gülşahcım duygunun kızı sırasını beklemdiki.benimkide aşağılara indi sanırım bakalım pazartesi dr ne dicektopik cok sessiz cogu ise basladi heralde cunki korkuyu aldik ne zaman gelecekleri belli olmuyor bebislerinsira kimde acaba nejladan bekledik duygu dogurdu demekki haftaya bakmiyormus hayirlisi bakalim.ben herseyimi hazirladim cok sukur sadece halilarimi serecem onuda dogumdan sonra seriyim diyorum cunki bir hafta hemsire gelecek eve yardima oda ayakkabisiyla giriyor iceri tekrardan batmasin,yikayamam daha:26:.
kızlar eğer sezeryan olursa 38. haftada alınıyor değilmi.... şimdi bende kalan 38 gün dio. bu 40 hafta normal doğum için olan süre... eğer sezeryan olursam 38 gün -14gün (2 haftakalan 24 gün müüüüüüüüüüüüüü
gülşahcım duygunun kızı sırasını beklemdiki.benimkide aşağılara indi sanırım bakalım pazartesi dr ne dicek
aman dikkat et canım ,eğer 2-3 kere falan geldiyse süresini falan tut ...maşallah kızına inşallah aceleci değildirbugun saat 6 dan beri sanci bigelip bir gidiyor tansion sorunu geri geldi 8.5 ama neyse ki akinti filan yok
kizimda hic bu kadar hareketli degildi bugun masallah hic durmadi kipir kipir
saol canım ,bacaklarım ayakta kalınca biraz şişiyo ,keşke azcık popom büyüseydi ,benim popom çok küçük ,kalça basende yok azcık kalaydı iyi olurduusanseeeeeeeee foton çok güzel bu arada kilonda çok iyi maşallah ya... ayak bileklerine falan baktım da incecikben son 2-3 gündür şiştim de odun gibi oldu benimkiler
bu arada kızına da maşallah... ya benim hatırladığım oğlum en son 1380 gr.dı. bizde 2 kiloyu geçmişizdir dimiiii
canım ben sabah aradım dr u normal miş bu akıntı ,ee 1-2 kişidede olduğunu duyunca rahat ettim ...sansee cim o akıntı bende uzun suredir var. hic enfeksiyon var denmedi. aynen tarif ettigin sekilde oluyor ben hic süphelenmemistim :) süphelensem mi ki? zaten erken dogum tehdidim oldu ama hic idrar tahlili istemed drlar bu da bana garip gelmisti aslında.
çoook çalışmam gerekiyo ayten çoooookkkkCanım, doğum izni durumunda özlük haklarına dokunulmuyor, ödenek için tüm eylül ayı boyunca gitmemiz gerekmiyor...
nejla senin yumurta kapıda
nejla senin yumurta kapıda
valla ben ilk nejla yada yalugdan bombayı patlatmalarını beklerdim kime niyet kime kısmet 2. Kim olcek bakalım:18:
Yaa begenmek istiyommmmmmmmmmm :100::100:100::100:
slm arkadaşlaaar. Biz geldiiik. Nasılsınıııız?
Duygu dan başka doğuran yok dimi?
çoook çalışmam gerekiyo ayten çoooookkkkiyiki sen varsın
aman dikkat et canım ,eğer 2-3 kere falan geldiyse süresini falan tut ...maşallah kızına inşallah aceleci değildir
saol canım ,bacaklarım ayakta kalınca biraz şişiyo ,keşke azcık popom büyüseydi ,benim popom çok küçük ,kalça basende yok azcık kalaydı iyi olurduubu arada benim kızda geçen ayki kontrolde 1350 gr dı,şimdi 2100 olmuş ,1 ayda 750 gr.isee tahminen normal zamanda doğunca 3000gr. ı bulur
canım ben sabah aradım dr u normal miş bu akıntı ,ee 1-2 kişidede olduğunu duyunca rahat ettim ...
çoook çalışmam gerekiyo ayten çoooookkkkiyiki sen varsın
Nida maşallah bebikine de sanadaaa
Fotona baktım da kıskandım valla. Benim göbük küçücük, toto ile basen aldı başını gidiyor. Çok dert ediyosan benimkilerin yarısını sana seve seve verebiliriiiim.
benim kuzende ilk gün hasta bezi kullanmıştı bebek bezi kullananlarda var orkidi taşımaya gerek yok bence hastaneye bide bebek için bezi pakeetiyle mi götüreceksiniz?
kızlar bir de ben eleviti içmiyorum şişko yapıo diye bide kötü koktuğu için bugün babama sordum kızdı bana çok biliosun sen o senin vücut direncin için dedi enfeksiyon kaparsın dedi
tabii bilmiyorki adam başıma neler geldi.. lütfen benim gibi bırakanlar varsa hemen başlasın içmeye, vitamini,bide enfeksiyon şundan oluyormuş pislikten değil idrar kesesinde rahim baskısından dolayı idrar kalıyormuş o idrar enfeksiyona sebep oluormuş vitamin bunları engelliyormuş.. aman dikkat
:18::18::18:kapıyı çalıp duruyor canım.bakalım nezamn teşrif edecek
bende bende bende beğenmek istiyorum
Slm arkadaşlaaar. Biz geldiiik. Nasılsınıııız?
Duygu dan başka doğuran yok dimi?
valla neden olmasın,benim omuzlarda geniş ,alta dar bi pant giyince kaslı adamlara benziyorum üçgen vucutlu falanazcık popoya asla hayır dememm
selam.. ben de şoklardayım ve hastane çantası hazırlama telaşındayım kızlar..duygucum tebrikler, herkesi silkeledin walla.. böyle konuşup sohbet ederken hiç kimse doğurmayacak ama sınırsız bir muhabbetle sonsuza uzanacaz gibi geliyodu, hepimiz aydık saol
tüm doğum tehlikeleri sancıları atlatan arkadalşlara geçmiş olsun.. okuyorum ama cewap yazamadım bi türlü..
bu arada ciddi yorulmaya başladım, elim kolum kalkmıyo.. iki gezmeyle tık nefes oluyorum.. şişlik pek yok bi kaç gündür ama sık idrar beni mahfetti..
ew temizliği yapmam lazım ama halim yok.. nwe olcak bilmiyorum..
siz hast. çantasına pompa falan koycak mısınız..? duygunun ihtiyacı olmuş ya ondan soruyorum, ben düşünmüyodum ama bi tane ucuzlardan manuel olanlardan alsam mı diyorum şimdi? uygun fiyatlı pompa war mı bildiğiniz, aldığınız?:97::97:
nddp selam, bana da eleviti bıraktırdı 2 haftadır, balık hapı werdi onun yerine, tırstım şimdi, tekrar mı başlıyım, ewlevit kullanan ya da doktoru bıraktıran war mı arkadaşlar? ne gerekçeyle bıraktırdılar?
selam kızlar olmus durumdayım suandun butun cıcılerımızı yıkadık dolabımız geldı temızledık e tabı ev mahvoldu bugun evı topladım kıyafetlerı toplayıp yatagıma bıraktım anneme gıttım oglumu bıraktım geldım evı supur sıl toz mutfak wc derken pılım bıttı suan oluyorum arıfeden bı gun once kadın geldı bayramın 2. gunu yatlı mısafır gıttı dıye temızlık yaptım bıde bugun dıp kose yaptım gunluk toz yer zaten yapıyodum bu hafta oldum resmen sozde yapmıycaktım yatagın ustu yıgınla kıyafetle duruyo gozumde coook buyuyo azını utuluycem gerısı yerlesıcek bı yardım eden olsa keske cok ama cok yorgunum sanırım hamılelık ılerledıgınden sımdı uzanıcam sonra cıcılerımızı yerlestırıcem utuyu belkı sonraya bırakırım sonrada dus alıcam ve dınlenıcem aksamda usenmezsem yemege davetlıyız gıderım yoksa oglanı annemle yollarım ben yıne uzanırım basım agrıyo kendımı kotu hıssedıyorum ılkkez boyle oldum belımde cok agrıyo bıraz dınlenıyım gelırım bırazdan
duygucum masallah emzıklı bebegıneumarım kısa surede cıkar
ben kactım oturaıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?