2011 Ekim Anneleri

kızlar selam herkese, iyi haftalar
bu hafta da doğuranımız yok.. du bakalım kısmet
ya şu ana kucağı mewzusu bana da karışık geliyo, çok kararsızım, war mı ayrıntılı araştıran? sanki bu otokoltuğu tarzı olanlar yenidoğanlar için çok rahatsız edici.. bi de içinde bebek olmadan bile çok ağır (arabası olmayanlar için özellikle)
hastane çıkışında portbebe, ev içinse chicco nnun ev tipi ana kucağını almayı düşünüyorum, şu kenarları ahşap olanlardan, yeni sanırım onlar.. war mı alan inceleyen?

Duygucum biraz gec oldu ama yeni öğrendim Rabbim analı babalı büyütsün inş..Darısı başımıza... Oyy kısceside olmuşşş yaaa

elif teyzeeeee birtanesin seeen annem çok utanmış ondan gene bana yazdırdı :78:
annemle öpüyoruz senide sudenazımızıda hayırlı haberlerle gelin inşallah kontrolden

tuğbacım çok teşekkür ederim ne güzel şeyler yazmışsın :78:
canım benim değişiklik iyidir yaa benimde istediğim model ve renk bu değildi ama yinede iyi hissettim kendimi eminim sende çok güzel olmuşsundur istediğin modeli göremediğin için mutsuz olmuşundur, hem güler duman modelide fena değildir uzun yıllar kullandım ben kendini iyi hissediceksen o zamanlardan kalma resimde yüklerim tatlım

çok teşekkür ederim canomm ve özgürümm

nejlam canım benimmm çok gezdik bu bayram oğlumla fırsat olmadı pek, hem bende sizi çokk özlüyorum hayırlı haberlerle doğurmadan gel emi

rica ederim kızlar kararlıyım beğen butonunuda geri getiricem :82::82::82: (biraz iddalı oldu ama neyse)
sözde duş alıp yatacaktım saati kaç ettim.....

esmer şeker olduğunuz kadar da marifetlisiniz elif kuzum helal olsun benden hep destek tam destekk

kalkar kalkmaz günaydın demek için geldik oğlumla alıntılardan unuttuk gitti GÜNAYDINNNN
hemen kahvaltı yapmalıyım oğlumun açlıktan gözü döndü sanırım feci şekilde şiddete mağruz kalıyorum şuan kızlarr ben gelenekadar belki cevap vereniniz olurrr :26:

1-bugün ne yemek yapsam
2-oğlumun uyku setini yıkıycam ama korumalıklar zarar görürmü bilemedim sıkma yapmadan kısa programdamı yıkasam :26:

Herkeslere Günaydın;

Bebeğimin kıyafetleri makinada şu an Duygu sağolsun korkuttu hepimizi başladık işlere Birazdan asıp akşama da ütüleyeceğim inşallah vee çantamızı hazır edeceğim

Beyza'mın kıyafetlerini eşyalarını bebek çantasına kendi eşyalarımı da minik bir bavulum var ona koyacağım bakalım

Kızlar fiikre ihtiyacım var, geceliğimi yalnızca ütülesem sorun olur mu ki? Dantelli bir model benimki kötü olacak diye korkuyorum

Bu arada örgü siparişlerimiz de geldi tırtılkurabiye nin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş

Deniz'i gören konuşan oldu mu geçmişe baktım da göremedim hiçbir şey yazmamış?

Hoşgeldin Rüzgarın anası :)
Ben uyku setini yıkamadım o karyolaya yatmıcak diye yemek için benimde fikrim yok valla

tünaydın hatunlarrrr:80: biz geldik huuuu:82:

ayy kızlar şöyle yarım bi geçmişe baktım karışık oldu ama, odalarınızı eklemişsiniz pek güzle olmuş sağlıkla, huzurla kullansın kızlar inş... bu arada edaaaa saçların çok güzel olmuşşşş kıskandım ayol doğumdan sonra bende acil boyamalıyım yaa, ayna karşısında beyaz sayıyorum her defasında yalnız zeynepin çifliktaki düvelere benzetme tarifine koptum resmen kız zeyno boşver bizde öyle çingene işi topluyoz saçları, sıcakta ancak bu şekilde idare ediyorum arada küpe yüzük filan takıyorum bende kadınlığımı unutmayım diyeeee
ve ayrıca şu konuşan sömail olayınızda çok yaratıcı ve espirili olmuş kızlar tebrikler, ne varsa şu ekim haişlerinde var zatennnn:82:

bize gelince malum en son misafirim gelcek demiştim.... o gün sürekli sancım vardı ama evimi mis gibi yaptım ayyy bu mükemmelliyetçi haliiz ne olcak bilmiyorum neyse, kocada azcık yardım biraz alışverişten gelince.. gece geldiler zaten onlara bide et sote/pilav/salata vs bişeyler hazırladım gece fazla yiyemezler diye menüyü az tutum neyse zaten tok olmalarına rağmen çok beğenip silip süpürdüler:82::82: bu arada çay filan derken gece epey geç yattık tabi ben epey aykata kaldığım için artık s.o.s veriyordum ama dayandım sabahda sanki erkenden yatış gibi uykumu almışcasına uyandım ve sinir oldum, herkesler uyurken kalkkıp kahvaltıya poğaça yapıyım bari dedim kendimden hiç beklemediğim bi enejiyle hamarat gelin olarak kendimi tebrik ediyorum bu arada:82: miss gibi kokuya uyanan mutfasga daldı... neyse kahvaltıyı yaptık bi güzel sonra biraz ben evi toplarken görümcemde mutfağı halletti sağolsun.. dışarı çıktık dolaştık, yemeğide dışarda yeyince eve çay içmeye geldik sadece çok ısrarlarımıza rağmen kalmadılar o gece yolcu ettik ama benim ayaklara bi baktım resmen tanıyamadım... ilk defa böyle şişmişti bileklerim bile iki tane olmuştu, zaten zor dayandım.. hemen bi duş aldım ve dinlenmeye geçtim iki gündürde şişliği insin diye hiç bişey yapmadım zaten sancı geliyor arada tırsıyorum bişey yapamıyorum.. eşimde bu iki günde doğurmadın ya korkma diyor daha doğurmassın gününden önce bu arada görümcemin eiki yaşında çok cici bi kızı vardı, söz dinleyen uslu bi kızımız var maşallah... ayol ne yazmışım bende destan gibi

neyse bizde park yatağımızın siğarişini verdik inş bi kaç güne gelir... yalnız kılzar bunun içine ne aldınız siz, uyku setimi alıyım ben acaba çünkü korumalıklı oluyor ya benim yatak odası kalorifer olmasına rağmen soğuyor daha iyi olur dimi :87:

bu arada leynaaa gelmiş hoşgeldin canımm naberrr denizde yok demi hatun izne çıkmadı mı yaa nerelerde bu kız, inş bi sıkıntı yokturrr... duygu nasıl acaba ilk cici annemiz

neyse yordum sizi ne çok lafım varmış :103:

Kolay gelsin kuzum ben geceliğimi yıkamadım benimkide dantelli sadece ütü basıcam etek kısımlarına bu arada örgüleri fotoğrafla bakalım nasıl olmuşlar

Ben uyku setini yıkamadım o karyolaya yatmıcak diye yemek için benimde fikrim yok valla

1-narin çamaşırlar kısmında yıkayabilirsin edacım
2-kocacım ramazanda 2 kilo aldığı için kesin talimat var hafif bişeyler yiycekmiş, benim de işime geldi valla akşam bol salata ve ızgara tavuk var, tavsiye ederim ; )

ohh komşum hazırlıklar bitmiş neredeyse benimde yarın annem gelicek yarına biter heralde
gecelik konusunda bir fikrim yok benimkiler penye dantelsiz, ama dün bu mevzu konuşuldu yıkayınca bozulan olmuş yıkamıycak olanda var :26: güle güle giysin beyza prensesimiz cicilerini
deniz duygunun haberini aldığında yazmıştı canım en son iyilerdir inşallah bugün gelmesse msj atarım haber veririm

hoşbulduk arhan emir in anası
bende orda yatırmıycam ama belki gündüzleri beşiğinde odasında yatırırım :26: saol tatlım

ghünaydın kızlar hoşgeldiniz:103:

eda burcunun dediği gibi narin de yıkarsan bişey olmaz heralde, ayy biz daha bişey yıkamadık ne tembeliz.. daha alıcaklarımız olduğundan hepsi bir olsun diye....

akşama taze fasulye yapmayı düşünüyorum bende

zehra denizi bende merak edip sordum nerelerde acaba:44:

hımm, bozulma ihtimali varsa yıkama ben narin eşarplarımı filan kullandıktan sonra ıslak mendili gezdiriveririm üstünde öyle yapabilirsin bak.. sonrada güzel bi ütü geç kuzum bu arada kolay gelsin bakalım.. beyzaya ne ördürdün foto koyda görelim merak ettim:82:

Son düzenleme:

ahestemmm teşekkür ederim beyenmene çok sevindim tatlım
sanada maşallah yani nerden buldun o kadar şeyi yapıcak enerjiyi annem ve eşim olmasa ben kolumu kaldıramıyorum c.tesi rapor almaya tek başıma gittim hantaneye yanlız yürümek ne zormuş meğer beni eşim taşıyomuş

teşekkür ederim burcucum bende hafif bişiler teercih edicem sanırım yoksa ne oturabiliyorum be kalkabiliyorum

Bu aralar bende çok sık kasılma oluyor işin enteresanı ben hareketlerin kasılma mı yoksa bebeğin hareketi mi olduğunu pek ayırt edemiyorum doktora bir sonraki gidişimde sorayım bakalım Burcu nun yazdıkları korkuttu beni.

Bir de sürekli erken doğuracakmışım gibi bir hisse sahibim ve normal doğumdan çok korkmaya başladım ne olacak bu halim bilmiyorum

bizde gidiyorduk artık, kimse görmedi bizi diyeee

bi de şeye dikkat ettim hiç çorapsız çıkmıyosun, maşallh sende enfeksiyon filanda olmaz bak...

ayy sorma canımcım ne eneryjiymiş ama iki gün yattım valla.. içerde potansiyel bi kaynak varmışda ortaya çıkmayı bekliyormuş hastaydım ama biraz moral oldu galiba bide ne zamandır misafir ağırlamamıştım malum gurbetteyiz ya.. bu arada bende kendim oturduğum yerden kalkamıyorum, eşim olmasa işim zor valla.. iyice penguen gibi yürümeye başladım:82:

miranda canim senin tickerda 35.3 gun yaziyor ve 22 gun kaldi diyor sezeryan olacak onun icinmi yoksa hatami var benim tam gun kaldida onun icin sey ettiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…