2011 Ekim Anneleri

yok kızz,altına kanama olursa yatağa geçmesin diye ,benimde bebek için aldığım kullan at alt değiştirmelerden vardı ,başka bişeyde koydularmı bilmiyorum ,yani toto biraz açıkta kalıyo sanırım ,elbise gibi olanlarıda karnında toplamaları gerekir öyle oluyosaa..duygu aydınlatsana kız bizi ..keşke çarşafı çekerdim üstünden ..oneee bunee diye soraydım,zaten hemşireler dışatı atınca sinir oldum ,neverdı bakaydım ,sonra bidaha gitmeye yeltendim ama girmeyiin diye bağırdılar bana
yaa hayııırr kahve rengi erkek rengi değil yaaaa...ben çok sevdim onu ,hem benim ev küçük ,oturduğum odada hep kahve krem ,iyce göz yormasın diye ondan alcam ,içini pembe yaparım bendee....
ayy inşallah veriri numarasını yaa..çok seviyorum dr umu bana kızmasııınnn

canım geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın korkar tabi insan ya:18: zamanında doğsunlar
sağlıkla inşallah bebişler.

Ben daha çantada almadım, ama kararlıyım şu 10 gün içinde herşeyi bitirmiş olup hazır beklemek lazım.. :)

hanzade sıkma canını yaparsın hepsini inşallah 10 güne bile kalmadan.Allah sağlık versin.ama hazır olmak lazım hakkaten nolur nolmaz:18:

Şimdi bidaha baktım kahverengiye tamam tamam oda güzel içine pembe yaparsan daha güzel olur bencede hem unisex ileridede kullanabilrisin

ayy ne güzel doğurursun sen bu enerjiyle dicektim ama sezeryan olcan ne güzel ..bana yolla o enerjiyii...:18::18:

Hahaha:) sanse belki seninde sezeryan olur ne biliyosun bu bebeklerin napcağı belli olmuyo :)

duygu alemsin.masallah sana.allah hepimize sendeki enerjiyi versin. :))

Kafamı bozma ekim annelerini eylül anneleri yapar doğurturum hepinizi
canım, alıştık biz sana dal sen istediğin yerden bebek nasıl, sen nasılsın, iyimisiniz?

duyguuu alem kızsın valla nasıl oldun? sanki doğum yapmadın bide girmiş yazı yazıor bebeğin nasıl? dikişlerin nasıl korktuğumuz kadar varmı doğum?
Çok iyiyim dikişleri saymazsak tabi Kızımıda 3de görmeye gidicem doktoruda gelicekmiş durumu hakkında bilgi vericek dediler yazarım sizede
bu arada benim 36 haftam bitmis.bi enerji doluyum anlatamam size kizlar.burdan fizana yuruyebilirim.acaba normal mi bu enerji
Normal canım normal doğuruyosun doğum yaklaşınca vücuda bi enerji gelirmiş doğum anında ıkınabilmek için ama siz siz olun o enerjiyi temizlik yapmakta felan kullanmayın diyolar
duyugucum inş biran önce bebeğin küvezden çıkar bide merak ettim nasıl enfeksiyon kapmış karnında bebek?
İnşallah çıkar başka bişey istemiyorum zaten İdrar yolların kapmıştır muhtemelen bugün öğrenicem doktorundan

]

makarnaa hanzade sıkma canını yaparsın hepsini inşallah 10 güne bile kalmadan.Allah sağlık versin.ama hazır olmak lazım hakkaten nolur nolmaz:18:[/QUOTE .!.:
Haklısın canım sağolasın, herşey olur yavaş yavaş sağlık olsun doğru diyosun :)

masallah duygucum sana nesen eksık olmasın ınsallah
bende hazırlıkları hızlandırmaya karar verdım bı hurc dolusuyıkanmayı bekleyen kıyafet var oglumdan kalan ve yenıler bırı benı durtuklesın doktorumu degıstırmeye karar verdım bı akraba uzaktan kadın dogumcu sıncan lokman hekımdeymıs carsamba 2.30 randevu aldım 32+5 oluyorum ozaman ona gıdıcem ve orda dogum yapıcam ınsallah ılkını etlık lokman hekımde dogurmustum hastane ıyıydı ama doktorum deıldı sımdı daha rahat olurum sanıyorum
duygucum bebısının haberlerını beklıyoruz canım hemen ıyı olup gelsın annesının koynuna

Sansee doktordan gelince ne dediğini yaz canım merak ediyorum . Ağrıları sormayı unutma, güzel haberlerle gel... :)

Ben çıkıyorum uzanıcam sırtım belim ağrıdı... Görüşrüz..

evet benim de ancak aklıma geldi herkese hayırlı cumalar kızlar :) ben de anneme doğru gideyim biraz öptüm hepinizi

Sadece o bezi serdiler biraz öyle yattım sonra geldiler yıkadı temizlediler zaten uyuşuk bişey anlamadım Yeni bi tane serdiler bi tanesinide ikiye katlayıp bezler gibi koydu üstüne çamaşırımı giydirdiler
Aaaaaa şimdi hatırladım ameliyathaneye inmeden önce bana sonda taktılar uyuşukluğum geçtikten sonra onu çıkarıp bezlediler
duygu ya sen beni ara ya ben seni çatlıycam yoksa
Özelden yazdım noyu
Bi an önce hazırlıkları tamamla bence hiç belli olmuyo kuzuların ne zaman geliceği
afiyet olsun duygucum :) bebeğine bol bol süt olsun.
Ne çok sütüm var anlatamam Evdeki boş kapları gönderin hepsini doldururum

Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
(Şuan göğsümde süt pompası takılı sağılıyorum )
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…