2011 Ekim Anneleri

bosver yıne ogrenırsın dogumdan sonra..ya benım gıbı olsan ..kıtab yazarsın yemın ederım ..profosor oldum haydar dumenın yerıne talıbımmmm..

sağlık ocagına anneannem annem ben üçümüz gittik annesini takip eden ördek yavruları gibi bir ara anneannem sırtımı okşuyordu
sütyenimin kopcasına eline geldi onu çekiştirip karşımda amcalar varken elini gögsüme atıp hele bunu niye giyiyorsun memelerin süt dolsun çıkartsana
diyince amcalarla gözgöze geldikutandım ama iş işten gecince amcaları unutup anneanne milletin içinde oramı buramı mıncıklama
amcalar bize bakıyo didim anneannem çarşaf giyer baktım peçesini iyice çekip kalk kalk öte gidek didi

MAşallah sübhanallah hadi bakalım hep böyle devam etsin inşallah annesi sorunuz bir şekilde.

Bu arada bugün cano da yok hiç gelmemezlik yapmazdı

canım inşallah eşin en kısa zamanda iş bulur,kayınvaliden neden o kadar uzun süre kalıcak anlıyamadım kayınpederin yokmu 1 sene ne demek ya

canim kaynanam onceden hep bende kaliyordu kucuk gelin ben olunca biliyorsundur,kayinbabam ben evlenmeden once vefat etmis ha olmeseydide farketmiyecekti yine beraberdik yani.8 sene beraberligin ardindan zorlada olsa ayrildik, benden baska 3 eltim daha var seneye bolundu,simdi turkiyede ve ayin 28 ine geri donuyor bana gelecek.ben bunalimdayim suan yine ayni seyler olacak gibi hissediyorum,esim teselli vediyor daha birsey diyemez diye ama benim aklimda herzaman cikaramiyorum bir turlu napicam bilmiyorum allahim yardim eder ins.bazaende diyorum buna sukur onceden hep bende kaliyordu simdi istemiyorum desem huzursuzluk cikacak eminim yine napicam bilmiyorum kizlar yani cikmazdayim

olsun canim hayirlisiyla dogsunda nasil dogacagi onemli degil,bende diyorum benim ticker niye 30 yaziyorda mirandaninki 22 yaziyor diye merak ettim.saglikla dogsunlarda farketmez canim keske burdada sezeryan olsa daha dogrusu secim sansimiz olsa ama yok hakkimizda hayirlisi

allah yardımcın olsun canım köstekten çok destek olur yardımı dokunur inşallah

Merhaba kızlarrrrrrr
Nasılsınız Biz çok iyiyiz Dün gece evimize geldik Kızımın karnını doyurdum, altını değiştirdim şuan uyuyo Bende size bi selam veriyim dedim Geçmişe bi göz atalım bakalım başka doğuran varmı

canım Allah yardımcın olsun, ben kendi annem bile herşeye müdehale edince sinirleniyorum kurulu bir düzenin var sonuçta ... inşallah canomunda dediği gibi destek olur sana da bu süreci kazasız belasız atlatırsınız

duyguuuuu çok heycanlanıyorum seni görünce yaaa yerim senin kızını geçmişe bakcağına bize deneyimlerini anlatsanaaaaaaaaaaaaaa zormu nasıl gidiyor annelik :26:
kızdaki görev bilincine bak ya geçmişe bakim diyo

ayyyy minnakını yerim seninnnnn telde sesini duydum yaaa viykk diyee çok heyecanlandım bende dogurmak istiyorummmm
allahım sağlık huzur uzun ömür versin prensesimizeee

kızzz 71 kiloluk devi nasıl göremedinnn sennn ben burdayım
oofff napimm geçmişi okuyarak geliodum baktım yoksun merak ettim bende

Maşallah canım yavrun evine geldi gözünaydın inşallah ilk ve son ayrılığınız olsun tecrübe ediniosun bizlere yardımcı olacaksın artık

Son düzenleme:
duygucum seni yakalamışken tekrar tebrik edeyim, Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah..

bende sabırsızlanıyorum bi yandan gelsin diye bi yandan daha dursun erken diorum :)))

Allah razı olsun canım allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Allah seninde yardımcın olsun kayınvaliden gelecekmiş

Herkese merhaba... duygucum maşAllah sana ve kızına Rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin artık tecrübelerinden faydalanırız...

eda sendin sanırım saçlarına bayıldım bence çok yakışmış, kızımla çok beğendik

esmerşeker (elif) maşAllah prensesine vaktinde sağlıkla doğar inşAllah...

çok sayfa okudum uykudan yeni kalktımaz sersem gibiyim.. bugün eşimle beraber gittik yeni okuluma gerçi ortama yabancı değilim ama eşimle aynı okulda başlamanın heyecanı vardı tabi...

öğleden sonra çalışabilir raporumu aldım, normalde 33+5im ama dr.um tam 32. haftaya göre yazdı 1. dönemi rapora gerek kalmadan kapatmış olcam...

bayramın 3. günü kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim 33+1 iken kızım 2245 gr ve 45 cm civarı... biraz suyumuz azalmış o yüzden 9 una randevu vermişti,

bugün rapor için gittiğimizde suyumuza tekrar baktı sadece bi yerde azlık görüyorum dedi onun dışında herşeyimiz iyi normal doğum pozisyonunda..

9 unda kurul toplantımız var biz dr.a 8 inde gitcez suyumuzdan dolayı beni haftalık görcekmiş artık...

bundan sonra referansın bebeğin hareketleri olsun dedi, hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi..

nst sonuçlarıma perşembe bakacak yorumlatamadık ama sanırım bi sorun yok..

kan ilacına mutlaka devam et dedi başka da bişi almıyorum zaten..

bizden şimdilik bu kadar... ayaklarım ellerim çok şiş oturduğum yerden şişiyorum resmen azcık bacaklarımı uzatcam kızımı dinlendireyim...

Rabbim herkese vakitli, sağlıklı, kolay bir doğum nasip etsin...

canım benim çok teşekkür ederim güzel kızınada sanada
ayrıca kocamanda maşallah fıstığıma

maşallah canım bebeğine...

duygu tebrikler ccanım Allah analı babalı büyütsün inş. Hadi anlat minik kuşuna banyo yaptırdınmı?senin ağrın sızın varmı?

MAşallah sübhanallah hadi bakalım hep böyle devam etsin inşallah annesi sorunuz bir şekilde.

Bu arada bugün cano da yok hiç gelmemezlik yapmazdı
sağol tatlım umarım bundan sonrada böyle devam eder ilk başlarda anlamadım bişey ama büyüdükçe sıkıntılarımız arttı gerçi hanımın keyfi yerinde ya anayı kim takar
cnm maşallah kızına bak 10 günü beklemedi cadı hemen toparlanıp çıktı geldi anasının kollarına

yeni okulun hayırlı olsun tatlım allah kızınıda nazarlardan saklasın maşallah prensesimize su içinde bildiğim kadarıyla bol bol sıvı tüketmek gerekiyo dikkat et cnm içtiğin suyun miktarını arttır

benimkisinde hala tık yok ne yaptında bu gelişme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…