seninde bayramın mubarek olsun yok canım yüksek olmuyor buyuk yukselirse kötü küçük çok yüksek degil
sağol canom ya nasıl moralim bozuldu beni aydınlattın..
korkma kızzz benimde 9/6 çıkıyo arada bir atıyom kendimi yereayaklar havada yat dinlen canım
sağlığı yerinde şükür canım.evet iyi bir deneyim özellikle eşim için.Teşekkür ederim Bebişleri bayram heyecanı mı bastı nedir Sağlığı yerindedir inşallah Sizede ufaktan bi deneyim olmuş
bak sendee:83::83: yapmaya başlamışın ,Ayy Allah yardımcımız olsun ,korkuyorum bendeee:83::83:
dün eşime diyoruki ,bal aşkım şimdi karnımda ,bu sıkıntılar geçsin diye bekliyoruz ,çıkınca bi ömür bizimle olcak inşşş ..zilli ,ozamanda evlenmesinimi ..
kızlar benim kanamam durdu bu seferde sancım başladı bi kaç saattir takip ediyorum 5le 7dk arasında bi vuruyo kasığıma yaklaşık 30la 50 saniye arası sürüp geçiyo Biraz daha devam ederse sanırım bana yine hastane yolu gözükücek Bi kaç gün gözükmezsem bilinki doğurdum
Begen butonunu ne diye kaldırmışlar yaaa...
iyi akşamlar arkadaşlar, herkese bebişlerinizle birlikte iyi bayramlar....
p.tesi gübü kontrolüm vardı 35+0 da 2.650 gr olmuş. ilk kez nst ye bağlandım, doğumla ilgili hala net bir bilgi alamdım.
çatı muayenesi olan var mı aranız da bana hala yapmadı.
maaşaallah bebişine canım.ben geçen hafta gittiğimde dr um çatı muayenemi yaptı.çatı muayenen yapıldıktan sonra eğer çatın müsaitese ve sen de normal istiyorsan zaten dr normal doğum der.
sağol canım,
senin 36. haftada yapmış ozaman çatı muayeneni. benim 37+0 da yine kontrolüm var. ozaman mı yapçak acaba,
yalnız doktor bana sen çok pimpiriklisin dedi, normal doğum için sakin olmak gerekiyo dedi, normal doğum için acıya dayanıklı olmak gerekiyo, doğumu anne yapıyo aslında, biz yardımcı oluyoruz dedi, moralim bozuldu..
Merhaba hepinizin ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun aranıza yeni katıldım , ama bir Ekim annesiyim.
37 yaşındayım. Şu anda 33+3 günlük hamileyim. SAT'ım 9 Ocak 2011. Bu ilk gebeliğim. 78,5 kilo ile hamile kaldım. 6.ayda 12 kilo almışken, gebelik şekerim çıktığı için diyete başladım, 4 kilo verdim.Şu anda 86,3 kiloyum , başlangıca göre 7,8 kilo almış görünüyorum. Bebeğim de 32+4 günlükken 2.322 gr olarak ölçüldü. Haftasına göre 1-2 hafta ileride gözüküyor. Doğum 16 Ekim olarak hesaplanmasına rağmen son kontrollerde bebeğin boyutu nedeniyle 8Ekime düştü. Diabetik diyete devam ediyorum. 35.haftada kontrole gidicem. Bu arada Göztepe eğitim araştırma hastanesinde rutin kontrollerime gidiyorum. Şu ana kadar bir problem gözükmedi. Doğumu nerede yapacağım konusunda kararsızım .Daha doğum şeklim belli olmadığı için alternatiflere de açığım. Hepinize selamlar.
Valla devam ediyo girdim bi duş aldım sanki hafifledi gibi oldu ama yine başladı Balık koydum fırına onu yemeden hiç bi yere gitmem
heyecan felan yapma bide sende başlamasın sancı Bende başkasının böyle şeyler yaşadığını duysam heyecan yaparım gerçi ama kendimde olunca niyeyse çok sakin oluyorum
iyi akşamlar arkadaşlar, herkese bebişlerinizle birlikte iyi bayramlar....
p.tesi gübü kontrolüm vardı 35+0 da 2.650 gr olmuş. ilk kez nst ye bağlandım, doğumla ilgili hala net bir bilgi alamdım.
çatı muayenesi olan var mı aranız da bana hala yapmadı.
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
Ayy inanmıyorum yaakızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?