2011 Ekim Anneleri

miranda canim senin tickerda 35.3 gun yaziyor ve 22 gun kaldi diyor sezeryan olacak onun icinmi yoksa hatami var benim tam gun kaldida onun icin sey ettiydim

Gülşahcım bilmiorum valla neden okadar gün gösteriyor ama zaten ben,im çok fazla zamanım kalmadı diye düşünüyorum dr um en geç 23-25 eylül gibi alırız sorun olmazsa dedi bebeğim biraz iri ve accıkta koca kafalı olduğundan sezeryan olucam sanırım halbuki normal doğuma okadar alıştırmıştımki kendimi birde benim bebeğim tüp bebek oyüzden dr kanala girmez bu kafayla riske atmayalım dedi çarşamba kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı

işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )

çokkk taklı olmuşsun balım yaaaa.... siyah herzaman kıyafette olduğundan daha zayıf, saçta ise olduğundan daha genç gösterir... :))
göbüşünde çokk şirin çıkmış aslında tombikleşen yüzün canım üzülme benimde öyle geçen bayrama gelen misafiri az daha katledicektim. bütün bir gece boyunca "ooovvv canım şu tombik surata bi bakın seni tombiş seni" deyip durdu. tabi arada birde sen hep böyle tombiş değildin dmi ayyy yok yok eskidende biraz tombiştin ama yanakların böyle tam sıkmalık olmuş tombişşşş tombişşş dedi durdu....
az daha niyeti bozup atlıycaktım üstüneki eşim farkedip canım sen benle az bi mutfağa gelsene dedi...
hayır zaten moralim bozuk gıdımmı çıktı diye tombiş aşağı tombiş yukarı hiç hamile görmemiş heralde patavassız şeyyyyyyy...
birde bu aralar eşimin tabiriyle panter emel gibiyim adam durup durup senin bukadar cadoloz olabiliceğin hiç aklıma gelmezdi diyip duruyor. herkese kızıyorum. düşünün dün bir mağazada bir ürünün fiyatını pahalı bulup satıcıya "pardon bu etiket nedir siz tüketiciyi safmı sanıyorsunuz ama bukadarda olmaz beyefendi bu ürün yarı fiyatına dışarda aaaaa yokk ama milleti kazıklıyosunuz siz diye söylendim durdum sonrada eşim canım madem sana pahalı geldi almazsın olur biter deyince sen mağazdan yanasın yani inanamıyorum diye zavallı kocişime çıkıştım. oda yetmezmiş gibi taburede oturan tezgahtara dönüp hanımefendi size burda oturun diyemi para ödüyorlar ayy iki dakika kalkında bizde otuıralım dimi ama insan azcık düşünür hamilesi var yaşlısı var onu biz oturalım diye koymuşlar siz değil dedim ((
kısaca bu aralar çokk cadolozum çookkkk nolcak bilmem benim bu halimmm. çokmu kötü kalpli oldum ne???

Demek ki doğum yaklaştıkça yaşayacağız bu durumları 39'dan önce de doğurmayın diyorlar bir yandan son zamanlar yaklaştıkça stres gerginlik had safhaya ulaşıyor bakalım Aheste'cim hayırlısıyla 1 aydan çok az fazla kaldı

Evet benim de kasılmalarım çok kısa süreli hiç 1 dk falan sürmedi ama bu yalancı kasılmalar bazen bağırtacak kadar çok şiddetli olabiliyor :44::44: Sayısını çok takip etmmedim ama rahat günde 5 i aşıyordur.

kızlaaarr benim midem çok fenaaa,tam kaburgaların altına denk geliyo dimii??işte orası çok ağrıyoo..kızımda kastı kendini korkuyoruumm:18::18::18:çok sert hareket ediyoooooo

benimde alıştırma sancıları yüzünden arada bir çığlık attığım oluyor. ama doğum yapanlar ince bir tebessüm ederek doğum sancısının alıştırma sancısından kolaylıkla ayırt edilebileceğini söylüyorlar. burdan anladığım kadarıyla epey bi çığlık attırıyorki ikisini karıştırmıyoruz :18:
yinede her yeni sancıda acabımı diyorum. ama çok az kaldı 36. haftadan sonra bebişler gelmek isterse yapşıcak bişi yokkk bekliycez artık. çünkü bize verilen tarih 2 hafta önce yada 2 hafta sonrayı gösterebilirmiş. yani 38. haftamızda aslında 40. haftamıza girmişte olabiliriz. mesela bana 11 ocak sat 18 ekim doğum tarihi verildi. ama ben 15 ocakta döllenmenin olduğunu düşünüyorum hatta eminim bu durumda eylül sonu kızım doğarsa hiç şaşırmıycam :))))

kızlaaarr benim midem çok fenaaa,tam kaburgaların altına denk geliyo dimii??işte orası çok ağrıyoo..kızımda kastı kendini korkuyoruumm:18::18::18:çok sert hareket ediyoooooo

korkma canım ayaklarını sokucak bi yer arıyodur yaramaz. kaburgalarımın olduğu yer her doğrulduğumda çürümüş gibi acıyor. imkanın varsa sol tarafına uzan biraz belki rahatlarsın..

seninle sat ımız ve doğum tarihimiz aynı canım. ama benim sezeryan olacağı için 10 eim gibi alırız dedi doktor.39. haftada yani

leynaaa kanatlandım uçuyorum heee koca adam oldu siraç artık ismiyle hitap etmek lazım bizim oğluşun isim çok erken konuldu ve benimsendi hem siz teyzeleri hem aile hem arkadaşlarım tarafından hep ismiyle hitap edildi oğlum doğar doğmaz rüzgar dendiğinde bakıcak gibi geliyor bana

fatoşumm çok teşekkür ederim ben doğumdan sonra hamile kalmadan önceki halime değil evlenmeden önceki halime dönmeyi kafaya koyduğum için tombişliğin tadını çıkarıyorum canım
senin hormonlar tavan yapmış kuzummm yoksa ben seni bilirim bu kadar cadaloz olamassın kötü kalpli falanda değilsin sadece hamilesin :)) çok az kaldı herşey normale dönücek inşallah eminim herkes seni anlayışla karşılıyodur bu sıcaklarda çalışan hamile olmak zor sen sıkma tatlı canını

seninle sat ımız ve doğum tarihimiz aynı canım. ama benim sezeryan olacağı için 10 eim gibi alırız dedi doktor.39. haftada yani

demek seninde salı günleri haffta dönümünüz :)) bayılıyorum salı günlerine yarın çizelgemizde 34 hafta yazıcak yani 35. haftamızdan gün almaya başlıycaz yuppi yuppiiiiiii :)))) ya bide böyle doğucağı günü bilmak ne güzel bişidir kimbilir. 10.10.2011 de doğucak demek küçüğün :)

demek seninde salı günleri haffta dönümünüz :)) bayılıyorum salı günlerine yarın çizelgemizde 34 hafta yazıcak yani 35. haftamızdan gün almaya başlıycaz yuppi yuppiiiiiii :)))) ya bide böyle doğucağı günü bilmak ne güzel bişidir kimbilir. 10.10.2011 de doğucak demek küçüğün :)

kızçenin yaramazlık yapası tutmuştur nidacım panik yapma tatlım tatlı bişiler ye konuş biraz kızınla bak nasıl çözülcek

saat 3 olmuş ve ben kahvaltı dışında hiç bişi yapmadım
ben hazırlanıp çıkıp alışveriş yapim artık ne yapcağıma markette karar veririm
öptük rüzgar oğluşlaa

ahh canımm yaaa minübüse binerim gencecik delikanlılar,genç kızlşar oturur ben ayakta giderim. 5 yaşındaki çocuğu cam kenarında oturur kendi koridordada bi yer vereyim demez gelde sinirlenme karnım burnumda hala çoğu zaman ayakta gidiyorum minübüste
bide böyle tombiş aşa tombiş yukarı denilince acayip kızıyorum. halbuki ben tombiş yanaklarımı seviyorum hamilelik bana yakıştı diye düşünüyorum ama bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor işte. eskiden insanları kırmamaya dikkat ederdim ama şimdi bana yer vermeyenlerin hepsinin saçını başını yolasım var. üstelik çokta laf sokuyorum buhran altıntop gibi bişi oldum. tombişliğim neysede bu huyum geçmezse çokk fenaaa olucak

Merhabalar geçmiş bayramınız mubarek olsun güzel annişler. Geçmişi henüz okuyamadım ama herkes iyidir inşallah.

ilahi küboş, işte insan kendi kendini motive etse baya işe yarıyorda ne kadar miskinleşirse o kadar tembellik artıyor dimi maşallh canım sana da bir sürü iş yapmışsın ama inan pilin bitiyor sonra ayakların sinyal veriyor benim şeker çıktı bide cayır cayır yanıyor elim ayağım. böyle görünce eşim kadın tutaşlım diyor ama ben evimin metre karesini bildiğimden kendim içime sinerek hemde yavaş yavaş yaparım diyorum. bide hareket oluyor.

demek köye gittiniz haa, ayy bizim kide pek güzel olmuş yeyeşil karedeniz gibi annemlerde yeni geldiler bayram tatili yaptılar:)

biz internetten sipariş verdik canım yüzde yirmi indirim vardı ama bitti galiba süresi bayram içindi kampanya. ama sen pazarlık yaparsan yine iyi bi fiyata alırsın. ben kraftı çok beğeniyordum ama baby max aldım, aynı fabrikadan çıktığını okudum kk da geçenlerde. tabi biraz farkı var ama yinede kaliteli duruyor burda bi mağazadan bakıp öyle karar verdim dokunmadan alamıyorum ben işte:) bide inş evimiz ve durum müsaitleşince oda yapmayı düşünüyorum bu yüzden fazla pahalı bişey osun istemeddem, 16o liraya aldık içinin ıvırı zıvırı derken baya tutuyor zaten.

Baby Max Baby Max Montana Oyun Parkı 104 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

bizim aldığımız model bu işte, ben turkuazı beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…