2011 Ekim Anneleri

kızlar foruma bişi mi oldu yoksa sadece bende mi var bu sorun beğen tuşu yok kaybolmuş.. ve beğenileri göstermiyorrrrrr . sizdede öylemiiii

haydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....

bende foto paylaşıcaktım... şimdi kimse beğenemicek miiii

veeee huzurlarınızda bayram için diktiğim elbisem ve göbeğim

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18::18::18::18:

anammmm inanmıyorum yaaa şu topiğin kurucusu duygu mu... ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaa..... neyseki iyilermiş allahıma binlerce şükür... maşallah yaaa... işte duygumuz kurtulduuuu ve kavuştu... darısı da zamanında başımıza inşallahhh

ben beğendim canım maşallah çok güzel görünüyorsunuz bebişinle elbisen de çok hoş valla ne beceriklisin ben hiç anlamam dikmekten falan buarada duygunun haberini yeni aldın sanırım evet ilk bebeğimiz oldu topimizde :) Allah bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

hoşgeldin cnm bende çok sık giremiyorum ama girdiğimde geçmişi okumadanda edemiyorum bende 34 yaşındayım ama bnm 3. bebeğim olucak inşallah benim sat 5 ocak ikinci kızımı sezeryanla doğurdum buda öyle olacak mecburen bnm sana sormak istediğim şey bu gözteepe ssk nasıl bi hastane güzel ilgileniyolarmı ben sekiz aydır üsk özel bir hastaneye gidiyodum bazı sebeplerden dolayı hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım zeynep kamilden çok ürküyorum göztepeye gidicem muayeneye bu ay doğumuda ordamı yapsam karar veremiyorum bir türlü biraz bilgin varsa paylaşırsan sevinirim sanada hayırlı doğumlar kib

günaydın kızlar duygudan haber var mı acep ?
begen butunu gozukmuyor bende malesef blackpearl77 emegıne saglık guzel dıkmıssın cıcınızı cok yakısmıs
ben de ruyamda doguruyodum dun gece kanamam oluyo ve ardından 2 dk da doguruyorum evde annem dogurtuyo esım nobetteydı dun rıyamdada oyle arıyorum onu kılosunu soruyo erken dogum ya bı tartalım dıyorum 9 kılo sok oluyoruz yengemde cocuk dogunca her gozunu actıgında emzırdın o sut cok faydalı ondan bu kıloyu aldı dıyo uzuluyodum saskındım hemen doyorum pc basına gecıyım kızlara mujdeyı verıyım baslık atıyorum ekım ayının ılk bebısı dunyaya geldı dıye duygunun dogum yapmasından fazlasıyla etkılendım sanırım ruyam burda bıtıyor ruyamda bıle ılk sıze habervermek ıstıyorum dogumumdada ınsallah oyle yapıcam sızlerı sevıyorum oglusu yedırıp dus alıcam kocıs gelmeden suslenıyım bıraz gece uyuduysa eger belkı bızı gezdırır opuyorum sızı

şokkkk oldum yaneyse ki iyiymiş duygu canlı canlı doğurmuş resmen allah sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin

canım günaydın hakikaten etkilenmişsin, hadi bakalım iyi gezmeler size.

bende anlatayım az daha hafızalardan silinmeyen bir bayram oluyordu kızlar dün duş aldım sabah 11 30 gibiteldeyim bi baktım bacak aram ıslanıyorböyle yarım fincan su , ellerim ayaklarım titredi eşimde panik tabi hemen kayınvalideme seslendim, idrar değil ama şeffaf bildiğin su akıyor tutamıyorsun kendi dr umu aradık babamdan önce dedi enfeksiyon olabilir panik yapma hemen bi dr a git devlettte dedi,ben ist da değilim tabi gittik doğumevine ben çatı muayenesinden çekinirken adam baktı alttan ama rahimde açılma göremiyorum su gelişi yok ama 32 haftalık bir bebeği biz yaşatamayız dedi ben tabi salaklaştım üniv.has. gidin dedi tabi babamı arayalım dedik adam yazlıkta, eşim diyor sen söyle ben diyorum sen konuş düşünün bir baba için 35 yıl bu mesleği yapsada kızından duymak garip adamda kalp var,sonra babamın bir ark aradık o başka birini, ünide prof bölm başkanı adam,prof yönlendirdi telden koştuk hemen nöb drlar da baktı sırayla ben çatıdan korkarken 1saat içinde 3 dr,neyse idrar kan yazdılar dua ettim hep enfeksiyon olsun diye ve şükür ki enfeksiyonmuş,ilaç yazdı bi sıkıntım yok şimdilik ama inanın çok kötü bir durummuş allah bi daha yaşatmasın ve LÜTFEN BAŞINA BÖYLE ISLAKLIK GELEN VARSA TEMKİNLİ OLSUN İÇ ÇAMAŞIRDA TERLEME HİSSİ YADA İDRARI TUTAMAMA GİBİ ARAŞTIRINCA ANLADIM Kİ 26-34 HAFTALARDA BU OLUYORMUŞ, ALLAHIM İNŞ Bİ DAHA YAŞAMAM ÇOK KORKTUK..

okurken ağzımda aaaaaaaaaaaaa diye bir laf çıktı,arkadaşlarda soruyor ne oldu sancınmı var diye.

çok sevindim duygu ve eşi adına. her ikisinide tebrik ediyorum.

Allah analı babalı büyütsün,bahtı açık , ömrü uzun olsun yavrucağın.

gözün aydın duygucum topiğide kurarımm ilk doğumuda beyynn yaparımm dediişansa bakk kendine ve bebişe ii bakk öptmmmmmmm

Filizinde ( ahtermina) başıan aynı şey geldi canım, neyseki suyun değilmiş. Birarkadaşımız daha erken doğum riski yaşadı yozservet mesela oda dinleniyor kayınvalidesinde... Artık çok temkinli, çok dikkatli olmamız lazım en azından 35 i doldurana kadar.. Sanada çok geçmiş olsun, inşallah sende hiç birimizde yaşamayız canım.. Vaktinde sağ salim gelirler kuzular...

Günaydınlar kızlar duygu nasılsın canım daha iyisindir inşallah ağrın sızın varmı?

Babamızı yol ettik erken kalktık ve dahada uyuyamadık, şimdi kahvaltı yaptık.. Teyzelerimize bakalım dedik.. Halim olursa biraz ev toparlayacağım... Sonra bir liste düzenleyeceğim.. Ev temizlği yapılması gerekenelr vs. diye.. Sonrada o listeye bakıp bunalıma girerim heralde Herşeyi çok sallamışım çook.. Şimdide halim yok, benim toparlamam gereken şeyler var. Neyse Allah kerimdir sağlık olsun herşey olur diyorum yavaş yavaş...

Bu arada iki gündür kasık bel ve vajina ağrım oluyor hafif hafif, gerçi bugün az gibi dinlendim biraz.. Normaldir umarım. Bide sol kaburgam çok ağrıdı baskımı oldu bilmiyorum gece kalktığımda nefesim kesildi ağrısından nefes alamadım... Birde evde olmak gerçekten çok güzelmiş, sıkılabilir insan ama vücut dinlenmek istiyor, ancak dinlenerek kaldırıyor bu kiloyu ağırlığı...

hanzade ve sanseee teşekkür ederim kızlar beğenileriniz için....

gece yatarken duyguyu anlattım eşime ama pek anlamadı uyku sersemi ... sabah namaza kalkınca ayıkken anlattım şimdi garibim oda tırsıyo benim gibiii:18::18:

sabah diokiii bana bak dio hemen listeni hazırla eksikleri tamamlayıp hazırlayalım şu çantayı dio....

Ben daha çantada almadım, ama kararlıyım şu 10 gün içinde herşeyi bitirmiş olup hazır beklemek lazım.. :)

Günaydın kızlaaarrr...bugün kontrolümüz var biziim ,2 ye kadar dr um varmış,bugün yoğunmuş b,raz ama gitmem şart ,çünkü32. haftanın içindeyim ve çalışabilir raporu almam lazım ...belki nst yede bağlar bilmiyorum...

ayyy canım yaa dünde okudum ne çok işin var senin öyle yaa,hatta okurken ben bile yoruldum ,temizlik şirketi makine falan filin büssürü şey yazmıştın anca okadar tutabildim aklımda,kolay gelsin şimdiden canım...bendede o ağrılardan var ,bizim aramızda 1 gün var yaa...hatta böyle minik minik kramplar giriyo sanki iğne batar gibi...

yaa kızlar ,ben bitane sırt çantası beğendim nıke da,onu anne çantası yapmak istiyorum ama ,sizce hastanede uygun olurmu ??yoksa hastanede kullanabilceğim idareten bi çantam var ,onu kullansamda ,sonradanmı sırt çantasına geçsem diyorum ne dersiniz??:44::44::44:

Son düzenleme:
zeynepcim ,hoşgeldin ,tatildeyken eşinle olan sorunlarınızı halletmişinizdir inşallah canım ,enson yaazdıklarını okumuştum bişeyler yazıyım dedim ama bi baktım veda ediyosun tatil için ...hele bi gelsin de duruma göre dedim içimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…