2011 Ekim Anneleri

canım senın doktorun ıyıymıs ben olsam yıne ona gıderım ben daha vaktı var dıye kendımı yırtmama ragmen sunı sancı verdı acılma olmadı tuturdu sezeryan dıye ama ben vazgecmedım ınatla normal dogurdum.
ya canım oyle ıstahsızdıkı sukur ramazandan bu yana duzeldı kokusuna kosuyo pısmeden yıyo napıyım laf anlamıyo :) babası gıbı etcı yemek ıcın et kavururken et kokuyodıye gelıp yıyo :)
ben domatesı ve bıberı yemeklık dograyıp kucuk posetlerle dırek bızluga koyuyorum cok yer kaplamıyo 2 domates dograınca kucucuk oluyo zaten cokta guzel oluyo

masallah kılonuz boyunuz cok ıyı canım carsamba olsada bende oglusumu gorsem
hanzade hemoroıd umarım dogru yazmısımdır :) <cok zor canım ya ama dogumdan sonra baya azalıyo tedavısıde muaynesıde zor allah o d uruma dusurmesın bızı
esımın arkadası gelır bırazdan mersınden mı ne gelıp ıstanbuşa gıdıyo 2 saat fılan anca durur sofrayı hazırladım esım saolsun servıs yapar bende tv ızlıycem oglandan ses cıkmıyo umarım uyumamıstır bı bakıyım ben gelırım yıne

Allahım sen domatesden bahsederken sankı pirzoladan bahsedermıscesıne agzım sulandı varyaaaya ben domatessız yemek yapmıyorum..ogunum gecmıyor domatessız ..ama kavanoz ısıne cesaret edemıyorum..annem falanda yapmaz kı o geldıgınde ona yaptırsam ..ama eger bu kavanoz ısınden baska bır yol bulamazsam bunu denemek ıstıyorum allah kerımdır dımı..bır ıkı tane yapayım bakayım bıde bakmıssın mıs olmussss..ımmmmmmmmmmm dusundukce ıcım bı hos oldu...

nıda saol canım ..eger fatosun tarıfte olmazsa en son care salca koyarım yımeklere ne yapayım sıkıcaz dısımızı yaz gelene kadar..offf domatesın yerını ne tutar kı..

ben de bugün gittim bizde sınav dönemi not yükseltme sınavları. bana sadece 3 görev çıkmış yani hepi topu 3 gün gidecem. o yüzden 19una kadar izin almam ama derse falan giremem ben hiç gözüm kesmiyo açıkçası.

yazarım canım tarifi şimdi bi gideyim namaz kılayım dönünce ilk işim o olsun

kızlar benim mesaim bitti. eve gidip yemek yapimm iyce acıktım :)) görüşmekl üzre kendinize ve meleklerinize ii bakın. hepinizii öptük kocaman kızımla :))

ya kızlar bi ben miyim bu kadar bulaşık çıkaran her şeyi makinaya atıyorum ama yine de elde yıkanması gerekn şeyler hiç bitmiyo e bi de tezgahım hem bembeyaz olsun istiyorum elimden domestos düşmüyo.
o değil çok severim bulaşık yıkamayı ama belim ağırıyo artık iki parça yıkayınca. eşim de sağ olsun makinaya atıyo ama tezgah hijyeninden ne anlasın garibim

elif topikteymiş :) eee senin bugün kontrolün yokmuydu elifff nasılmış sudenazımız bakalım??

elif gelmiişşşgüzel haberlerle gelmişindir inş. canım ...
bende az önce duyguyu aradım ama açmadı ,bebek çok yoruyo galibaa
geçmişe bakiim derken hemen üstümdeki yazıları görmemişim (
sağol bitanem elim için verdiğin bilgilerede ayrıca teşekkür ederim geçtim drun karşısına takır takır saydım adama söyleyecek laf kalmadı ne dese sen biliyorsun zaten deyip durdu
sağol cnm benim düşünüp söylemen bile yeterli ama benim hastane maltepedeydi sana uzak biraz hamiş halinle yormayalım sizi

sağol tatlım randevu günleri iple çekilir oldu geç zaman çabuk geç .....

mavipatikler
ben domatesı ve bıberı yemeklık dograyıp kucuk posetlerle dırek bızluga koyuyorum cok yer kaplamıyo 2 domates dograınca kucucuk oluyo zaten cokta guzel oluyo

varya acayıp sevındım boyle bır yol olduguna...hemen denıcem pekı dayanıyormu bısey olmuyomu?

senden farklı degılım guzelım..ama bızım evde bulasık cıkaran ben degıl esım..ben hemen yıkanınca bosaltırımmakıneyıkı elıme bısey gecınce hemen atayım makıneye..yada buyuk parca falan sa hemen yıkar kaldırırım ..fakat esım oglene kadar calıstıgından kalan tum gun evde ve saolsun yemeye bayılır..sımdı zayıflama calısıyor sırf daha fazla yemek yıyebılmek ıcıno meyve yer bıcak tezgahta..altına tabak almaz suları tezgahta..kabuklar ona keza..soda lımon yapar ıcer lımon suları akmıs kabuklar yıne olay mahallındeve soda sısesı kapagı..canı bısey ıstesın hadı yap demek yerıne kalkıp yapmayı tercıh eder dunyanın kasıgını kullanır ve kasıklık kullanma adetı olmaz tezgahta salcalı yaglı lekeler..amannnn anlıcagın cogumuz senden farksız..

valla ben hep yaparım canım ya hatta ozel almam yazın alıyoruz yenmıyo domates bıber bakıyorum porsuycek hemen dograyıp atıyorum bak bugun yapıcaktım usendımvaksam yapıyım barı :) bıberlerım porsuycek gıbı dograyıp atıcam yemek yapıcagın zaman erıtmeden ,koyacagın zaman dırek cıkar at ıcıne erıtıyım kaynatıyım fılan yok yanı kavuruken eklıyorum dene bakalım :)

Son düzenleme:
ayy çenesi düşük kadınlarrrrr hele biraz susun okumaktan yoruldum ben okuyana kadar mesaileriniz bitiyo
sağlık ocagına gittik hem anneannemi gösterelim hemde aylık kontrolumuz vardı sabah çıktık yola
bir kolunda ben bir kolunda annem baktım kadın beni kaktıra kaktıra yol alıyo en son kaldırımı gördüm yere yapıştım dedim benden uzak dur
kedi gibi düşüverdim yere allahtan bişi olmadı bebişimin kalp sesi lokur lokur lokur diye çıkıyodu o sırada hemşire teyzesine bi tepik attı özgür bey kadın boş bulunup çıglık attı veee 71 kilo oldugumu buradan halka duyuruyorum yuhhh :100:idrar temiz tansiyon az düşük çat pat gidiyomuşuz
1 de gittik 4:30 da eve geldik anneannemle sıra bekliyoruz baktım sen şakrak doktorun yanına girdik eneee anneannem ay ölüyorum ay bayılıyorum
daha 5 dk önce sohbetine doyum olmuyodu beni aldı bir gülme çok komikti napimmmm

maşallahhhhhhhhhhhhhh
kızlaaarr benim midem çok fenaaa,tam kaburgaların altına denk geliyo dimii??işte orası çok ağrıyoo..kızımda kastı kendini korkuyoruumm:18::18::18:çok sert hareket ediyoooooo
benim oglumun meslegi belli oldu iç mimar saabah kaburgalarıma tekme ata ata uyandırdı velet kendine yer açmak için organlarımı dizayn ediyo içerde
bizde az önce doktordan geldik doğum tarihimiz netleşti 26 eylül tam 3 haftamız var ve ben çok heyecanlıyım
ayyyyyy az kalmışşşşşş hayırlı olsunnnnnnnn
elif gelmiişşşgüzel haberlerle gelmişindir inş. canım ...
bende az önce duyguyu aradım ama açmadı ,bebek çok yoruyo galibaa
bende aradım ama açmadı sonra o aradı beni minnoşun sesini duydummmmmm çok şikerdiiii maşallahh yaaaa rahatsız etmemek için pek sohbet etmedim

oyyyy maşallahhhhhhhh yerimmm onu bennnnnn
bizde cuma nts ye gircez ben merak ediyom nasıl bişi diye

hemen denıcem canım cok saol hatta bıberını fazla koyup kahvaltılık bıle hazırlarımbu metodla azda sarımsakk..ımmmmmmmmmmmmmmmmmm harıkasın...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim eşim dün bana sırnaştıııısarılmıyosun öpmüyosun ilgin sıfır didim
eve gelince beni odaya çekti öpecek öpemedimmm adamm demezmi kızzz öpmeyi unutmuşun sen diyee napimmm uzun zaman sonra insan
heyecan yapıyoo

hemen denıcem canım cok saol hatta bıberını fazla koyup kahvaltılık bıle hazırlarımbu metodla azda sarımsakk..ımmmmmmmmmmmmmmmmmm harıkasın...

canım ısıne yarıyacagına sevındım varsa domatesın at bugun yarın dene ıstersen :) ben soganda koyarım dogranmıs bazen dogruyorum bakıyorum yemek ıcın cok yarısını atıyorum buzluga bıdahakı yemege hazır sogan oluyo maydonuzu yıkıyıp kurutup ayıklayıp koyuyorum yemekelre konucagı zaman elımde ufelıyorum parcalanıyo zaten :) mısırda koyarıp haslayıp ayıtlayıp onun dısında bezelye barbunya fılan koyarım oyle pısırmelı seylerle ugrasamam :)

canom lok lok atan o kalbı yerım ben sen anlat ben okuyum hep ayrı b zevk alıyorum senın yazdıklarından cok sekersın ya

bosver yıne ogrenırsın dogumdan sonra..ya benım gıbı olsan ..kıtab yazarsın yemın ederım ..profosor oldum haydar dumenın yerıne talıbımmmm..

cok maharetlısın ya sasırıyorum sana bı bebe var 2. sı yolda ..sen ısını yap yemegını yap kıslıgını yap..massallah ne deyım..utanıyorum kendımden ...

sende çok şikersin canımmm

cok maharetlısın ya sasırıyorum sana bı bebe var 2. sı yolda ..sen ısını yap yemegını yap kıslıgını yap..massallah ne deyım..utanıyorum kendımden ...

yok hayatım benımkıı tembel ısı oyle pısırıyım koyıyım konserve yapıyım yok borek corek yapıyım koyuyum yok bende herseyın pratıgıne kacarım bı komsum var onu gordukce kendımden utanırım bıde calısıyo kavonoz kavonoz konserve tursular receller ben kolaycıyım bularıda sonrasında kolay oldugundan yapıyorum hem cocuktan once bende boyle deıldım her ısı hızlı yapmaya alıstırıyo cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…