topik cok sessiz cogu ise basladi heralde cunki korkuyu aldik ne zaman gelecekleri belli olmuyor bebislerinsira kimde acaba nejladan bekledik duygu dogurdu demekki haftaya bakmiyormus hayirlisi bakalim.ben herseyimi hazirladim cok sukur sadece halilarimi serecem onuda dogumdan sonra seriyim diyorum cunki bir hafta hemsire gelecek eve yardima oda ayakkabisiyla giriyor iceri tekrardan batmasin,yikayamam daha:26:.
akşam tatil fotograflarından yükliycem görün bakalım göbek nasıl oluyomuş.pis kadınlar hep gebeğime baktı nazar değdi geceleri hastalıkla geçirdim.ama yılmadım haftaya yinemi gitsem
Slm arkadaşlaaar. Biz geldiiik. Nasılsınıııız?
Duygu dan başka doğuran yok dimi?
kızlar bu arada size anlatmadım ,duygu arayınca apar topar gittik ya hastaneye ,ben içeri girdim ,benimki dışarda bekliyodu ,bi ara aşağı indim yanına ,bi görseniz ,omuzlar düşmüş,bi stress,fosur fosur sigara içiyonoluyo be dediimm...noldu doğdumu falan diyip duruyo ,dedim panik yapma sakin ol,ben hala yanındayım ,ordaki ben değilim ,böylece stajda yapmış oldu yawruumm
bide size bişi daha anlatcaktım ama utanıyooommmm:78::78:ağda yaptırmakla ilgiliiiii:78::78::78:şimdi ben ilkkez gidiyorum yaaa...napcağımı nasıl durcağımı bilmiyorum ,zaten utanıyorum ,kıpkırmızı oldum ,neyse girdim odaya kızda benle birlikte tabi ,hazırlan uzan dedi ,ben kıza bakıyorum nasıl yani sen burdaykenmi diyeee...kız hiç ses etmedi ,kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim resmenneyse yattım ,Allahtan hep kendim yaptığüım için çok acımadı ,bide seyrekmiş zaten hemen bitti ,ben zaten artık aşmış durumda utanıyorum ,tam bitti diye toparlanıyodum ,kız demezmi arkanı döööönnnnn:78::78::78::78::83::83::83:ben artık kızarmayı bıraktım direk yanıyorum ,dedim işin bide bu boyutumu vardııııııı????:83::83:ayyy bitene kadar gözlerimi kapadım ,bu çok daha kısa sürdü ama kıza dedim bu nasıl bi meslektir yaaaaaaa ilk defa gidecek varsa öğrensin diye diyorum ,benim gibi apışıp kalmayınnn
vallah bana geldiklerinde ayakabilarini cikarmasini soyluyorum bizim ev doktoru alisti her geldiginde ayakabilarini cikariyor
canım silikon aldım ben onu önermişlerdi,
damaksız aldım ama bilmem iyi mi ettim, bakalım bebek sevmezse değişirz zaten.
biberon içinde mama yerse tek biberonu sürekli temizle kullan zamanın yetmiyor dedi arkadaşlarımo yüzden aldım ben ikinciyi.
bosa dememisler kadin 1 erkekler 9 dogruyor diyekızlar bu arada size anlatmadım ,duygu arayınca apar topar gittik ya hastaneye ,ben içeri girdim ,benimki dışarda bekliyodu ,bi ara aşağı indim yanına ,bi görseniz ,omuzlar düşmüş,bi stress,fosur fosur sigara içiyonoluyo be dediimm...noldu doğdumu falan diyip duruyo ,dedim panik yapma sakin ol,ben hala yanındayım ,ordaki ben değilim ,böylece stajda yapmış oldu yawruumm
bide size bişi daha anlatcaktım ama utanıyooommmm:78::78:ağda yaptırmakla ilgiliiiii:78::78::78:şimdi ben ilkkez gidiyorum yaaa...napcağımı nasıl durcağımı bilmiyorum ,zaten utanıyorum ,kıpkırmızı oldum ,neyse girdim odaya kızda benle birlikte tabi ,hazırlan uzan dedi ,ben kıza bakıyorum nasıl yani sen burdaykenmi diyeee...kız hiç ses etmedi ,kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim resmenneyse yattım ,Allahtan hep kendim yaptığüım için çok acımadı ,bide seyrekmiş zaten hemen bitti ,ben zaten artık aşmış durumda utanıyorum ,tam bitti diye toparlanıyodum ,kız demezmi arkanı döööönnnnn:78::78::78::78::83::83::83:ben artık kızarmayı bıraktım direk yanıyorum ,dedim işin bide bu boyutumu vardııııııı????:83::83:ayyy bitene kadar gözlerimi kapadım ,bu çok daha kısa sürdü ama kıza dedim bu nasıl bi meslektir yaaaaaaa ilk defa gidecek varsa öğrensin diye diyorum ,benim gibi apışıp kalmayınnn
tünaydın kızlar.
NİDACIM çok güzel çıkmışsınınız.
ZEHRACIM sende hoşgeldin.
FİLİZCİM geç gördüm ama yazayım bende biberon chicco aldım.emzikte nuby alıcaktım ama bulamadım aldığım yerde kalmamıştı pazartesi tekrar bakacam.nubyi tercih etmemdeki sebep bebişin yanaklarına oturmuyor ve iz yapmıyor olması çünkü çocuk emziği çektikçe diğer emzikler iz yapıyor.
biberonları ve emzikler kaynar suya atıp biraz kaynatınca steril hale gelir kızlar.
kızlar bu arada size anlatmadım ,duygu arayınca apar topar gittik ya hastaneye ,ben içeri girdim ,benimki dışarda bekliyodu ,bi ara aşağı indim yanına ,bi görseniz ,omuzlar düşmüş,bi stress,fosur fosur sigara içiyonoluyo be dediimm...noldu doğdumu falan diyip duruyo ,dedim panik yapma sakin ol,ben hala yanındayım ,ordaki ben değilim ,böylece stajda yapmış oldu yawruumm
aman dikkat et canım ,eğer 2-3 kere falan geldiyse süresini falan tut ...maşallah kızına inşallah aceleci değildir
saol canım ,bacaklarım ayakta kalınca biraz şişiyo ,keşke azcık popom büyüseydi ,benim popom çok küçük ,kalça basende yok azcık kalaydı iyi olurduubu arada benim kızda geçen ayki kontrolde 1350 gr dı,şimdi 2100 olmuş ,1 ayda 750 gr.isee tahminen normal zamanda doğunca 3000gr. ı bulur
canım ben sabah aradım dr u normal miş bu akıntı ,ee 1-2 kişidede olduğunu duyunca rahat ettim ...
çoook çalışmam gerekiyo ayten çoooookkkkiyiki sen varsın
Herkesler tutuşmuş bende dahil dün alışverişimi bitirdim gibi, gecelik almadım sadece... Birde evdeki tüm çekmeceleri konsoları portmantoyu hepsini elden geçirdim düzenledim. Atılcakları attım. Bugünde yatak odama girişecektim içlerini boşaltıp toz alıp yerleştirecektim ama halim yok çok sıcak bu gün sanki istanbul sürekli terliyorum. Onuda yapıcam belki öğleden sonra girişirim, yada kardeşimle yaparım.
Emel, Sansee, Filiz kızlar bebişelrede sizede maşallah :)
Sanse ağrı normalmiş demek, anormali nasıl oluyo acaba neyse öğrenmek istemiyorum henüz erkeeen :)) Fotonda çok güzel çıkmış sac bandına bayıldım :)
Makarna tatlım bende aynıyımda hamdolsun diyip oturuyorum artık napalım... Bunada şükür. İyi olsunlarda dediğin gibi..
Zeytin limon bazen bende öyle sanıyorum :)
Filiz biberonu dr. brawn aldım 2 boy 120 ve 240 ml... Yanlız renkleri beyazlaşmış şeffaf değil eskisi gibi sanki süt lekeli gibi uyuz oldum ph dengesini korumak için böyle çıkıyomuş artık filan neyse aldım...
Çok güldüm aynı benim yaşadığımBen bir yerden sonra koyverdim gerçi ablayla muhabbet falan ettim
Bu arada bende kasılma çok oluyor bu aralar, ara ara da sancı gidip geliyor hayırdır inşallah
sağ ol oğluşumun teyzesi. beyazlaşmış derken şeffaftı da sonradan mı beyazlaştı biberon anlamadım ben onu :26::26:
sağ ol oğluşumun teyzesi. beyazlaşmış derken şeffaftı da sonradan mı beyazlaştı biberon anlamadım ben onu :26::26:
Hıh !!!! ben de yazdım sana izinle ilgili ama görmedin sen bizi:2::2::84::84::84::84::84:
Züleyha artık 35 olmuşun neredeyse normaldir, muz ye ben kabız olurum diye kesim benimde karnım kasılmaya başladı dün akşam yine yedim valla napayım. Kaılmaktan iyidir.. Bide magnezyumu iki alıyorum..Almadığımda daha çok oluyor...
beğen tuşu geri gelsinnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
Bende aynen bi kabız bi ishaldim, şimdi pilav makarna yemiyorum mutlaka sebze sıvı ağırlıklı yiyorum. Ben normalde olsam canım çok kötü yanıyor çünkü.. Birde kan hapı ile magnezyumu 5 dk arayla alıyorum oda bozuyor :) Yani ben mümkün mertebe ishal olarak çıkmayı tercih ediyorum ay biraz ivrenç oldu dimineyse canımın acısından iyidir fena yaptı beni geçenlerde hemoroid. Korkumdan yemeyi azalttım ve kiloda almadım çok fazla bu ara inş bebek almıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?