2011 Ekim Anneleri

gülşahcım duygunun kızı sırasını beklemdiki.benimkide aşağılara indi sanırım bakalım pazartesi dr ne dicek

günaydın şekerim aramıza hoş geldin.seninle aynı dertten muzdaribiz

kızlar bu beğen butonu kalktığı için ben KK'yi protesto ediyorum..yazdıklarım okunmayacak sanıyorum.töbe töbe.bizde de telaşlar arttı bu arada.hafta değil gün sayar olduk.Melis içerde heyecanla çıkacağı günün hazırlıklarını yapıo...Duygu'cuğum elimiz ayağımıza dolanır gibi oldu hafiften:18:

bugun saat 6 dan beri sanci bigelip bir gidiyor tansion sorunu geri geldi 8.5 ama neyse ki akinti filan yok
kizimda hic bu kadar hareketli degildi bugun masallah hic durmadi kipir kipir
aman dikkat et canım ,eğer 2-3 kere falan geldiyse süresini falan tut ...maşallah kızına inşallah aceleci değildir

saol canım ,bacaklarım ayakta kalınca biraz şişiyo ,keşke azcık popom büyüseydi ,benim popom çok küçük ,kalça basende yok azcık kalaydı iyi olurduubu arada benim kızda geçen ayki kontrolde 1350 gr dı,şimdi 2100 olmuş ,1 ayda 750 gr.isee tahminen normal zamanda doğunca 3000gr. ı bulur

canım ben sabah aradım dr u normal miş bu akıntı ,ee 1-2 kişidede olduğunu duyunca rahat ettim ...

Canım, doğum izni durumunda özlük haklarına dokunulmuyor, ödenek için tüm eylül ayı boyunca gitmemiz gerekmiyor...
çoook çalışmam gerekiyo ayten çoooookkkkiyiki sen varsın

Nida maşallah bebikine de sanadaaa
Fotona baktım da kıskandım valla. Benim göbük küçücük, toto ile basen aldı başını gidiyor. Çok dert ediyosan benimkilerin yarısını sana seve seve verebiliriiiim.

Herkesler tutuşmuş bende dahil dün alışverişimi bitirdim gibi, gecelik almadım sadece... Birde evdeki tüm çekmeceleri konsoları portmantoyu hepsini elden geçirdim düzenledim. Atılcakları attım. Bugünde yatak odama girişecektim içlerini boşaltıp toz alıp yerleştirecektim ama halim yok çok sıcak bu gün sanki istanbul sürekli terliyorum. Onuda yapıcam belki öğleden sonra girişirim, yada kardeşimle yaparım.

Emel, Sansee, Filiz kızlar bebişelrede sizede maşallah :)

Sanse ağrı normalmiş demek, anormali nasıl oluyo acaba neyse öğrenmek istemiyorum henüz erkeeen :)) Fotonda çok güzel çıkmış sac bandına bayıldım :)

Makarna tatlım bende aynıyımda hamdolsun diyip oturuyorum artık napalım... Bunada şükür. İyi olsunlarda dediğin gibi..

Zeytin limon bazen bende öyle sanıyorum :)

Filiz biberonu dr. brawn aldım 2 boy 120 ve 240 ml... Yanlız renkleri beyazlaşmış şeffaf değil eskisi gibi sanki süt lekeli gibi uyuz oldum ph dengesini korumak için böyle çıkıyomuş artık filan neyse aldım...

valla neden olmasın,benim omuzlarda geniş ,alta dar bi pant giyince kaslı adamlara benziyorum üçgen vucutlu falanazcık popoya asla hayır dememm

selam.. ben de şoklardayım ve hastane çantası hazırlama telaşındayım kızlar..duygucum tebrikler, herkesi silkeledin walla.. böyle konuşup sohbet ederken hiç kimse doğurmayacak ama sınırsız bir muhabbetle sonsuza uzanacaz gibi geliyodu, hepimiz aydık saol
tüm doğum tehlikeleri sancıları atlatan arkadalşlara geçmiş olsun.. okuyorum ama cewap yazamadım bi türlü..
bu arada ciddi yorulmaya başladım, elim kolum kalkmıyo.. iki gezmeyle tık nefes oluyorum.. şişlik pek yok bi kaç gündür ama sık idrar beni mahfetti..
ew temizliği yapmam lazım ama halim yok.. nwe olcak bilmiyorum..
siz hast. çantasına pompa falan koycak mısınız..? duygunun ihtiyacı olmuş ya ondan soruyorum, ben düşünmüyodum ama bi tane ucuzlardan manuel olanlardan alsam mı diyorum şimdi? uygun fiyatlı pompa war mı bildiğiniz, aldığınız?:97::97:

nddp selam, bana da eleviti bıraktırdı 2 haftadır, balık hapı werdi onun yerine, tırstım şimdi, tekrar mı başlıyım, ewlevit kullanan ya da doktoru bıraktıran war mı arkadaşlar? ne gerekçeyle bıraktırdılar?

akşam tatil fotograflarından yükliycem görün bakalım göbek nasıl oluyomuş.pis kadınlar hep gebeğime baktı nazar değdi geceleri hastalıkla geçirdim.ama yılmadım haftaya yinemi gitsem

selam kızlar olmus durumdayım suan dun butun cıcılerımızı yıkadık dolabımız geldı temızledık e tabı ev mahvoldu bugun evı topladım kıyafetlerı toplayıp yatagıma bıraktım anneme gıttım oglumu bıraktım geldım evı supur sıl toz mutfak wc derken pılım bıttı suan oluyorum arıfeden bı gun once kadın geldı bayramın 2. gunu yatlı mısafır gıttı dıye temızlık yaptım bıde bugun dıp kose yaptım gunluk toz yer zaten yapıyodum bu hafta oldum resmen sozde yapmıycaktım yatagın ustu yıgınla kıyafetle duruyo gozumde coook buyuyo azını utuluycem gerısı yerlesıcek bı yardım eden olsa keske cok ama cok yorgunum sanırım hamılelık ılerledıgınden sımdı uzanıcam sonra cıcılerımızı yerlestırıcem utuyu belkı sonraya bırakırım sonrada dus alıcam ve dınlenıcem aksamda usenmezsem yemege davetlıyız gıderım yoksa oglanı annemle yollarım ben yıne uzanırım basım agrıyo kendımı kotu hıssedıyorum ılkkez boyle oldum belımde cok agrıyo bıraz dınlenıyım gelırım bırazdan
duygucum masallah emzıklı bebegıne umarım kısa surede cıkar
ben kactım oturaıycam

:18::18::18:kapıyı çalıp duruyor canım.bakalım nezamn teşrif edecek

bende bende bende beğenmek istiyorum

Nejla okudum ama aklıma geldikçe yazıyorum canım ya yardım etçek kimse yokmu sana bu halde? Hem hacı ziyareti hem doğum ziyareti o kargaşa yorgunlukta doğuruverirsin mazallah üzüldüm dün valla...

Slm arkadaşlaaar. Biz geldiiik. Nasılsınıııız?
Duygu dan başka doğuran yok dimi?

Yok canım ayın 15 i gibi başlar artık diye düşünüyorum :)

valla neden olmasın,benim omuzlarda geniş ,alta dar bi pant giyince kaslı adamlara benziyorum üçgen vucutlu falanazcık popoya asla hayır dememm

Allah iyiliğini versin emi, üçgen vücut diyo, kuzum gitçek onlar doğumdan sonra :)

Ben kabızlık yüzünden 4 gündür almıyorum, çok pis kabız yapıyor.. Pzts doktoruam sorucam başka bişi versin dayanamıyorum..

Kendini niye birden bu kadar yoruyosun tatlım ya, bırak bi yer eksik kalsın, bak doğurursun haa...

Valla ben dün alışveriş ve sadece tüm çekmeceleri boşaltıp düzenledim, bu gün halim olursa yatak odama girişicem ama hepsi bitisn istiyorum yatak odasına girdiğimde o yüzden kardeşimi bekliyorum. Azar azar yavaş yavaş yap, yazık canına...

Son düzenleme:
kızlar bu arada size anlatmadım ,duygu arayınca apar topar gittik ya hastaneye ,ben içeri girdim ,benimki dışarda bekliyodu ,bi ara aşağı indim yanına ,bi görseniz ,omuzlar düşmüş,bi stress,fosur fosur sigara içiyonoluyo be dediimm...noldu doğdumu falan diyip duruyo ,dedim panik yapma sakin ol,ben hala yanındayım ,ordaki ben değilim ,böylece stajda yapmış oldu yawruumm
bide size bişi daha anlatcaktım ama utanıyooommmm:78::78:ağda yaptırmakla ilgiliiiii:78::78::78:şimdi ben ilkkez gidiyorum yaaa...napcağımı nasıl durcağımı bilmiyorum ,zaten utanıyorum ,kıpkırmızı oldum ,neyse girdim odaya kızda benle birlikte tabi ,hazırlan uzan dedi ,ben kıza bakıyorum nasıl yani sen burdaykenmi diyeee...kız hiç ses etmedi ,kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim resmen neyse yattım ,Allahtan hep kendim yaptığüım için çok acımadı ,bide seyrekmiş zaten hemen bitti ,ben zaten artık aşmış durumda utanıyorum ,tam bitti diye toparlanıyodum ,kız demezmi arkanı döööönnnnn:78::78::78::78::83::83::83:ben artık kızarmayı bıraktım direk yanıyorum ,dedim işin bide bu boyutumu vardııııııı????:83::83:ayyy bitene kadar gözlerimi kapadım ,bu çok daha kısa sürdü ama kıza dedim bu nasıl bi meslektir yaaaaaaailk defa gidecek varsa öğrensin diye diyorum ,benim gibi apışıp kalmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…