ben cam aldım işteeeee....akıllıyım galibaa:86::86::86:Normalde cam gibi şeffaf tı, am aşimdi bulanık renk beyaz plastik gibi olmuş canım malesef ama bu daha sağlıklı imiş ph dengesini koruyomuş filan falan şeffafları toplatıyolarmış piyasadan..
bak kabızlık için kayısı çekirdeği bire bir ,benden söylemesi ,geçende evde yenen kayısıları biriktirdim ,kırdım ve tabakla masanın üzerine koydum gidip gelip birer avuç götürdüm ,aayyy ne güzel olduuuuuBende aynen bi kabız bi ishaldim, şimdi pilav makarna yemiyorum mutlaka sebze sıvı ağırlıklı yiyorum. Ben normalde olsam canım çok kötü yanıyor çünkü.. Birde kan hapı ile magnezyumu 5 dk arayla alıyorum oda bozuyor :) Yani ben mümkün mertebe ishal olarak çıkmayı tercih ediyorum ay biraz ivrenç oldu dimineyse canımın acısından iyidir fena yaptı beni geçenlerde hemoroid. Korkumdan yemeyi azalttım ve kiloda almadım çok fazla bu ara inş bebek almıştır...
beğen tuşu geri gelsinnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
beğen tuşu geri gelsinnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
çok yük yapıyomuş siteye sistemi yoruyomuş ondan kaldırmışlar ben de mesaj attım geri istiyorum diye herkes bi mesaj atsa belki ısrarlara dayanamayıp geri bırakırlar. böyle hiç olmadı yaaa
tamaaaaamm anladıımm..beni beğenmek istiosun diimi kuzuuummmstres yapma ben hissediyorumm....
bunu beğendim
eveeetttt :84::84: zaten artık hislerimizle hareket edicez sadece sanırım
ben hasta bezi koydum.normal pedde koydum çıkış için.benim ilk doğumumda kanamam durmadı.büyük kolaylık oldu.hem sızdırmama açısından hem de kanamayı kontrol etmek isteyen hemşireler açısından.hemen bandını açıp bakıp gittiler.kanamanız yoğun olursa benim gibi ped zorlar.emzirmek için doğrulcaksınız falan huzursuz olabilirsiniz.arkadaşlar çanta hazırlama telaşına düşenlerden biride benim.çantamız hazır ama kendim için eksiklerim var.bişey sormak istiyorum.orkid gibi petmi koycaz yoksa hasta bezi mi koycaz yanımıza.kararsız kaldım.birde aklıma şu geldi.sargı bezi alıp içine pamuk koyup kalın bi pet mi ? hazırlıyalım.sizler ne yaptınız.
ay ben ilkinde epiduralde almadıgım halde ıkınmayı beceremedim.ebe ıkınamıyon dedi bana.çok zorlandım.karnıma bastırıp çıkardılar.şimdi netten habire nası ıkıncam diye bakıyom.kabız olmuş gibi ıkın diodu.ama ben pek kabız olmadıgım için heralde.ama bu ikincide kabızlık çektim.inşallah ıkınmayı öğrenmişimdir.belini kaldırmıcakmışın.c pozisyonu alcakmışın.çeneni aşağı dayayıp makata doğru basınç vercekmişin.ben napıyodum acaba ilk dogumda da beceremiyodum.ama bende ıkınma hissi hiç yoktu.korkudan mı gitti noldu bilmiyorum.çünkü tüm iş o ıkınmadakızlar eylül annelerine bakıyordum orda biri yazmış paylaşmakta fayda gördüm.....
Ben anestezi doktoruyum ve kendi doğumumu epidural ile normal doğum olarak planlıyorum.Eğer sezeryan olmam gerekirse spinal anestezi tercih edeceğim.Öncelikle bilmemiz gereken epidural yapıldıktan sonra ağrı hissetmesek bile ıkınmayı unutmamak.Çünkü hastalarda gördüğüm en önemli faktör bu oluyor, ağrı ortadan kalkınca ıkınmıyorlar eğer ıkınmazsakta bebiş ilerlemiyor ve doğum zorlaşıyor yani olay bizde bitiyor arkadaşlar.
Eğer sezeryan olmamız gerekirse sakıncalı bir durum yoksa spinal anesteziyi tavsiye ederim spinal anestezide dokunma duyusu ortadan kalkmıyor ama ağrı duyusu ortadan kalkıyor.Ancak bazen hastalar dokunma hissettikleri için ağrı duymaktan korkup uyumsuzluk gösteriyorlar.BUda genel anesteziye geçmeyi gerektiriyor.Genel anestezi sonrası kendine gelme süresi uzadığı için bebeğini algılama sürende uzuyor.Yani kendine gelme halk arasında anesteziyi atma süresi.
Ben kendime yapılmasını düşündüğüm şeyleri sizlerle paylaşıyorum ama şunu unutmayın her türlü işlemin kendine göre riskleri vardır.Ayrıca çok kilolu ve ödemli hastalarda hem spinal hem epidural anestezi daha zor oluyor. Ne yapmaya karar verirseniz verin sakin olun çünkü siz panikledikçe sağlık çalışanları da
geriliyor .
iyi geceler kızlaar öperiz miniklerle anneciklerini
bu arada kaç gündür aklınmda yazamadım bi türlü
kızçeme isimler
buse (sonuna nur)
ela (sonuna nur)
ada
nidaa (ben bu iismde ısrarcıyım)
büşra
meleknaz (düşük bir ihtimal)
şimdilik aklımızda bunlar var ama illa bunlardan biri olucak diye bişey yok aslında ben huzuru çağrıştıran bir isim istiyorum ama bulamadım önerilere açığız teyzoşlar öpüldünüz
hissettinmi kıızzz???
bak bende seni beğendim şimdiii
ben hasta bezi koydum.normal pedde koydum çıkış için.benim ilk doğumumda kanamam durmadı.büyük kolaylık oldu.hem sızdırmama açısından hem de kanamayı kontrol etmek isteyen hemşireler açısından.hemen bandını açıp bakıp gittiler.kanamanız yoğun olursa benim gibi ped zorlar.emzirmek için doğrulcaksınız falan huzursuz olabilirsiniz.
ay ben ilkinde epiduralde almadıgım halde ıkınmayı beceremedim.ebe ıkınamıyon dedi bana.çok zorlandım.karnıma bastırıp çıkardılar.şimdi netten habire nası ıkıncam diye bakıyom.kabız olmuş gibi ıkın diodu.ama ben pek kabız olmadıgım için heralde.ama bu ikincide kabızlık çektim.inşallah ıkınmayı öğrenmişimdir.belini kaldırmıcakmışın.c pozisyonu alcakmışın.çeneni aşağı dayayıp makata doğru basınç vercekmişin.ben napıyodum acaba ilk dogumda da beceremiyodum.ama bende ıkınma hissi hiç yoktu.korkudan mı gitti noldu bilmiyorum.çünkü tüm iş o ıkınmada
ben de hasta bezi ve orkid gece aldım koydum çantaya.ama herkes hasta bezi daha iyi diyor.şaşırdım şimdi seni okuyunca ıkınmanın bile bi tarzı ver demekki öğrencez inşallah.ama sen daha tecrübeli olursun artık.ne de olsa 2. doğum.
yok canım bir tane görümcem vardı oda kaynanasının yanına gitti ramazanın ortasında ayın 12 sinde gelecek.eltime gelenlerle ben ilgilenmicem annesi var yanında.aman bir hamilelik geçiriyorum onda bile rahat yok eltimde durdu durud benimle aynı zamanda yaptı 3. çocuğu gerçi allah vergisi ama ne bilem çok sıkılıyorum.nejla okudum ama aklıma geldikçe yazıyorum canım ya yardım etçek kimse yokmu sana bu halde? Hem hacı ziyareti hem doğum ziyareti o kargaşa yorgunlukta doğuruverirsin mazallah üzüldüm dün valla...
..
geldiler canım dün akşam üstü.aminnn .valla zorlamıcam eğer çok gelen giden olursa sancım var derim kaçarım ne yapayım ayakta bile zor duruyorum ayaklarımin şişi inmiyorrneclacım geldi mi kayınvalidenler. Allah yardı metsin ya gelen giden. çok zorlama sen yine de kendini dikkat et
Elem tere fişşş kem gözlere şişş, gözünüz totoma deseydin kız kadınlara :) Bu arada seni neşeli görmek çok güzel, tatil yaramış bencede yılma sen :76:
Bende aynen bi kabız bi ishaldim, şimdi pilav makarna yemiyorum mutlaka sebze sıvı ağırlıklı yiyorum. Ben normalde olsam canım çok kötü yanıyor çünkü.. Birde kan hapı ile magnezyumu 5 dk arayla alıyorum oda bozuyor :) Yani ben mümkün mertebe ishal olarak çıkmayı tercih ediyorum ay biraz ivrenç oldu dimineyse canımın acısından iyidir fena yaptı beni geçenlerde hemoroid. Korkumdan yemeyi azalttım ve kiloda almadım çok fazla bu ara inş bebek almıştır...
yok canım bir tane görümcem vardı oda kaynanasının yanına gitti ramazanın ortasında ayın 12 sinde gelecek.eltime gelenlerle ben ilgilenmicem annesi var yanında.aman bir hamilelik geçiriyorum onda bile rahat yok eltimde durdu durud benimle aynı zamanda yaptı 3. çocuğu gerçi allah vergisi ama ne bilem çok sıkılıyorum.
geldiler canım dün akşam üstü.aminnn .valla zorlamıcam eğer çok gelen giden olursa sancım var derim kaçarım ne yapayım ayakta bile zor duruyorum ayaklarımin şişi inmiyorr
iyiyim şükür.hanzade otel çok güzeldi tavsiye ederim toplansak gitsek bebişlerle ne güzel olur
ben hasta bezi koydum.normal pedde koydum çıkış için.benim ilk doğumumda kanamam durmadı.büyük kolaylık oldu.hem sızdırmama açısından hem de kanamayı kontrol etmek isteyen hemşireler açısından.hemen bandını açıp bakıp gittiler.kanamanız yoğun olursa benim gibi ped zorlar.emzirmek için doğrulcaksınız falan huzursuz olabilirsiniz.
ay ben ilkinde epiduralde almadıgım halde ıkınmayı beceremedim.ebe ıkınamıyon dedi bana.çok zorlandım.karnıma bastırıp çıkardılar.şimdi netten habire nası ıkıncam diye bakıyom.kabız olmuş gibi ıkın diodu.ama ben pek kabız olmadıgım için heralde.ama bu ikincide kabızlık çektim.inşallah ıkınmayı öğrenmişimdir.belini kaldırmıcakmışın.c pozisyonu alcakmışın.çeneni aşağı dayayıp makata doğru basınç vercekmişin.ben napıyodum acaba ilk dogumda da beceremiyodum.ama bende ıkınma hissi hiç yoktu.korkudan mı gitti noldu bilmiyorum.çünkü tüm iş o ıkınmada
ben de hasta bezi ve orkid gece aldım koydum çantaya.ama herkes hasta bezi daha iyi diyor.şaşırdım şimdi seni okuyunca ıkınmanın bile bi tarzı ver demekki öğrencez inşallah.ama sen daha tecrübeli olursun artık.ne de olsa 2. doğum.
ya hasta bezi dediğiniz şey nasıl bi şey tam olarak arkadaşlar ona göre alayım
Zeynep otelin adı neydi?
bi de ben sana biberon modelini sordun niçin bana cevap vermiyorsun niçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?