2011 Ekim Anneleri

çok heycanlandım ekim ayının ilk bebeği geldi demek ..allah sağlıklı bir ömür nasip etsin.duyguyada geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.tam bi bayram şekeri.

inanamıyorum ılk bebegımız geldı demek tuylerım dıkendıken oldu yazını okumamla ve gozlerım doldu rabbım saglıklıklı sıhatlı mutlu huzurlu bır omur nasıp etsın ınsallah umarım kılosu yerındedırde kuvezde cok kalmaz annesıyle bulusur duygucum kutluyorum senı bısure aramıza gelmessın belkı ama gelınce okursun rabbım korusun sızı bulusmussundur umarım bebegınle sesnı cok opuyorum bebegınıde kokluyorum mınık boynundan en kısa surede aramıza donmenız dılegıyle canım

ayyyy inanmıyorum ilk bebeğimiz geldi demek Duyguuuu tebrik ederim canım benim inş. hiç bi sıkıntı yaşamadan bebeğini alır evine dönersin.
Balık atmıştın fırına dün inş. yiyebilmişsindir ::)))) sakin hatun ya gitti çatır çatır doğurdu geldi helal sana
bu arada topiğimizin kurucusu eylülde doğum yaptı :)) tırsmaya başladım bu ekim kuzuları çok mu aceleciler ne

ay doğuracam valla çok heyecanlandım. Sanse kaç kilo doğdu kızımız kilosu 2500 olmuştur kanımca. inş. hiç bir sıkıntı yoktur.

ayyy ilk bebegimiz gelmis allah uzun omurler versin.cok heyecanlandim,kac kilo dogdu acaba saglikli olsunda onemli olan o duyguda iyidir ins.sabirsizlikla donmesini bekliyoruz.

canim sevindim bebegin saglikla gelmis dunyaya baligini yemismiydin,seni tebrik ediyorum canim sakinliginden dolayi gittin catir catir dogurup geldin.cok sukurki ikinizde iyisiniz onemli olan o canim,iyi haberlerini bekliyoruz

canlarım hetkezin şeker bayramını kutlarım bütün mislüman aleminin kutlu olsun bayramı
duggucum rabbim analı babalı büyütsin işşalah kardeşim darısı olamaynların başına bol bol öp benim yerimede olurmu bu arada sizlere haber vermek istedin canlarım yasinim 821 tane oldu 1000 gidiyo halende geliyo yasinler okuyanlar yazıyo sagolsun özelimebeni mulu ettinizya dilerim yaradanda sizi mutlu etsin darlık sıkıntı hastalık acı göstermesin işşalah hayırlı günler dilegiyle paş kulunuzdan öpücükler dilerim rabbimden saglıklı alırsınız bebelerinizi kucagınıza

duygucum gözün aydın maşallah allah analı babalı büyümek nasip etsin çok duygulandım darısı hepimizin başına

duygucum gozun aydin.allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.inanilmaz duygulandim.necladan dogum haberi beklerken hepimizi soka ugrattin.kizini ve seni kocaman opuyoruz.tekrardan hayirli olsun.

ayyy inanmıyorum , uyanır uyanmaz aklımdaydı ne yaptı duygu acaba diye, şimdi girip bakabldim ancak
inşallah bebişi sağlıkla çıkar kuvözden hayırlısıyla. umarım duyyguda bebişde çok iyidir.

ay ilk bebişimiz geldi bile..

amanınnnn ilk bebiş gelnmişşş ikiside iyidir inşallah .geçmişi okurken acaba dedim azıcık daha ilerleyince şoke girdim ama hatun hissetmiş sanki doğurcam doğurcam deyip durmuş allah bebişini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin..

Bir kaç gündür topiğe giremiyordum, bu sabah bir bakayım dedim aman Allah'ım neler olmuş böyle. Ağzım açık kaldı. Rahatsızlananlar, dr.a gidenler, ve hatta doğuran bile var. Hayat işte... Yozservet ve Ahtermina çok geçmiş olsun, Allah vaktinde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Duygu'cuğum tebrik ediyorum seni, Allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin. Tez vakitte küvezden çıkıp evinize gidersiniz inşallah. Hem çok duygulandım, hemde korkmaya başladım :18: Demek artık başladık doğurmaya, devamı gelir kızlar. Hadi hayırlısı.

kalkar kalkmaz bu güzel haberi duymak için açmışım demekki bilgisayarı.inanamadım.ve çoook sevindim.dünden beri kanama sancı derken doğurdu demek.içine doğmuş ama duygunun.gelemessem bilinki doğurdum demişti.ilk annemiz eylülün birinde geldi demek bayramın 3. günü.Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.en kısa sürede küvezden sağlıkla çıksın inşallah.evlerine dönsünler güle oynaya.umarım kilosu falan iyidir bebişin.
sanse haber verdiğin için sana da çok teşekkürler.

Ayy inanmıyorum yaa çok duygulandim simdi ilk bebeğimiz geldi maasallah ikisine de bebisimiz kac kiloymus canım yogun bakımda kalicakmi duygu da iyiydi dimi?

duygu dün gece çok iyiydi ,doğum öncesi sadece tel de konuşabildim ,ama doğum sonrası hem görüp hem konuştum ,gayet iyi görünüyodu ,birazdan ararım ben onu ,inşallah ağrıları başlamamıştır ...göbeğin dümdüz olunca çok heveslendim vallaaaa...hatta dün gece karnıma mini kramplar girmeye başlayınca soğuk terler döktüm ,bende heyecanlandım baya ....hatta uyuyamadım ,aklımda hep duygu vardı ,ama bu sabah çok iyiyim ,...bebeği göremedik ,ama doğumdan önce bana 1 hafta küvözde kalacağını söylemişti ,inşallah okadar uzun kalmaz ,kilosunu sormak hiç aklıma gelmedi ,ki zaten ben kendiminkini bile okadar merak etmiyorum ..sağlıklı olsun yeter ,duygunun dediğine göre minicik bi kızmış ,duyguya benziyomuş...ismide Elif Beren olcak sanırım..berenden eminimde Elif muallaktı gece..

Son düzenleme:

Maşşallah kuzucuğa. Hemen toparlansında annesiyle yuvalarına dönsünler inşallah. Bende strese girdim walla, sürekli ertelediğim doğum çantamdaki eksiklikleri bugün hallediyorum o zaman. Beklemeye kalmıyor demek ki. Dr.un daha var demesine de kalmıyor işin aslı. Eylül annlerinden bir kız dr.dan yeni dönmüş, herşey yolundaymış. Akşam pat suyu gelmiş :18: Hazır olmalıyız kızlar.

Bebikiniz hayırlı olsun Ben yan topik'ten. Kasım Annesi olucam kızım müsaade ederse. Diyecek bişey bulamıyorum. Bizde korkmaya başladık. (Sanki korkunca daha fazla duruyorlar içerde ) Çantalarımız yataklarımız hazır bekliyoruz. Ağırlaşmadan bitirdik bir çoğumuz. Allah Hepimizin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

yaa inanamıyorum şimdi faceden nida msj atmış dün gece anneme böyle böyle sancıları varmış dediydimde annem dogum başlamış dedi bende yok yaa daha günü var demiştim haberi alınca çıglıgı bastım annemin aklı çıktııı ayy çok heyecanlandım çokta mutlu oldum allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn kim dogurcak kim dogurcak derken kendi dogurdu çok mutlu oldummmmmmmmmm52:

Amanınnnnnn geldi ilk bebeğimiz... Allah sağlık sıhhat & uzun ömür versin...

Bir an önce çantaları hazırlayıp hazır olda beklemek lazım...

topiğin ilk bebeği hayırlı olsun Allah sağlıklı ömür nasip etsin inş :) bizlerede sağlıklı ve kolay dogumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…