2011 Ekim Anneleri

Teşekkür ederim Bebişleri bayram heyecanı mı bastı nedir Sağlığı yerindedir inşallah Sizede ufaktan bi deneyim olmuş
sağlığı yerinde şükür canım.evet iyi bir deneyim özellikle eşim için.

nidacım bende bu :83: zaten vardıda zaman yaklaştıkça artıyor.aminnnn.

gecmis olsun umarim suan iyisinizdir allah yavrunuzu zamaninda kucaginiza almayi nasip etsin

iyi akşamlar arkadaşlar, herkese bebişlerinizle birlikte iyi bayramlar....
p.tesi gübü kontrolüm vardı 35+0 da 2.650 gr olmuş. ilk kez nst ye bağlandım, doğumla ilgili hala net bir bilgi alamdım.
çatı muayenesi olan var mı aranız da bana hala yapmadı.

maaşaallah bebişine canım.ben geçen hafta gittiğimde dr um çatı muayenemi yaptı.çatı muayenen yapıldıktan sonra eğer çatın müsaitese ve sen de normal istiyorsan zaten dr normal doğum der.

maaşaallah bebişine canım.ben geçen hafta gittiğimde dr um çatı muayenemi yaptı.çatı muayenen yapıldıktan sonra eğer çatın müsaitese ve sen de normal istiyorsan zaten dr normal doğum der.

sağol canım,

senin 36. haftada yapmış ozaman çatı muayeneni. benim 37+0 da yine kontrolüm var. ozaman mı yapçak acaba,
yalnız doktor bana sen çok pimpiriklisin dedi, normal doğum için sakin olmak gerekiyo dedi, normal doğum için acıya dayanıklı olmak gerekiyo, doğumu anne yapıyo aslında, biz yardımcı oluyoruz dedi, moralim bozuldu..

ozaman yapabilir canım her dr un farklı sistemi var sonuçta.ee doğal olarak ilk doğumumuz pimpirikli olmakta en doğal hakkımız.bende çok korkuyorum ama normal doğumu istiyorum drumda sen istedikten sonra olur hiçkorkma ve sıkıntı yapma dedi.
tabiki doğumu biz yapıyoruz ama drlarında bu konuda hastalarını sakinleştirmesi lazım.

Paranı ver, gönlünü ver, canını ver
Ama SIRRINI VERME! ...
Günlerini say, kazancını say, büyüklerini say
Ama YERİNDE SAYMA! ...
İşini beğen, aşını beğen, eşini beğen
Ama KENDİNİ BEĞENME! ...
Emek ver, kulak ver, bilgi ver
Ama SAKIN BOŞ VERME! ...
Fidan büyüt, çocuk eğit, yoksul besle
Ama KİN BESLEME! ...
Davet et, hayret et, ülfet et, affet
Ama İHANET ETME! ...
Kitap oku, meslek oku, dünyayı oku
Ama LANET OKUMA! ...
Sınıfını geç, hayatını seç, rakibini geç
Ama GÜLÜP GEÇME! ...
Gönül al, dost al, yoldaş al
Ama BEDDUA ALMA! ...
Yaklaş, tanış, konuş, uzaklaş
Ama UŞAKLAŞMA! ...
Doğrul, sayrıl, evril, devril
Ama EĞRİLME! ...
Hislen, tasalan, seslen, uslan
Ama PASLANMA! ...
İtil, ütül, atıl, katıl
Ama SATILMA! ...

Mevlana

hoşgeldin astrastar :) Allah bize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
bebeğine de kocamann maşallah

duygucum gelişmeleri yaz merak ediyoruz inşallah sancın ve kanaman kesilir normale dönersin.bebişin de zamanında gelsin.:18:

maşallah canım bebeğine

iyi geceler kızlar bayramın 2. günü de böylece bitti.beğen butonu niye kalkmış ki.aradım aradım yok beğenemedim kimseyi.
herkse yatmış ben de yatcam.görüşmek üzere öptük

kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...

amanınn ilk bebişimiz gelmiş bile.şimdi bi garip hissettim kendimi.yanılmıyorsam duyguyla satlarımız yakındı.Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.duyguda bebeğide biran önce toparlasın ve çabucak kavuşsunlar inşallah.ikisininde haberlerini bekliyoruz.duygucum gözün aydın bu arada,ilk annemiz sen oldun

ay inanmıyorum canım benim ya ben çok duygulandım suanda umarım ikiside çok iyilerdir..

Ayy inanmıyorum yaa çok duygulandim simdi ilk bebeğimiz geldi maasallah ikisine de bebisimiz kac kiloymus canım yogun bakımda kalicakmi duygu da iyiydi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…