2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar çanta hazırlama telaşına düşenlerden biride benim.çantamız hazır ama kendim için eksiklerim var.bişey sormak istiyorum.orkid gibi petmi koycaz yoksa hasta bezi mi koycaz yanımıza.kararsız kaldım.birde aklıma şu geldi.sargı bezi alıp içine pamuk koyup kalın bi pet mi ? hazırlıyalım.sizler ne yaptınız.

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar
geçmişe şöyleee bir göz gezdirdim de herkes tutuşmuş tabi bende
dün öğlen sağolsun mirandacığımın aramasıyla öğrendim duygucuğumun doğum yaptığını, hatta özlemin aradığını görünce telefonu "doğurmadın dimiii " diye açtım meğer duygum doğurmuş istiklalde bastım çığlığı
yanımda aybende vardı ikimizde çok heyecanlandık :18: bir yere oturur oturmaz faceye girip nidacımın msjını okudum sağolsun duygunun numarasını yazmış bi telaş hemen aradım duygu sakinleştirdi beni resmen maşallah 4100000000000000 kere nasıl sakin nasıl soğukkanlı neşeli anası gibi öncü oldu güzel kızımız Allah uzun ömürler versin minik meleğimize hayırlı evlat olsun inşallah tez vakitte duygucuğumun kucağında evlerinin yolunu tutsunlar inşallah...
bende bugün 2 posta çamaşırlarını yıkadım oğlumun yarında 2 posta açsam tamamdır en geç pazartesiye hem ütülenmiş hem yerleşmiş olur oğlumun cicileri ve hastane çantamız inşallah
kuzenimin içine doğmuş ısrarla 15 eylülde doğurcaksın içime öyle doğuyor dedi ardından annem ve ablamın itirafıyla tekrar sarsıldım meğer onlarda oğlumun ekimi beklemiyceğini düşünüyorlarmış :18: Hayırlısıyla vaktinde gel emi oğlum

kızlar hasta bezı alın bence..cok kullanıslı oluyor ablam oyle yaptı cok rahat ettı ustu bası hıc batmadı..cunku o haldeyken ust bas degısmek ölüm oluyor..kırlenıncede hemen cıkarıp atıyorsun ama orkıd falan gelen kanı geterı kadar emmıyor..10 lu olanlar satılıor onlardan alıcam bende...bıde altıma orkıd koymakla falan ugrasamam kı emınım yanlardan falan sızdıracagına cunku cıddı kanama oluyor..gorduklerımde oyleydı..

duygunun şokunu atamadım hala ustumden ..bende dun cantamı falan hazırlama adına gırısımlere basladım..bugunde kocama camları sıldıdrdım perdelerı yıkadım ve astık..ustunden de temızledım mı evımın ısıde bıtmıs olucak ınsaallah..bende kendımın ekıme kalmıcagını dusunuyorum nıye bılmıyorum ama rabbım kolayklıklar nasıp etsın cumlemıze ınsaallah..

sargı bezi gibi olanlardan hastane veriyo diyodu sanki arkadaşlar ben de bilmiyorum valla. bilenler aydınlatsın bizi arkadaşlar.

cnm ben hem orkid hemde o hasta bezlerinden koymayı düşünüyorum bide şöyle bişey varmış normal doğum yapacaklar için bazen sancı geliyomuş direk bazende hiç sancı olmadan suyumuz gelebiliyormuş eğer suyumuz evde gelirse hastaneye gidene kadar sızıntı şeklinde gelmeye devam ediyormuş o zaman işte bu hasta bezi bence çok işe yarar

canım ben orkid gece almayı düşünüyorum bir çok arkadaşımda böyle yapmıştı bir şikayetleri olmadı

mavipatikler yumuşatıcı önerilmiyo sadece deterjan ve iki durulama yaptım ben maum kimyasal olayı var eğer bu mesajı okuyorsan yumuşatıcı koyma bence :))
gerçi makina çoktan bitirmiştir herhalde yeni gördüm ben

selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunn...bayramda girdiğimde duygunun haberini alıp afalladım bayramı falan kutlamak aklıma gelmedi..
elif beren bizim topiğimizin ilk göz ağrısı oldu Allah'ın izniyle bir an önce toparlanır ve duyguyla beraber evlerine bir an önce giderler inşallah..
biz doktordan geliyoruz teyzeleri kızım 2090 gr olmuşkilolu bi bebek olmayacak doktor tahminen 3000-3300 gr arası doğar dedi..herşey yolundaydı bundan sonra kilo alımın hızlanacak dedi doktorun tartısına göre 10 kilo almış gözüküyorum ama kendi tartıma göre sabah aç karınla tartıldığımda 9.5 kilo almış gözüküyorum..beğendi kilomu neyse ki çatlak kremini aksatma bundan sonra hızlı kilo alınacağı için çatlağın olabilir dedi..
hala makat pozisyonda ama son ana kadar beklicez tahmini doğum tarihine kadar dedi..hatta sancıların başlarsa daha bile iyi dedi sancılarla beraber bebeğin ciğer gelişimi daha iyi oluyo dedi..ama dönmezse mecburen sezeryan olucak bizden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir..

baya kolaylamışsın gibi maşallah :) Allah ım hepimize hayırlı ve vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah

benim kuzende ilk gün hasta bezi kullanmıştı bebek bezi kullananlarda var orkidi taşımaya gerek yok bence hastaneye bide bebek için bezi pakeetiyle mi götüreceksiniz?

kızlar bir de ben eleviti içmiyorum şişko yapıo diye bide kötü koktuğu için bugün babama sordum kızdı bana çok biliosun sen o senin vücut direncin için dedi enfeksiyon kaparsın dedi
tabii bilmiyorki adam başıma neler geldi.. lütfen benim gibi bırakanlar varsa hemen başlasın içmeye, vitamini,bide enfeksiyon şundan oluyormuş pislikten değil idrar kesesinde rahim baskısından dolayı idrar kalıyormuş o idrar enfeksiyona sebep oluormuş vitamin bunları engelliyormuş.. aman dikkat

siz daha küçüksünüz oturun oturduğunuz yerde bakiiiim erkenden doğurmak falan yok iyi tembihle kız oğlunu sakın erkenden çıkmasın

ben roxy dalan aldım sabun tozu bide dalin yumuşatıcı aldım ve bugün yıkadım

duygucum çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün bir an önce evine yuvana gelir inşallah bebeğin ne büyük bir tesadüf topiğin kurucusu sen ilk doğum yapanda sen oldun darısı bize bende çok heyecanlıyım ben fazla giremiyorum iki kızım var bnm kızlardan bide koccişden fırsat bulupda alamıyorum laptopu cnm sem nerde doğum yaptın bide ücretini paylaşırmısın ben hangi hastanede yapacağımı şaşırdım zorunlu sezeryanım çok korkuyorum insanın ayağıyla ameliyata gitmesi çok zormuş neyse allah şifa versin sanada kızınada gülü güle büyüt allaha emanet ol

kızlar bu arada ben de tutuştum bebişimin odası geldi silindi içi 1 haftadır havalandırıyorum ama koku hala geçmedi galiba bi defa daha silinmesi gerekiyo..ben kendi geceliklerimi külot sütyen vs. yıkadım ütüledim bebeğiminkileri bekliyodum dolap kokusu sinmesin diye ama galiba daha fazla dayanamıcam..bu arada dalin deterjan ve yumuşatıcı aldım..yumuşatıcı kullandınız mı? kaç derecede yıkamalıyız kızlar renklere göre ayırıcaz dimi?
bi de geçen gün eşimle normal doğum eğitimine gittik..orda eğitmenler dedi ki hurma 37. haftadan sonra günde 3 tane yenmeliymiş kızlar aman daha şimdiden çok yiyip sancıları başlatmayalım

siz daha küçüksünüz oturun oturduğunuz yerde bakiiiim erkenden doğurmak falan yok iyi tembihle kız oğlunu sakın erkenden çıkmasın

heh teyzesi kızda biraz gelmesin oğlum beni dinlemiyor bugün doğurcam sandım regl gibi karın ağrım oldu akıntımda vardı şükür dinlenince geçti

Teşekkür ederim canım Darısı (vaktinde problemsiz bi şekilde) başınıza inşallah
Abla olmak için sabırsızlanıyoruz hadi ben halay başı oldum tutun elimden

duygu canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlık olsun, bebişin ve sen iyi olda erken olması bişey degil, topiğin ilk bebişi, maşallah size, bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun, biraz geç kaldım kusura bakmayın kızlar, giremedim. Herkesi çookkk öpüyorum, inşallah evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olurlar, hayırlısı ile doğum yaparız.

bu arada merhaba kızlar :))
doktor kontrolüm vardı bugün . doktorum baktı bebeğin suyu normal dedi ama enfeksiyonum çok ilerlemiş onun için ilaç yazdı yürüyüş yapma dedi zaten enfeksiyon erken doğuma yol açarmış yürüyüş de tetiklemesin dedi. duygu senin de enfeksiyon varmış iyice tırstım ben ya. ciddiye almıyodum ama almak lazım anlaşılan

ondan sonraaa bebeğim 1860 gr olmuş gelişimi iyiymiş. doğum pozisyonunu almış karın bölgesi bir hafta gerideymiş ama o da önemli değil dedi.
çalışabilir raporumu aldım 2 hafta kadar çalışmayı düşünüyorum

ay kızlar yanakları tombiş tombişti oğlumun babasına benziyo galiba gözümün önünden gitmiyo o hali ):)

heh teyzesi kızda biraz gelmesin oğlum beni dinlemiyor bugün doğurcam sandım regl gibi karın ağrım oldu akıntımda vardı şükür dinlenince geçti

kızarım tabi hepsi lafta cnm ya sağlıkla sıhatle vaktinde gelir inşallah en azından şu 37 yi atlatsak 3 5 gündür benimkide aşağı doğru itiyo kendini karnım sertleşiyo vajinama sancı falan giriyo en son akşam konustum kızımla lütfen en az 2 hafta daha dayan kızım hem çıkıp ne yapacaksın ki senin yerin rahat orda falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…