kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
galiba bende sayende tabi
merhaba kızlarrrrrrrrrBen geldim hala hastanedeyim Sizden ayrı kalamadım eşime bilgisayarı getirttim
Kızım dünyaya biraz erken de olsa geldi şimdi küvezde minicik bişey 1 hafta 10 gün kalıcak sanırım Nasıl geçicek bilmiyorum bu süre Bi an önce geçsede kucağıma alsam Fazlada yazamıyorum midem pek iyi durumda değil Biraz daha iyi olunca ayrıntılı anlatırımallah o minicik bişeyi sağlıkla sizlere bağışlasın annesii çok tebrik ederim inşallah herşey bir an önce yoluna girer 10 günde çabucak geçer kızın kucağında evine dönerisn sağlık mutlulukla inşallah tey teeeeeeeeyyy ilk bebiş geldi şükürler olsun gördük bu günleri
merhaba kızlarrrrrrrrrBen geldim hala hastanedeyim Sizden ayrı kalamadım eşime bilgisayarı getirttim
Kızım dünyaya biraz erken de olsa geldi şimdi küvezde minicik bişey 1 hafta 10 gün kalıcak sanırım Nasıl geçicek bilmiyorum bu süre Bi an önce geçsede kucağıma alsam Fazlada yazamıyorum midem pek iyi durumda değil Biraz daha iyi olunca ayrıntılı anlatırım
Balığını yedimi acaba yemeden gitmem diyodu deli kız yaa,içine doğdu demek doğurcağı
Ya beğen butonunu kaldırmışlarsinir oldum...
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm
Sizi çooookkkk seviyorum iyi ki varsınızz
Kızım dünyaya biraz erken de olsa geldi şimdi küvezde minicik bişey 1 hafta 10 gün kalıcak sanırım Nasıl geçicek bilmiyorum bu süre Bi an önce geçsede kucağıma alsam Fazlada yazamıyorum midem pek iyi durumda değil Biraz daha iyi olunca ayrıntılı anlatırım
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
kızlarr az önce duyguyla konuştum ,sesi iyi geliyodu ,biraz dikişleri acımaya başlamış amaa...bide daha bebeğini görememiş maalesef,bebek annesinin karnında enf. kapmış demişler ama 10 ngüne kadar çıkar bebek demişler,duyguyuda yarın çıkarıcaklarmış...bebeğe sütü sağıp gönderiyolarmış ,süt sağma mak. almadığı için biraz sıkıntı yaşamışlar ,şimdilik kiralamayı düşünüyolarmış...bebek 2300 doğmş maşşallah ,sizin için sordum
hepinize çok çok selam gönderdii..
güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm
Sizi çooookkkk seviyorum iyi ki varsınızz
duygucum buraya yazdığına çok sevindim.inşallah en kısa sürede çıkar kızın küvezden sağlıkla.bgn hep aklımdaydın.herkese de anlattım bizim ekim annelerinden ilk doğum oldu diyebiz de seni ve kızını çok öptük kızımla sen de iyiki varsın artık cetvelini de değiştirirsin
aynen canım ben de annemlere diyorum bizim duygu doğum yaptı diye aramızda 10 var diyorum. annemler zaten korkuyolar bayramdaki su olayından beri kadın iyice panik oldu :))
makarna şimdi duygunun satına bakayım derken kütahya çarptı gözüme özeline msj kabul etmiomuşsun burdan yazdım kütahya merkezdemi oturuosun ben 12yıl orda kaldım evlilik sebebiyle ayrıldım seni görünce yazmak istedim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?