kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
haydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....
bende foto paylaşıcaktım... şimdi kimse beğenemicek miiii
veeee huzurlarınızda bayram için diktiğim elbisem ve göbeğim
Eki Görüntüle 249876
ben beğendim canımmaşallah çok güzel görünüyorsunuz bebişinle elbisen de çok hoş valla ne beceriklisin ben hiç anlamam dikmekten falan buarada duygunun haberini yeni aldın sanırım evet ilk bebeğimiz oldu topimizde :) Allah bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.[/QUOTE
öncelikle teşekkür ederim canım... bu arada aynen haberi yeni aldım veee şok oldum... eşimde uyuyodu ona söyledim uyku sersemi inanmadı hadi canım dio.. ama sabah kalkıp da farkedince eminim onunda paçaları tutuşacakkkk.... korkuyorum yaaaaa bende hiçbişeyi yetiştiremeden doğuracakmışım gibi geliyoooo....allahım 33 haftalıkken bile oluyo ne kadarda yakınız aslında.. heran hazırlıklı olmakta fayda var.... rabbim hayırlısını versin iinş.
Merhaba hepinizin ramazan bayramı ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun aranıza yeni katıldım , ama bir Ekim annesiyim.
37 yaşındayım. Şu anda 33+3 günlük hamileyim. SAT'ım 9 Ocak 2011. Bu ilk gebeliğim. 78,5 kilo ile hamile kaldım. 6.ayda 12 kilo almışken, gebelik şekerim çıktığı için diyete başladım, 4 kilo verdim.Şu anda 86,3 kiloyum , başlangıca göre 7,8 kilo almış görünüyorum. Bebeğim de 32+4 günlükken 2.322 gr olarak ölçüldü. Haftasına göre 1-2 hafta ileride gözüküyor. Doğum 16 Ekim olarak hesaplanmasına rağmen son kontrollerde bebeğin boyutu nedeniyle 8Ekime düştü. Diabetik diyete devam ediyorum. 35.haftada kontrole gidicem. Bu arada Göztepe eğitim araştırma hastanesinde rutin kontrollerime gidiyorum. Şu ana kadar bir problem gözükmedi. Doğumu nerede yapacağım konusunda kararsızım .Daha doğum şeklim belli olmadığı için alternatiflere de açığım. Hepinize selamlar.
kızlaaarrr ...şokk şok ...flaşş flaaşş...şimdi duygunun yanından geliyorum ,bebeğimiz 00:30-00:45 civarı ,sezeryanla dünyaya geldi ..33 haftalık olmasına rağmen durumu çok iyiymiş ,bana göstermediler ,bebek yoğun bakıma alındı ,yutkunma ve emme refleksleri tam gelişmediğinden serumla beslencekmiş ...
duyguyla konuştum ,çok iyiydi ,epidural sezaryan olduğundan bişey hissetmiyodu ...tebrik ettim ,hatta ameliyathaneden çıktığında kocasından önce ben sordum nasılsın diyeeee
ayy çok heyecanlı ve çok güzeldii...Rabbim uzun ömürler versin ,sağlıkla,mutlulukla inşallahhh...
günaydın kızlarduygudan haber var mı acep ?
begen butunu gozukmuyor bende malesef blackpearl77 emegıne saglık guzel dıkmıssın cıcınızı cok yakısmıs
ben de ruyamda doguruyodum dun gece kanamam oluyo ve ardından 2 dk da doguruyorum evde annem dogurtuyo esım nobetteydı dun rıyamdada oyle arıyorum onu kılosunu soruyo erken dogum ya bı tartalım dıyorum 9 kılo sok oluyoruz yengemde cocuk dogunca her gozunu actıgında emzırdın o sut cok faydalı ondan bu kıloyu aldı dıyo uzuluyodum saskındım hemen doyorum pc basına gecıyım kızlara mujdeyı verıyım baslık atıyorum ekım ayının ılk bebısı dunyaya geldı dıye duygunun dogum yapmasından fazlasıyla etkılendım sanırım ruyam burda bıtıyorruyamda bıle ılk sıze habervermek ıstıyorum dogumumdada ınsallah oyle yapıcam sızlerı sevıyorum oglusu yedırıp dus alıcam kocıs gelmeden suslenıyım bıraz gece uyuduysa eger belkı bızı gezdırır opuyorum sızı
haydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....
Allam göbeğe bak maşşşaaallah kız çok güzel çıkmışsınız sen bebişin ve elbisne çoook beğendim :)
Eki Görüntüle 249876
şokkkk oldum yaneyse ki iyiymiş duygu canlı canlı doğurmuş resmen allah sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin
canım günaydın hakikaten etkilenmişsin, hadi bakalım iyi gezmeler size.
bende anlatayım az daha hafızalardan silinmeyen bir bayram oluyordu kızlar dün duş aldım sabah 11 30 gibiteldeyim bi baktım bacak aram ıslanıyorböyle yarım fincan su , ellerim ayaklarım titredi eşimde panik tabi hemen kayınvalideme seslendim, idrar değil ama şeffaf bildiğin su akıyor tutamıyorsun kendi dr umu aradık babamdan önce dedi enfeksiyon olabilir panik yapma hemen bi dr a git devlettte dedi,ben ist da değilim tabi gittik doğumevine ben çatı muayenesinden çekinirken adam baktı alttan ama rahimde açılma göremiyorum su gelişi yok ama 32 haftalık bir bebeği biz yaşatamayız dedi ben tabi salaklaştım üniv.has. gidin dedi tabi babamı arayalım dedik adam yazlıkta, eşim diyor sen söyle ben diyorum sen konuş düşünün bir baba için 35 yıl bu mesleği yapsada kızından duymak garip adamda kalp var,sonra babamın bir ark aradık o başka birini, ünide prof bölm başkanı adam,prof yönlendirdi telden koştuk hemen nöb drlar da baktı sırayla ben çatıdan korkarken 1saat içinde 3 dr,neyse idrar kan yazdılar dua ettim hep enfeksiyon olsun diye ve şükür ki enfeksiyonmuş,ilaç yazdı bi sıkıntım yok şimdilik ama inanın çok kötü bir durummuş allah bi daha yaşatmasın ve LÜTFEN BAŞINA BÖYLE ISLAKLIK GELEN VARSA TEMKİNLİ OLSUN İÇ ÇAMAŞIRDA TERLEME HİSSİ YADA İDRARI TUTAMAMA GİBİ ARAŞTIRINCA ANLADIM Kİ 26-34 HAFTALARDA BU OLUYORMUŞ, ALLAHIM İNŞ Bİ DAHA YAŞAMAM ÇOK KORKTUK..
Eki Görüntüle 249876
hanzade ve sanseee teşekkür ederim kızlar beğenileriniz için....
gece yatarken duyguyu anlattım eşime ama pek anlamadı uyku sersemi ... sabah namaza kalkınca ayıkken anlattım şimdi garibim oda tırsıyo benim gibiii:18::18:
sabah diokiii bana bak dio hemen listeni hazırla eksikleri tamamlayıp hazırlayalım şu çantayı dio....
Günaydınlar kızlar duygu nasılsın canım daha iyisindir inşallah ağrın sızın varmı?
Babamızı yol ettik erken kalktık ve dahada uyuyamadık, şimdi kahvaltı yaptık.. Teyzelerimize bakalım dedik.. Halim olursa biraz ev toparlayacağım... Sonra bir liste düzenleyeceğim.. Ev temizlği yapılması gerekenelr vs. diye.. Sonrada o listeye bakıp bunalıma girerim heraldeHerşeyi çok sallamışım çook.. Şimdide halim yok, benim toparlamam gereken şeyler var. Neyse Allah kerimdir sağlık olsun herşey olur diyorum yavaş yavaş...
Bu arada iki gündür kasık bel ve vajina ağrım oluyor hafif hafif, gerçi bugün az gibi dinlendim biraz.. Normaldir umarım. Bide sol kaburgam çok ağrıdı baskımı oldu bilmiyorum gece kalktığımda nefesim kesildi ağrısından nefes alamadım... Birde evde olmak gerçekten çok güzelmiş, sıkılabilir insan ama vücut dinlenmek istiyor, ancak dinlenerek kaldırıyor bu kiloyu ağırlığı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?