- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
hakkatten şok şok bi habermş.herşeyin yolunda olmasına sevindim.gözünaydın duygucum.sağlıkla evinize dönün inşallah.elif beren e de hoşgeldiiinn bayram şekeri diyelim.çok duygulandımm
arkadaşlar merhaba. biraz geç oldu ama grubunuzu yeni keşfettim. ben de ekim sonunda kucağıma alıcam inşllh oğluşumu. artık beklemek iyice zorlaştı çok sabırsızlanıyorumm :)
bebişini dünyaya getiren arkadaşı da tebrik ediyorum geçmiş olsun. sağlıkla evlerine dönsünler inşllhh. Allah bizim gibi bekleyenleri de kavuştursun yavrularına inşllhh :)
Kızlar şimdi okudum bir yerde, birşeye uzanmak ıkınmakla aynı eylemmiş. Aynı kaslar çalışıyormuş ve bebeği doğum kanalına itiyormuş. Aklınızda bulunsun. Mutfakta hep uzanırız ya birşeylere, dikkat etmek lazım.
hoşgeldin aramıza.amin inşallah.ama senin ekim sonuymuş.sen biraz daha sabırlı ol.acele etme.ne kadar erken beklemeye başlarsan o kadar geçmiyor zaman.benim de 1 ekim.ama bana o kadar sürmicek gibi geliyor.benimki de kız.
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
hoşgeldin aramıza.amin inşallah.ama senin ekim sonuymuş.sen biraz daha sabırlı ol.acele etme.ne kadar erken beklemeye başlarsan o kadar geçmiyor zaman.benim de 1 ekim.ama bana o kadar sürmicek gibi geliyor.benimki de kız.
Kızlar şimdi okudum bir yerde, birşeye uzanmak ıkınmakla aynı eylemmiş. Aynı kaslar çalışıyormuş ve bebeği doğum kanalına itiyormuş. Aklınızda bulunsun. Mutfakta hep uzanırız ya birşeylere, dikkat etmek lazım.
Vahide seninlede günümüz aynı ve aynı his bende de var. Bu aralar karnım çok sık sertleşip gevşiyor. Kasılma dediklerimi bumu bilmiyorum ama aşağıdan baskı hissi duymaya başladım. Allah hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin hepimizinkini. Senin karnında da oluyormu böyle şey. Sanki bebek taş gibi oluyor. O sırada alttan ve üstten bastırıyor. Sonra geçiyor. Anlamadım ne olduğunu.
Vahideye sormuşsun ama ben de de oluyo o anlattıklarından. ben bebeğim bi tarafa toplanıyo sanıyodum ama rahim kasılmasıymış onlar. tabi benim günde iki üç kez oluyo henüz ama sıklaşarak doğuma hazırlanıyormuşuz... sen kaçıncı haftadasın arkadaşım ?
aynı anda somuşuz evet tam tarif ettiğin gibi oluyor.harfi harfine.fazla yürümeye harekete falan gelmiyor.ama dinlenince devam etmediği için sorun yok.dinlendiğin halde geçmiyosa o zaman uyanık olmakta fayda var her an her şey olabilir
Bende öyle sanıyordum. 36 haftalığım, hayırlısıyla 37i bir doldursak çok iyi olacak. Benim bu anlattığım şey çok sık oluyor. 10 kere oluyordur enaz. Sayamadım ama sayayım, bak merak ettim.
Walla benim dinlenmekle pek alakası yok. Zaten çok hareketsiz bir hayatım var gebelikten bu yana. O yüzden otursamda oluyor yani. Ama çok şükür rahatsız edici bir ağrım yok. Demek bu kasılma he....
vallaha benim ilk hamileliğim o yüzden böyle sora sora öğreniyorum, bi yerlerden okuya okuya :) bi yerde okudum saatte 4 ten fazla olmaya başlarsa ben geliyorum diyormuş bebeğimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?