2011 Ekim Anneleri

EMELCİM maaşaalah kızına.

filizcim senin oğlunada maaşaallah.bak kilosuda iyiymiş birde kafaya takıyordun o doğana kadar kilosunu iyice alıcak sen hiç merak etme.

sağol canım bayramın 1. günü geldi bebiş.erkek cinsiyet canım eltimin 3. oğlu oldu.ismine daha karar vermediler beytullah enes düşünüyorlar ama kesin değil.amin canım hepimiz hayırlısıyla zamanında sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi.benim oğlumda aşağılara inmeye başladı sanırım ayaklarını artık aşağıda hissediyorum.haftaya bende doğurursam şaşırmayın.

nida 41maaşaallah kızçene.onun dudişlerini yerim ben çok güzel bir kız olucak inş.
babası korkmakata haklı.

doğum öncesi yanıyo ama dimii??

doğum öncesi yanıyo ama dimii??

1. Bizim doğum izinlerin bir kısmı Ağustos ayına geldiği için zaten bizim Ağustos ayımıza denk gelen iznimiz yandı.
2. Eylül ayında kaç hafta okula gidersen doğumdan sonraya o gittiğin haftalar doğum sonrasına eklenecek.
3. Allah korusun erken doğum yaparsan doğumunu zamanında yapmışsın gibi izinlerin hesaplanacak. (Madde 2 geçerli olacak)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

saol canım bende tam böyle anlamıştım ,yani çalışma raporumu pazartesi almam mantıklı ,keşke ,bu senede 1 inde açılsaydı okullar ...neyse inşallah 5 hafta daha bekler yawrum....
bu arada iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...

ohh maş. Nida iyi bakmışsın kızına benimki çok küçük ( sağlıklı olsunlar erken gelmesinler de buna da şükür

maş. kız göbiş baya büyümüş. sen de canom gibisin galiba popo yok göbiş büyümüş sadece

ya kızlar emzik alacam da ne marka alayım bi de damaklı damaksız olayı var nasıl bi şey almak lazım?

biberon dr browns almaya niyetliyim. Zeynepçim sen almıştın galiba kaç ml aldın ve kaça aldın acaba?

maşallah canım bebeğine hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahh vakti zamanında tabi

baya kolaylamışsın gibi maşallah :) Allah ım hepimize hayırlı ve vaktinde doğumlar nasip etsin inşallah
artık tüm dilekleirmizin başında vaktinde doğurmak geliyor son iki gündür amiiiinnnnnnnnn

canım oda takımının içine aldığın dalin deterjanından az birazcık peçeteye döküp dolabın içine koyabilirsin sabun deneyenlerde var tabi umarım faydalı olur. ben tüm yıkanacakları 30 derecede hassas yıkama programına attım hurma 37.haftadan sonramıı ben günde 6,7 tane tüketiyorum vitaminindenfaydalanmak için ama tırstım şimdii :18:

maşallah oğluşuına annesii enfeksiyon için bişey vermedimi drun bendede başındna beri var antibiyortik kullandık tek kullanımlıklardan aldık ama nafileee geçmiyor gebelikte çıktı ortaya meret inşallah kızımada zarar vermezz

bu mesajda ne vardıki ben böyle duygulandım aaah aaah hayırlısyla bi gelsede vaktimiz şu hormonlar dengesini bulsa artık

babannenin kızı yoksa ona anne diyebilirmiyimm maşallah kayınvalidene

canım maşallah bebeğine tü,tütüüüüü sağlıklavaktinde gelsin inşallah annesii kızçenin duduşlarını öpsem babası kızarmı acabaa

akıntı konusunda inşallah idrar yaparken sızlama yanma yoktur öyle olunca ilerlemiş oluyo diye biliyorum ilerlememişse tek kullanımlık ilaçla ççözülüyo tabi inşallah enfeksiyon değildir temennimiz bu yönde

bana seslenmiş arkadaş sanki ama ben okudukça daha bi panik oldum niyeyse:18::18::18::18::18:

antibiyotik verdi canım ben de başından beri kullanıyorum cefaks kullandım fitil kullandım bi türlü geçmiyor meret. inş. erken doğuma yol açmaz

maşiallah kim demiş kız anneyi çirkinleştirir diye maşallah çok güzel cici bi hamişsin sağlıkla vaktinde kucağına al miniğini inşallah

antibiyotik verdi canım ben de başından beri kullanıyorum cefaks kullandım fitil kullandım bi türlü geçmiyor meret. inş. erken doğuma yol açmaz
aman allah korusun inşallah diyelim evden çıkamıyorum korkumdan zaten şişen el ve ayaklarımda müsade etmiyor dolaşmama uyuşmuş ve acıyo inşallah en azından 36.haftaya kadar bekleyebilirler ve inşallah bebeklerimz zara görmez bu illetten öncesinde hiç bişeyim yoktu akıntım bile yoktu neysekötüyü düşünüp çekmeyelim üstümüze zamanında doğurucaz inşallah &umarım

doktor yürüyüş yapma dedi bana enfeksiyon geçene kadar o yüzden mecburen evde oturacam. gerçi p.tesi okul başlıyo ama iki hafta giderim herhalde sınavlara girer gelirim

kızlaaaaar emzik ve biberon ne aldınız sipariş verecem pişman olmıyayım sonra.

biberon dr. browns emzik nuk ne dersiniz??????

yaa benim bu çalışma raporundan dolayı canım çok sıkıldı kızlar yaaaa....mesela ben pazartesiden itibaren alırsam 7 ekime kadar çalışmam gerekiyo 5 haftadan hesapla ,ee sonraki 3 hafta daha hakkım var ama bebeğimin okadar bekliceğini sanmıyorum ,misal 9 ekimde doğdu kii inşallah okadar beklerr ,sadece 5 hafta karım olmuş oluyo dimii...
böyle hesap edincede 9 ocakta dolmuş oluyo bütün izinlerim ,ondan sonrada şubat tatiline kadar raporla idare edebilirmiyim acaba ,ayın kaçında olacağı henüz belli değil ,geçen sene 28 ocaktı ,inşallah gene o civar olur ,şubat tatilinden sonrada ücretsiz alırım ,okula başlamak istemiyorum ,çünkü zaten norm fazlasıyım ve 2 yıl ücretsiz izin alan öğretmen eğer dönmeyi tercih ederse ben fazla olurum ve tayin konusunda zorlarlar benii vede ben hemen evimin arkasındaki okulu bırakmak istemiyorum
şu aynı okulda 10 yılı dolduran öğretmenlere atama zorunluluğu kanunu gelse kii böyle bi söylenti vardı dönem bitmeden önce işime öyle bi yararkiii..3 öğretmen birden gider bende rahat ederim 9 yıl:18:
herneyse ..şimdilik.... vaktindee ve sağlıkla gel bebeğim ....

Son düzenleme:
doktor yürüyüş yapma dedi bana enfeksiyon geçene kadar o yüzden mecburen evde oturacam. gerçi p.tesi okul başlıyo ama iki hafta giderim herhalde sınavlara girer gelirim
bi kaç hafta dikkat et o zaman birde bişeysorucam yürüyüş normal doğumda faydalı derler kolay olurmuş doğum ya bizleirnkli normal olursa biz yürüyemiyoruz zaten ödem almış başını gidiyo şiştikçe şiştikyani ben ee nasıl doğurcez peki aay düşünmeyim ben fenalıklar geliyo sonra aman snede dikkat et sınav mecburi olmasa idare et dicem ama idarelik iş değil tabi allah yardıımcımız olsun hepimizin

kızlaaaaar emzik ve biberon ne aldınız sipariş verecem pişman olmıyayım sonra.

biberon dr. browns emzik nuk ne dersiniz??????
ben henüz almadım çok isterdim fikir sunmayı canım ya onlarla ilgili forum yokmu bi baksan hatta temmuz anneleri filan daha tecrübelidir bence onlardan fikir alabiliriz

canım istediğn zaman çıkabiliyosun. ben de bugün aldım raporumu raporu verdiklerin gün 32. haftanın ilk günü gibi kabul ediliyor.
zaten en fazla 5 hafta kar edebiliyoruz çünkü son 3 hafta yani 37. hafta ve sonrasında mecburi ayrılıyoruz görevden.
sen takma hem bu kadar ya bi ocak gelsin de. ben de raporla ilk dönemi bitirmeye çalışacam ikinci dönem ücretsize ayrılacam. bi aksilik olmaza inş.

ay ne bilim ya bu enfeksiyon dert oldu iyice. dediğin gibi yürüyüş kolaylaştırıyor doğumu inş. geçer de son 3 hafta yürürüz hiç değilse.
sınavlar mecburi değil ama ben hiç değilse iki hafta gidip iki hafta da rapor alıp 4 haftalık izin hakkımı doğum sonrasına atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…