Amin sağlıkla inş. :)
Şu süt artıcı çaylar nerde satılıyor?
3. bebek sende korkuyorsan biz ölelim arkadaşım
yaa kızlar ,ben bitane sırt çantası beğendim nıke da,onu anne çantası yapmak istiyorum ama ,sizce hastanede uygun olurmu ??yoksa hastanede kullanabilceğim idareten bi çantam var ,onu kullansamda ,sonradanmı sırt çantasına geçsem diyorum ne dersiniz??:44::44::44:
ellerine sağlık cnm elbisen çok güzel olmuş bide yetiştirebilirmiyim diyodun güle güle kullan göbişinede bebişinede 41xhaydeeee geçmişi okurken anladım ki beğen butonu kalkmış ortadan.... şaka mı bu yaaaaaaaaaaaa....
bende foto paylaşıcaktım... şimdi kimse beğenemicek miiii
veeee huzurlarınızda bayram için diktiğim elbisem ve göbeğim
Eki Görüntüle 249876
cnm sanada geçmiş osun zamanında gelsin bebişler bizleri panikletmesinler ya :18:şokkkk oldum yaneyse ki iyiymiş duygu canlı canlı doğurmuş resmen allah sağlıkla evine dönmeyi nasip etsin
canım günaydın hakikaten etkilenmişsin, hadi bakalım iyi gezmeler size.
bende anlatayım az daha hafızalardan silinmeyen bir bayram oluyordu kızlar dün duş aldım sabah 11 30 gibiteldeyim bi baktım bacak aram ıslanıyorböyle yarım fincan su , ellerim ayaklarım titredi eşimde panik tabi hemen kayınvalideme seslendim, idrar değil ama şeffaf bildiğin su akıyor tutamıyorsun kendi dr umu aradık babamdan önce dedi enfeksiyon olabilir panik yapma hemen bi dr a git devlettte dedi,ben ist da değilim tabi gittik doğumevine ben çatı muayenesinden çekinirken adam baktı alttan ama rahimde açılma göremiyorum su gelişi yok ama 32 haftalık bir bebeği biz yaşatamayız dedi ben tabi salaklaştım üniv.has. gidin dedi tabi babamı arayalım dedik adam yazlıkta, eşim diyor sen söyle ben diyorum sen konuş düşünün bir baba için 35 yıl bu mesleği yapsada kızından duymak garip adamda kalp var,sonra babamın bir ark aradık o başka birini, ünide prof bölm başkanı adam,prof yönlendirdi telden koştuk hemen nöb drlar da baktı sırayla ben çatıdan korkarken 1saat içinde 3 dr,neyse idrar kan yazdılar dua ettim hep enfeksiyon olsun diye ve şükür ki enfeksiyonmuş,ilaç yazdı bi sıkıntım yok şimdilik ama inanın çok kötü bir durummuş allah bi daha yaşatmasın ve LÜTFEN BAŞINA BÖYLE ISLAKLIK GELEN VARSA TEMKİNLİ OLSUN İÇ ÇAMAŞIRDA TERLEME HİSSİ YADA İDRARI TUTAMAMA GİBİ ARAŞTIRINCA ANLADIM Kİ 26-34 HAFTALARDA BU OLUYORMUŞ, ALLAHIM İNŞ Bİ DAHA YAŞAMAM ÇOK KORKTUK..
cnm yetiştirmem lazım deyipte çok yorma kendini eksikler hiç bitmiyo nede olsa....Günaydınlar kızlar duygu nasılsın canım daha iyisindir inşallah ağrın sızın varmı?
Babamızı yol ettik erken kalktık ve dahada uyuyamadık, şimdi kahvaltı yaptık.. Teyzelerimize bakalım dedik.. Halim olursa biraz ev toparlayacağım... Sonra bir liste düzenleyeceğim.. Ev temizlği yapılması gerekenelr vs. diye.. Sonrada o listeye bakıp bunalıma girerim heraldeHerşeyi çok sallamışım çook.. Şimdide halim yok, benim toparlamam gereken şeyler var. Neyse Allah kerimdir sağlık olsun herşey olur diyorum yavaş yavaş...
Bu arada iki gündür kasık bel ve vajina ağrım oluyor hafif hafif, gerçi bugün az gibi dinlendim biraz.. Normaldir umarım. Bide sol kaburgam çok ağrıdı baskımı oldu bilmiyorum gece kalktığımda nefesim kesildi ağrısından nefes alamadım... Birde evde olmak gerçekten çok güzelmiş, sıkılabilir insan ama vücut dinlenmek istiyor, ancak dinlenerek kaldırıyor bu kiloyu ağırlığı...
benimkide gece yatarken aşkım bizim hastane çantamız hazırmı diye soruyodu dedim eşyalar hazır bi yerleşmesi kaldı aman aşkım hazırlayalımda dursun bi kenarda diyohanzade ve sanseee teşekkür ederim kızlar beğenileriniz için....
gece yatarken duyguyu anlattım eşime ama pek anlamadı uyku sersemi ... sabah namaza kalkınca ayıkken anlattım şimdi garibim oda tırsıyo benim gibiii:18::18:
sabah diokiii bana bak dio hemen listeni hazırla eksikleri tamamlayıp hazırlayalım şu çantayı dio....
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
(Şuan göğsümde süt pompası takılı sağılıyorum)
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
herkese merhabalar arkadaşlar,
öncelikle duygu umarım en kısa zamanda bebeğinle evine gitmek nasip olur, tekrar geçmiş olsun.
benim 29.unda randevum vardı ptesi, henüz çatı muayenesi olmadım, ilk kez nst ye girdim.
doktorum yavaştan yan çizmeye başladı normal doğumla ilgili ama belli bişey yok şu anda bunu gösteren.
moralim bozuldu, tek sölediği sen çok pimpiriklisin, normal doğumda çok rahat olmak laızm vs.. 12.sinde tekrar kontrolüm var bakalım ozaman ne diyecek çatı muayenesi ozmaman olucak mı.
böle saçma bişeyden sezeryan olur mu? sizlere doğum şekli ile ilgili ne gibi öneriler yapılıyo,
slm kızlar nasılsınız
duygudan sonra hepimizde bi tırsma oldu anlaşılan akşam döktüm kızımın kıyafetlerini hepsini yıkadım kociş gelmiş bakıyo ne oldu tutuştunmu diyoama kendide tutuşmuş ki gece yatarken aşkım bizim hastane çantamız hazırmı diye soruyo ben önümüzdeki hafta için herşeyimi tamamlayayım diyordum zaten ama beren bebek tuz biber oldu....
dün akşam üstü eşim uyumuştu uykusunuda alınca (önümüzdeki hafta bi gün bebişin odası boyanacaktı) dedim hadi yapalım bu gece bitsin burası sağolsun üşenmedi yaptı cnm....
bu arada oda yapmayacaktım ama vazgeçtim küçük boş bi odam vardı ikeadan ufak bi gardrop ve 3lü şifonyer aldık park yatağı zaten almıştık ufak bi odası olacak kızımın, park yatağı geceleri yanımıza alabiliriz odamız hazır olunca eklerim fotolarını
cnm dolap falan akşama gelecekmiş yerleştiririm eşyalarını beşiğinide kurucam hazır dursun benimde çanta içine konacaklar hazır sayılır spora giderken kullandığım bi çantam var ona hazırlayayım diyordum ama küçük gelecek gibi yarın bi çanta alıcam oda hazır dursun gerisi bi şekilde hallolur inşallahcanım aynı şeyleri yaşamışız dün bende duyguyu duyduktan sonra bugün yıkadım her şeyini en azından yıkanmış olsunda acil bişide ütüler önemli değil yetişir bi şekilde hatta az önce astım yavrumun kıyafetlerini eşimde aynen tutuştu çaktırmıo ama dioki herşey tamam demi bi eksik varsa alalım dio şimdi gitti dolap siparişi vermeyeherkes ciddiyetini anladı duygu sayesinde
bende tutusanlardanım yıne sızın cogu cıcınız yenı benım oglumdan kalanlarda var basladımbaslıycam derken esımı yolladım sımdı malum oglumun genc odası var ama bebegın kıyafetlerıne yer yoktu bende yenı bısey almak ıstemedım bebegın odasını ayırıcagım zaman ıkısıne bır oda alırım dıye dusundum ozamana daha buyuk bı eve tasınabılırsek tabı neyse uzatmayayım 5lı sıfonyer vardı yengemde cocukların kullanmıyolar ve yenıydı onu ıstedım ama daha almadık yolladım sımdı esımı almaya gıttı bende yavastan yıkayıp yerlestırıcem artık baslarsam devamı gelır dıye umıt edıyorum cok usenıyorum ama
bu arada kubranın yanı leynanın hepınıze selamı var evde net olmadıgı ıcın gıremıyor nete pazartesı aramıza katılcak calısan hatunlar dınlenın bol bol tatılı degerlendırın
cok usenmeme ragmen kalkıp ılk camasırımı yıkıyorum ılk adımı atıyorum kolay gelsın bana
korkma canım sen hepimizdne tecrübelisin bilirsinki hepsi aynı olucak diye bişey yok o baskı bendede var ve canım acıyo birde...inşallah normal bişeye işarettir korkmayalım olurmıu güzel annemilk defa buğün bembeyaz çok fazla akıntım oldu,hiç olmamıştı şimdiye kadar
ve aşağıma baskı var iğnelerin biri giriyor biri çıkıyor
3 bebek ama hiç böyle olmamıştım diğerlerinde
slm kızlar nasılsınız
duygudan sonra hepimizde bi tırsma oldu anlaşılan akşam döktüm kızımın kıyafetlerini hepsini yıkadım kociş gelmiş bakıyo ne oldu tutuştunmu diyoama kendide tutuşmuş ki gece yatarken aşkım bizim hastane çantamız hazırmı diye soruyo ben önümüzdeki hafta için herşeyimi tamamlayayım diyordum zaten ama beren bebek tuz biber oldu....
dün akşam üstü eşim uyumuştu uykusunuda alınca (önümüzdeki hafta bi gün bebişin odası boyanacaktı) dedim hadi yapalım bu gece bitsin burası sağolsun üşenmedi yaptı cnm....
bu arada oda yapmayacaktım ama vazgeçtim küçük boş bi odam vardı ikeadan ufak bi gardrop ve 3lü şifonyer aldık park yatağı zaten almıştık ufak bi odası olacak kızımın, park yatağı geceleri yanımıza alabiliriz odamız hazır olunca eklerim fotolarını
canım aynı şeyleri yaşamışız dün bende duyguyu duyduktan sonra bugün yıkadım her şeyini en azından yıkanmış olsunda acil bişide ütüler önemli değil yetişir bi şekilde hatta az önce astım yavrumun kıyafetlerini eşimde aynen tutuştu çaktırmıo ama dioki herşey tamam demi bi eksik varsa alalım dio şimdi gitti dolap siparişi vermeyeherkes ciddiyetini anladı duygu sayesinde
cnm dolap falan akşama gelecekmiş yerleştiririm eşyalarını beşiğinide kurucam hazır dursun benimde çanta içine konacaklar hazır sayılır spora giderken kullandığım bi çantam var ona hazırlayayım diyordum ama küçük gelecek gibi yarın bi çanta alıcam oda hazır dursun gerisi bi şekilde hallolur inşallah
sen üşeniyorsan biz ölelim kızsen bu topiğin en hamarat hatunlarındansın valla biz başlayana kadar sen 10 kere bitirirsin kolay gelsin cnm
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
bende anlatayım az daha hafızalardan silinmeyen bir bayram oluyordu kızlar dün duş aldım sabah 11 30 gibiteldeyim bi baktım bacak aram ıslanıyorböyle yarım fincan su , ellerim ayaklarım titredi eşimde panik tabi hemen kayınvalideme seslendim, idrar değil ama şeffaf bildiğin su akıyor tutamıyorsun kendi dr umu aradık babamdan önce dedi enfeksiyon olabilir panik yapma hemen bi dr a git devlettte dedi,ben ist da değilim tabi gittik doğumevine ben çatı muayenesinden çekinirken adam baktı alttan ama rahimde açılma göremiyorum su gelişi yok ama 32 haftalık bir bebeği biz yaşatamayız dedi ben tabi salaklaştım üniv.has. gidin dedi tabi babamı arayalım dedik adam yazlıkta, eşim diyor sen söyle ben diyorum sen konuş düşünün bir baba için 35 yıl bu mesleği yapsada kızından duymak garip adamda kalp var,sonra babamın bir ark aradık o başka birini, ünide prof bölm başkanı adam,prof yönlendirdi telden koştuk hemen nöb drlar da baktı sırayla ben çatıdan korkarken 1saat içinde 3 dr,neyse idrar kan yazdılar dua ettim hep enfeksiyon olsun diye ve şükür ki enfeksiyonmuş,ilaç yazdı bi sıkıntım yok şimdilik ama inanın çok kötü bir durummuş allah bi daha yaşatmasın ve LÜTFEN BAŞINA BÖYLE ISLAKLIK GELEN VARSA TEMKİNLİ OLSUN İÇ ÇAMAŞIRDA TERLEME HİSSİ YADA İDRARI TUTAMAMA GİBİ ARAŞTIRINCA ANLADIM Kİ 26-34 HAFTALARDA BU OLUYORMUŞ, ALLAHIM İNŞ Bİ DAHA YAŞAMAM ÇOK KORKTUK..
canım bende sırt çantası aldım ama hastane için küçük valiz hazırladım hani el çantası gibi olanlardan:)
saol canım ben filizinkini kaçırmışım, ayy ödü kopuyor insanın inş olmaz hiçbirimizeevet hatta 34 ü doldursak iyi bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?