ya hasta bezi dediğiniz şey nasıl bi şey tam olarak arkadaşlar ona göre alayım
eczanelerde var canım çocuk bezi gibi bişey
Adin Beach Hotel | Alanya ne biberonu anlamadım ama benimkisi chicconun cam olanını aldım kaplumbalı
selam mıllettttttt...
ayyy sonumuzu goremıyorum hergun 13:00 den once kalkmıyorum gece halen sahur modundan cıkamadık,sabah namazı kılınca yatıyoz..
son 3 4 gundur sureklı karın agrım var kızlar..karnımın ust kısmı agrıyor..kızımda felaket hareketlı massallah ılk 5 ay yattı yattı gık demedı sımdıde durdurabılene ask olsun..bu arada şu akıntı meselesı bendede var..oncelerı hıc yoktu ama 1 ay oncekı muyanede doktor ıltıhabın var deyıp tek kullanımlık toz ılaclardan verdı onu ıctıkten sonrada sureklı akıntım oldu..aynı hanzadenınkı gıbı beyazımsı cok degıl ama camasırımın boyle terlemıs gıbı olması hosuma gıtmıyor..cok rahat bır hamıslıgım vardı bu son haftaya kadar ...nefes alısverısım degıstı,hızım azaldı..kılo almadım ama cabuk yorulmaya basladım..elhamdulılllah yuruyuslere devam edıyorum ama artık hamıle moduna gırdım sanırım..bunu buram buram hısseder oldum..bırazdan kalkıp ev ıslerıne gırısıcem ..hareketsız oldugumda ayaklarım ve bacaklarım cok sancıyor sanırım alıstısureklı harekete..
nıda mıkemmmmmmmmelll cıkmıssın hayatım..gobıke benle cadoloz kızmdan kocccammannnn bir massallah..bu arada kılosu da gayet ıyı hamdolsun..bu ay yanı doktorum gecen ay bana 11 kılo aldıgım ıcın demedıgını bırakmayınca bende bıraktım artıuk dıkkat etmeyı falan...ve garıptır extradan 1 kılo bıle almadım en azından gıttıgımde ne diyecek dıye sıtres yasamıyorum..umrumdada degıl zaten artık..sende buyumussun dedıgıne falan bakma onlar kendı totoslarına baksınlar hamıleyız kızım bızzzzzzzzz..
duygu bebıkın resmını ne zaman koycan cok merak edıyorum gercı hastaneden cıkmadan koyabılırmısın onuda bılmıyorum ama rabbım tez vakıtte annelıgını yasamayı nasıp etsın canım...bu arada kılolardan ne haber gobık gıttı demıssın şişin ındımı..cıddden dogumda dendıgı gıbı 5 10 kılo gıdıyomu..
bu arada bende wee nın emzıgını aldım 0-6 ay..bambınonun da cam bıberonunu aldım 250 ml..bır tane daha alıcam su ıcın ama onu 125 ml alıcam bırde polıkarbonat olanlardan wee olur sanırım oda bakalım...
artık cok bır eksık kalmadı ..bebek bezı,sampuanı,ıslak mendılı ve bana hasta bezı...allahım en hayırlı vakıtte en guzel anlarda kolaylıkla kucaklamayı nasıp eyle ya rabbım...bızı korkularımızdan emın kıl mevlam ...ve rabbım ısteyen herkese nasıp eyle su duyguyu...
Normalde cam gibi şeffaf tı, am aşimdi bulanık renk beyaz plastik gibi olmuş canım malesef ama bu daha sağlıklı imiş ph dengesini koruyomuş filan falan şeffafları toplatıyolarmış piyasadan..
beğen tuşu geri gelsinnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:
dün akşam kayınvalidemler geldi daha doğrusu eşim almaya gitti tam çıkacak giresundan arkadaşı ve eşi dönmüşler gelelim mi demişler iy dedim gelsinler çıksın onlar da aradan.
geldiler bayan 3 aylık hamile dedi kramp çok oluyo valla dedim hamd olsun toplamda 3-5 defa kramp olmuştur anam demez olaydım gece tam 3 defa kramp girdi ne göz varmış kadında ya toplamı geçtim sayesinde :))
aynen ishale ben de razıyım kabızlık mahvediyo. niye iğrenç olsun hepimiz aynı dertten muzdaribiz :)) bi de daha iğrençleşecem rengi bi garip ya elevitten mi acaba??
ben cam aldım işteeeee....akıllıyım galibaa:86::86::86:
bak kabızlık için kayısı çekirdeği bire bir ,benden söylemesi ,geçende evde yenen kayısıları biriktirdim ,kırdım ve tabakla masanın üzerine koydum gidip gelip birer avuç götürdüm ,aayyy ne güzel olduuuuu
çok yük yapıyomuş siteye sistemi yoruyomuş ondan kaldırmışlar ben de mesaj attım geri istiyorum diye herkes bi mesaj atsa belki ısrarlara dayanamayıp geri bırakırlar. böyle hiç olmadı yaaa
tamaaaaamm anladıımm..beni beğenmek istiosun diimi kuzuuummmstres yapma ben hissediyorumm....
evet okudum açıklamayı ama olmadı böyle tabi ne güzel beğeniyoduk beğeniliyoduk seviniyoduk dimi ama
[
Ben kabızlık yüzünden 4 gündür almıyorum, çok pis kabız yapıyor.. Pzts doktoruam sorucam başka bişi versin dayanamıyorum..
iyiyim şükür.hanzade otel çok güzeldi tavsiye ederim toplansak gitsek bebişlerle ne güzel olur
Zeynep otelin adı neydi?
bi de ben sana biberon modelini sordun niçin bana cevap vermiyorsun niçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Kendini niye birden bu kadar yoruyosun tatlım ya, bırak bi yer eksik kalsın, bak doğurursun haa...
Valla ben dün alışveriş ve sadece tüm çekmeceleri boşaltıp düzenledim, bu gün halim olursa yatak odama girişicem ama hepsi bitisn istiyorum yatak odasına girdiğimde o yüzden kardeşimi bekliyorum. Azar azar yavaş yavaş yap, yazık canına...
yok canım bir tane görümcem vardı oda kaynanasının yanına gitti ramazanın ortasında ayın 12 sinde gelecek.eltime gelenlerle ben ilgilenmicem annesi var yanında.aman bir hamilelik geçiriyorum onda bile rahat yok eltimde durdu durud benimle aynı zamanda yaptı 3. çocuğu gerçi allah vergisi ama ne bilem çok sıkılıyorum.
geldiler canım dün akşam üstü.aminnn .valla zorlamıcam eğer çok gelen giden olursa sancım var derim kaçarım ne yapayım ayakta bile zor duruyorum ayaklarımin şişi inmiyorr
ben cam biberon almayı düşünmüyorum kızım elinde biberonla yere fln düşerse düşenmek bile istemiyorum bana mantıksız geliyo kırılma ihtimalivar sonucta.
zeynep ahtermina sormuş canım hasta bezi nasıldır diye. ben de marketten aldım ahterminacım. 8li can bebenin sanırım büyük boy aldım öyle tavsiye ettiler kilom nasıl olcak hastanede şişmi olcam bilmedğim için öyle aldım.:26:
:) caım cok sukur bıttı ısım hıc bıtmıycek sanmıstım bıraz dınlendım sonra gırdım odaya ve bıttı butun cıcılerımızı yerlestırdık utu yapmadım ama zaten hepsını yapmıycamda dedım onuda aksama dogru yaparım gerıye hastane cantası hazırlamak gecelık almak ve besıgımızı kurmak kaldı gecelıgıde alırsam cantamızda hazırlanır hemen bı besık kalıyo onuda ekımın ortasında kurarım dıyorum olurda acıl dogursam bıle onemlı deıl gelıncede kurulur eylul sonuna dogruda halılarımı yıkatıcam sonra ıkı oglumla guzel bı kıs gecırıcem ınsallah bugun temızlık benı cok yordu dedıgın gıbı artık bırakıyodum yapmıyodum ama gorumcem gelıcek yarın sımdı dus alıcam donerım yıne sızı sevıyorum
Züleyha artık 35 olmuşun neredeyse normaldir, muz ye ben kabız olurum diye kesim benimde karnım kasılmaya başladı dün akşam yine yedim valla napayım. Kaılmaktan iyidir.. Bide magnezyumu iki alıyorum..Almadığımda daha çok oluyor...
vallah bana geldiklerinde ayakabilarini cikarmasini soyluyorum bizim ev doktoru alisti her geldiginde ayakabilarini cikariyor
Ben magnezyumu bıraktım doktor aslında yolculuğa çıkmadan al günde ikiye çıkar demişti ama unutmuşum ben yanıma almayı sabaha karşı da iki ayağıma birden kramp girdi
Allahım bunlar ne pis insanlar yahu, eve hiç ayakkabı ile girilirmi?Ev ayakkabısı ayrı olur illada girilecekse, sadece evde kullanılan ayakkabı olur... Dışarda wc ye ne bilim yere basıyolar tükrük pislik dolu her yer. En iyisini yapıyosun izin vermemekle, artıke ve bebiş gelcek, mikrop kapar mazallah...
Neyse iyice dinlen bari, yarında görümcen için yorulma bi postada onun arkasından temizlik yaparsın sen kesi, beşik bendede yok henüz doğumdan sonra getirticem eve inşallah. Geriye az işin kalmış çok şükür yavaş yavaş yaparsın, halılarını eylül sonuna bırakma bence yıkat ama serme ben öyle yapıcam zaten terliksiz yere basmam ben.. Ama sende bide kuzu var tabi oda zor olur. Benimde önümüzdeki hafta sonu kızlar gelicek toparlanmama sonrada temizlik yani 15 eylüle herşey hazır olmuş olur inşallah, bizde seni seviyoruss
canim bir tukuruk falan olsa bunlar kediyle kopekle yatan insanlar ayakkabiyi hic onemserlermi:100:ayakkakabinizi cikarin deyince tuhaf tuhaf bakiyorlar cok nadir cikaranlar var evinde.
bende magnezyumu içmiyorum artık kramp olmuyo diye
tadıda çok kötü be yaa içesim gelmiyo valla
yok canım yarın ıs yapmıycam caya gelıyo dısardan alıcam bı ıkı sey verıcem okadar hızmek edemem kımseye yardım edelımd ıye soruyolarmı hıc kusura bakmasınlarbenımde eylul 15 olmadan bıter her ısım ınsallah halıları dedıgın gıbı oglus yuzunden oyle pek bekletemem onun ıcın onumuzdekı 2 hafayı atlatayım oyle verıyım dıyorum bakalım ya nasıp sımdı hazırlanıcam yemege davetlıyız teyzeme eger kendımı orda ıyı hıssedersem belkı yarım saatlıgıne cıkar gecelık bakarım asıl gecelık satılan yerler 5 dk teyzeme gelıncede ıyı hıssedersem utulerımı halleder yatarım kocıs yok yıne bugunde nobetcı hepınzıı opuyorum hazırlanıp anneme gıdıcem kolay gelsın hanzade bu arada sana
geçen gün sordum sana biberon ne aldın diye görmedin sen bizi:2::2: aklımda dr. browns almışsın diye kalmış da demek chicco aldın. peki emzik ne aldın damaklı damaksız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?