2011 Ekim Anneleri

kızlaaaaar emzik ve biberon ne aldınız sipariş verecem pişman olmıyayım sonra.

biberon dr. browns emzik nuk ne dersiniz??????

canım ben 2 tane biberon aldım, küçük olan avent, büyük olan dr brown.
emzikde avent aldım .
bide biberon temizleyici olarak o uzun ince fırçalardan kullanacakmısınız, ben aldım ama bi tuhaf geliyo onu biberonun içine sokmak fikri. temizlemicekmiş gibi.

oy maş. babasına cilve yapmaya başlamış ha. bi kollarına al da nasıl bi şeymiş onu da anlat bize inş. hayırlısıyla üstaddd :))

ben 2 boy bundan aldım karsı komsum bebek hemşiresi pramatüre ve yenidogan ünitesinde bunlardan kullnıyorlarmıs kendi kızındada kullndı cok kullnışlı bir biberon tavsiye ederim

canım ben de büyük boyunu sipariş verdim dün inceledim çocuk markette ama çok pahalıydı nette yarı fiyatına buldum . tşk ederim

ben sadece bi büyük aldım dr. browns. küçük de mi lazım? e zaten bebişler küçük kavrayamazlar ki bizim tutmamız gerekecek gibi. olmazsa küçüğünü de alayım.

emzik avent aldın demek. silikon mu kauçuk mu aldın canım?
canım geçen bi yerde okudum bebek listesinde OLMAMASI gerekenler diye. fırça gereksiz yazıyodu. sıcak suda kaynatıp temizlemek yetermiş bu zaman kaybı oluşturuyomuş genelde. bilmiyorum artık

bugun saat 6 dan beri sanci bigelip bir gidiyor tansion sorunu geri geldi 8.5 ama neyse ki akinti filan yok
kizimda hic bu kadar hareketli degildi bugun masallah hic durmadi kipir kipir

canım silikon aldım ben onu önermişlerdi,
damaksız aldım ama bilmem iyi mi ettim, bakalım bebek sevmezse değişirz zaten.

biberon içinde mama yerse tek biberonu sürekli temizle kullan zamanın yetmiyor dedi arkadaşlarımo yüzden aldım ben ikinciyi.

Döndüm tatilden nihayet. Eşimle son tatilimizi de yaptık gerçi baş başa değildik benim bütün sülaleyle beraberdik ama olsun özlemişim memleketimi Yol çok yorucu olmadı zaten sık sık mola verdik yürüyüş yaptım ben Bozdağ'a bile çıktım bu halimle gerçi şimdi şu dağda sancılarım tutsa en yakın hastane 1 saat diye düşünmedim de değil

Geçmişi iyice bir okumak istiyorum ama memleketten amcamlar geldi kuzenimin üni. kaydını yapmaya akşam bana gelecekler şöyle bir evi toplamam lazım, yol yorgunluğunu da tam atamamışım nasıl üşeniyorum anlatamam. Kızçemin kıyafetlerini de yarın yıkayıp ütüleyeceğim artık çantamızı da hazırlayacağım inşallah ü

Duygu sen ve kızımın adaşı Elif bebek iyidir umarım tekrardan hayırlı olsun

sanseeeeeeeee foton çok güzel bu arada kilonda çok iyi maşallah ya... ayak bileklerine falan baktım da incecik ben son 2-3 gündür şiştim de odun gibi oldu benimkiler

bu arada kızına da maşallah... ya benim hatırladığım oğlum en son 1380 gr.dı. bizde 2 kiloyu geçmişizdir dimiiii

sansee cim o akıntı bende uzun suredir var. hic enfeksiyon var denmedi. aynen tarif ettigin sekilde oluyor ben hic süphelenmemistim :) süphelensem mi ki? zaten erken dogum tehdidim oldu ama hic idrar tahlili istemed drlar bu da bana garip gelmisti aslında.

içlerinden kesinlikle niiiida yı tek geçerim...

kzılar bir önerim olacak. duygunun vakti olur mu bilmiyorum ama bir liste yapsak bundan sonra doguracak bizler için birbirimizi ziyaret imkanı da olur belki ya da en azından haberimiz olur telefon ederiz dogum yapınca. herkes hangi hastanede hangi dr.la dogum yapıcagını yazsa sesi cıkmayan olunca hastaneyi arar bilgi alırız. normald ecogumuz birbirimizle sadece bu forum aracılıgıyla haberlstigimiz icin bu liste ise yarayabilir.
ama listeyi acıkcası bu forumda ortada bulundurmak ben istemem. özelden mesaj mı atsak o sekilde mi yapsak? önerilerinizi bekliyorum...

tünaydın kızlar.
NİDACIM çok güzel çıkmışsınınız.
ZEHRACIM sende hoşgeldin.
FİLİZCİM geç gördüm ama yazayım bende biberon chicco aldım.emzikte nuby alıcaktım ama bulamadım aldığım yerde kalmamıştı pazartesi tekrar bakacam.nubyi tercih etmemdeki sebep bebişin yanaklarına oturmuyor ve iz yapmıyor olması çünkü çocuk emziği çektikçe diğer emzikler iz yapıyor.
biberonları ve emzikler kaynar suya atıp biraz kaynatınca steril hale gelir kızlar.

[QUOTE=duygu7785;
Bende göbeğimin resmini koyardım ama artık yokkk

ayyyy ne güldüm ama ya... kız sen üzülüyomusun bide göbeğim yok die... kurban olsunlar ordan çıkan yavruya yaaaa... üzülme sen ben çeker koyarım ikimizin yerine bendeki göbek ikimizede yeter

Canım, doğum izni durumunda özlük haklarına dokunulmuyor, ödenek için tüm eylül ayı boyunca gitmemiz gerekmiyor...

kızlar eğer sezeryan olursa 38. haftada alınıyor değilmi.... şimdi bende kalan 38 gün dio. bu 40 hafta normal doğum için olan süre... eğer sezeryan olursam 38 gün -14gün (2 hafta kalan 24 gün müüüüüüüüüüüüüü

topik cok sessiz cogu ise basladi heralde cunki korkuyu aldik ne zaman gelecekleri belli olmuyor bebislerinsira kimde acaba nejladan bekledik duygu dogurdu demekki haftaya bakmiyormus hayirlisi bakalim.ben herseyimi hazirladim cok sukur sadece halilarimi serecem onuda dogumdan sonra seriyim diyorum cunki bir hafta hemsire gelecek eve yardima oda ayakkabisiyla giriyor iceri tekrardan batmasin,yikayamam daha:26:.

ayyyyy bu arada taşıncaz die mobilyalarımızın yapımını başlatmamıştıkk . bu gün gittim ( ama bana 15 günde gelir demişlerdi...) şimdi ayın 23 üne gün verdiler... 23 eylül... ya doğurursam o zamana kadarrrrr. napıcam yaaa... eşyaları yıkayıp ütülesem nereye yerleştireyim .... bende diodum mobilyalar gelir içine kapitonelerini dikerim bi güzel yerleştiririm duvar kağıdımı ona göre yaparım perde ve halımı ona göre alırım diodum...

mobilya en sona kalıcak belkide doğumdan sonra gelir liderimiz duyguuunun peşinden gidesimiz geliverirse mobilya falan masal olur.. allahım yaaa. ne panik yaptım yaaaaaaaaaaaaaa. baştan erken erken dedik hepppp sanki 10. çocuk da bu kadar temkinli bekledim .. hıh kızdım kendime

ayy seninde az kalmis canim bence artik bu ay dokuluruz sirayla allh yardimcimiz olsun.ben mecbur normal dogumu bekliyecem,burda sezeryan yok mecbur olmadikca.

bu arada duygu nun kızlar eğer 2-3 gün görünmezsem anlayınki doğurmuşumdur dediğini hatırladım ve doğurdu canımcım benim.... o yüzden bende şimdi durduk yerde çağırmiim demi doğumumu ya doğurursam die.... doğurmam doğurmam yani 40. haftaya kadar.. rahat olayım ben koskoca 38 günüm var benim beeeeeeee

slm kızlarr o kadar alıntı yaptım uyuz pc hepsini sildiii geri dönmeye üşendim kontrolu olan arkadaşlar maşallahhhh bebiklerinizeee

maşallah kız göbüşe bebişe
bu arada akıntı varmış sende aynısı bendede var bazen uykumdan uyanıyorum artık çamaşır degişmekten sıkıldım :100:

dün akrabalarımız geldi ziyarete karnımı görünce demezmi senin ne kadar var diye dedim 1 ay falan yok yokkkk karnın aşagı inmiş o kadar beklemez didi annemde söyyyle baktı hayırlısı didi onun stresiyle akşam bir sancı girdi soluma sol tarafımın agrısından kıvrandım annem hastaneye gidelim dedikçe ben korkudan yok geçer diye oyaladım geçti zati şimdi gitsem oramı buramı mıncıklıcaklaranam duygu hepimizi harekete geçirdin kızz annem başladı kalan eksikleride tamamlayalım diye pazartesi belki alışverişe çıkarız didik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…