Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim
Günde bir taneyse iyiymiş zeynep hiç biş değil...
Hımm evet aldım altına bişi giydirmedilerse sezeryanda gecelik dah amantıklımı o zaman? Öyle gibi... Ben şu evi hallettirsem sonra çantamı hazırlarım yayıla yayıla.... öldürürsün sen adamı kız bi kerede altta kalevet ben exor bebenin park yatağını beğendim ama kahvesini değil ya o erkek rengi tamam çok kaliteli ve güzel duruyor ama erkek rengi o.. Annem bekle dedi alma o alıcakmış park yatakları pek sevmiyo onun tercihine bakıcam eğer hoşuma gitmesse exor bebnin kini alıcam inşallah :) Günaydın fatma bende sanse gibiyim, ama hamdolsun bu günümüze, sen nasılsın?
benim iki doktorunda gsm var bende gecede gündüzde açık ikiside, istediğim zaman ulaşıyorum çok şükür. Bence vermeli gsm i gece doğursan nolcak? O zaman o doktora gitmenin esprisi ne dimi ?
ayy ne güzel doğurursun sen bu enerjiyle dicektim ama sezeryan olcan ne güzel ..bana yolla o enerjiyii...:18::18:bu arada benim 36 haftam bitmis.bi enerji doluyum anlatamam size kizlar.burdan fizana yuruyebilirim.acaba normal mi bu enerji
şokkkk oldum yaneyse ki iyiymiş duygu canlı canlı doğurmuş resmen allah sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin
canım günaydın hakikaten etkilenmişsin, hadi bakalım iyi gezmeler size.
bende anlatayım az daha hafızalardan silinmeyen bir bayram oluyordu kızlar dün duş aldım sabah 11 30 gibiteldeyim bi baktım bacak aram ıslanıyorböyle yarım fincan su , ellerim ayaklarım titredi eşimde panik tabi hemen kayınvalideme seslendim, idrar değil ama şeffaf bildiğin su akıyor tutamıyorsun kendi dr umu aradık babamdan önce dedi enfeksiyon olabilir panik yapma hemen bi dr a git devlettte dedi,ben ist da değilim tabi gittik doğumevine ben çatı muayenesinden çekinirken adam baktı alttan ama rahimde açılma göremiyorum su gelişi yok ama 32 haftalık bir bebeği biz yaşatamayız dedi ben tabi salaklaştım üniv.has. gidin dedi tabi babamı arayalım dedik adam yazlıkta, eşim diyor sen söyle ben diyorum sen konuş düşünün bir baba için 35 yıl bu mesleği yapsada kızından duymak garip adamda kalp var,sonra babamın bir ark aradık o başka birini, ünide prof bölm başkanı adam,prof yönlendirdi telden koştuk hemen nöb drlar da baktı sırayla ben çatıdan korkarken 1saat içinde 3 dr,neyse idrar kan yazdılar dua ettim hep enfeksiyon olsun diye ve şükür ki enfeksiyonmuş,ilaç yazdı bi sıkıntım yok şimdilik ama inanın çok kötü bir durummuş allah bi daha yaşatmasın ve LÜTFEN BAŞINA BÖYLE ISLAKLIK GELEN VARSA TEMKİNLİ OLSUN İÇ ÇAMAŞIRDA TERLEME HİSSİ YADA İDRARI TUTAMAMA GİBİ ARAŞTIRINCA ANLADIM Kİ 26-34 HAFTALARDA BU OLUYORMUŞ, ALLAHIM İNŞ Bİ DAHA YAŞAMAM ÇOK KORKTUK..
Ben daha çantada almadım, ama kararlıyım şu 10 gün içinde herşeyi bitirmiş olup hazır beklemek lazım.. :)
yok kızz,altına kanama olursa yatağa geçmesin diye ,benimde bebek için aldığım kullan at alt değiştirmelerden vardı ,başka bişeyde koydularmı bilmiyorum ,yani toto biraz açıkta kalıyo sanırım ,elbise gibi olanlarıda karnında toplamaları gerekir öyle oluyosaa..duygu aydınlatsana kız bizi ..keşke çarşafı çekerdim üstünden ..oneee bunee diye soraydım,zaten hemşireler dışatı atınca sinir oldum ,neverdı bakaydım ,sonra bidaha gitmeye yeltendim ama girmeyiin diye bağırdılar bana
yaa hayııırr kahve rengi erkek rengi değil yaaaa...ben çok sevdim onu ,hem benim ev küçük ,oturduğum odada hep kahve krem ,iyce göz yormasın diye ondan alcam ,içini pembe yaparım bendee....
ayy inşallah veriri numarasını yaa..çok seviyorum dr umu bana kızmasııınnn
ayy ne güzel doğurursun sen bu enerjiyle dicektim ama sezeryan olcan ne güzel ..bana yolla o enerjiyii...:18::18:
duygu alemsin.masallah sana.allah hepimize sendeki enerjiyi versin. :))
Kafamı bozma ekim annelerini eylül anneleri yapar doğurturum hepinizihiiiç vallaaa...sen otur oturduğun yerde bakiiim..hem sen eylüll annesi değilmisin ,artık bizim topikte yerin yok seninn Allahh kimi kimin topiğinden atıyon diyip yolcak beni şimdiii
dikişlerin nasıl bakalım sen ondan haber verr???
bu arada o 5 tl liklerden var bende bende idareten onu hazırlıyım diyodum ...
canım, alıştık biz sana dal sen istediğin yerden bebek nasıl, sen nasılsın, iyimisiniz?
Çok iyiyim dikişleri saymazsak tabi Kızımıda 3de görmeye gidicemduyguuu alem kızsın vallanasıl oldun? sanki doğum yapmadın bide girmiş yazı yazıor bebeğin nasıl? dikişlerin nasıl korktuğumuz kadar varmı doğum?
Normal canım normal doğuruyosunbu arada benim 36 haftam bitmis.bi enerji doluyum anlatamam size kizlar.burdan fizana yuruyebilirim.acaba normal mi bu enerji
İnşallah çıkar başka bişey istemiyorum zaten İdrar yolların kapmıştır muhtemelen bugün öğrenicem doktorundanduyugucum inş biran önce bebeğin küvezden çıkar bide merak ettim nasıl enfeksiyon kapmış karnında bebek?
makarnaa hanzade sıkma canını yaparsın hepsini inşallah 10 güne bile kalmadan.Allah sağlık versin.ama hazır olmak lazım hakkaten nolur nolmaz:18:[/QUOTE .!.:Haklısın canım sağolasın, herşey olur yavaş yavaş sağlık olsun doğru diyosun :)
Sadece çorbadan oluşan öğlen yemeğimi yiyip geliyorum
Sadece o bezi serdiler biraz öyle yattım sonra geldiler yıkadı temizlediler zaten uyuşuk bişey anlamadım Yeni bi tane serdiler bi tanesinide ikiye katlayıp bezler gibi koydu üstüne çamaşırımı giydirdileryok kızz,altına kanama olursa yatağa geçmesin diye ,benimde bebek için aldığım kullan at alt değiştirmelerden vardı ,başka bişeyde koydularmı bilmiyorum ,yani toto biraz açıkta kalıyo sanırım ,elbise gibi olanlarıda karnında toplamaları gerekir öyle oluyosaa..duygu aydınlatsana kız bizi ..keşke çarşafı çekerdim üstünden ..oneee bunee diye soraydım,zaten hemşireler dışatı atınca sinir oldum ,neverdı bakaydım ,sonra bidaha gitmeye yeltendim ama girmeyiin diye bağırdılar bana
yaa hayııırr kahve rengi erkek rengi değil yaaaa...ben çok sevdim onu ,hem benim ev küçük ,oturduğum odada hep kahve krem ,iyce göz yormasın diye ondan alcam ,içini pembe yaparım bendee....
ayy inşallah veriri numarasını yaa..çok seviyorum dr umu bana kızmasııınnn
Özelden yazdım noyuduygu ya sen beni ara ya ben seni çatlıycam yoksa
Bi an önce hazırlıkları tamamla bence hiç belli olmuyo kuzuların ne zaman geliceğimasallah duygucum sana nesen eksık olmasın ınsallah
bende hazırlıkları hızlandırmaya karar verdım bı hurc dolusuyıkanmayı bekleyen kıyafet var oglumdan kalan ve yenıler bırı benı durtuklesındoktorumu degıstırmeye karar verdım bı akraba uzaktan kadın dogumcu sıncan lokman hekımdeymıs carsamba 2.30 randevu aldım 32+5 oluyorum ozaman ona gıdıcem ve orda dogum yapıcam ınsallah ılkını etlık lokman hekımde dogurmustum hastane ıyıydı ama doktorum deıldı sımdı daha rahat olurum sanıyorum
duygucum bebısının haberlerını beklıyoruz canım hemen ıyı olup gelsın annesının koynuna
Ne çok sütüm var anlatamam Evdeki boş kapları gönderin hepsini doldururumafiyet olsun duygucum :) bebeğine bol bol süt olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?