2011 Ekim Anneleri

Normalde cam gibi şeffaf tı, am aşimdi bulanık renk beyaz plastik gibi olmuş canım malesef ama bu daha sağlıklı imiş ph dengesini koruyomuş filan falan şeffafları toplatıyolarmış piyasadan..
ben cam aldım işteeeee....akıllıyım galibaa:86::86::86:

bak kabızlık için kayısı çekirdeği bire bir ,benden söylemesi ,geçende evde yenen kayısıları biriktirdim ,kırdım ve tabakla masanın üzerine koydum gidip gelip birer avuç götürdüm ,aayyy ne güzel olduuuuu

çok yük yapıyomuş siteye sistemi yoruyomuş ondan kaldırmışlar ben de mesaj attım geri istiyorum diye herkes bi mesaj atsa belki ısrarlara dayanamayıp geri bırakırlar. böyle hiç olmadı yaaa

evet okudum açıklamayı ama olmadı böyle tabi ne güzel beğeniyoduk beğeniliyoduk seviniyoduk dimi ama

ben hasta bezi koydum.normal pedde koydum çıkış için.benim ilk doğumumda kanamam durmadı.büyük kolaylık oldu.hem sızdırmama açısından hem de kanamayı kontrol etmek isteyen hemşireler açısından.hemen bandını açıp bakıp gittiler.kanamanız yoğun olursa benim gibi ped zorlar.emzirmek için doğrulcaksınız falan huzursuz olabilirsiniz.
ay ben ilkinde epiduralde almadıgım halde ıkınmayı beceremedim.ebe ıkınamıyon dedi bana.çok zorlandım.karnıma bastırıp çıkardılar.şimdi netten habire nası ıkıncam diye bakıyom.kabız olmuş gibi ıkın diodu.ama ben pek kabız olmadıgım için heralde.ama bu ikincide kabızlık çektim.inşallah ıkınmayı öğrenmişimdir.belini kaldırmıcakmışın.c pozisyonu alcakmışın.çeneni aşağı dayayıp makata doğru basınç vercekmişin.ben napıyodum acaba ilk dogumda da beceremiyodum.ama bende ıkınma hissi hiç yoktu.korkudan mı gitti noldu bilmiyorum.çünkü tüm iş o ıkınmada

ela ya da nida

[

Ben kabızlık yüzünden 4 gündür almıyorum, çok pis kabız yapıyor.. Pzts doktoruam sorucam başka bişi versin dayanamıyorum..[/QUOTE]

ya bi de idrarda koku yapıyor çok rahatsız oluyorum
ben de sorucam haftaya doktoruma.. yazarım ben de hanzade burdan..

sansee çok güzel çıkmışsın.beğendim.maaşallah.ben de senin tipindeyim şu an.belki biraz daha basenli.aynanın önünden geçerken kendimi ata demirer geçiyor gibi görüyom arkamı gördükçe hamile kotu var bi de altımda.

nejla okudum ama aklıma geldikçe yazıyorum canım ya yardım etçek kimse yokmu sana bu halde? Hem hacı ziyareti hem doğum ziyareti o kargaşa yorgunlukta doğuruverirsin mazallah üzüldüm dün valla...

..
yok canım bir tane görümcem vardı oda kaynanasının yanına gitti ramazanın ortasında ayın 12 sinde gelecek.eltime gelenlerle ben ilgilenmicem annesi var yanında.aman bir hamilelik geçiriyorum onda bile rahat yok eltimde durdu durud benimle aynı zamanda yaptı 3. çocuğu gerçi allah vergisi ama ne bilem çok sıkılıyorum.

neclacım geldi mi kayınvalidenler. Allah yardı metsin ya gelen giden. çok zorlama sen yine de kendini dikkat et
geldiler canım dün akşam üstü.aminnn .valla zorlamıcam eğer çok gelen giden olursa sancım var derim kaçarım ne yapayım ayakta bile zor duruyorum ayaklarımin şişi inmiyorr

hanzade senin resimler nerede şekerim

adımız gelin sonuçta mecbur yapçaz ama yinede kendine çok dikkatetmelisin

selam mıllettttttt...
ayyy sonumuzu goremıyorum hergun 13:00 den once kalkmıyorum gece halen sahur modundan cıkamadık,sabah namazı kılınca yatıyoz..
son 3 4 gundur sureklı karın agrım var kızlar..karnımın ust kısmı agrıyor..kızımda felaket hareketlı massallah ılk 5 ay yattı yattı gık demedı sımdıde durdurabılene ask olsun..bu arada şu akıntı meselesı bendede var..oncelerı hıc yoktu ama 1 ay oncekı muyanede doktor ıltıhabın var deyıp tek kullanımlık toz ılaclardan verdı onu ıctıkten sonrada sureklı akıntım oldu..aynı hanzadenınkı gıbı beyazımsı cok degıl ama camasırımın boyle terlemıs gıbı olması hosuma gıtmıyor..cok rahat bır hamıslıgım vardı bu son haftaya kadar ...nefes alısverısım degıstı,hızım azaldı..kılo almadım ama cabuk yorulmaya basladım..elhamdulılllah yuruyuslere devam edıyorum ama artık hamıle moduna gırdım sanırım..bunu buram buram hısseder oldum..bırazdan kalkıp ev ıslerıne gırısıcem ..hareketsız oldugumda ayaklarım ve bacaklarım cok sancıyor sanırım alıstısureklı harekete..

nıda mıkemmmmmmmmelll cıkmıssın hayatım..gobıke benle cadoloz kızmdan kocccammannnn bir massallah..bu arada kılosu da gayet ıyı hamdolsun..bu ay yanı doktorum gecen ay bana 11 kılo aldıgım ıcın demedıgını bırakmayınca bende bıraktım artıuk dıkkat etmeyı falan...ve garıptır extradan 1 kılo bıle almadım en azından gıttıgımde ne diyecek dıye sıtres yasamıyorum..umrumdada degıl zaten artık..sende buyumussun dedıgıne falan bakma onlar kendı totoslarına baksınlar hamıleyız kızım bızzzzzzzzz..

duygu bebıkın resmını ne zaman koycan cok merak edıyorum gercı hastaneden cıkmadan koyabılırmısın onuda bılmıyorum ama rabbım tez vakıtte annelıgını yasamayı nasıp etsın canım...bu arada kılolardan ne haber gobık gıttı demıssın şişin ındımı..cıddden dogumda dendıgı gıbı 5 10 kılo gıdıyomu..

bu arada bende wee nın emzıgını aldım 0-6 ay..bambınonun da cam bıberonunu aldım 250 ml..bır tane daha alıcam su ıcın ama onu 125 ml alıcam bırde polıkarbonat olanlardan wee olur sanırım oda bakalım...

artık cok bır eksık kalmadı ..bebek bezı,sampuanı,ıslak mendılı ve bana hasta bezı...allahım en hayırlı vakıtte en guzel anlarda kolaylıkla kucaklamayı nasıp eyle ya rabbım...bızı korkularımızdan emın kıl mevlam ...ve rabbım ısteyen herkese nasıp eyle su duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…