2011 Ekim Anneleri

Çoğumuzun ilk hamileliği, hepimizin birbirimizden birşeyler öğreniyoruz. Artık hayırlı zamanda gelsinler demekten başka çaremiz yok. Ama sayacağım bakalım kaç kere oluyor günde :26:

amiinn aminn sağlıklı olsunlar da. say tabi ama herkeste olduğuna göre korkulacak bi şey yok demek ki ben rahatladım en azından :))

bismillah...
3 gündür foruma girmedim neler olmuş..
sansee bacı.. özet geç kuzum
duygu doğum yapmış sanırım son mesajından bunu algılayabildim...
şok oldum
ve çok sevindim.. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.. duygularım karıştı birden güldüğüme bakma sevinçten ağlıyorum şu an :) :)
maşallaaaah

oyy yavrum ya küçücükmüş ama inş çabuk toparlar kavuşur annesine enfeksiyon niye kaptı ki acaba ciddi bişey değildir inş..

bende aynı durumdayım kızlar karnım taş gibi oluyo kızım karnımdan çıkıcak zannediyorum ve aşağıya baskı oluşuyo ve bu gün içinde özellikle ayakta kaldığımda çok sık oluyo..

Ağrılı, sızılı ve düzenli olmadıkça normalmiş demek ki. Bende çok sık oluyor, hayırlısı bakalım...

Bizdende selam söyleseydin Nida'cığım. Anne karnında nasıl enfeksiyon kapıyor anlamadım ama tez vakitte sağlığına ve anacığına kavuşsun inşallah.

oyy yavrum ya küçücükmüş ama inş çabuk toparlar kavuşur annesine enfeksiyon niye kaptı ki acaba ciddi bişey değildir inş..
canım bende sordum ciddimi diye ,oda dediki 1 hafta 10 güne kadar çıkarılıcakmış,demekki çok mühim bişey değil dedi ,dün gece boyu solunum cihazına bağlamışlar bebişimizi ,duygu şu 10 gün hemen geçsin istiyorum dedii..yawrum benim yaaa...Allah tez zamanda kavuştursun inşallah ...

inşllh çabucak toparlanır ikisi de.
ben yavaş yavaş kaçıyorum çok memnun oldum bebişine ve kendine iyi bak görüşmek üzeree

yaaaaa varya inanamıyorum yemın ederrım soklardayımdıdım dımı o kadar dogurmayın korkutmayın ınsanı dıye..ayyyyy allahım dogurdu sımdı olemı:18:hala gozlerım pörtlemıs bakıyorum ole ..nıda saol canım haber verdıgın ıcın..ayy dıllerım dolandı ne dıyecegımı bılemedım..off cok heyecan yaptım yaaa..rabbım tez vakıtte eve cıkmayı saglıkla sıhhatle kucaklamayı nasıp etsın..

kıyamam ya inş en kısa sürede kavuşsun kızına darısı bizim başımıza inşallah ..

hepinizin selamını ilettim canlar,ode topiğe girmek istiyodu ,hatta eşinden istemiş laptopu ama büyük olasılık bugün gelemeyebilir... ama yarın taburcu olunca enazından bize bi ceee diyceğinden eminim..

oyyy yavrucuk yaaa küçücükmüş kuzu.annesiyle kavuşsunda annesi onu toparlak bi bebiş yapsın inşallah.bebişin enfeksiyonu ve duygunun dikiş acıları hemen geçer inşallah.Allah ikisinede yardım etsin.tekrar görüşürsen bizden selam söyle,ona bebişine dua ediyoruz kavuşsunlar diye.aceleci hanım annesinin elini ayağına dolaştırdı
bakalım 2. bebiş haberi kimden gelecek.hasatlar toplanmaya başladı ufak ufak.

Nidaaa çok sevindim yaa ne güzel bir haber getirmişsin öyle inşallah ikiside sağlıkla çıkarlar.bende annemdeyim duyguyu ziyaret etmek isterim haberleşelim bir seninle

Elif bebek iki bayramı da görmek istemiş demekk ki... İnşallah en kısa zamanda küvözden çıkar ve annesinin kollarına kavuşur...

aaaaaaaaaaaa duygu dogurdumuuuu ellah en yakin zamanda kavusturur insallahhhhh

Nidaaa çok sevindim yaa ne güzel bir haber getirmişsin öyle inşallah ikiside sağlıkla çıkarlar.bende annemdeyim duyguyu ziyaret etmek isterim haberleşelim bir seninle
canım ben dün gece ordaydım ,kendimi kastığımdan ve biraz heyecan yaptığımdan gece korktum baya...inşallah eve çıkınca bebişle beraber ,ozaman ziyaret ederim inş. d,ye düşünüyorum ,ama sen ben gideyim dersen veriyim sana hastane adı ,oda no sunu istersen.

özelden at canım bilgileri uğramaya çalışıcam

Doğum haberini bekliyordum en son sancılarından sonra ama yinede şok oldum, öyle bir çığlık attım ki anlatamam kasıklarıma inceden kramplar girdi heyecandan.

ELİF BEREN BEBEK hoşgeldin teyzecim dünyamıza, anneciğin topik kuruculuğunda öncülük yaptı, seninde ananın kızı olduğun belli, kurucu annem haliyle ilk gelende ben olayım dedin demek :)

Ömrün uzun, bahtın açık olsun güzel kızım.. Sağlıkla anneciğinle buluşun tez vakitte... Duygucum Allah bağışlasın canım kızını.... ben ağlıyorum galibaa

hepinizin selamını ilettim canlar,ode topiğe girmek istiyodu ,hatta eşinden istemiş laptopu ama büyük olasılık bugün gelemeyebilir... ama yarın taburcu olunca enazından bize bi ceee diyceğinden eminim..

Ayy sansee geçen gece sana destek verecem doğurursan ara diyodun gerçek oldu yaa :)

Ben resmen tutuştum duyguyu duyunca hiç bir şeyim hazır değil, ev ilaçlanacak sonra temizlenecek halılar yıkamaya gidicek ev yeniden bi düzene sokulacak çantam hazırlanacak. Ve ben bütün bunları yapmak için ayın 15 ini bekliyodum.. Vazgeçtim pazartesi ilaçlama firması ile görüşücem, sonra da temizlik firmasını arayacağım yardımcımı alıcaktım, sonrada doğuma yakın firmayı arayacaktım ama temizlik firmasını önce alıcam onlar sanayi mak gibi şeylerle yıkıyorlar 200 tl filan ama ev eve benziyor gıcır gıcır. Doğuma yakında yardımcım gelir.. Ay ne çok işim varmış benim ya, daha bebek kıyafetleri eksik alıncak yıkancak :84::84:

Hiç ertelemeye gerek yok hemen işleri halledip hali hazırda beklemek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…