2011 Ekim Anneleri

ay ben şok oldum duygu canım tebrik ederim.haftamız günümüz seninle aynıydı.ay şinci bizde de telaş başladı.Allah'ım minnoşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

inanamıyoruuummm bebekmi geldi duygumu doğurdu nasıl ama aaay baa bişi oliiyyyyy allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğimize diliyorum biran önce toparlanır ve anneciğinin kucağında cop cop emerek büyür ..hayırlı evlat olsun topiğin ilk prensesi geldi heyecan yaptım benim sadece hastane çantam hazır değil onuda hemen yarın hazırlıcam ne olur ne olmaz heyecanım tavan yaptı

Selam canlarrrr.
Ay bugün öğlen mutlu haberi aldım. Hanzade haber verdi saolsun. Maşşallah Duygucuma doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Topiğimizin ilk bebişine sağlıklı, sıhhatli, hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah. Duygucum bunlar oğluşumla benden sizeeee

Şeyy ya bu arada direk konuya daldım kusura bakmayın. Herkesin bayramı geç de olsa mübarek olsun...

tebrik ederim duygu...allah analı babalı büyütsün.biraz erken olmuş ama önemli olan ikinizinde iyi olması.sen bizden önce meleğini kucakladın.darısı hayırlısıyla zamanında bizlere olsun.iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Herkese merhabaaa, iyi akşamlar. Hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun güzel annişler.
İki ara bir derede fırsat bulup geldim çünnküüü duygunun haberini aldım. sağ olsun elif aradı beni, ben şok şok şokkkk telefonda çığlık çığlığa yaaa nasssıııllll diye bağıran bi insan oldum. çok feci heyecanlandım, halen de heyecanımı yatıştırmış değilim.
Duygu'cum minik meleğin gelmiş, hoş gelmiş. Erken gelmeyi tercih etmiş, detayları henüz bilmiyorum, okuyamadım ama bakıcam hemen.
Gözünüz aydın canım, sağlık sıhhatle bir an önce kavuşmanızı diliyor, ikinizi de öpüyorum. Dinleniyor olmalısın şuan geç oldu yarın ariicam seni. Allah'a emanet olun.

Balığını yedimi acaba yemeden gitmem diyodu deli kız yaa,içine doğdu demek doğurcağı

Ya beğen butonunu kaldırmışlar sinir oldum...

yemiş yemiş balıgını yemeden çıkmamış evden aradım konuştum dogum haberini aldıgımdan beri çok heyecanlıyım duygu benden 1 gün önce ya her an kendimi doguracak gibi hissediyorum eşime söyledim aramızda 1 gün olan arkadaş dogum yapmış didim eşim şok oldu dedim bak tedbirli ol her an bizimkide gelebilirben hala evin içinde iş yaparken söyleniyorum yaa inanamıyorum duygu dogurdu diyeallahım sağlıkla huzurla buyutmeyi nasip etsinn

Son düzenleme:
biz geldikkk.varya kalbime doğmuş kapıdan daha yeni girdim doğuran var mı diye süprizi duygu yapmış solladı herkezi.tatilim çok güzeldi.otel mütiş kızlar tavsiye ederim.ayyy adamların tüm çuklatalarını yedim çok utandım.kadınlar çok şıktı bense çingene gibiydim.hiçbirşey olmadı namaz elbisem bide terlik millette nal gibi topuklu papuçlar.ama çok hasta oldum ilk gece bacaklarım ağrıdı dişim tuttu sonra yandı tenimm çok zormuş bu hamilelik

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm
Sizi çooookkkk seviyorum iyi ki varsınızz

canım benim çok mutlu oldum.çok heyecanlandırdın beni yanında olmayı isterdim özelden numaranı atarsan ararım seni

topiğe yeni giridim bir baktım duygu doğurmuş şok oldum valla onunla satımız aynıydı.. hayırlı olsun inş biran önce küvezden çıkar..bebek bide nasıl enfeksiyon kapmış merak ettim?

allah analı babalı büyütsün, biranönce kavuştursun sizi inş.

duygucum gözün aydın çok şaşırdım ve çok mutlu oldumbebişine kavuştun inş küvözden hemen çıkarda senin kollarında olur.Allah onu size bağışlasın sabırsız kızımız hoşgeldin dünyaya.
bende bugün hiç giremedim topiğe kendimi pek iyi hissetmiyordum bir açtım ve şok oldum.

AHESTE SANADA ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM.KENDİNİ YORMA FAZLA.
ZEYNEPCİM TATİLİNİN GÜZEL GEÇMESİNE SEVİNDİM.

Duygucum gözün aydın kavuştun kızına Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Acaba enfeksiyon kaptığı için mi kanama ve erken doğum oldu.
Çook merak ediyorum doğum hikayeni ve Berenimizin yüzünü toparlanınca foto ekle olur mu. öpüyorum seni

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmmm
Sizi çooookkkk seviyorum iyi ki varsınızz

duygucum buraya yazdığına çok sevindim.inşallah en kısa sürede çıkar kızın küvezden sağlıkla.bgn hep aklımdaydın.herkese de anlattım bizim ekim annelerinden ilk doğum oldu diyebiz de seni ve kızını çok öptük kızımla sen de iyiki varsın artık cetvelini de değiştirirsin

Annemler geldiler bugün çok mutlu oldum. biz gidemedik bayrama abim ve kardeşlerim geldiler çok iyi oldu ya. kendime geldim onları görünce sonra gidence bi daha depresyona girdim ( iyice anneci oldum ben bu hamilelikten beri ya.
ne zormuş annelik daha iyi anlıyorum artık onu. hep derler ya anne olunca anlarsın diye daha doğurmadım ama şimdiden anlıyorum az da olsa.

AHESTEcim sana da geçmiş olsun canım. inş. hamilelik bitince şekerin de geçer. misafir ben de kaldıramıyorum artık ama eşim amcasını ve annesini davet etti yarın akşam çaya. neymiş bayramımıza gelmemişler. hey Allahım ya tamam görümcemler yaparlar ama ev sahibiyiz neticede ister istemez yoruluyosun. sonra niye yoruyosun kendini oluyo. anlamadım gitti şu adamı.

aynen canım ben de annemlere diyorum bizim duygu doğum yaptı diye aramızda 10 var diyorum. annemler zaten korkuyolar bayramdaki su olayından beri kadın iyice panik oldu :))

aynen canım ben de annemlere diyorum bizim duygu doğum yaptı diye aramızda 10 var diyorum. annemler zaten korkuyolar bayramdaki su olayından beri kadın iyice panik oldu :))

evet benimkiler de.annem hastane çantasına bi daha bakalım son kez dedi.vaktin geldi geldi diyip durdu. ben hala inanamıyorum burdan okuyoduk kanama sancı derken bebek geliverdi. sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyo bana size de oluyo mu öyle? bide kasıklarım çok acıyo karnım sertleşip durdu bgn.ama sertleşme normalmiş sanırım.

duygucummm bayram dolayısıyla pek girmiodum şimdi girdim ve çoook şaşırdım tüylerim diken diken oldu bağırıyorum eşime duygu doğurmuş die bağırdım ayyyy çoook duygulandım Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine inşallah çok ilginç topik kurucusu ilk doğumu o yaptı

makarna şimdi duygunun satına bakayım derken kütahya çarptı gözüme özeline msj kabul etmiomuşsun burdan yazdım kütahya merkezdemi oturuosun ben 12yıl orda kaldım evlilik sebebiyle ayrıldım seni görünce yazmak istedim :13:

evet canım merkezde oturuyorum. sen ne için kalmıştın ? özel msjımı da açayım kapalımıymış o.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…