2011 Ekim Anneleri

ben artık yürüyüş yapamıyorum doktor yasakladı ((
bizim de çok eksiğimiz kalmadı bana gecelik sabahlık alacaz ana kucağımızı babaanne alacak ama o da dün gece ben port bebe demek istemiştim dedi ben de dedim port bebe kullanmayacam anakucağı kullanacam yan çizdi gibi. amaann almazsa almasın kendim alırım

Normalde cam gibi şeffaf tı, am aşimdi bulanık renk beyaz plastik gibi olmuş canım malesef ama bu daha sağlıklı imiş ph dengesini koruyomuş filan falan şeffafları toplatıyolarmış piyasadan..

ben cam biberon almayı düşünmüyorum kızım elinde biberonla yere fln düşerse düşenmek bile istemiyorum bana mantıksız geliyo kırılma ihtimalivar sonucta.

zeynep ahtermina sormuş canım hasta bezi nasıldır diye. ben de marketten aldım ahterminacım. 8li can bebenin sanırım büyük boy aldım öyle tavsiye ettiler kilom nasıl olcak hastanede şişmi olcam bilmedğim için öyle aldım.:26:

Eşim geldi çıktım, şimdi onu gönderdim geri geldim bu arada yemek yapmam lazım feci acıktım ya hiç düzgün beslenemedim bu ara..

beğen tuşu geri gelsinnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84:

Evveeeeeet :84::84::84::84::84::84:

Demeseydin kız kramptan hiç uyumuyorum bende deseydin keşke nefis işte kkötülük olmasada keşke bende öyle olsam dese yetiyo :)

aynen ishale ben de razıyım kabızlık mahvediyo. niye iğrenç olsun hepimiz aynı dertten muzdaribiz :)) bi de daha iğrençleşecem rengi bi garip ya elevitten mi acaba??

yok ben eleviti kestim hala rengi düzelmedi kan hapındanmı acaba?

Ben şimdi akılsızmı oldum ayy şak abi yana cam çok ağır benim tutmam lazım bebiş tutamaz ilerde diye almadım kız kafasına yüzüne filan gelmesin diye :))

çok yük yapıyomuş siteye sistemi yoruyomuş ondan kaldırmışlar ben de mesaj attım geri istiyorum diye herkes bi mesaj atsa belki ısrarlara dayanamayıp geri bırakırlar. böyle hiç olmadı yaaa

Ayy inan sinir oluyo tam beğencem beğenemiyorumm:84:

tamaaaaamm anladıımm..beni beğenmek istiosun diimi kuzuuummmstres yapma ben hissediyorumm....

evet okudum açıklamayı ama olmadı böyle tabi ne güzel beğeniyoduk beğeniliyoduk seviniyoduk dimi ama

di canım dii bak ben bu yorumu çoook beğendim :)

[

Ben kabızlık yüzünden 4 gündür almıyorum, çok pis kabız yapıyor.. Pzts doktoruam sorucam başka bişi versin dayanamıyorum..

ya bi de idrarda koku yapıyor çok rahatsız oluyorum
ben de sorucam haftaya doktoruma.. yazarım ben de hanzade burdan..[/QUOTE]

Tamam canım bende yazarım pazartesi bakalım ne dicekler.. İnşallah illada kullanıcaksın demez benimki..

iyiyim şükür.hanzade otel çok güzeldi tavsiye ederim toplansak gitsek bebişlerle ne güzel olur

Yarama tuz bastın şimdi ahh ne güzel olurdu havuz başında misler gibi güneşlenirdik bebişleri yüzdürürdük kucağımızda :) Seneye kısmet artık inşallah :)

Zeynep otelin adı neydi?
bi de ben sana biberon modelini sordun niçin bana cevap vermiyorsun niçiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

:) caım cok sukur bıttı ısım hıc bıtmıycek sanmıstım bıraz dınlendım sonra gırdım odaya ve bıttı butun cıcılerımızı yerlestırdık utu yapmadım ama zaten hepsını yapmıycamda dedım onuda aksama dogru yaparım gerıye hastane cantası hazırlamak gecelık almak ve besıgımızı kurmak kaldı gecelıgıde alırsam cantamızda hazırlanır hemen bı besık kalıyo onuda ekımın ortasında kurarım dıyorum olurda acıl dogursam bıle onemlı deıl gelıncede kurulur eylul sonuna dogruda halılarımı yıkatıcam sonra ıkı oglumla guzel bı kıs gecırıcem ınsallah bugun temızlık benı cok yordu dedıgın gıbı artık bırakıyodum yapmıyodum ama gorumcem gelıcek yarın sımdı dus alıcam donerım yıne sızı sevıyorum

İyi yaparsın zorlama tabi yazık canına bu halde... Hepsi üst üste gelmiş aslına bakarsan ama napıcaksın artık az kaldı idare ediver :

ben cam biberon almayı düşünmüyorum kızım elinde biberonla yere fln düşerse düşenmek bile istemiyorum bana mantıksız geliyo kırılma ihtimalivar sonucta.

Evet foca bende o sebeple almadım bide küçkken dengeleyemez yüzüne gelir filan diye..

Hasta bezini hastane veriyo zaten kızlar siz niye alıyosunuz, bazı hastaneler vermiyomu ki?

Son düzenleme:

Neyse iyice dinlen bari, yarında görümcen için yorulma bi postada onun arkasından temizlik yaparsın sen kesi, beşik bendede yok henüz doğumdan sonra getirticem eve inşallah. Geriye az işin kalmış çok şükür yavaş yavaş yaparsın, halılarını eylül sonuna bırakma bence yıkat ama serme ben öyle yapıcam zaten terliksiz yere basmam ben.. Ama sende bide kuzu var tabi oda zor olur. Benimde önümüzdeki hafta sonu kızlar gelicek toparlanmama sonrada temizlik yani 15 eylüle herşey hazır olmuş olur inşallah, bizde seni seviyoruss

Ben magnezyumu bıraktım doktor aslında yolculuğa çıkmadan al günde ikiye çıkar demişti ama unutmuşum ben yanıma almayı sabaha karşı da iki ayağıma birden kramp girdi

vallah bana geldiklerinde ayakabilarini cikarmasini soyluyorum bizim ev doktoru alisti her geldiginde ayakabilarini cikariyor

bende soyliyecemde canim herseye ragmen sermeyim ben birde havalar yagmurlu olursa yandim yani hemsire mecbur gelecekmis canim ben istemiyordum aslinda 24 saati dolduracaklarmis, heralde bir hafta gelecek:26:esim evde kaynanamda bende olacak aslinda hic ihtiyacim olmayacak hemsireye ama parasini odedigimiz icin geleckmis

Selam kızlar... Duygu'cuğum girmişsin yakalayamadım seni, bebişin daha iyidir umarım. Tez vakitte çıksın, annesine kavuşsun inşallah...
Bende bugün oğluşumun cicilerinin bir kısmını yıkadım, aman ne minikler. Askıya bile asılmıyorlar, nasıl ütüleyeceğim kara kara onu düşünüyorum. Hele o çoraplar eldivenler, tam yemelik

Ben magnezyumu bıraktım doktor aslında yolculuğa çıkmadan al günde ikiye çıkar demişti ama unutmuşum ben yanıma almayı sabaha karşı da iki ayağıma birden kramp girdi

Magnezyumu kafana göremi bıraktın? Hemen almaya başla eğer öyleyse canım, hepsini bırakabilirim ilaçlarım ama magnezyumu bırakmam kasılma krampları gerçekten engellliyo yani çok azaltıyo...

canim bir tukuruk falan olsa bunlar kediyle kopekle yatan insanlar ayakkabiyi hic onemserlermi:100:ayakkakabinizi cikarin deyince tuhaf tuhaf bakiyorlar cok nadir cikaranlar var evinde.

yok canım yarın ıs yapmıycam caya gelıyo dısardan alıcam bı ıkı sey verıcem okadar hızmek edemem kımseye yardım edelımd ıye soruyolarmı hıc kusura bakmasınlar benımde eylul 15 olmadan bıter her ısım ınsallah halıları dedıgın gıbı oglus yuzunden oyle pek bekletemem onun ıcın onumuzdekı 2 hafayı atlatayım oyle verıyım dıyorum bakalım ya nasıp sımdı hazırlanıcam yemege davetlıyız teyzeme eger kendımı orda ıyı hıssedersem belkı yarım saatlıgıne cıkar gecelık bakarım asıl gecelık satılan yerler 5 dk teyzeme gelıncede ıyı hıssedersem utulerımı halleder yatarım kocıs yok yıne bugunde nobetcı hepınzıı opuyorum hazırlanıp anneme gıdıcem kolay gelsın hanzade bu arada sana

canim bir tukuruk falan olsa bunlar kediyle kopekle yatan insanlar ayakkabiyi hic onemserlermi:100:ayakkakabinizi cikarin deyince tuhaf tuhaf bakiyorlar cok nadir cikaranlar var evinde.

Allah sabır ve kolaylık versin, bende sanırım ayakabısı ile evime giren birien tuhaf tuhaf bakardım hatta bakmakla yetinmez kıyameti kopartırdım :)))))))

bende magnezyumu içmiyorum artık kramp olmuyo diye
tadıda çok kötü be yaa içesim gelmiyo valla

Karnın kasılmıyomu canım? Benim karnım daha çok sertleşiyo almadığımda..Sadece bacak krampları için değil ki, yalancı doğum sancılarının ve kramplarınında daha az hissedilmesi için o...

Allahım 41 kere maşallah kız sana, hala daha bişler yaparım bitiririm diyosun :)) Ben çok feci tembelleştim bu hamişlikte sanırım, görümcen konusundada haklısın canım hazır al koy çayla yesin madem arayıp sorup ilgilenmedi uğraşma tabi...
Şimdiden afiyet olsun, yakınsa iyide hissedersen al geceliğinide modelini nette bulursan burayada koyda bizde bakalım gecelik konusunda çok muzdaribiz tesettürlü bayanlar :))

kızlar geceliklerinizi falan da yıkayıp mı koydnuz? bir arkadaşaım bol buharlı ütü basıp hawalandırdım dedi.. 80 parça minik şeyden sonra gecelik sabahlık hiç bişi diil ama çok üşeniyooommmmallahın nee kaa pasaklı bi insanım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…