Sadece çorbadan oluşan öğlen yemeğimi yiyip geliyorum
duygucum allah analı babalı büyütsün bebişini.tez vakitte bebişin küvözden çıkar ,kucağına alırsın.kızında annesi gibi anlaşılan aceleci.annesi topik kurucusu kızıda başı çekti maşallah.kızımla bizden sana minik kızına
haydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....
bende foto paylaşıcaktım... şimdi kimse beğenemicek miiii
veeee huzurlarınızda bayram için diktiğim elbisem ve göbeğim
Eki Görüntüle 249876
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
(Şuan göğsümde süt pompası takılı sağılıyorum)
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
Pendik pazarında 5e çantalar var ufak bavul tipinde onlar daha iyi olur bence bi bak
Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim
sondamıSadece o bezi serdiler biraz öyle yattım sonra geldiler yıkadı temizlediler zaten uyuşuk bişey anlamadım Yeni bi tane serdiler bi tanesinide ikiye katlayıp bezler gibi koydu üstüne çamaşırımı giydirdiler
Aaaaaa şimdi hatırladım ameliyathaneye inmeden önce bana sonda taktılar uyuşukluğum geçtikten sonra onu çıkarıp bezlediler
harikasın sen ya valla maşallah nazarımız değecek diye korkuyorum alemsin moral kaynağımız oldun ben fena korkuyorum doğumu düşününce bi nebzede olsa rahatlıyorum mesajlarını okuyunca maşallah sana saat 3 te koklayabilirsen kokla meleğini, yerimizedeTebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
33+4 günlüktü bebeğim çok küçük olduğu için doğum anında beyni zarar görebilir dedi doktor biraz daha büyük olsaydı haftası normal olurdu ama kısmet böyleymiş Akıntı vardı aslında çok fazlaydı bayramdan 1 hafta önce doktor fitil vermişti 1 kutuda 2 tane olan 3günde 1 kullanılandan kullandım bittikten 2 gün sonra kanama oldu zatencanım sana bir kaç sorum olucak neden normal doğum yapman tehlikeliymiş?bide seninki idrar yolu enfeksiyonuymuş sana hiç belirti vermedimi
ee ne şimdi sana maşallahhtan başka bişey denmezkii
sondamı:18:bezledilermi :18:herbişey ortadamı peki yanında aileden birisi oluyomu o bezleme anında aay gülesin gelmedimi o anda
harikasın sen ya valla maşallah nazarımız değecek diye korkuyorum alemsin moral kaynağımız oldun ben fena korkuyorum doğumu düşününce bi nebzede olsa rahatlıyorum mesajlarını okuyunca maşallah sana saat 3 te koklayabilirsen kokla meleğini, yerimizede
Bende ki konuya dalmaya bakın sanki doğum yapmışta hastanede yatan ben değilim
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
haydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....
bende foto paylaşıcaktım... şimdi kimse beğenemicek miiii
veeee huzurlarınızda bayram için diktiğim elbisem ve göbeğim
Eki Görüntüle 249876
sense beni tek sen seviyosun canım arkadaşım.kimse görmedi bizi.sorunlar aynen devam ya kaga gürültü hakaret yok.canımlı cicimli davranıyor el üstünde tutuyor ama arkadaş gibi.heralde çok çirkinleştim ondan ne bilim ama çok üzülüyorum.
Duyguuu seninle satlarımız aynı. Duyunca şok oldumm resmen.
Çok tebrik ederim. Sağlıcakla bebeğinle evinize dönersiniz inş. Allah anneli babalı büyütsün, acısını göstermesin inş.
hepimizi heyecanlandırdınn :18:
Minik güzel kızını hepimizin yerine kokla inş. annesi
Amin sağlıkla inş. :)Teşekkür ederim canım Amin darısı başına inş.
duygucum sütün gelecek,ama takviye yapman lazım
şu süt artırıcı çaylar var ondan al iç
birde malt içecekleri var oda aynı içerikte onuda içebilirsin
düzenli beslenmeye geçince birde bebeği beslemeye başlayınca bezler yetmeyecek inşallah
ben çanta hazırlamadım :2:
ya ne tuhafımmmmm
kızlar çantanıza şu süt arttırıcı takviyelerden koyun
birde sezeryan olacaklar tarihi belli olanlar akşam yemeklerini sebze ağırlıklı yesin ve rezene çayı içsin yeme saati bitene kadar
ilk defa buğün bembeyaz çok fazla akıntım oldu,hiç olmamıştı şimdiye kadar
ve aşağıma baskı var iğnelerin biri giriyor biri çıkıyor
3 bebek ama hiç böyle olmamıştım diğerlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?