miranda canim senin tickerda 35.3 gun yaziyor ve 22 gun kaldi diyor sezeryan olacak onun icinmi yoksa hatami var benim tam gun kaldida onun icin seyettiydim
işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )
aynı ben işte yaa.. sabah eşimi mersine yolladım, yüksek lisans için mülakatı vardı.. neyse o gitti beni bi korku almaya başladı ki karınım kasıldı baya taş gibi oldu göğsüme çıktı resmen nefes alamadım. sonra içerde toplanıp durdu yusufcuk.. ayy çok korkktum ve bi yandan da onunla konuştum oğlum babamız yok lütfen yerinde dur diye yani sabahın körü zaten. korkutan çok uykum olmasına rağmen yatamadım xaten inceden sızılar gönderiyordu alt taraflara.. biraz bişeyler yedim tv izledim dağıtıyım diye sonra uyuduk geçti kasılmalar ama o ince sızılar devam ediyor yaa:44: bende sorcam zehracım, seninle günlerimizde aynı bak...
ayy bende tırstım inan ki doğumdan ayrıca aynı his bende de var hele bugün sanki eylü içinde doğuracakmışım geliyor......:83:
zehra aslında bende de aynı sorun var bir kaç gündür. yani bi toparlanma yada hafif bir ittirme hissi var ama bu bebeğimmi yoksa kasılmamı ayırt edemiyorum. aslında bebeğimdir diye düşünüyorum ama sonra şiddetinin az oluşu sertlik falan düşündürüyor. genellikle çok hareketli olmadığı günlerde toparlanma hissi daha çok oluyor. Ama dün bir yazı okudum, doğum sancısı ve brixston hicks kasılmaları kasıkta olurmuş yani bu toparlanma yada sertleşme diye tarif ettiğimiz his kasıklarda oluyorsa ve sık sık yada düzenli aralıklarla oluyorsa kasılma diyebilirmişiz. mesela şuan göğsümün altında toparlanmalar oluyor ve 5 i çok rahat geçmiştir bu bebeğim. :) ama aynı şey kasığımda düzenli bi şekilde olursa bualıştırma veya doğum sancısı. ikisinin ayırt edilmeside alıştırma sancısı düzensiz aralıklarla olurken doğum sancısı düzenli aralıklarla olurmuş ve ikisini ayırt eden en belirgin özellik doğum sancısı ilerleyen dakikalarda 50 sn yada 1 dk kadar sürermiş halbuki alıştırma sancısı en çok 5-10 sn sürüp geçer ve bu süreyi kesinlikle aşmazmış.
ama geçenlerde sağ kasığımda ani kasılma yada minik kramp tarzı bir sancı başladı. keskin ve sık aralıklarla gelip gidiyordu fakat eşimle dakika tuttuğumuzda sancıların çok düzensiz aralıklarla geldiğini farkettik. gece boyu devam ettipozisyon değişikliği ve ayaklarımı uzatmamla hafiflediği zamanlar oldu. sanırım bu sancı alıştırma sancısıydı ama dakika tutup düzensiz aralıklarla olduğunu görene kadar doğuruyorum sandım.
norma DOĞUMDAN BENDE KORKUYOR VE DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM OGÜN GELDİĞİNDE olmaya çalışıcam. sonuçta bir kaç saat bağırıcam ve sonra herşey biticek :) bunu şey gibi düşün hani bazen hiç yapmak istemediğimiz bişey vardır ama o işi bizden başka yapabilicek kimse yoktur çok zorda olsa iş, başa düşünce yaparız ve sonra bakarız ki okadar kötü değilmiş. :))))
benimde alıştırma sancıları yüzünden arada bir çığlık attığım oluyor. ama doğum yapanlar ince bir tebessüm ederek doğum sancısının alıştırma sancısından kolaylıkla ayırt edilebileceğini söylüyorlar. burdan anladığım kadarıyla epey bi çığlık attırıyorki ikisini karıştırmıyoruz :18:Evet benim de kasılmalarım çok kısa süreli hiç 1 dk falan sürmedi ama bu yalancı kasılmalar bazen bağırtacak kadar çok şiddetli olabiliyor :44::44: Sayısını çok takip etmmedim ama rahat günde 5 i aşıyordur.
kızlaaarr benim midem çok fenaaa,tam kaburgaların altına denk geliyo dimii??işte orası çok ağrıyoo..kızımda kastı kendini korkuyoruumm:18::18::18:çok sert hareket ediyoooooo
benimde alıştırma sancıları yüzünden arada bir çığlık attığım oluyor. ama doğum yapanlar ince bir tebessüm ederek doğum sancısının alıştırma sancısından kolaylıkla ayırt edilebileceğini söylüyorlar. burdan anladığım kadarıyla epey bi çığlık attırıyorki ikisini karıştırmıyoruz :18:
yinede her yeni sancıda acabımı diyorum. ama çok az kaldı 36. haftadan sonra bebişler gelmek isterse yapşıcak bişi yokkk bekliycez artık. çünkü bize verilen tarih 2 hafta önce yada 2 hafta sonrayı gösterebilirmiş. yani 38. haftamızda aslında 40. haftamıza girmişte olabiliriz. mesela bana 11 ocak sat 18 ekim doğum tarihi verildi. ama ben 15 ocakta döllenmenin olduğunu düşünüyorum hatta eminim bu durumda eylül sonu kızım doğarsa hiç şaşırmıycam :))))
çokkk taklı olmuşsun balım yaaaa.... siyah herzaman kıyafette olduğundan daha zayıf, saçta ise olduğundan daha genç gösterir... :))
göbüşünde çokk şirin çıkmış aslında tombikleşen yüzün canım üzülme benimde öyle geçen bayrama gelen misafiri az daha katledicektim. bütün bir gece boyunca "ooovvv canım şu tombik surata bi bakın seni tombiş seni" deyip durdu. tabi arada birde sen hep böyle tombiş değildin dmi ayyy yok yok eskidende biraz tombiştin ama yanakların böyle tam sıkmalık olmuş tombişşşş tombişşş dedi durdu....
az daha niyeti bozup atlıycaktım üstüneki eşim farkedip canım sen benle az bi mutfağa gelsene dedi...
hayır zaten moralim bozuk gıdımmı çıktı diye tombiş aşağı tombiş yukarı hiç hamile görmemiş heralde patavassız şeyyyyyyy...
birde bu aralar eşimin tabiriyle panter emel gibiyim adam durup durup senin bukadar cadoloz olabiliceğin hiç aklıma gelmezdi diyip duruyor. herkese kızıyorum. düşünün dün bir mağazada bir ürünün fiyatını pahalı bulup satıcıya "pardon bu etiket nedir siz tüketiciyi safmı sanıyorsunuz ama bukadarda olmaz beyefendi bu ürün yarı fiyatına dışarda aaaaa yokk ama milleti kazıklıyosunuz siz diye söylendim durdum sonrada eşim canım madem sana pahalı geldi almazsın olur biter deyince sen mağazdan yanasın yani inanamıyorum diye zavallı kocişime çıkıştım. oda yetmezmiş gibi taburede oturan tezgahtara dönüp hanımefendi size burda oturun diyemi para ödüyorlar ayy iki dakika kalkında bizde otuıralım dimi ama insan azcık düşünür hamilesi var yaşlısı var onu biz oturalım diye koymuşlar siz değil dedim((
kısaca bu aralar çokk cadolozum çookkkk nolcak bilmem benim bu halimmm. çokmu kötü kalpli oldum ne???
seninle sat ımız ve doğum tarihimiz aynı canım. ama benim sezeryan olacağı için 10 eim gibi alırız dedi doktor.39. haftada yani
seninle sat ımız ve doğum tarihimiz aynı canım. ama benim sezeryan olacağı için 10 eim gibi alırız dedi doktor.39. haftada yani
kızlaaarr benim midem çok fenaaa,tam kaburgaların altına denk geliyo dimii??işte orası çok ağrıyoo..kızımda kastı kendini korkuyoruumm:18::18::18:çok sert hareket ediyoooooo
fatoşumm çok teşekkür ederimben doğumdan sonra hamile kalmadan önceki halime değil evlenmeden önceki halime dönmeyi kafaya koyduğum için tombişliğin tadını çıkarıyorum canım
senin hormonlar tavan yapmış kuzummm yoksa ben seni bilirim bu kadar cadaloz olamassınkötü kalpli falanda değilsin sadece hamilesin :)) çok az kaldı herşey normale dönücek inşallah eminim herkes seni anlayışla karşılıyodur bu sıcaklarda çalışan hamile olmak zor sen sıkma tatlı canını
bizde az önce doktordan geldik doğum tarihimiz netleşti 26 eylül tam 3 haftamız var ve ben çok heyecanlıyım
vuuuu bende heyecanlandım şimdi :)) sanırım sezeryan olucak canım. çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşallah meleğini :)
beğen tuşu nere gitti ya hu beğeniyorum beğeniyorum bunu size gösteremiyorum içimde kalıyor
yanımda olsanda o yanaklarını bir mıncıklasam içim kaynadı kız sana oğluma adıyla hitap ettin ya çok sevindik teyzesiiii
valla benim de sineme özendiğim çok oluyor hatta kulakları çınlasın geçen gün sinemle mesajlaşıyoduk öğleden sonra ben hala uyuz uyuz dolanıyorken evde sonra birden dedim ki bu kız sekiz buçukta kalkmış oğlunu doyurmuş evinin işlerini yapmış yemeklerini halletmiş sonra bacak bacak üstüne atmış oturuyo bir de benim halime bak deyip fırladım bir çırpıda bahsi geçen işlerin hepsini kendime uyarladım
benimde içime sinmiyor kadın tutmak zaten alışkanlığım değil annem ablam hep alırlarda benim hiç evime kadın sokasım yok hatta eşimin bu konuda ben bir yemeni takıp girişirim işlere kadına gerek yok demesi beni daha çok cesaretlendiriyor ama icraat yok
ben de özelcan dan alıcam beşiği ama kraft mı alsam baby2go mu alsam bilemedim sen ne marka aldın?
hmm bi de unutmadan biz de dün eşimin köyüne gittik ailecenek :)gezdik gezdik akşamaın köründe eve geldik sonra börek yaptım ütü yaptım aç karnımızı yoyurdum bulaşık yıkadım banyo yaptım hiç oturmadım sabah erkendende kalkıp börekleri pişirdim bulaşıkları yıkadım evi topladım hazırlanıyım çıkıyım derkençok yoruldum ama güzel oldu (bu paragraf biraz lüzumsuz oldu ama yazasım geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?