beğen tuşu nere gitti ya hu beğeniyorum beğeniyorum bunu size gösteremiyorum içimde kalıyor
yanımda olsanda o yanaklarını bir mıncıklasam içim kaynadı kız sana oğluma adıyla hitap ettin ya çok sevindik teyzesiiii
valla benim de sineme özendiğim çok oluyor hatta kulakları çınlasın geçen gün sinemle mesajlaşıyoduk öğleden sonra ben hala uyuz uyuz dolanıyorken evde sonra birden dedim ki bu kız sekiz buçukta kalkmış oğlunu doyurmuş evinin işlerini yapmış yemeklerini halletmiş sonra bacak bacak üstüne atmış oturuyo bir de benim halime bak deyip fırladım bir çırpıda bahsi geçen işlerin hepsini kendime uyarladım
benimde içime sinmiyor kadın tutmak zaten alışkanlığım değil annem ablam hep alırlarda benim hiç evime kadın sokasım yok hatta eşimin bu konuda ben bir yemeni takıp girişirim işlere kadına gerek yok demesi beni daha çok cesaretlendiriyor ama icraat yok
ben de özelcan dan alıcam beşiği ama kraft mı alsam baby2go mu alsam bilemedim sen ne marka aldın?
hmm bi de unutmadan biz de dün eşimin köyüne gittik ailecenek :)gezdik gezdik akşamaın köründe eve geldik sonra börek yaptım ütü yaptım aç karnımızı yoyurdum bulaşık yıkadım banyo yaptım hiç oturmadım sabah erkendende kalkıp börekleri pişirdim bulaşıkları yıkadım evi topladım hazırlanıyım çıkıyım derkençok yoruldum ama güzel oldu (bu paragraf biraz lüzumsuz oldu ama yazasım geldi)
kız küboş sineme özendimde bende yazdımmbizde azcık hamaratız kendi çapımızda yeter ki bunalım takılmayalım:82: bayraın son demleri yoğun geçti yoksa ilk günler ben yataktaydım.. ama seni tahmin edebiliyorum tabi, bizimde bayrama ankara planımız vardı ama ben rahatsızlanınca suya düştü:97: artık kısmet...
benim evcim temiz çok şükür doğuma kadar bi mutfağımı teizleme lazım, bide cam perde geçerim tekrar artık nasıl olursa. bizde de bişi yok daha ya, benim baktığım park beşik özlecandan indirime girmişti süresi bitmeden alalım dedik.
fazla stres yapma kendine inan işten çok düşünmesi yoruyor, nasıl olsa seninkiler yanında bi günde bile yaparsınız annenler, ablan filan gelse.. benim kimsem yok burda, kadın tutmakda içime sinmiyor, hem kendim yapınca deşarj oluyorum. bi de nere ne kadar kirleniyor filan insna biliyor artık, hemde küçük evimiz fazla eşyada olmayınca koacada sağolsunb yardım edince bitiyor işte..
ahh canımm yaaa minübüse binerim gencecik delikanlılar,genç kızlşar oturur ben ayakta giderim. 5 yaşındaki çocuğu cam kenarında oturur kendi koridordada bi yer vereyim demez gelde sinirlenme karnım burnumda hala çoğu zaman ayakta gidiyorum minübüste
bide böyle tombiş aşa tombiş yukarı denilince acayip kızıyorum. halbuki ben tombiş yanaklarımı seviyorum hamilelik bana yakıştı diye düşünüyorum ama bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor işte. eskiden insanları kırmamaya dikkat ederdim ama şimdi bana yer vermeyenlerin hepsinin saçını başını yolasım var. üstelik çokta laf sokuyorum buhran altıntop gibi bişi oldum. tombişliğim neysede bu huyum geçmezse çokk fenaaa olucak
kızlar kendımı hamarat hıssettım sayenızdesaolun varolun valla bende sızlere ozenıyorum ne guzel cocuk yok temızle evı pıslenmez bıle esın gelınce bı pesınde kostur tamamdır :) ben oglumdan sonra boyle oldum erken kalktıgımızdan ıstahımız olmuyo once ısler sonra oglusun kahvaltısı sonra aksam yemegı sonra pc tv artık canımız ne ısterse onceden bende gec kalkardım ısler gec olurdu cocukolunca otomatıge baglıyo ınsan :) sımdı 2. gelıo dahamı hızlı olucam yoksa ev berbatmı olur bılmıyorum ama umarım bu bebegım ılkı gıbı uyku problemı yasatmaz bıze cok zor uykusuzluk 2.5 yasına kadar devam ettı oglumun uyku sorunu cok sukur gectı artık sızı sevıyorum ya nedense mutlu oldum
ayy tam çıkıyordum sinem seni gördüm yazmadan geçmeyim ayolbende/bizde seni seviyoruz canım bu konuda sana yazarım sonra, hadi öptüm seni tecrübeli anne, hep mutlu ol emiiiii
ayyy hadi kaçtımmmm
çok çenem düştü bugün
kızlar kaçıncı haftada 8. aya giriyoruz..31 mi 32 mi?
ewet aslında herşey normal ama ben tırsıyorum normal doğumdan sezaryen kesin ama epiduralmi genelmi karar veremedik ayy çok heyecanlı
demek seninde salı günleri haffta dönümünüz :)) bayılıyorum salı günlerine yarın çizelgemizde 34 hafta yazıcak yani 35. haftamızdan gün almaya başlıycaz yuppi yuppiiiiiii :)))) ya bide böyle doğucağı günü bilmak ne güzel bişidir kimbilir. 10.10.2011 de doğucak demek küçüğün :)
dr la henüz konuşmadım ama bende sezeryan istiyorum canım hemde genel ..
bizde az önce doktordan geldik doğum tarihimiz netleşti 26 eylül tam 3 haftamız var ve ben çok heyecanlıyım
çok güzelmiş canım güle güle kullanın bu gün sonmuş kampanya neyse bizde bu haftasonu alıcaz inşallah halbuki özelcan 2 adım ötemde kaç kere gittim de bir şey beğenip alamadım bu kararsızlığımda beni öldürecek almaya gidiyorum kara veremiyorum biraz daha düşüneyim diyip çıkıyorumilahi küboş, işte insan kendi kendini motive etse baya işe yarıyorda ne kadar miskinleşirse o kadar tembellik artıyor dimimaşallh canım sana da bir sürü iş yapmışsın ama inan pilin bitiyor sonra ayakların sinyal veriyor benim şeker çıktı bide cayır cayır yanıyor elim ayağım. böyle görünce eşim kadın tutaşlım diyor ama ben evimin metre karesini bildiğimden kendim içime sinerek hemde yavaş yavaş yaparım diyorum. bide hareket oluyor.
demek köye gittiniz haa, ayy bizim kide pek güzel olmuş yeyeşil karedeniz gibiannemlerde yeni geldiler bayram tatili yaptılar:)
biz internetten sipariş verdik canım yüzde yirmi indirim vardı ama bitti galiba süresi bayram içindi kampanya. ama sen pazarlık yaparsan yine iyi bi fiyata alırsın. ben kraftı çok beğeniyordum ama baby max aldım, aynı fabrikadan çıktığını okudum kk da geçenlerde. tabi biraz farkı var ama yinede kaliteli duruyor burda bi mağazadan bakıp öyle karar verdim dokunmadan alamıyorum ben işte:) bide inş evimiz ve durum müsaitleşince oda yapmayı düşünüyorum bu yüzden fazla pahalı bişey osun istemeddem, 16o liraya aldık içinin ıvırı zıvırı derken baya tutuyor zaten.
Baby Max Baby Max Montana Oyun Parkı 104 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bizim aldığımız model bu işte, ben turkuazı beğendim
kızlar kendımı hamarat hıssettım sayenızdesaolun varolun valla bende sızlere ozenıyorum ne guzel cocuk yok temızle evı pıslenmez bıle esın gelınce bı pesınde kostur tamamdır :) ben oglumdan sonra boyle oldum erken kalktıgımızdan ıstahımız olmuyo once ısler sonra oglusun kahvaltısı sonra aksam yemegı sonra pc tv artık canımız ne ısterse onceden bende gec kalkardım ısler gec olurdu cocukolunca otomatıge baglıyo ınsan :) sımdı 2. gelıo dahamı hızlı olucam yoksa ev berbatmı olur bılmıyorum ama umarım bu bebegım ılkı gıbı uyku problemı yasatmaz bıze cok zor uykusuzluk 2.5 yasına kadar devam ettı oglumun uyku sorunu cok sukur gectı artık sızı sevıyorum ya nedense mutlu oldum
Bu aralar bende çok sık kasılma oluyor işin enteresanı ben hareketlerin kasılma mı yoksa bebeğin hareketi mi olduğunu pek ayırt edemiyorum doktora bir sonraki gidişimde sorayım bakalım Burcu nun yazdıkları korkuttu beni.
Bir de sürekli erken doğuracakmışım gibi bir hisse sahibim ve normal doğumdan çok korkmaya başladım ne olacak bu halim bilmiyorum
aheste
demekki yalnız değilmişim benim gibi çabuk sinirlenen hamişler olması beni sevindirdi :) millet hamile kalınca iyileşir bende kötüleştim yaaahh bu hormonlarım yokmu hep onlar böyle yaptılar beni ama minübüs konusunda haklıyız canım. daha yerine oturmadan gazı basarlar inicek olursun 40 saat düşünürsün inşallah tam inmeden basmaz gaza diye... ben diyorum geçende binmedim bakıyo yüzüme hanfendi binsenize diyo ama minübüs bi gidelim diyo bi .... yeme otur diyo... dedim durursanız binicem, sonra durdu görmüyomusunuz hamileyim durmuyosunuzki bineyim düşsem bişey olsa hesabını verebilecekmisiniz. iki dakka durmaya zaman kaybediyosunuz ama sokak başında yolcu görünce 5 dakka bekliyosunuz ona bişey diyen yok dedim. adam hiç sesini çıkaramadı vallaa arkamdaki kadınların bi alkışlamadığı kalddı beni.... arkadan doğru söylüyor deyip durdular
Kartopu
benim gördüğüm tüm ilk hamileliği olan arkadaşlarım 41 de sezeryan oldular bebişler gelmiyor diye ama nedense ben 37-38 arası doğurucam gibi geliyor. ayy bide topikte herkezler doğururmuş ben halaaa doğuramaz buraya yazar dururmuşum he he he...
aheste
demekki yalnız değilmişim benim gibi çabuk sinirlenen hamişler olması beni sevindirdi :) millet hamile kalınca iyileşir bende kötüleştim yaaahh bu hormonlarım yokmu hep onlar böyle yaptılar beni ama minübüs konusunda haklıyız canım. daha yerine oturmadan gazı basarlar inicek olursun 40 saat düşünürsün inşallah tam inmeden basmaz gaza diye... ben diyorum geçende binmedim bakıyo yüzüme hanfendi binsenize diyo ama minübüs bi gidelim diyo bi .... yeme otur diyo... dedim durursanız binicem, sonra durdu görmüyomusunuz hamileyim durmuyosunuzki bineyim düşsem bişey olsa hesabını verebilecekmisiniz. iki dakka durmaya zaman kaybediyosunuz ama sokak başında yolcu görünce 5 dakka bekliyosunuz ona bişey diyen yok dedim. adam hiç sesini çıkaramadı vallaa arkamdaki kadınların bi alkışlamadığı kalddı beni.... arkadan doğru söylüyor deyip durdular
Kartopu
benim gördüğüm tüm ilk hamileliği olan arkadaşlarım 41 de sezeryan oldular bebişler gelmiyor diye ama nedense ben 37-38 arası doğurucam gibi geliyor. ayy bide topikte herkezler doğururmuş ben halaaa doğuramaz buraya yazar dururmuşum he he he...
çok güzelmiş canım güle güle kullanın bu gün sonmuş kampanya neyse bizde bu haftasonu alıcaz inşallah halbuki özelcan 2 adım ötemde kaç kere gittim de bir şey beğenip alamadım bu kararsızlığımda beni öldürecek almaya gidiyorum kara veremiyorum biraz daha düşüneyim diyip çıkıyorumsenin 160 a aldığın şimdi 199 olmuş
aynen dediğin gibi oluyor pilin bitiyor akşam o kadar yorulduktan sonra yatağa yatınca anladım acısını ilk defa gece horlamışım eşim videoya kaydetmiş sabah izletiyor bana birde horultundan uyuyamadım diyor :78:
bize seni seviyoruz ve aynı zamanda özeniyoruz canım atom karıncam benimmaşallah sana inşallah dediğin gibi minişin uykuyu sever de sende rahat edersin
umarım hepımızın mınıslerı uyur leynacım uyumyan bebek cook zor cunku bebek olunca sızde hamaratlasırsınız merak etme :) tam pc basına oturdum benım sıpa geldı yemek yemedım tvde yemek zamanı demısler ay delı olucam pısmemıs pılavı ıstıyo cıg cıg yıycek napıyım ben gıdıyorum umarm gelırım obur mız mız gelmeden
ay severim ben onu demek pilav yiyecek allahım bizlere de göster bu günleri bebeklerimizle güzel vakitler geçirelim maşallah ana oğul size
iste benimle ayni ruh haline sahip birisii,benimde kasilmalarim cok oluyo ve bu kasilmalara cok dikkat etmek lazim kizlar..erken doguma sebebiyet veriyomus,belkide bu yuzden biz erken dogurmaktan korkuyoruz..ben suan kasilma onleyici ilac kullaniyorum ve cok rahatladim,belime agri giriyodu ve karnim top top sertlesiyodu,bebegin hareketleri saniyodum ama malesef kasilmaymis,gunde 5 6 kere hissetmek normalmis,rahim kendini doguma hazirliyomus fakat daha fazlasina mutlaka mudahele edilmeli,turkiyede sadece magnezyum veriyolar,ben yurt disinda yasiyorum ve burda verilen ilaclarin faydasini gordumsonuc olarak kasilmalara azami dikkat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?