şöföre sözlerinden ötürübenden sana canım
erkek bebek genelde geç doğarmış zaten , bende dayabildiğim kadar dayanmak istiyorum,doktorlada konuşacağım çarşamba günü gelişimini nekadar içerde tamamlarsa bizim için o kadar iyi bakmak açısından
kızlar hanzade ve rumuzda yok haberi olan varmı ?
ya kızlar bu taze fasulyeyı buzluga kıs ıcın nasıl koyuyodunuz sız..bızım burda yenı ucuzladı aldım bıraz ama bılmıyorum nasıl olcagını..bırde dolabın kokusu sınermı acaba..
benım oglusum 40+2 de sunı sancıyla dunyaya geldı daha gelesı yoktu aslında bana gorede zamanı vardı doktorum saolsun verdı sunı sancıyı oldurdu benı sonrada sezeryan dıye tuturdu bende sezeryan olmam dıye ve 11 saatlık sancı sonrası oglumu kucagıma aldım ıyıkı sezeryan olmamısım sonrası zor onun cunku nısan mayıs hamıslerı forumundaydım ozaman forumda son dogum yapan olarak kendı kendıme konusuyodum artık sona kalmak cok kotu :2:
ya kızlar bu taze fasulyeyı buzluga kıs ıcın nasıl koyuyodunuz sız..bızım burda yenı ucuzladı aldım bıraz ama bılmıyorum nasıl olcagını..bırde dolabın kokusu sınermı acaba..
kızlar ben azcık çıkıp uzanayım.. bizim yusuf oğlan iyi tepiklemeye başladı.. ayy çok hoşuma gidiyor, ben azcık sandalyeye eğilince otururken hemen tepiniyor içimde sıkışmış gibi:)) doğruluyorum geçiyor:)
bu arada bi kaç haftadır bişey öğrendi, kuzum kendini titreşime alıyorciddiyim titretiyor içerde kendini.... eğer oturyorsam kalçarımı filan etkiliyor hatta başlarda ben deprem filan zannediyordum
neyse size doyum olmaz ben kaçar, bakarı inş aradaöptükk sizi kuzumlaa
korkma canım ayaklarını sokucak bi yer arıyodur yaramaz. kaburgalarımın olduğu yer her doğrulduğumda çürümüş gibi acıyor. imkanın varsa sol tarafına uzan biraz belki rahatlarsın..
bizde az önce doktordan geldik doğum tarihimiz netleşti 26 eylül tam 3 haftamız var ve ben çok heyecanlıyım
slm kızlar nasılsınız?
ben bugün 1de toplantı için okula gittim sağ olsun arkadaşlar çok ilgilendiler baya güzel geçti ama 3 gibi eve geldim elim ayağım tutmuyo anlamadım ne olduğunu.
nazar desem şişko birini niye nazar etsinler :)) şimdi geldim kendime geçmişi bi okuyayıım neler konuşulmuş
elif gelmiişşşkızlarr eda gibi bende bugün topiğe girmeyenleri merak ediyorum.,
hanzade
rumuz
efsa
deniz
eslem
filiz
ve elifinde bugün kontrolü vardı ama hala gelmedi. bu arkadaşlar eslem dışında genellikle topiğe sık sık girerlerdi. yanılmıyorsam rumuz ve elif hala çalışıyor. belki rumuzun bayram sonrası işleri birikmiş oyüzden girememiştir. ama deniz ve hanzade yıllık izinlerine ayrıldılar bugünde bayram sonrası gelirlerdi normalde umarım iyilerdir.
eslemin çakılla bambam doğum kanalına girmişti doktoru yatak istirahati vermişti yanlış hatırlamıyorsam. umarım herşey yolundadır.
efsa ve filiz de çalışmıyordu galiba ama onlarda topikte görünmüyorlar hiç.
listede unuttuklarım olabilir ama bu kızlar nerde bakimmmmm.???
saolun kızlar fasulye hakkında aydınlattıgınız ıcın..nettede cıgden buzluga atmayın tepkımeye gırıp bozuluyor dıyor..bıraz kavurayım atayım buzluga ..
pekı bıde domatesı nasıl yapıyosunuz(cok oldum bılıyorum ama)ben et tuketmedıgım ıcın tamamen otcul beslenıyorum sebze cok tuketıyorum..hele domatessız yasayamam gıbı gelıyor..onu da mı posetleyıp koyucaz..yada gecende arkadaslar kavanozdan bahsetmıslerdı..onuda yapabılırmıyım bılmıyorum zıyan olursa cok uzulurum ..burda taze sebze bulmak mevsımınde bıle cok mumkun degıl kırkta yılda denk geldırse oda bı haylı pahalı olarak alıyorum..bıde yıyemezsem ıcıme otururr.. ben fasulyeyı ayıklayana kadar bıde domatesı nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?