2011 Ekim Anneleri

vallah bana geldiklerinde ayakabilarini cikarmasini soyluyorum bizim ev doktoru alisti her geldiginde ayakabilarini cikariyor

akşam tatil fotograflarından yükliycem görün bakalım göbek nasıl oluyomuş.pis kadınlar hep gebeğime baktı nazar değdi geceleri hastalıkla geçirdim.ama yılmadım haftaya yinemi gitsem

Elem tere fişşş kem gözlere şişş, gözünüz totoma deseydin kız kadınlara :) Bu arada seni neşeli görmek çok güzel, tatil yaramış bencede yılma sen :76:

Slm arkadaşlaaar. Biz geldiiik. Nasılsınıııız?
Duygu dan başka doğuran yok dimi?

hoşgeldin rumuz. daha doğuran yok ama hepimiz çok meyilliyiz valla ağrılar sızılar aşağı inen göbekler:18:
ama 2.bebeği nejladan ve yalugdan bekliyor herkes artık bakalım kim olcak 2. ??? gerçi sırayla değilmiş bize gösterdi bunu duygu sağlıklı olsunlar yeter

Bi an kendi eşim geldi gözümün önüne Hayırlısıyla görürüz o günleri inşaallah... Sanse kuzum o işler hep öyle oluyo tatlım malesef... Ama ne sen ilksin nede o ilk kez yapıyo bunu. Neyseki hemencik bitmiş acımamışta... :)

vallah bana geldiklerinde ayakabilarini cikarmasini soyluyorum bizim ev doktoru alisti her geldiginde ayakabilarini cikariyor

Allahım bunlar ne pis insanlar yahu, eve hiç ayakkabı ile girilirmi? Ev ayakkabısı ayrı olur illada girilecekse, sadece evde kullanılan ayakkabı olur... Dışarda wc ye ne bilim yere basıyolar tükrük pislik dolu her yer. En iyisini yapıyosun izin vermemekle, artıke ve bebiş gelcek, mikrop kapar mazallah...

Son düzenleme:

damaksız mı almak lazım acaba:26::26: silikonu ben de duydum ilk aylar silikon sonra kauçuk almak gerekiyomuş çünkü silikonu dişleriyle ısırıp yuta biliyolarmış o da mideye çok zarar veriyomuş Allah muhafaza

bosa dememisler kadin 1 erkekler 9 dogruyor diye
turkiyede guzel yapiyorlar belki ama burda bir defa gittim hic memnun kalmadim bacaklarimin uzerinden tekrar gecmek zorunda kalmistim olan 30 euroya oldu o yuzden kendim yapmayi yercih ediyorum:82:

hım sağ ol canım nuby e bi bakayım o zaman

Çok güldüm aynı benim yaşadığım Ben bir yerden sonra koyverdim gerçi ablayla muhabbet falan ettim

Bu arada bende kasılma çok oluyor bu aralar, ara ara da sancı gidip geliyor hayırdır inşallah

Hıh !!!! ben de yazdım sana izinle ilgili ama görmedin sen bizi :2::2::84::84::84::84::84:

sağ ol oğluşumun teyzesi. beyazlaşmış derken şeffaftı da sonradan mı beyazlaştı biberon anlamadım ben onu :26::26:

Çok güldüm aynı benim yaşadığım Ben bir yerden sonra koyverdim gerçi ablayla muhabbet falan ettim

Bu arada bende kasılma çok oluyor bu aralar, ara ara da sancı gidip geliyor hayırdır inşallah

Züleyha artık 35 olmuşun neredeyse normaldir, muz ye ben kabız olurum diye kesim benimde karnım kasılmaya başladı dün akşam yine yedim valla napayım. Kaılmaktan iyidir.. Bide magnezyumu iki alıyorum..Almadığımda daha çok oluyor...

elevit kullanıyorum ben ama ben de bi dengesizlik var galiba. hanzade kabız yapıyor demişsin. ben bi kabızım bi ishal ortası yok mu bunun yaaaa

sağ ol oğluşumun teyzesi. beyazlaşmış derken şeffaftı da sonradan mı beyazlaştı biberon anlamadım ben onu :26::26:

Normalde cam gibi şeffaf tı, am aşimdi bulanık renk beyaz plastik gibi olmuş canım malesef ama bu daha sağlıklı imiş ph dengesini koruyomuş filan falan şeffafları toplatıyolarmış piyasadan..

Bende aynen bi kabız bi ishaldim, şimdi pilav makarna yemiyorum mutlaka sebze sıvı ağırlıklı yiyorum. Ben normalde olsam canım çok kötü yanıyor çünkü.. Birde kan hapı ile magnezyumu 5 dk arayla alıyorum oda bozuyor :) Yani ben mümkün mertebe ishal olarak çıkmayı tercih ediyorum ay biraz ivrenç oldu dimi neyse canımın acısından iyidir fena yaptı beni geçenlerde hemoroid. Korkumdan yemeyi azalttım ve kiloda almadım çok fazla bu ara inş bebek almıştır...

Son düzenleme:

dün akşam kayınvalidemler geldi daha doğrusu eşim almaya gitti tam çıkacak giresundan arkadaşı ve eşi dönmüşler gelelim mi demişler iy dedim gelsinler çıksın onlar da aradan.
geldiler bayan 3 aylık hamile dedi kramp çok oluyo valla dedim hamd olsun toplamda 3-5 defa kramp olmuştur anam demez olaydım gece tam 3 defa kramp girdi ne göz varmış kadında ya toplamı geçtim sayesinde :))

aynen ishale ben de razıyım kabızlık mahvediyo. niye iğrenç olsun hepimiz aynı dertten muzdaribiz :)) bi de daha iğrençleşecem rengi bi garip ya elevitten mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…