2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlarrr hepinizin mübarek ramazan bayramını canı yürekten kutlarım...

maşallah yaa bi girdim baktım doğum haberi:82: duygu doğurmuş haaa kızıda anası gibi öncü oldu demek:82: maşallh kuzuyaaa bayarama geldi yaramaz... yani benide hiç sormadınız heralde merak edip, demiyosunuz ahestede yok ne zamandır acep oda doğurdu mu diye gerçi geçmişe bakamadım ama bilemiyorum artık....

duygu canımcım sağlıkla, huzurla büyüt meleğini inş, hoşgeldin küçük prenses aramıza

benimde kaç gündür pc bozuktu, dün yapıldı ama bende bayrama hasta girdiğim için ancak yeni bakabildim. sormayın ya ölüyorum soğuk algınlığı bi yandan bi de kasıklarım çok ağrıyor ayrıca dünde sık sık vajina tarafına yöneldi oğlum o gittikçe ben yerinde dur oğlum dedim.. bugünde ara ara tekrarlıyordu duyguyu da duyunca iyice ödüm koptu.. aman bide kendime iş çıkardım hareket olsun hem diye azcık temizlikle uğraştım ondan oldu galiba kuzu rahatsız oldu içerde.. bi de bugün görümcemler geliyor, güya bi gece kalıp gidiceklermiş ama zaten bi gece için ne gerek var dimi ben bu haldeyken.. kimseyle bayramlaşamadım bile sesim çıkmıyordu ne kadar hasta olduğumu biliyorsun:97: üfff hiç halim rahatım yok ne yapıcam bilmiyorum ya, bide evime ilk defa geliyor, nerde ne diyeceği hiç belli olmaz.. neyse artık stres yaptım dünden beri zaten yavru da bana yaptı dönüşümlü olarak...

bu arada kızlar ben insülin kullanmaya başladım, artık kendime sabah akşam iğne yapıyorum inş şekerim bu şekilde kontrol haline alınır. ya iki aydır hiç kilo almamıştım bile, gerçektende diyet yaptım ama niye düşmedi bu illet anlamadım:97: bi sürü şey var konuşacak, herşey birikti ama kalkıp evime bi bakıyım amlum akşama misafir var, geceyi bulur gelmeleri ama bi yemekda olsa iyi olur hazırda aç gelebilirler...

ayy duygu doğurdu daha bizim hiçbişey yok meydanda, bende şu iki gündür dilimde söylenipd uruyordum hiçbişeyimiz hazır değil oğlum sakın erken gelme diye. eşimde böyle diye diye doğurcan diyo
neyse hadi ben kaçtım kızlar artık ne zaman müsait olsam girer bakarım hepinizi öptüm kuzulara benden şeker:103:

ayrıcaaa beğen butonunu kaldıran yöneticileri esefle kınıyorum uzun zamandır sitede var olan problemleri gideremediler bir türlü ama hazırda olanı nasıl akıl edip kaldırdılar pes yaniiii:82: yok beğenmedim ben işi

aynen canım benle duygunun günü aynı benimde daha hiç hazırlığım yok tek hastane çıkışımız var bide dedemiz beşik almış o var yetiştiremicem diye korkmaya başladım

slm kızlar herkes umarım güzel bi bayram geçirmiştir eve yeni döndük nete bir girdim anam ne göreyim nida msj atmış duygu doğum yaptı diye allahım sağlıkla sıhatle analı babalı büyütsün inşallah aradım hemen konuştuk şimdi sesi gayet iyi geliyordu fıstığının yanına gitmiş görmüş gelmiş çünkü canım benim ya topiğimizi açtı ilk doğumu kendisi yaptı bebekte iyiymiş ama bir hafta 10 gün falan hastanede tutacaklarmıs allah bi an önce şifa versin ikisine ayy ne diyeyim hiç bilmiyorum ya çok sevindim

geçmiş olsun canım benim ...

bu arada beğen tuşunun olmamasına her defasında sinir oluyorukm ,hiç değilse topiğe girince şuracıkta 3-5-15-20 bildiri görüyoduk kırmızı kırmızı içimiz açılıyodu dimiii...hamile bi hatun ne isterki beğenilmekten başkaa...bu site anlamıyo bizi hiiiççç

vaaayy bee maşallah duygunnun bebişine ve duyguya hem topiğimizin kurucusu hemde ilk annesi
çok şaşrdım hatta şok oldum ben kendimden korkarken hiç beklemediğim bi isimden geldi ilk doğum haberi

Allahım duyguyu ve bebişini korusun inşallah berenimizde biran önce hastaneden çıkar annesi onu kollarına alır.

kızlar şampiyon belli 2. kim olacak bakalım???????

duygucum hoşgeldin cnm herkes sabırsızlıkla seni bekliyor iyi haberlerini birde senden duymak istiyor tekrar geçmiş olsun bitanem allah sağlıkla sıhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizlere hem kızına hemde sana

Duygucum hoşgeldinnn
Hemen yeni bir topik açıp doğum hikayeni yazıver :)))

merhaba kızlarrrrrrrrr Ben geldim hala hastanedeyim Sizden ayrı kalamadım eşime bilgisayarı getirttim
Kızım dünyaya biraz erken de olsa geldi şimdi küvezde minicik bişey 1 hafta 10 gün kalıcak sanırım Nasıl geçicek bilmiyorum bu süre Bi an önce geçsede kucağıma alsam Fazlada yazamıyorum midem pek iyi durumda değil Biraz daha iyi olunca ayrıntılı anlatırım

Hoşgeldin canım, ay hala inanamıyorum ben, şimdi doğurdunda geldinmi sen Dinlen canım acele etme kendini iyi hissedince anlatırsın önce sağlık :)

Son düzenleme:

hosgeldin canim gecmis olsun cok sukur selametle kurtuldun masallah hemencikte kendini atmissin buraya

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm
Sizi çooookkkk seviyorum iyi ki varsınızz

Duygucum gözünüz aydın saglıklı bir sekilde büyütür kucagına alırsın insaallah bebegini. ben de yatıslardayım kac gundur cok moralim bozuluyor surekli yatmak cok berbat bisey. Allahtan kayınvalidemlerrdeyim. bana bakıyorlar.

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm

Allah analı babalı büyütsün inşallah. çok sevindim.Kendine ve miniğine sağlık sıhhat diliyorum canım.Darısı bekleyenlerin başına inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun. Ben Kasım Annesi olucam inşallah. Tabi kızım beklerse. :26::26::26: Allah analı babalı ve Boğazlı büyütsün. Uzun Onurlu ve sağlıklı bir yaşam sürsün.
Neyse biz kasım Annelerini bile telaş sardı Ekim anneleri:18::18::18: Sizde yorulmayın ki sıranızı çabuk savıp bizim önümüzü erken açmayın.

Bu arada Duygu hanım alttaki 33+5 artık değişir herhalde.

Sen ve prensesin de iyi ki varsınız...

Bir an önce yavrunu kollarına alman dileğiyle tekrar tebrik ediyorum Duygu seni tatlım...

duygucum hosgeldın aramıza canım rabbım analı babalı buyutsun ınsallah. mınık kızın erkencı cıktı ama kılosu ıyı gozukuyor umarım kısa surede toparlar ve bulusursunuz .cabucak bebegınle saglıklı bı sekılde evıne donmen dılgıyle canım ılk okudugumda tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu gercek bı aıle olmusuz megersem bu sabaha sızınle basladık gezerken hep aklımdaydınız bır suru ısım var ama hemen gelır gelmez pc yı actım senden haber varmı dıye ama senı gordum daha mutlu oldum opuyorum canım
bende hazırlıkları hızlandırıcam butun kıyafetler hurcta yıkanıp yerlesıcek dolap gelıcek dayımdan kendıme gecelık alıcam hastane cantam hazırlancak ve halılarım yıkatılcak ınsallah onumuzdekı hafta baslayıp tamamlıycam acele etmelıyız kızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…