini sitede çok yoğunluk yaratıyo diye siteden atarlar. en çok konuşanında hangi topik olduğunu söylememe gerek yok sanırım
haydaaa valla şimdi çok merak ediyorum seniiii inşallah sorun yoktur canım ayrıca su serin kanlı oluşuna hayranım dogum maceran nasıl olcekk acabaaakızlar benim kanamam durdu bu seferde sancım başladı bi kaç saattir takip ediyorum 5le 7dk arasında bi vuruyo kasığıma yaklaşık 30la 50 saniye arası sürüp geçiyo Biraz daha devam ederse sanırım bana yine hastane yolu gözükücek Bi kaç gün gözükmezsem bilinki doğurdum
ya bızde alısverıse gıtmıstık..ıkı torbada bana kaldı kaldırdım ama bıan sankı hucrelerımden bıle ter fıskırdı ıgneler battı bı taraflarıma..karnıma agrı gırdı..esım aldı elımden ama hala agrıyor ust kısmı hıc boyle agrım olmamıstı, mıdem de ıyı degıl ıkı gundur yedıklerımı cıkarıyorum ..su ıcsem agzımda zehir gıbı..noluyo yaaaaaaaaaa
selam fıstıklar hepınızın bayramı mubarek olsun .. ya benim tansiyon bugün 12 ye 10 çıktı yüksek mi oluyo:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?