2011 Ekim Anneleri

Sadece çorbadan oluşan öğlen yemeğimi yiyip geliyorum

duygucum allah analı babalı büyütsün bebişini.tez vakitte bebişin küvözden çıkar ,kucağına alırsın.kızında annesi gibi anlaşılan aceleci.annesi topik kurucusu kızıda başı çekti maşallah.kızımla bizden sana minik kızına

Teşekkür ederim canım Darısı (vaktinde problemsiz bi şekilde) başınıza inşallah
Abla olmak için sabırsızlanıyoruz hadi ben halay başı oldum tutun elimden

günaydın hayırlı cumalarrrrr kızlarrr bende dün gece dogum yaptımmmmmm ama rüyamdakendimi her an doguracak gibi hissetmeye başladım duygunun şokunu atlatamadım ben duygucum maşallah kızzz topiklerden ayrı kalmamışın ne güzel hemen toparlanmışsın maşallahhh irmik helvası ye canım süt yapar inşallah sütünde bol bol gelir saat hemen 3 olsunda cimcimeni gör bizim içinde öpüp koklaaaaaaa

maşallah canım çok güzelmiş elbisen göbüşede maşallahhhh
nddp canım geçmiş olsun çok korkunç bişey benimde başıma gelmişti allahtan suyum değilmiş bir daha yaşamazsın inş.

canım sana bir kaç sorum olucak neden normal doğum yapman tehlikeliymiş?bide seninki idrar yolu enfeksiyonuymuş sana hiç belirti vermedimi

Pendik pazarında 5e çantalar var ufak bavul tipinde onlar daha iyi olur bence bi bak

Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim

ee ne şimdi sana maşallahhtan başka bişey denmezkii

sondamı:18:bezledilermi :18:herbişey ortadamı peki yanında aileden birisi oluyomu o bezleme anında aay gülesin gelmedimi o anda

harikasın sen ya valla maşallah nazarımız değecek diye korkuyorum alemsin moral kaynağımız oldun ben fena korkuyorum doğumu düşününce bi nebzede olsa rahatlıyorum mesajlarını okuyunca maşallah sana saat 3 te koklayabilirsen kokla meleğini, yerimizede

ben duygunun şokundan kızlara geçmiş olsun diyemedim geçmiş bayramınızı kutlayuamadım kusura bakmayın
yozvert,ahtermina,ve aheste ahesteydi demi umarım yanlış isim değiildir geçmiş olsun inşallah bebekler zamanında sağlıkla kucaklarınıza konsun allah bu paniklerin bir dahasını yaşatmasın...

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum daha nice bayramlara evlatlarımızla sevdiklerimizle merhaba diyelim inşallah...

veeee bayramlık elbisesini diken ismini unuttuğum
hamaratlı ve güzel arkadaşım emeğine sağlık çok güzel olmuş elbisen ve çok yuakışmış göbüşede bin maşallah

bize gelincee kızlar kızlar kabuslardayım elleirm ayaklarım fena şişti sağ elim ve parmaklarım felç gibi uyuşuk hissiz tövbe tövbe benzetmeme bakarmısınız delimiyim neyim yaonun dışında bu kızçe münüşe sağlam sağlam vuruyo eevvyaaaahhh geldi galiba diye bağırıyorum zaman zaman tabi nerde öle kolay gelse ben her sene doğururum duygunun haberini dün akşam okudum gece bi aşka geldim hemen çantayı hazırlıcam diye herşeyi bi sepette topladım eksik bir iki parçam alındımmı hemen fermuarı çekiyoruz bu arada artık hamile gibi yürüyorum duygucum sağolsun ritmik adımlar yok heran doğurabilirim diye el belde ağır ağır aaah uuuff çeke çeke yürüyorum galiba fazla etkilendim

Duyguuu seninle satlarımız aynı. Duyunca şok oldumm resmen.
Çok tebrik ederim. Sağlıcakla bebeğinle evinize dönersiniz inş. Allah anneli babalı büyütsün, acısını göstermesin inş.

hepimizi heyecanlandırdınn :18:

Minik güzel kızını hepimizin yerine kokla inş. annesi

canım sana bir kaç sorum olucak neden normal doğum yapman tehlikeliymiş?bide seninki idrar yolu enfeksiyonuymuş sana hiç belirti vermedimi
33+4 günlüktü bebeğim çok küçük olduğu için doğum anında beyni zarar görebilir dedi doktor biraz daha büyük olsaydı haftası normal olurdu ama kısmet böyleymiş Akıntı vardı aslında çok fazlaydı bayramdan 1 hafta önce doktor fitil vermişti 1 kutuda 2 tane olan 3günde 1 kullanılandan kullandım bittikten 2 gün sonra kanama oldu zaten

Herkesi dışarı çıkarıyolar annem vardı onu bile dışarı çıkardılar
Bu arada mecburi sezeryan olduğum için 650 fiyat verdiler bebek kontrolleri felan dahil tek kişilik oda eğer kontrollerde problem çıkarda sonrasında bi tedavi uygulanırsa artı masraf olucakmış ücetide çıkarken istiyolar

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatana millete hayırlı, bir evlat yetiştiresin inşallah. Darısı başımıza kızlarr:)

aaaaaaaaaaaaaaaaa duygu doğum yapmışşşşş
heycan yaptım gözlerim doldu
Allah analı babalı büyütsün Duygucummmm
tez canlı kızına kırkbirkere maşallahhhhh

cumanız mübarek olsun annişler.bugün kayınvalidemler umreden dönüyolar puufff orda olmaları iyiydi yaa keşke ben doğurana kadar gelmeselerdi.şimdi eltimde doğum yaptı gelen giden olcak benden başka hizmet edecek kimsede yok görümcemde trabzona kaynanasının yanına gitti.ayyy çok sinir bir durumdayım.saat 4 gibi gelecekler yemek hazırlamam lazımm.

beğendim canım ben çok yakışmış

zeynepcim ben yazdım ama sen görmemişsin neyse.

Teşekkür ederim canım Amin darısı başına inş.

duygucum sütün gelecek,ama takviye yapman lazım
şu süt artırıcı çaylar var ondan al iç
birde malt içecekleri var oda aynı içerikte onuda içebilirsin
düzenli beslenmeye geçince birde bebeği beslemeye başlayınca bezler yetmeyecek inşallah

ben çanta hazırlamadım :2:
ya ne tuhafımmmmm
kızlar çantanıza şu süt arttırıcı takviyelerden koyun
birde sezeryan olacaklar tarihi belli olanlar akşam yemeklerini sebze ağırlıklı yesin ve rezene çayı içsin yeme saati bitene kadar

Merhaba herkese.

Uzunca bir süredir yazamıyorum ben de. Son haftalarda girip, okuyordum ama hızınıza yetişemediğim için cevap yazamıyordum.

Benim de kızım olacak inşallah. 32+5'iz bugün.

Duygu, bebişin tez zamanda sağlığına kavuşur da yuvanıza dönersiniz inşallah :)
Diğer arkadaşlar da inşallah vaktinde sağlıcakla kavuşurlar bebeklerine.

Teşekkür ederim canım Amin darısı başına inş.
Amin sağlıkla inş. :)

Şu süt artıcı çaylar nerde satılıyor?

Duygucum Allah analı babalı büyütsün kızınında seninde iyi olmanıza çok sevindim inşallah kızında en yakın zamanda evine kavuşur.Bu arada bende herkes gibi panikledim hazırlıkları düşünmeye başladım.Hastane çantasına neler koyacağını ve neler aldığını herkes paylaşırsa hepimiz için iyi olur aslında.

ilk defa buğün bembeyaz çok fazla akıntım oldu,hiç olmamıştı şimdiye kadar
ve aşağıma baskı var iğnelerin biri giriyor biri çıkıyor
3 bebek ama hiç böyle olmamıştım diğerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…