Günaydın kızlaaarrr...bugün kontrolümüz var biziim ,2 ye kadar dr um varmış,bugün yoğunmuş b,raz ama gitmem şart ,çünkü32. haftanın içindeyim ve çalışabilir raporu almam lazım ...belki nst yede bağlar bilmiyorum...
ayyy canım yaa dünde okudum ne çok işin var senin öyle yaa,hatta okurken ben bile yoruldum ,temizlik şirketi makine falan filin büssürü şey yazmıştın anca okadar tutabildim aklımda,kolay gelsin şimdiden canım...bendede o ağrılardan var ,bizim aramızda 1 gün var yaa...hatta böyle minik minik kramplar giriyo sanki iğne batar gibi...
zeynepcim ,hoşgeldin ,tatildeyken eşinle olan sorunlarınızı halletmişinizdir inşallah canım ,enson yaazdıklarını okumuştum bişeyler yazıyım dedim ama bi baktım veda ediyosun tatil için ...hele bi gelsin de duruma göre dedim içimden.
yaa kızlar ,ben bitane sırt çantası beğendim nıke da,onu anne çantası yapmak istiyorum ama ,sizce hastanede uygun olurmu ??yoksa hastanede kullanabilceğim idareten bi çantam var ,onu kullansamda ,sonradanmı sırt çantasına geçsem diyorum ne dersiniz??:44::44::44:
Ay evet sanse aynen öyle oluyo iğne batar gibi, acaip keyifsizdim ama bugün sanki daha iyiyim biraz, her yaza girişte büyük ev temizlğini yardımcıya değilde temizlik şirketine yaptırıyorum ben duvarlar yerler camlar sanayi mak getiriyolar ev uzunca bi süre toz kir olmuyor sonra ayda birde yardımcı.. Doğuma yakın arayacaktım ama vazgeçtim, temizliğim toparlanmam bitsin... Doğuma kadarda 15 te bir kadın gelir kirlenmez :) Gerisi bebek malzemeleri kendi eşyalarım çantam filan maximum 10 gün de biter.. Gerçekten gözünde büyüyor insanın ama :) Ben ablamı aradım o bana bebek baskı yapıyordur dedi. Benimde pzts kontrolüm var. bide idrare yolumu mesanem sıkıştırıyor bazen, karnım sertleşiyor artık böyle geçicek sanırım :18:
canım artık çantanı hazırla.sizi bilmem ama bendeki tüm mekanizma değişti çok enteresan.hemen yoruluyorum.farklı basınç yapar gibi ağrılar aşırı mutsuzluk ne yapçaz bilmem ya nasip
canım sigara çok istiyooo
İnşallah başlamam ben ama bazen benimde canım istiyor sonra sigradan zarar gören insanları okuyorum ve mantıken başlamamalı diyorum.
canım bende sırt çantası aldım ama hastane için küçük valiz hazırladım hani el çantası gibi olanlardan:)yaa kızlar ,ben bitane sırt çantası beğendim nıke da,onu anne çantası yapmak istiyorum ama ,sizce hastanede uygun olurmu ??yoksa hastanede kullanabilceğim idareten bi çantam var ,onu kullansamda ,sonradanmı sırt çantasına geçsem diyorum ne dersiniz??:44::44::44:
saol canım ben filizinkini kaçırmışım, ayy ödü kopuyor insanın inş olmaz hiçbirimizeevet hatta 34 ü doldursak iyi bakalım artık..Filizinde ( ahtermina) başıan aynı şey geldi canım, neyseki suyun değilmiş. Birarkadaşımız daha erken doğum riski yaşadı yozservet mesela oda dinleniyor kayınvalidesinde... Artık çok temkinli, çok dikkatli olmamız lazım en azından 35 i doldurana kadar.. Sanada çok geçmiş olsun, inşallah sende hiç birimizde yaşamayız canım.. Vaktinde sağ salim gelirler kuzular...
kız çanta hazırlamada bişey yok ,geçende duygu hazırlamıştı halbuki ,hatta pijamalarını falan ben çıkardım çantadan kocası bulamdı bi süre ,keşke azcık karıştırsaydım neler koymuş diyeeAy evet sanse aynen öyle oluyo iğne batar gibi, acaip keyifsizdim ama bugün sanki daha iyiyim biraz, her yaza girişte büyük ev temizlğini yardımcıya değilde temizlik şirketine yaptırıyorum ben duvarlar yerler camlar sanayi mak getiriyolar ev uzunca bi süre toz kir olmuyor sonra ayda birde yardımcı.. Doğuma yakın arayacaktım ama vazgeçtim, temizliğim toparlanmam bitsin... Doğuma kadarda 15 te bir kadın gelir kirlenmez :) Gerisi bebek malzemeleri kendi eşyalarım çantam filan maximum 10 gün de biter.. Gerçekten gözünde büyüyor insanın ama :) Ben ablamı aradım o bana bebek baskı yapıyordur dedi. Benimde pzts kontrolüm var. bide idrare yolumu mesanem sıkıştırıyor bazen, karnım sertleşiyor artık böyle geçicek sanırım :18:
canım kimse görmedi değildirde ,kendinizin tatilde halledeceğinizi düşündüklerindendir bence ...ben çirkinleştiğini falan düşünemiyorum ,yani hepimizin genel hali bu ,dün bana duba gibi oldundiyo benimki...bende sen kendine bak öküz diyorumsense beni tek sen seviyosun canım arkadaşım.kimse görmedi bizi.sorunlar aynen devam ya kaga gürültü hakaret yok.canımlı cicimli davranıyor el üstünde tutuyor ama arkadaş gibi.heralde çok çirkinleştim ondan ne bilim ama çok üzülüyorum.
canım bende sırt çantası aldım ama hastane için küçük valiz hazırladım hani el çantası gibi olanlardan:)
saol canım ben filizinkini kaçırmışım, ayy ödü kopuyor insanın inş olmaz hiçbirimizeevet hatta 34 ü doldursak iyi bakalım artık..
sen nerden aldın çantanı ,kaça aldın ,resmi varmı ?? bakiiiiiimmm:86::86:
gunaydin kizlar bugun nasilsiniz
aa ne iyi fiyata almışın kız, bende burda bikaç adidas outlet var onlarada bakim bari ,benim beğendiğim yeni sezon modeli olduğu için indirimli bulmam çok zor ,89 .tl ,termoslu bölümü var yani bi fermuarı açıyosun aliminyum gibi bişey kaplı ,sıcağı sıcak ,soğuğu soğuk tutuyo ,gerçi bu çok şart değil amaa..ne biliiim ..dur biraz daha araştırıyım ben ...canım paylaşmıştım daha önce adidas siyah üstü kırmızılı güneşli outlettten aldım 71 di indirimli 47 ye aldım,
sen nerden aldın çantanı ,kaça aldın ,resmi varmı ?? bakiiiiiimmm:86::86:
zaten benim içeceğimde günde bir tane.tatilde kadınlar içtikçe erdim resmen
kız çanta hazırlamada bişey yok ,geçende duygu hazırlamıştı halbuki ,hatta pijamalarını falan ben çıkardım çantadan kocası bulamdı bi süre ,keşke azcık karıştırsaydım neler koymuş diyeepijamanı zaten aldın ,1-2 hastane çıkışı ,bebek bezi ,iç çamaşırı kiii...duyguya ,atlına hiç bişey giymicen dediler sadece pijamanın üstünü giydirdiler ,karnındada kum torbası vardı ...zaten çoğu şeyi aldık ...yani sende aldın dimii??
beşiği exormu alıyon sen bu arada ,ben kahvesini beğendim ,senden gaz bekliyorum
canım kimse görmedi değildirde ,kendinizin tatilde halledeceğinizi düşündüklerindendir bence ...ben çirkinleştiğini falan düşünemiyorum ,yani hepimizin genel hali bu ,dün bana duba gibi oldundiyo benimki...bende sen kendine bak öküz diyorumbaktım bi ara sen ne tatlı bi tavuksun falan diyo ,bende dedimki sende çok tatlı bi lavuksun hiiç altta kalma hemi diyo ,dedim kalamam ,sen kendine bak diyorum ....yani hiiç o tarz komplekslere falan kapılma,zaten çoğu gitti azı kaldı bide bence eşin ailesinden çok etkileniyo ,2 arada bi derede kalıyo ,senide kırmak istem,yo ,ailesina karşıda çıkışlar yapamıyo ,ondan hep bu yaşananlar ,keşke biraz uazakta olsaydınız onun ailesindedne ,ama sanırım bu pek mümkün değil,o yüzden sen mesafeni koru ailesiyle,kocana yaklaş ,onlarla hiiç muhatap olma..bek ne güzel tatile falanda gittiniz...
gunaydin kizlar bugun nasilsiniz
benim kasıklarımda baskı ve ağrı var...
kızlaar bugün dr. umdan şahsi cep tel . istiycem inşallah verir ,kartvizitindekini hafta sonları ve 5 ten sonra kapatıyo,kendimi çok güvensiz hissediyorum ,vermezsede haklı ,çok evhamlı hatunlarda var ,gece gündüz kadını rahatsız edebilecek ,ama bu haftalar artık çok riskli bizim için ..inşallah verir dimii???
Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim
Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?