kızlaaaaar emzik ve biberon ne aldınız sipariş verecem pişman olmıyayım sonra.
biberon dr. browns emzik nuk ne dersiniz??????
Ben dün kızımı görmeye gittiğimde ağzında emzik vardı emmeyi öğrensin diye vermişler benden istemediler ama wee markaydı
Gördüm zilliyi babası elif kızım dedikçe gözlerini açıp kapatıyodu
ben 2 boy bundan aldım karsı komsum bebek hemşiresi pramatüre ve yenidogan ünitesinde bunlardan kullnıyorlarmıs kendi kızındada kullndı cok kullnışlı bir biberon tavsiye ederim
canım ben 2 tane biberon aldım, küçük olan avent, büyük olan dr brown.
emzikde avent aldım .
bide biberon temizleyici olarak o uzun ince fırçalardan kullanacakmısınız, ben aldım ama bi tuhaf geliyo onu biberonun içine sokmak fikri. temizlemicekmiş gibi.
saol canım bende tam böyle anlamıştım ,yani çalışma raporumu pazartesi almam mantıklı ,keşke ,bu senede 1 inde açılsaydı okullar ...neyse inşallah 5 hafta daha bekler yawrum....
bu arada iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...
Eki Görüntüle 250171
iyi geceler kızlaar öperiz miniklerle anneciklerini
bu arada kaç gündür aklınmda yazamadım bi türlü
kızçeme isimler
buse (sonuna nur)
ela (sonuna nur)
ada
nidaa (ben bu iismde ısrarcıyım)
büşra
meleknaz (düşük bir ihtimal)
şimdilik aklımızda bunlar var ama illa bunlardan biri olucak diye bişey yok aslında ben huzuru çağrıştıran bir isim istiyorum ama bulamadım önerilere açığız teyzoşlar öpüldünüz
günaydın canlarr..birazdan dr. umu arayıp şu akıntı konusunu sorcam gerekirse bidahaki muayeneye kadar ,idrar tahlili vekültür yaptırıp sorarım ...
aa ne güzel aytenn..aynı gün çalışabilir raporu aldığımıza göre aynı şekilde ilerleriz planlardada ..yani bende o son hafta rapor alırım diye düşünüyodum ,zaten eylülde bitmiş oluyo ödeneğede hak kazanıyoruz ,devamında benim kızında çok bekleyeceğini düşünmüyorum zaten ...
duygu kızz biz hala göbekle idare ediyoruz ,sen şimdi koyarsın şuraya bebeğin resmini hepimiz morarırız:78::78::78:
nddp 2 gündür yazamadım kusura bakma canım ,ama yaşadıklarını heyecanla okudum ,geçmiş olsun canım ,İnşallah doğuma kadar bidaha yaşamazsın böyle bi sorun ,tabi hepimizde...
kızlar eğer sezeryan olursa 38. haftada alınıyor değilmi.... şimdi bende kalan 38 gün dio. bu 40 hafta normal doğum için olan süre... eğer sezeryan olursam 38 gün -14gün (2 haftakalan 24 gün müüüüüüüüüüüüüü
ayyyyy bu arada taşıncaz die mobilyalarımızın yapımını başlatmamıştıkk . bu gün gittim ( ama bana 15 günde gelir demişlerdi...) şimdi ayın 23 üne gün verdiler... 23 eylül... ya doğurursam o zamana kadarrrrr. napıcam yaaa... eşyaları yıkayıp ütülesem nereye yerleştireyim .... bende diodum mobilyalar gelir içine kapitonelerini dikerim bi güzel yerleştiririm duvar kağıdımı ona göre yaparım perde ve halımı ona göre alırım diodum...
mobilya en sona kalıcak belkide doğumdan sonra gelirliderimiz duyguuunun peşinden gidesimiz geliverirse mobilya falan masal olur.. allahım yaaa. ne panik yaptım yaaaaaaaaaaaaaa. baştan erken erken dedik hepppp sanki 10. çocuk da bu kadar temkinli bekledim .. hıh kızdım kendime
saol canım bende tam böyle anlamıştım ,yani çalışma raporumu pazartesi almam mantıklı ,keşke ,bu senede 1 inde açılsaydı okullar ...neyse inşallah 5 hafta daha bekler yawrum....
bu arada iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar...
Eki Görüntüle 250171
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?