Hayırlı cumalar
geçmişe şöyleee bir göz gezdirdim de herkes tutuşmuş tabi bende
dün öğlen sağolsun mirandacığımın aramasıyla öğrendim duygucuğumun doğum yaptığını, hatta özlemin aradığını görünce telefonu "doğurmadın dimiii" diye açtım meğer duygum doğurmuş istiklalde bastım çığlığı
yanımda aybende vardı ikimizde çok heyecanlandık :18: bir yere oturur oturmaz faceye girip nidacımın msjını okudum sağolsun duygunun numarasını yazmış bi telaş hemen aradımduygu sakinleştirdi beni resmen maşallah 4100000000000000 kere nasıl sakin nasıl soğukkanlı neşeli anası gibi öncü oldu güzel kızımız Allah uzun ömürler versin minik meleğimize hayırlı evlat olsun inşallah tez vakitte duygucuğumun kucağında evlerinin yolunu tutsunlar inşallah...
bende bugün 2 posta çamaşırlarını yıkadım oğlumun yarında 2 posta açsam tamamdır en geç pazartesiye hem ütülenmiş hem yerleşmiş olur oğlumun cicileri ve hastane çantamız inşallah
kuzenimin içine doğmuş ısrarla 15 eylülde doğurcaksın içime öyle doğuyor dedi ardından annem ve ablamın itirafıyla tekrar sarsıldım meğer onlarda oğlumun ekimi beklemiyceğini düşünüyorlarmış :18: Hayırlısıyla vaktinde gel emi oğlum
arkadaşlar çanta hazırlama telaşına düşenlerden biride benim.çantamız hazır ama kendim için eksiklerim var.bişey sormak istiyorum.orkid gibi petmi koycaz yoksa hasta bezi mi koycaz yanımıza.kararsız kaldım.birde aklıma şu geldi.sargı bezi alıp içine pamuk koyup kalın bi pet mi ? hazırlıyalım.sizler ne yaptınız.
arkadaşlar çanta hazırlama telaşına düşenlerden biride benim.çantamız hazır ama kendim için eksiklerim var.bişey sormak istiyorum.orkid gibi petmi koycaz yoksa hasta bezi mi koycaz yanımıza.kararsız kaldım.birde aklıma şu geldi.sargı bezi alıp içine pamuk koyup kalın bi pet mi ? hazırlıyalım.sizler ne yaptınız.
duygunun şokunu atamadım hala ustumden ..bende dun cantamı falan hazırlama adına gırısımlere basladım..bugunde kocama camları sıldıdrdım perdelerı yıkadım ve astık..ustunden de temızledım mı evımın ısıde bıtmıs olucak ınsaallah..bende kendımın ekıme kalmıcagını dusunuyorum nıye bılmıyorum ama rabbım kolayklıklar nasıp etsın cumlemıze ınsaallah..
Hayırlı cumalar
geçmişe şöyleee bir göz gezdirdim de herkes tutuşmuş tabi bende
dün öğlen sağolsun mirandacığımın aramasıyla öğrendim duygucuğumun doğum yaptığını, hatta özlemin aradığını görünce telefonu "doğurmadın dimiii" diye açtım meğer duygum doğurmuş istiklalde bastım çığlığı
yanımda aybende vardı ikimizde çok heyecanlandık :18: bir yere oturur oturmaz faceye girip nidacımın msjını okudum sağolsun duygunun numarasını yazmış bi telaş hemen aradımduygu sakinleştirdi beni resmen maşallah 4100000000000000 kere nasıl sakin nasıl soğukkanlı neşeli anası gibi öncü oldu güzel kızımız Allah uzun ömürler versin minik meleğimize hayırlı evlat olsun inşallah tez vakitte duygucuğumun kucağında evlerinin yolunu tutsunlar inşallah...
bende bugün 2 posta çamaşırlarını yıkadım oğlumun yarında 2 posta açsam tamamdır en geç pazartesiye hem ütülenmiş hem yerleşmiş olur oğlumun cicileri ve hastane çantamız inşallah
kuzenimin içine doğmuş ısrarla 15 eylülde doğurcaksın içime öyle doğuyor dedi ardından annem ve ablamın itirafıyla tekrar sarsıldım meğer onlarda oğlumun ekimi beklemiyceğini düşünüyorlarmış :18: Hayırlısıyla vaktinde gel emi oğlum
mavipatikler yumuşatıcı önerilmiyo sadece deterjan ve iki durulama yaptım ben maum kimyasal olayı var eğer bu mesajı okuyorsan yumuşatıcı koyma bence :))
gerçi makina çoktan bitirmiştir herhalde yeni gördüm ben
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
(Şuan göğsümde süt pompası takılı sağılıyorum)
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
siz daha küçüksünüz oturun oturduğunuz yerde bakiiiim erkenden doğurmak falan yok iyi tembihle kız oğlunu sakın erkenden çıkmasın
Teşekkür ederim canım Darısı (vaktinde problemsiz bi şekilde) başınıza inşallah
Abla olmak için sabırsızlanıyoruz hadi ben halay başı oldum tutun elimden
heh teyzesi kızda biraz gelmesin oğlum beni dinlemiyor bugün doğurcam sandım regl gibi karın ağrım oldu akıntımda vardı şükür dinlenince geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?