Merhaba kızlarrrrrrr
Nasılsınız Biz çok iyiyiz Dün gece evimize geldik Kızımın karnını doyurdum, altını değiştirdim şuan uyuyo Bende size bi selam veriyim dedim Geçmişe bi göz atalım bakalım başka doğuran varmı
benimkisinde hala tık yok ne yaptında bu gelişme oldu
zeynep rüyamda seni gördüm canım maşallah o kadar güzel bir bayandın ki çok kızıyodum sana kendine haksızlık ettiğin için :26:
resmimi yayınlıyim diğcem ama buaradan alıntı yapılıyor diye çekiniyorum .minik ayı yavrusu gibiyim
hiçte öyle değildin ben rüyamamı inanayım sana mı
boydan bir resim çek yüzünü gizle canım o da mı olmaz :26:
Eki Görüntüle 251749 buna geçen haftaki tatil
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim eşim dün bana sırnaştıııısarılmıyosun öpmüyosun ilgin sıfır didim
eve gelince beni odaya çekti öpecek öpemedimmmadamm demezmi kızzz öpmeyi unutmuşun sen diyee napimmm uzun zaman sonra insan
heyecan yapıyoo
bilmişim işte bilmişim gayette abartıyormuşsunmaşallah çok güzel bir hamilesin
ben ilk gebeligimde hic sanci cekmedigim icin bir sey sorucam simdi cok erken ama duyguyu doyunca heran hersey olabilir 15 20 dakikadir asiri adet agrisi igne batiyormus gibi sirtimda ayni sekilde bir sanci var gobegim cok sertlesiyor akinti veya kan yok ama dogum sancisimi acaba sormak istedimne oturabiliyom nede ayakta durabiliyrum hastaneye gidim mi bilmiyorum esime diyorum rahatini bozmuyor uzan otur gecer dayanacaksin diyip duruyor sinir etti beni
bide bana sor haşemaya bak patlıycak sanki
Eki Görüntüle 251747 Eki Görüntüle 251747 bu bir aylık hamile halim
Eki Görüntüle 251749 buna geçen haftaki tatil
ben ilk gebeligimde hic sanci cekmedigim icin bir sey sorucam simdi cok erken ama duyguyu doyunca heran hersey olabilir 15 20 dakikadir asiri adet agrisi igne batiyormus gibi sirtimda ayni sekilde bir sanci var gobegim cok sertlesiyor akinti veya kan yok ama dogum sancisimi acaba sormak istedimne oturabiliyom nede ayakta durabiliyrum hastaneye gidim mi bilmiyorum esime diyorum rahatini bozmuyor uzan otur gecer dayanacaksin diyip duruyor sinir etti beni
cnm bence 2 resim arasındaki tek fark murat batu ben edaya katılıyorum sen kendine biraz fazla haksızlık yapıyorsun sen doğumdan sonra şu kadar kilo verdim saçımı boyattım kocamın fazla ilgisinden sıkılıyorum vs yazınca bende sana bundan 4-5 ay önce bi zeynep vardı diye başlayan bu günleri hatırlatan güzel bi yazı yazıcam o zaman görcen sen gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?