2011 Ekim Anneleri

insan bi arar çok küstüm mehtaptan haber gelince banada haber ver olurmu çok ta selam söyle

insan bi arar çok küstüm mehtaptan haber gelince banada haber ver olurmu çok ta selam söyle

(utanan smile) kızma küsme tatlım sen doğurunca senin yanına gelicez onun planlarını bile yaptık :)
yarın msj atarım bakalım ne dicek doktoruu haber veririm sanada muhakkak :)

(utanan smile) kızma küsme tatlım sen doğurunca senin yanına gelicez onun planlarını bile yaptık :)
yarın msj atarım bakalım ne dicek doktoruu haber veririm sanada muhakkak :)

Küserim tabe arasaydınız bize gelirdiniz ne güzel otururduk yaaa
hastane için plan yapmayın zaten geleceksiniz mecbursunuz tamammıı benim oğlum rüzgarımın abisiii

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar.... Uyku geldi bedene (esneyen smile)...Uzun bir aradan sonra erken kalkacağım, umarım uyuyakalmam. Tüm öğretmen arkadaşlarımada (her ne kadar dönemi tamamlayamasakta) iyi bir eğitim- öğretim yılı diliyorum.

bu arada beğenden sonra smilelerinde gitmesinede ayrı bi uyuz oldum (dil çıkartan uyuz smile)
ama yeni smile yönteminede bayıldım (gülmekten kriz geçiren smile)

Küserim tabe arasaydınız bize gelirdiniz ne güzel otururduk yaaa
hastane için plan yapmayın zaten geleceksiniz mecbursunuz tamammıı benim oğlum rüzgarımın abisiii

arasaydınız gelirdim desen küs haklısın dicem (kahkaha atan smile)
gelemezdik ki zaten geç gittik c.tesi akşamı kocalarda vardı hem bugünde umut enişte çalışıyodu erkenden döndük eve gezip tozmadık yani pek :))
:)) bu tehtitvariii mesajdan sonra doğuruyo olsam gelirim heralde (parmaklarıını yiyen smile)

bu arada beğenden sonra smilelerinde gitmesinede ayrı bi uyuz oldum (dil çıkartan uyuz smile)
ama yeni smile yönteminede bayıldım (gülmekten kriz geçiren smile)

ya evet ya ne bakımmış arkadaş beğen gitti smileler gitti yarım saattirde beni attı (enseye şaplak smile)
yeni şeyler ekliyceklerine elimizde olanlarıda aldılar (şeytanlı smile)
sanırım yeni yöntemin öncüsü ben oldum (kupalı smile)

evet tatlım güzel bi yöntem oldu şahsen bayıla bayıla okudum msjların sonunu

elif teyzeeee ben rüzgarrr nolur bana söyle anneme söylemiycem sözzz :)
oğlunu kullanarak duygu sömürüsü yapan kötü anne yıhyıhyıh

kontrol paneli-seçenekleri düzenle-çeşitli seçenekler-Standart Editör - Toolbar
yapıyorsun rüzgarcım (bunları yaptırmak için anneni kullanabilirsin tatlım) ama söyle annene onun kendi şirinliği ve sevimliliği yetiyo bize bide seni kullanmasın sonra ana oğul başedemeyiz sizinle

biz çıkıyoruz artık yarın dr kntrlümüz var duşumuzu alıp yatalım allaha emanet olun kızlar bıdıklarıma iyi bakın iyi geceler

sağol tatlım umarım hamilelikle birlikte buda gecer
umarım yoksa gerçekten çekilesi bi durum değil

kimse bizi özlememişş haydi oğlum gidelimm :))
benim gözüm çok arıyo seni olmadığın zamanlar senin mesajlar kızımla bana tebessüm ettiriyo özletme sen kendini sakın olaarmı

işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )
baayılllldımm gerçekten çok yakışmış maşallah
bende kestirdim ama ne yazıkki seninki gibi hoş durmadı kırpıp gönderdi kuaförüm resim eklemeye utanıyorum ben gülben ergen modeli yap dedim kuaför güler duman modeli yapmış ( kıskandım şimdi ya bende güzel olmak istiyoruuuummmm

biz çıkıyoruz artık yarın dr kntrlümüz var duşumuzu alıp yatalım allaha emanet olun kızlar bıdıklarıma iyi bakın iyi geceler

güzel haberlerle gel inşallah iyi geceler..

bizimde yarın kontrol var çok heyecan yaptım bende çıkıp uyumaya çalışsam iyi olur
herkese iyi geceler tatlı uykular

çıkmadan bende yapmaya çalışayım dedim ama neden ben kontrol panelini göremiyorumkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…