2011 Ekim Anneleri

herkese merhabalar arkadaşlar,

öncelikle duygu umarım en kısa zamanda bebeğinle evine gitmek nasip olur, tekrar geçmiş olsun.

benim 29.unda randevum vardı ptesi, henüz çatı muayenesi olmadım, ilk kez nst ye girdim.
doktorum yavaştan yan çizmeye başladı normal doğumla ilgili ama belli bişey yok şu anda bunu gösteren.
moralim bozuldu, tek sölediği sen çok pimpiriklisin, normal doğumda çok rahat olmak laızm vs.. 12.sinde tekrar kontrolüm var bakalım ozaman ne diyecek çatı muayenesi ozmaman olucak mı.
böle saçma bişeyden sezeryan olur mu? sizlere doğum şekli ile ilgili ne gibi öneriler yapılıyo,

ben hastaneye giderken kolaylık olsun diye 3 lü valiz setimin en küçüğünü hazırlayacağım,çantadan daha rahat ve düzenli olu diye düşünüyorum. hazırlıklara bende başlayayım bari. :26:

ellerine sağlık cnm elbisen çok güzel olmuş bide yetiştirebilirmiyim diyodun güle güle kullan göbişinede bebişinede 41x

cnm sanada geçmiş osun zamanında gelsin bebişler bizleri panikletmesinler ya :18:
cnm yetiştirmem lazım deyipte çok yorma kendini eksikler hiç bitmiyo nede olsa....
o sol kaburga ağrısı uzun zamandır bendede var cnm alıştım artık ama cidden bazen o kadar zorluyo ki nefes almak bile işkence oluyo
benimkide gece yatarken aşkım bizim hastane çantamız hazırmı diye soruyodu dedim eşyalar hazır bi yerleşmesi kaldı aman aşkım hazırlayalımda dursun bi kenarda diyo

cnm benim valla soğuk kanlılığına hayran olmamak elde değil ciddi ciddi yedin o balığı ve öyle gittin....
tekrar geçmiş olsun bitanem inş. berenimiz bi an önce toparlanır o 10 günlük süreci kısaltır

Son düzenleme:

canım ya doktorların kendı korkusu aslında bu .ben oglumu normal dogurabılmek ıcın neler cektım son ana kadar sezeryana zorlandım ama pes etmedım normal dogurdum.doktorunun soyledıgını gelınce daha once normal dogum yapan arkadaslarda bılırlerkı normal dogumda doktorun bı fonksıyonu yok tamamen sana baglı ıkıncaksın ugrascaksın ve bebegını cıkarcaksın sende cesaretsız gozuktuysen doktorun tırsmıstır ama kımler kımler normal dogum yapıyo cocuk yastakıler bıle neden yapamayasın kolaya kacıyo doktorlar.azıcık bı cesaretsızlık gorseler kendı cesaretlerı kırılıyor sanırım :)
sut artırıcı o caydan ben denemıstım ama ıse yaramamıstı sutun buyuk oranı su zaten bu nedenle 6 ay su ıcırılmıyo bebeklere bol su ıcmelısınız yanı once vucut kendıne yetenı harcıyo sonra depoluyo sonra sut yapıyo 2 kısılık su ıcmelısınız duygu epıdural olmustu sanırım o zaten ılerıye donuk bas agrısı yasamaması ıcın bol su ıcmek zorunda doktoru soylemıstır artar kısa zamanda helebı kızını koklasın bu arada ztb de bebek kuveze yatar yatmaz baba zıyrete gırebılıyomus annede kendını topladıgı anda gırebılıyomus esıme sordum oyle soyledı sanırım o hastane bıraz daha agırdan alıyo bekletıyolar yazık anne bebegı neyse az kaldı gorup gel canım beklıyoruz sabırsızlıkla

slm kızlar nasılsınız
duygudan sonra hepimizde bi tırsma oldu anlaşılan akşam döktüm kızımın kıyafetlerini hepsini yıkadım kociş gelmiş bakıyo ne oldu tutuştunmu diyo ama kendide tutuşmuş ki gece yatarken aşkım bizim hastane çantamız hazırmı diye soruyo ben önümüzdeki hafta için herşeyimi tamamlayayım diyordum zaten ama beren bebek tuz biber oldu....
dün akşam üstü eşim uyumuştu uykusunuda alınca (önümüzdeki hafta bi gün bebişin odası boyanacaktı) dedim hadi yapalım bu gece bitsin burası sağolsun üşenmedi yaptı cnm....
bu arada oda yapmayacaktım ama vazgeçtim küçük boş bi odam vardı ikeadan ufak bi gardrop ve 3lü şifonyer aldık park yatağı zaten almıştık ufak bi odası olacak kızımın, park yatağı geceleri yanımıza alabiliriz odamız hazır olunca eklerim fotolarını

canım aynı şeyleri yaşamışız dün bende duyguyu duyduktan sonra bugün yıkadım her şeyini en azından yıkanmış olsunda acil bişide ütüler önemli değil yetişir bi şekilde hatta az önce astım yavrumun kıyafetlerini eşimde aynen tutuştu çaktırmıo ama dioki herşey tamam demi bi eksik varsa alalım dio şimdi gitti dolap siparişi vermeye herkes ciddiyetini anladı duygu sayesinde

bende tutusanlardanım yıne sızın cogu cıcınız yenı benım oglumdan kalanlarda var basladımbaslıycam derken esımı yolladım sımdı malum oglumun genc odası var ama bebegın kıyafetlerıne yer yoktu bende yenı bısey almak ıstemedım bebegın odasını ayırıcagım zaman ıkısıne bır oda alırım dıye dusundum ozamana daha buyuk bı eve tasınabılırsek tabı neyse uzatmayayım 5lı sıfonyer vardı yengemde cocukların kullanmıyolar ve yenıydı onu ıstedım ama daha almadık yolladım sımdı esımı almaya gıttı bende yavastan yıkayıp yerlestırıcem artık baslarsam devamı gelır dıye umıt edıyorum cok usenıyorum ama
bu arada kubranın yanı leynanın hepınıze selamı var evde net olmadıgı ıcın gıremıyor nete pazartesı aramıza katılcak calısan hatunlar dınlenın bol bol tatılı degerlendırın
cok usenmeme ragmen kalkıp ılk camasırımı yıkıyorum ılk adımı atıyorum kolay gelsın bana

cnm dolap falan akşama gelecekmiş yerleştiririm eşyalarını beşiğinide kurucam hazır dursun benimde çanta içine konacaklar hazır sayılır spora giderken kullandığım bi çantam var ona hazırlayayım diyordum ama küçük gelecek gibi yarın bi çanta alıcam oda hazır dursun gerisi bi şekilde hallolur inşallah

sen üşeniyorsan biz ölelim kız sen bu topiğin en hamarat hatunlarındansın valla biz başlayana kadar sen 10 kere bitirirsin kolay gelsin cnm

kızlar usenmeye deymezmıs valla actım hurcu beyazları ayırdım bı guzel pamuklu programında 60 dereceye attım sabun tozuyla.yumusatıcı katıyımmı kararsız kaldım ama yumos var katsammı kı sert olmasın beyazlar malum genelde ıctengıyecegı seyler ? bunlar asıp yenı aldıgım hıc gıyılmemıs cıcılerı kısa programda yıkıycam sonra yunlerı yıkıycam sonra acık ve koyu renklılerı en sonra lekelı bıseyvarmı vs ona bakıcam malum oglum kullandı bagzılarını sonra utu var sırada ama hepsını yapmıydam 1 yasına kadar gıyecegı kıyafet var nerdeyse cıkardıklarım arasınra ıc kıyafetlerı ve yenıdogan kıyafetlerını utulıycem ve dolabımıza yerlestırcem dolabımız aksama gelır bı guzel temızler havalandırırım altlarınada bıseyler ayarlamalıyım sermek ıcın ıs uzun gıbı yazınca ama baslayınca devamı gelıo mutlu oldum kıslar hadı acele cvp yazın azda olsa yumusatıcı katıyımmı dalın alcaktım unuttum

ilk defa buğün bembeyaz çok fazla akıntım oldu,hiç olmamıştı şimdiye kadar
ve aşağıma baskı var iğnelerin biri giriyor biri çıkıyor
3 bebek ama hiç böyle olmamıştım diğerlerinde
korkma canım sen hepimizdne tecrübelisin bilirsinki hepsi aynı olucak diye bişey yok o baskı bendede var ve canım acıyo birde...inşallah normal bişeye işarettir korkmayalım olurmıu güzel annem
:18::18:

akşam akşam oda boyandı he alemsiniz duygu hepimizi, coşturdu valla aslında iyide oldu git gide ağırlaşıyoruz bir anda üşendiğimiz ertelediğimiz herbişeyi yapıp bitiriverdik yaşşa be duyguu bu arada odanız hayırlı olsun bebişimiz vaktinde sağlıkla gelsinde mışıl mışıl uyusun odasında annesii ..merakla bekliyorum resimleri bende takım almadım kendimce bişeyler yaptımda sendne bi bakayım eksiğim gediğim varmı diye
aay topicte harıl harıl hazırlıklar çalışmalar var okudukça gerçekten ter ve heyecan basıyoo inanamıyorum bu ay sonuna kadar doğurmazsa bu ekim anneleir iyidir aman tövbe diyim herkes vakti zamanında gününde saatine doğursun yada şey gününde doğsunda saati çok önemli değil ay saçmalıyorum galiba kızlar heyecanıma verin

esim 11 ile 12 eylul calismiyor ozaman izin alabildi tum ihtiyaclarimi alicamda duyguyu duyunca biraz korkmaya basladim yolda dogum filan olursa pazarteside evi boyacaz halilari perdeleri degistirecez vallah bebek iyi geldi hic olmazsa biktigim halilari ve perdeleri degistiriyorum

hayatım yenı cıcıler olsa hepsı ılk bebek olsa coktan bıtmıstı yer problemımde vardı malum ama baslayınca devamı gelıomus :) ılk bebgımde hersey 6 aylıkken hazırdı 2 besık kıyaetler hastane cantası hersey :) ben hastane cantamı oglumda soyle yapmıstım bebek cantası oluyoya onlardan almıstım su elde tasınan canta gıbı anakucagıyla takım oluyoya ondan ona hazırlamıstım kendımede spor canta sımdıde oyle yaparım ocantayı cok kullanmadım sonra buuyuk geldı en ıyısı duygunun dedıgı gıbı kucuk spor cantalar

nerdesınız kızlar ya sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar yoldayim su an akhisara dogru gidiyoruz duygucum ne rahat olmus dogumun masallah :) ben de hemen yarin kiyafetleri yikayip yerlestiricem insallah bir eminonu turu daha yapmaliyim sanirim. yarin tum gecmisi okurum umarim herkesi optum :)

pozitif olmana sevindim.sezeryanda biraz geç geliyor süt.sen sağmaya devam et.bol bol su iç.bebeğini kucağına alınca bol bol gelir sütün.dediğin ibi sezeryanda pek ayrıntı olmuyor.doktor 5 dk da çıkarıveriyor bebeği.sağlıklı olsunlardabi şekilde doğacaklar işte.

Duygucum geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün doğumun pendik şifadamı oldu doktorun kimdi bende pendik şifaya gidiyorum evime çok yakın bir hastane yürüme 5dk. kendinize iyi bakın bol sütlü aylar olur inşallah...

ben de de aynı şey oldu canım yüreğim ağzıma geldi. enfeksiyon çıktı Allahtan. nasıl bir korku o ya daha çok küçük bizimkiler. biraz daha büyüseler acele etmeseler keşkeee

:)) alemsin ya. çok hızlı olmuş ama sonu güzel olmuş hamd olsun. ben de hiç doğurmayacam gibi hissediyorum herhalde senin gibi kapıya dayanınca kalakalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…