kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-Standart Editör - Toolbar
yapıyorsun rüzgarcım (bunları yaptırmak için anneni kullanabilirsin tatlım) ama söyle annene onun kendi şirinliği ve sevimliliği yetiyo bize bide seni kullanmasın sonra ana oğul başedemeyiz sizinle
umarım yoksa gerçekten çekilesi bi durum değil
benim gözüm çok arıyo seni olmadığın zamanlarsenin mesajlar kızımla bana tebessüm ettiriyo özletme sen kendini sakın olaarmı
baayılllldımm gerçekten çok yakışmış maşallah
bende kestirdim ama ne yazıkki seninki gibi hoş durmadı kırpıp gönderdi kuaförüm resim eklemeye utanıyorum ben gülben ergen modeli yap dedim kuaför güler duman modeli yapmış( kıskandım şimdi ya bende güzel olmak istiyoruuuummmm
woooowwww çok şikersinizzzmaşallahhhhhhhh
ivittt biz geldikkk annem burda anneannem burda altın kızlar toplandık bugun hep beraberdik yer yer sancılı ara sıra gazlıbir gün geçirdik
sen nasılsın bakimmmmmmmm
maaşaallah kızına canım
ooo süper görünüyorsun canım.nerelerdesin bakim sen girmiyosun topiğe kendini özletmek içinmi yapıyon merak etme biz özlüyoruz seni.güle güle kullan saçını.
kızlar buarada yazılı smilerinizde çok hoş olmuş okurken güldürüdünüz beni.bende yatayım artık sabah dr gidicem bende.
rica ederim kızlar kararlıyım beğen butonunuda geri getiricem :82::82::82: (biraz iddalı oldu ama neyse)
sözde duş alıp yatacaktım saati kaç ettim.....
kalkar kalkmaz günaydın demek için geldik oğlumla alıntılardan unuttuk gitti GÜNAYDINNNN
hemen kahvaltı yapmalıyım oğlumun açlıktan gözü döndü sanırım feci şekilde şiddete mağruz kalıyorum şuankızlarr ben gelenekadar belki cevap vereniniz olurrr :26:
1-bugün ne yemek yapsam
2-oğlumun uyku setini yıkıycam ama korumalıklar zarar görürmü bilemedim sıkma yapmadan kısa programdamı yıkasam :26:
Kolay gelsin kuzum ben geceliğimi yıkamadım benimkide dantelli sadece ütü basıcam etek kısımlarına bu arada örgüleri fotoğrafla bakalım nasıl olmuşlarHerkeslere Günaydın;
Bebeğimin kıyafetleri makinada şu an Duygu sağolsun korkuttu hepimizi başladık işlereBirazdan asıp akşama da ütüleyeceğim inşallah vee çantamızı hazır edeceğim
Beyza'mın kıyafetlerini eşyalarını bebek çantasına kendi eşyalarımı da minik bir bavulum var ona koyacağım bakalım
Kızlar fiikre ihtiyacım var, geceliğimi yalnızca ütülesem sorun olur mu ki? Dantelli bir model benimki kötü olacak diye korkuyorum
Bu arada örgü siparişlerimiz de geldi tırtılkurabiye nin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş
Deniz'i gören konuşan oldu mu geçmişe baktım da göremedim hiçbir şey yazmamış?
kalkar kalkmaz günaydın demek için geldik oğlumla alıntılardan unuttuk gitti GÜNAYDINNNN
hemen kahvaltı yapmalıyım oğlumun açlıktan gözü döndü sanırım feci şekilde şiddete mağruz kalıyorum şuankızlarr ben gelenekadar belki cevap vereniniz olurrr :26:
1-bugün ne yemek yapsam
2-oğlumun uyku setini yıkıycam ama korumalıklar zarar görürmü bilemedim sıkma yapmadan kısa programdamı yıkasam :26:
Hoşgeldin Rüzgarın anası :)
Ben uyku setini yıkamadım o karyolaya yatmıcak diye yemek için benimde fikrim yok valla
Herkeslere Günaydın;
Bebeğimin kıyafetleri makinada şu an Duygu sağolsun korkuttu hepimizi başladık işlereBirazdan asıp akşama da ütüleyeceğim inşallah vee çantamızı hazır edeceğim
Beyza'mın kıyafetlerini eşyalarını bebek çantasına kendi eşyalarımı da minik bir bavulum var ona koyacağım bakalım
Kızlar fiikre ihtiyacım var, geceliğimi yalnızca ütülesem sorun olur mu ki? Dantelli bir model benimki kötü olacak diye korkuyorum
Bu arada örgü siparişlerimiz de geldi tırtılkurabiye nin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş
Deniz'i gören konuşan oldu mu geçmişe baktım da göremedim hiçbir şey yazmamış?
Hoşgeldin Rüzgarın anası :)
Ben uyku setini yıkamadım o karyolaya yatmıcak diye yemek için benimde fikrim yok valla
hoşbulduk arhan emir in anası
bende orda yatırmıycam ama belki gündüzleri beşiğinde odasında yatırırım :26: saol tatlım
tünaydın hatunlarrrr:80: biz geldik huuuu:82:
ayy kızlar şöyle yarım bi geçmişe baktım karışık oldu ama, odalarınızı eklemişsiniz pek güzle olmuşsağlıkla, huzurla kullansın kızlar inş... bu arada edaaaa saçların çok güzel olmuşşşş kıskandım ayol doğumdan sonra bende acil boyamalıyım yaa, ayna karşısında beyaz sayıyorum her defasında yalnız zeynepin çifliktaki düvelere benzetme tarifine koptum resmen kız zeyno boşver bizde öyle çingene işi topluyoz saçları, sıcakta ancak bu şekilde idare ediyorum arada küpe yüzük filan takıyorum bende kadınlığımı unutmayım diyeeee
ve ayrıca şu konuşan sömail olayınızda çok yaratıcı ve espirili olmuş kızlar tebrikler, ne varsa şu ekim haişlerinde var zatennnn:82:
bize gelince malum en son misafirim gelcek demiştim.... o gün sürekli sancım vardı ama evimi mis gibi yaptım ayyy bu mükemmelliyetçi haliiz ne olcak bilmiyorum neyse, kocada azcık yardım biraz alışverişten gelince.. gece geldiler zaten onlara bide et sote/pilav/salata vs bişeyler hazırladım gece fazla yiyemezler diye menüyü az tutum neyse zaten tok olmalarına rağmen çok beğenip silip süpürdüler:82::82: bu arada çay filan derken gece epey geç yattık tabi ben epey aykata kaldığım için artık s.o.s veriyordum ama dayandımsabahda sanki erkenden yatış gibi uykumu almışcasına uyandım ve sinir oldum, herkesler uyurken kalkkıp kahvaltıya poğaça yapıyım bari dedim kendimden hiç beklemediğim bi enejiyle hamarat gelin olarak kendimi tebrik ediyorum bu arada:82: miss gibi kokuya uyanan mutfasga daldı... neyse kahvaltıyı yaptık bi güzel sonra biraz ben evi toplarken görümcemde mutfağı halletti sağolsun.. dışarı çıktık dolaştık, yemeğide dışarda yeyince eve çay içmeye geldik sadece çok ısrarlarımıza rağmen kalmadılar o gece yolcu ettik ama benim ayaklara bi baktım resmen tanıyamadım... ilk defa böyle şişmişti bileklerim bile iki tane olmuştu, zaten zor dayandım.. hemen bi duş aldım ve dinlenmeye geçtim iki gündürde şişliği insin diye hiç bişey yapmadım zaten sancı geliyor arada tırsıyorum bişey yapamıyorum.. eşimde bu iki günde doğurmadın ya korkma diyor daha doğurmassın gününden önce bu arada görümcemin eiki yaşında çok cici bi kızı vardı, söz dinleyen uslu bi kızımız var maşallah... ayol ne yazmışım bende destan gibi
neyse bizde park yatağımızın siğarişini verdik inş bi kaç güne gelir... yalnız kılzar bunun içine ne aldınız siz, uyku setimi alıyım ben acaba çünkü korumalıklı oluyor ya benim yatak odası kalorifer olmasına rağmen soğuyor daha iyi olur dimi :87:
bu arada leynaaa gelmiş hoşgeldin canımm naberrrdenizde yok demi hatun izne çıkmadı mı yaa nerelerde bu kız, inş bi sıkıntı yokturrr... duygu nasıl acaba ilk cici annemiz
neyse yordum sizi ne çok lafım varmış :103:
1-narin çamaşırlar kısmında yıkayabilirsin edacım
2-kocacım ramazanda 2 kilo aldığı için kesin talimat var hafif bişeyler yiycekmiş, benim de işime geldi vallaakşam bol salata ve ızgara tavuk var, tavsiye ederim ; )
sende sağol canım benim
ya keşke yakın olsaydık
ahestemmm teşekkür ederim beyenmene çok sevindim tatlım
sanada maşallah yani nerden buldun o kadar şeyi yapıcak enerjiyiannem ve eşim olmasa ben kolumu kaldıramıyorum c.tesi rapor almaya tek başıma gittim hantaneye yanlız yürümek ne zormuş meğer beni eşim taşıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?