2011 Ekim Anneleri

kızlar kendımı hamarat hıssettım sayenızde saolun varolun valla bende sızlere ozenıyorum ne guzel cocuk yok temızle evı pıslenmez bıle esın gelınce bı pesınde kostur tamamdır :) ben oglumdan sonra boyle oldum erken kalktıgımızdan ıstahımız olmuyo once ısler sonra oglusun kahvaltısı sonra aksam yemegı sonra pc tv artık canımız ne ısterse onceden bende gec kalkardım ısler gec olurdu cocukolunca otomatıge baglıyo ınsan :) sımdı 2. gelıo dahamı hızlı olucam yoksa ev berbatmı olur bılmıyorum ama umarım bu bebegım ılkı gıbı uyku problemı yasatmaz bıze cok zor uykusuzluk 2.5 yasına kadar devam ettı oglumun uyku sorunu cok sukur gectı artık sızı sevıyorum ya nedense mutlu oldum

fatoşcum kendini yalnız hissetme bende sendenim canım benim.. diyarbakırdan kendime hoşuma gitti bi terlik almıştım, burdada gördüm aynısını bi fiyatını soruyum dedim bana 15 lira dedi çocuk ben 5 liraya almıştım marka filan yok benim modeli hoşuma gitmişti yani dökme tezgahtan aldım ben ordan burda mağazaya girince değişiyor mu dedim zaten adanada gerçekten bu konuda çok kzaık atabiliyorlar bilinsizsen, esnafı hiç iyi değil buranın...

ben dolmuşculara takıgım, daha yerimize oturmadan jet gibiler inerkende öyle artık nezaketimi bozacam bu millete, hele insanların kendi özel taşıtları gibi car car koınuşmaları ve aşırı nezaketsiz hal ve davranışları yokmu ahh ahh... vs vs..... yazsam daha çok yazarım heralde, bu arada ben evi topluyordum kocacım gelicekmiş aç gelir canım benim kalkıp yemek yapıyım

ayy tam çıkıyordum sinem seni gördüm yazmadan geçmeyim ayol bende/bizde seni seviyoruz canım bu konuda sana yazarım sonra, hadi öptüm seni tecrübeli anne, hep mutlu ol emiiiii

ayyy hadi kaçtımmmm
çok çenem düştü bugün

Son düzenleme:

bende optum senı yusufun annesı belkı benım oglusun ısmıde yusuf olur :) gorusmek uzere

akalım kısmet, önden gelmek istemezse şimdilik öyle görünüyor. çarşamba kontrolümüz var,doktorumuz ne diyecek merak ediyorum.15 gün önce tatildeydi doktorumuz başka bir arkadaşı baktı,gelişimi hızlı olursa 38. haftada da alabilir doktorunuz dedi,o yüzden günü tam belli değil,şimdilik 39. haftada ısrarlıyız bizde.

bizde az önce doktordan geldik doğum tarihimiz netleşti 26 eylül tam 3 haftamız var ve ben çok heyecanlıyım

hadi hayırlısı olsun inşallahhhh benimde çarşamba belli olacak muhtemelen benimde 23-25 eylül gibi olacak diye tahmin ediyorum tabi ozaman kadar bir sıkıntı yaşamazsak

çok güzelmiş canım güle güle kullanın bu gün sonmuş kampanya neyse bizde bu haftasonu alıcaz inşallah halbuki özelcan 2 adım ötemde kaç kere gittim de bir şey beğenip alamadım bu kararsızlığımda beni öldürecek almaya gidiyorum kara veremiyorum biraz daha düşüneyim diyip çıkıyorum senin 160 a aldığın şimdi 199 olmuş

aynen dediğin gibi oluyor pilin bitiyor akşam o kadar yorulduktan sonra yatağa yatınca anladım acısını ilk defa gece horlamışım eşim videoya kaydetmiş sabah izletiyor bana birde horultundan uyuyamadım diyor :78:

bize seni seviyoruz ve aynı zamanda özeniyoruz canım atom karıncam benim maşallah sana inşallah dediğin gibi minişin uykuyu sever de sende rahat edersin

iste benimle ayni ruh haline sahip birisii,benimde kasilmalarim cok oluyo ve bu kasilmalara cok dikkat etmek lazim kizlar..erken doguma sebebiyet veriyomus,belkide bu yuzden biz erken dogurmaktan korkuyoruz..ben suan kasilma onleyici ilac kullaniyorum ve cok rahatladim,belime agri giriyodu ve karnim top top sertlesiyodu,bebegin hareketleri saniyodum ama malesef kasilmaymis,gunde 5 6 kere hissetmek normalmis,rahim kendini doguma hazirliyomus fakat daha fazlasina mutlaka mudahele edilmeli,turkiyede sadece magnezyum veriyolar,ben yurt disinda yasiyorum ve burda verilen ilaclarin faydasini gordumsonuc olarak kasilmalara azami dikkat...

aheste
demekki yalnız değilmişim benim gibi çabuk sinirlenen hamişler olması beni sevindirdi :) millet hamile kalınca iyileşir bende kötüleştim yaa ahh bu hormonlarım yokmu hep onlar böyle yaptılar beni ama minübüs konusunda haklıyız canım. daha yerine oturmadan gazı basarlar inicek olursun 40 saat düşünürsün inşallah tam inmeden basmaz gaza diye... ben diyorum geçende binmedim bakıyo yüzüme hanfendi binsenize diyo ama minübüs bi gidelim diyo bi .... yeme otur diyo... dedim durursanız binicem, sonra durdu görmüyomusunuz hamileyim durmuyosunuzki bineyim düşsem bişey olsa hesabını verebilecekmisiniz. iki dakka durmaya zaman kaybediyosunuz ama sokak başında yolcu görünce 5 dakka bekliyosunuz ona bişey diyen yok dedim. adam hiç sesini çıkaramadı vallaa arkamdaki kadınların bi alkışlamadığı kalddı beni.... arkadan doğru söylüyor deyip durdular
Kartopu
benim gördüğüm tüm ilk hamileliği olan arkadaşlarım 41 de sezeryan oldular bebişler gelmiyor diye ama nedense ben 37-38 arası doğurucam gibi geliyor. ayy bide topikte herkezler doğururmuş ben halaaa doğuramaz buraya yazar dururmuşum he he he...

seni ayakta alkışlıyorum dolmuşçuya söylediklerinden ötürü vallahi ben söylemişim gibi içim rahatladı oh olsun onlara ben hamile kaldığımdan beri sadece 1 defa bindim dolmuşa ama bende dolmuşla gidip geliyor olabilirdim insanlar saygısız düşüncesiz sen alnına dikkat hamile var yazsanda dikkat etmezler neyse fatoşcum çok az kaldı hamileliğimiz bitince belki bu kadar sinirli olmayız bebekli kadına da yer verirler artık inşallah

şöföre sözlerinden ötürü benden sana canım

erkek bebek genelde geç doğarmış zaten , bende dayabildiğim kadar dayanmak istiyorum,doktorlada konuşacağım çarşamba günü gelişimini nekadar içerde tamamlarsa bizim için o kadar iyi bakmak açısından

umarım hepımızın mınıslerı uyur leynacım uyumyan bebek cook zor cunku bebek olunca sızde hamaratlasırsınız merak etme :) tam pc basına oturdum benım sıpa geldı yemek yemedım tvde yemek zamanı demısler ay delı olucam pısmemıs pılavı ıstıyo cıg cıg yıycek napıyım ben gıdıyorum umarm gelırım obur mız mız gelmeden

ay severim ben onu demek pilav yiyecek allahım bizlere de göster bu günleri bebeklerimizle güzel vakitler geçirelim maşallah ana oğul size

ay severim ben onu demek pilav yiyecek allahım bizlere de göster bu günleri bebeklerimizle güzel vakitler geçirelim maşallah ana oğul size

canım ya oyle cabuk gecıyokı zaman once 6 aylık olsada oturtsam derdım sonra oyuncak oynasa sonra yuruse sonra kendı yemegını yese soyedıgımı anlasa yapsa derken hepsı gercek oldu sımdı sıl bastan baslıycaz :) pılavı gosterdım bak suyunu cekmemıs dıye olsun ben sulu sulu yerım severı dıyo delı olucam sankı yemıs oyle daha once bılmıs sonra oylen mantı ıstemıstı pısırmıstım onu gordu onu ıstedı sukur yuyo sımdı ıkı ogun aynı seyı yedı ama olsun yemelerı hep pısmesını beklemeden ıstıyo kokusu burnuna gelınce :)
esım aradı aksam arkadası gelıcekmıs sadece etlı barbunya ve pılav yapmıstım bıde karpuz kestım mantıda var ama katı oda yanına olmaz bunların ıdare edıcekler artık napıyım aksamkı planlarım suya dustu

Herhangi bir ilaç var mı ben de sorayım doktoruma canım söylediğin için çok teşekkürler magnezyumu ihmal ettim ben bu aralar sanırım o yüzden de oluyor kasılmalarım.

Bir de bu hissettiklerim kasılmaysa bebeğin hareketleri nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…