2011 Ekim Anneleri

günaydın güzel anneler ve tatlı kuzulaaaar :79: herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun

sözünüzü dinledim ve neden bu tatilde istanbuldayım diye ağlayacağıma kocacımla fellik fellik gezdim heryeri

bu arada geçmişe baktım duygucum allah analı babalı büyütsün bebeğini, uzun sağlıklı ve şanslı bir ömür yaşasın inşallah minik elif seni okuyunca tırstım valla, bu hafta bütün cicileri yıkayıp yerleştirmeye karar verdim, ne olur ne olmaz di mi ama

geçen cuma günü doktorumuzla randevumuz vardı, 2050 gr ve 45 cm olmuş benim oğluşum da bu arada son 2-3 aydır vucudumun bazı yerlerinde et benleri çıktı. geçen gün banyo yaparken genital bölgenin orda da bişey elime geldi eşime gösterdim orda da çıkmış. doktoruma söyledim, hamilelikte et benlerinin çıkabileceğini ama sonra büyük kısmının geçeceğini kalanları yaktırabileceğimi söyledi. sizde de çıktı mı? bir dahaki kontrolümde alttan muayene edecekmiş, şimdiden gerildim ben kurumaya başlayan meme uçlarım için de lansilohu kullanmaya başlayabileceğimi söyledi, meme ucu kurayanalara duyurulur ama benim için bu doktor ziyaretinin en güzel yanı doktorumun sanki son zamanlarda eşimle atışmalarımızı eve kamara koymnuş da izlemiş gibi konuşma yapmasıydı. normal kontrolden sonra aldı biraz uzun denebilecek bir konuşma yaptı bize ve bu dönemde hormaonlarımın en üst seviyeye ulaştığını, çok daha alıngan, kırılgan veküsme eğiliminde olabileceğimi, tuhaf düşüncelere kapılabileceğim, bu dönemde her ne kadar ilk defa baba olacğı için stresli olsa da özellikle eşimin bana her zamankinden daha çok destek olması gerektiğini anlattı dün gece bi öfke patlaması yaşadım yine ama bizimki güzelce geldi yanıma sarıldı, öptü.. yaşasın doktorum şimdilik aklıma gelenler bunlar :82:

Arkadaşlar günaydın.Tecrübelerinize dayanarak bikaç sorum olacaktı.30+2 günlük hamileyim.Kasılmalarla ilgili sorum olacaktı?Özellikle dün sürekli karnım sertleşti ve kasıldı,bi yerden sonra anlayamıyorum bebek mi toplanıyo yoksa kasılma mı?Bunu nasıl ayırt edebiliriz?Ve doktor bunun muayenesini nasıl yapıyor?Bir de hamileyken diş ağrısı çeken oldu mu aranızda?2 gecedir uykularım zehir,ve bir sağ,bir sol tarafımda olmak üzere ağrıyan 2 adet dişim var:/ Bugün işten erken çıkıp doktora gideceğim ama yine de sizlerden bilgi edineyim dedim.

merhaba canım, bende de son 2-3 haftadır ara sıra öyle toplanmalar, kasılmalar oluyor. geçen cuma doktora gittiğimde sordum, bu haftalarda günde 5 tane olması normalmiş ama daha fazla olursa mutlaka gel dedi. nst'de kasılma görülmediği için erken doğum riskin yok dedi,, muhtemelen seninki de böyledir. ama günde 5'den fazla hissediyorsan mutlaka doktorunu ara

bende ayni durumdayim basim donuyor gozlerim karariyor midem bulaniyor birkac gundurboyleyim hamilelik baslangicinda oyle sikayetlerim yoktu cok kotu ya hic birsey yapamiyorum dayanacaz az kaldi sonlara yaklastik selametle biter insallah

kızlar bir de doktoruma sütü şimdiden arttırıcı ne yapabilirim diye sordum. sütünün olması hormon seviyene bağlı ama bol bol roka salatası ye dedi. rokanın süt arttırıcı etkisi varmış, bilginize

günaydın kıslar nasılsınız bebişler nasıl hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.geçmişe dönemediminşallah bi problem yoktur herkes iyidir.günlerdir ptesiyi bekliyorum bugün kontrolümüz var bakalım büyümüşmü annesinin kuzusu vakit daralıyorrr bebişim bi çıksın bi çıkmasın istiyorum karnımdaki o tepişmeleri çok hoşuma gidiyor hernekadar geceleri uyutmasada geceleri yanlarımın ağrıması dayanılmaz bi hal aldı birde soluma yatıp sabah sağımdan uyanmama ne demeli kendime kızıyorum ama nafile.birde günde nerdeyse 20-30 defa wc ye çıkıyorumdur sıpa ayağa kalktığım an yapıo baskıyı kendimi tuvalette buluyorum anne olmak ne zormuş :44::44::44::44:

Dün kesinlikle 5ten çok fazla oldu.Doktoruma da ulaşamadım,bu sabah gittim 1hafta olmayacakmış.Öğleden sonra başka bir doktora görüneceğim mecbur,hem de diş durumumu bildirmek için.Bir de bu nst nasıl bir şey?Sonuçta o anlık kasılmaları rapor verir değil mi,benim dün yaşadıklarımla ilgili bir bilgisi olmaz haliyle.

kızlar ben geldim doktordan bebeğimi görünce idrar tahlili yaptırcaktım onu bile unuttum valla..kilosu 2400 olmuşçok tatlıydı ağzını açtı kapadı parmağını emdi..doğum pozisyonunda duruyor birdaha dönmez dedi..bide elime üç boyutlu resmini verdiler bakıp duruyorum..

ben dişlerimi sabah akşam fırçalarım yinede sorun yaşadım tatlil burnumdan geldi.kalsiyumdan kaynaklanıyor sütü 3 bardağa çıkar hemen geçiyor

herkese merhabalar, geçmiş bayramlar mübarek ola...
ben pek sık giremıorum buralara ama hepinizi çok ozledimm.uykusuz bi gece ve 9 gunluk minnacık bi tatil arasıyla tekrar iş başındayızz:)))))

günaydın herkese

canım utu yapmadım dun tembel oldum bende artık :) dedıgım gıbı canta gıbı olan anakucagı bebekler ıcın uygun araba koltugu gıbı alan oturur pozısyonda ben 5. aydan sonra kullandım onu kımısıde yastık vs koyup kullanıyo ben bıde sey almıstım su eskı tıp sallanan ana kucagı oluyoya bez onu kullandım kucukken
dun oglus annemdeydı malum sabah 8.30 da kalktım uykumu aldım evımın ısını yaptım yemegımı yaptım aksama bı palv kaldı oglum geldı sonra oda baska bı yemek ıstedı onuda yaptım bugunluk bı camasır ısım var belkı bıde utu :) utu ısı yalan oluyo hep nedense usenıyorum :) tatılcıler gelmıs hosgelmıs
konturolden gelenler var kılolar guzel masallah bızımde carsamba var kont. bakalım nasıl olucak kılomuz.hızlı azıyorum detaya gıremıyorum sızsız gune baslayamıyorum oglusta bıraz rahatsız yanına gıtmelıyım gorusuruz kıslar

allah nazarlardan saklasın bebeğini kocaman olmuş artık zaman daralıyor o hareketlerin aslını görücez çok heyecanlı :))

allah nazarlardan saklasın bebeğini kocaman olmuş artık zaman daralıyor o hareketlerin aslını görücez çok heyecanlı :))

evet inanamıyorum zaten ultrasonda görünce az kaldı kucağımıza almamıza inş hayırlısıyla alırız..bu arada duyguyu merak ettim bebeğinle çıktımı hastahaneden ne alemde bize yazsın unutmasın bizi...

kısslar duygu forum sahibimiz duygu mu?o doğurdu mu??

herkese merhaba...
bayram tatilinde çok fazla giremedim ama girip duygunun doğum yaptığını öğrenince şok oldumAllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.kaç kilo doğmuş acaba bebeğimerak ettim.benimde bugün sağ tarafımda acayip bi kasılma var çok canım yanıyor magnezyumu içtim inş geçer biranönce.
buarada doktor kontrollerine giden arkadaşların bebeklerinede maşşallah hepsi büyüdü artık miniklerimizin

evet canım o dogum yaptı suan sanırım evlerındeler :)

ay canımss ya ne guzel Rabbim sağlıkla anneli babalı büyütsün inş.hem forum sahibi hem ilk bebeğimizin anasıı:))) ne gusel ay hem korktum hem heyecanladım birden yaa... Bizzzzzzzz nolcaz Allahım ben daha hazır deilim yaa tırstımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…