2011 Ekim Anneleri

iyi geceler kızlaar öperiz miniklerle anneciklerini
bu arada kaç gündür aklınmda yazamadım bi türlü

kızçeme isimler

buse (sonuna nur)
ela (sonuna nur)
ada
nidaa (ben bu iismde ısrarcıyım)
büşra
meleknaz (düşük bir ihtimal)
şimdilik aklımızda bunlar var ama illa bunlardan biri olucak diye bişey yok aslında ben huzuru çağrıştıran bir isim istiyorum ama bulamadım önerilere açığız teyzoşlar öpüldünüz

ilaç kullandınmı desem boş laf etmiş olurumşilaca karşı bağışıklık kazanmış sanki geçmiyo meret inşallah dediğin gibi son haftalara yürüme payımız olsun aslında ben kolayından zorundan geçtim doğumun duyguyu okuduktan sonra kokrmaya başladım bebeğim zarar görmesin tek endişem o şimdilik inşallah bi aksilik çıkmaz..
hmm sınav mecburi değilse gitmeyiver dicektimki senin düşündüğünde gayet mantıklı doğum sonrası daha çoklazım izin hayırlısı olsun bakalım..iyi geceler canım

Ben oyumu Tuğba'cığım ELA'dan yana kullanıyorum. Ama ben tek isim koyma taraftarıyım. O yüzden sadece Ela.

Rica ederim canım, ayrıca çok şirin çıkmışsın kızınla

heh birisi doğru yolu buldu sonundaa...bence kesinlikle Nida canım...Nida Nida Nidaa..bak söylenişide güzel ,hem bildiğim çok iyi bi örnek varrr:86::86:

Ben de pazartesi günü alacağım çalışabilir raporumu, 32 + 2 olacağım o gün... Erken doğum durumunda doğum öncesi iznin kullanılamayan bölümü doğum sonrası izne ekleniyor bunu belirtmiş doktorun; yani doğum sonrası iznin "8 hafta + doğum öncesinini kalan bölümü" şeklinde olur...

Canım 1. dönem 20 ocakta bitiyor, bir de zaten doğuma son üç hafta kala istesek de çalışamıyoruz kanunen... Ben hesaplamıştım, 5 hafta gidersem ve 40. haftada doğum yaparsam doğum iznimin son haftası ara tatile denk geliyor, o nedenle çalışabilir raporumu aldıktan sonra 4 hafta gidip 5. hafta sağlık ocağından 5 günlük rapor alıp takip eden haftanın pazartesi günü de doğum iznine ayrılmayı planlıyorum... Zaten 40. haftadan önce doğum yaparsam aradaki süre doğum sonrası izne ekleniyor zaten, herhangi bir kaybım olmayacak bu durumda izin anlamında...

Son düzenleme:
günaydın herkeze.
dugucum sanada günaydın erken kalkmışsın.dün elif bereni görebildinmi,nasıl minik bebişin.kendin nasıl oldun evine çıktınmı.çok soru sodrum galiba.

s.tuğba ben nidaa diyorum. kulağa daha iyi geliyor.

günaydın kızlar. erkenden kalktım ztaen doğru dürüst uyuyamadım.kasıklarımın acısı beni öldürcek.yatmak dönmek işkence oldu.neyse çok şikayet etmeyeyim Allah sağlık versin. daha geçmişe bakmadım.inşallah herkes iyidir.görüşürüzz

duygucum sen nasılsın nasıl oldunuz Allah biranönce kızınla seni kavuştursun.

Günaydın kızlarrrrrrrr

hakkaten canım ya... maşallahın var hepimize taş çıkarırsın yavrum sennn sen annemi oldun şimdiii maşallah valla... rabbim bebeğine kavuştursun biran önce hayırlısıyla inşallah...
Daha farkına varamadım ama ANNE oldummmm Adaylıktan anneliğe ilk ben mi terfi ettim :86:
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatana millete hayırlı, bir evlat yetiştiresin inşallah. Darısı başımıza kızlarr:)
Amin canım sağol
aaaaaaaaaaaaaaaaa duygu doğum yapmışşşşş
heycan yaptım gözlerim doldu
Allah analı babalı büyütsün Duygucummmm
tez canlı kızına kırkbirkere maşallahhhhh
ben doğum yaptımmmmm
Anası gibi sabırsız babası gibi sıkıntılı olunca duramadı
Doktor dün çay söyledi aldım içiyorum tahin pekmez, şeker problemi yoksa bol tatlı şeyler sıvı şeyler
İnşallahhhh
Bi tane liste yayınlamışlardı ya ona göre hazırlamıştım ben
Yıkayın yıkayın Nasıl harekete geçirdim sizi 60:
Yok canım orda olmadı normalde oraya gidiyodum burçak hanıma ama bayram tatili diye bayan nöbetçi doktor sadece medıcıne asya hospıtal (eski adıyla nene hatun)de var diye buraya geldim 1.gün Ertesi gün sancı oluncada buraya geldim tahliller nstler felan herşey yapıldı bebeği hemen alıcaz dediler Diğer tarafa gitmeyi bi düşündüm sonra tahliller tekrarlanıcak doktorum gelir mi gelmez mi belli değil beklemeyede zaman yok diye burda oldum
Hastane bezin arasına pamuk koyupda koyuyo, siz yanınıza hasta bezi ve orkid gece alın hasta bezi büyük oluyo ama rahat oluyo
Sen gez istiklallerde doğurucan oralarda
Amin canım sağol
Amin inşallah
Benden başka yok canım yolu açtım ama peşimden gelen yok

Bende göbeğimin resmini koyardım ama artık yokkk
Ben dün kızımı görmeye gittiğimde ağzında emzik vardı emmeyi öğrensin diye vermişler benden istemediler ama wee markaydı
ben namaz kılıp uzanayım biraz Allah rahatlık versin herkese.

Duygu bebeğini gördü mü acaba??
Gördüm zilliyi babası elif kızım dedikçe gözlerini açıp kapatıyodu

günaydın 6da kalktım kahvaltı getirdiler birazdan çıkıcam hastaneden

Duygu'cum uzun zamandır girmiyordum forume ve nete. duydum şok oldummm.

seni ve eşini çook tebrik ediyorumm. sabırsız kızınada dünyamıza hoşgeldin diyor minik topuklarından öpüyorummm..

sağlıkla en kısa sürede kucağınıza alırsınız inşallah.

ehhh darısı bizlerin başına artık.. vakit geliyor demekki..

DUYGU CANIM TEBRIK EDERIMNASIL BEBIS IYIMI,ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUN CANIM.SENDE IYISINDI INS DUN BIR GIRIP CIKTIM HEMEN YAZAMADIM BIRSEY EVDESIN DEGILMI SIMDI BEBEK NE KADAR KALACAK?GERCI SAGLIKLI OLSUNDA CIKAR CADI KIZIMIZ BEKLEMEDI ERKEN GELDI ANNESI GIBI TEZ CANLI OLACAK BU KIZ

maşallah canım bebeğine sağlıklı olsun da doğunca nasılsa kilo alcaklar.inşallah döner bebeğin.

maşallah bebeğine canım ben de görmek istiyorum kızımı ama daha var kontrole.enfeksiyonun biranönce geçer inşallah...

maşallah bebeğine canım inşallah sende de yoktur enfeksiyon. kasık ağrısına normal dedi deemek.bende çok var kasık acısı ve ağrısı yürüyemiyorum artık o derece.inşallah istediğimiz gibi normal ve zamanında doğururuz bebişlerimizi.

çok güzelsiniz canım kıznınla ikiniz

bence de nida

kızlaaaaar emzik ve biberon ne aldınız sipariş verecem pişman olmıyayım sonra.

biberon dr. browns emzik nuk ne dersiniz??????

ben 2 boy bundan aldım karsı komsum bebek hemşiresi pramatüre ve yenidogan ünitesinde bunlardan kullnıyorlarmıs kendi kızındada kullndı cok kullnışlı bir biberon tavsiye ederim

günaydın canlarr..birazdan dr. umu arayıp şu akıntı konusunu sorcam gerekirse bidahaki muayeneye kadar ,idrar tahlili vekültür yaptırıp sorarım ...
aa ne güzel aytenn..aynı gün çalışabilir raporu aldığımıza göre aynı şekilde ilerleriz planlardada ..yani bende o son hafta rapor alırım diye düşünüyodum ,zaten eylülde bitmiş oluyo ödeneğede hak kazanıyoruz ,devamında benim kızında çok bekleyeceğini düşünmüyorum zaten ...
duygu kızz biz hala göbekle idare ediyoruz ,sen şimdi koyarsın şuraya bebeğin resmini hepimiz morarırız:78::78::78:
nddp 2 gündür yazamadım kusura bakma canım ,ama yaşadıklarını heyecanla okudum ,geçmiş olsun canım ,İnşallah doğuma kadar bidaha yaşamazsın böyle bi sorun ,tabi hepimizde...

kızlar günaydın..bayramda giremedim..geçmiş bayramınınz hepinizin mübarek olsun
ve ve ve bende şuanda şok olmuş durumdayım duygu doğum yapmış maşallahh... allahıum nazarlardan korusun kucağına tez vakitte almayı nasip etsin...
topikte haliyle bi ayaklanma olmuş ve bende şuan tutuştum daha hiç bişeyimizi yıkamadık çanta desen ortada yok..birazdan kalkıp oğlumun eşyalarını yıkıycam çok tırstım ya...bide elif bizden küçüktü hafta olarak dahada tutuşturdu bu durum beni
ay salak gibiyim şuan!!hala inanamıyorum duygu doğurmuş nie böle salaklaştım yeaww..hiç beklemiyodum bizim topikten daha doğum haberini..ama çokk sevindim böle bi garip duygular içindeyim şuan..ayyy allahım hepimize hayırlı güzel doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin..
duygucum tekrar tekrar hayırlı olsun çok mutlu oldum yaaa...

günaydın herkese duygu doğum yapmış hala şoktayım.canım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün.en kısa zamanda kucağına aırsın inşallah

günaydın kızlar.duygucum sana özel günaydın inş minik kuzun bugünde iyidir.sensecim resim çok tatlı çıkmış maşallah

Ben oyumu Tuğba'cığım ELA'dan yana kullanıyorum. Ama ben tek isim koyma taraftarıyım. O yüzden sadece Ela.
bende tek isim taraftarıyım ama büyüklerimiz kur'anıkerimde anlamı güzel olan bir isim şart deyişnce en basitinden nur geliyor asklımıza işte sonu nurlu bir isim olsada sadece kimlikte yazar telaffuz etmem galibateşekkürler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…