2011 Ekim Anneleri

yaw bizim doktorda mı acayiplik var anlamadım ben. 30. haftalardayım adam hala haftada 2 defa birlikte olabilirsiniz diyo, hatta doğumun kolaylaşır sakın ara vermeyin diyo , e biz de doktora uyuyoruz daha bişey unutmadık

ben ilk gebeligimde hic sanci cekmedigim icin bir sey sorucam simdi cok erken ama duyguyu doyunca heran hersey olabilir 15 20 dakikadir asiri adet agrisi igne batiyormus gibi sirtimda ayni sekilde bir sanci var gobegim cok sertlesiyor akinti veya kan yok ama dogum sancisimi acaba sormak istedim ne oturabiliyom nede ayakta durabiliyrum hastaneye gidim mi bilmiyorum esime diyorum rahatini bozmuyor uzan otur gecer dayanacaksin diyip duruyor sinir etti beni

canım telaş yapma ama bence hastaneye git. ben hep karında yada genital bölgede sancı olur sanırdım geçen gün anneme sordum sancı belde , sırtta başlarmış sonra da karının sertleşmeye başlarmış. en azından için rahat etsin, bence bi hastaneye git yada doktorunun cep telefonu varsa ara sor

cnm bence 2 resim arasındaki tek fark murat batu ben edaya katılıyorum sen kendine biraz fazla haksızlık yapıyorsun sen doğumdan sonra şu kadar kilo verdim saçımı boyattım kocamın fazla ilgisinden sıkılıyorum vs yazınca bende sana bundan 4-5 ay önce bi zeynep vardı diye başlayan bu günleri hatırlatan güzel bi yazı yazıcam o zaman görcen sen gününü

canım sakin ol bebeğin duruşuyla alakalı olabilir bazen öyle şekil alıyorki aynı şey banada oluyor aramızda bişi yokmuş ama sen genede doktorunu ara canım benimde ilk gebeliğim bi deneyimim yok haliyle yanlış yönlendirmek istemem :26:

beyen butonu kalktı ama ben manual beyendim bu msjını canımm

cnm ben bugün dra sordum ben doğum sancısını nasıl ayırt edicem diye oda merak etme onu çok kolay ayırt edebilirsin çünkü diğer şeylere hiç benzemez dedi biraz kendini dinle istersen farklı geliyorsa sana git tabiki hiç durma bide doğum sancısı şiddetlenir ilk başta yarım saatte bir 15 20 sn sürerken ilerleyen vakitlerde mesela 10 dak. bir 50 sn sürer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…