2011 Ekim Anneleri

bence uzman yardımı almadan zor düzelcek eşim sabırla bekliyorum

Nidacım kusura bakma geç oldu ama ayıptır söylemesi elmalı payımı yaptım görümcem sever diye doldurdum tabağa götürdüm orda yedik ahanda şimdi geldim :))
hemen tarifi yazıyorum.

1 kg elma
1.5 su bardağı toz şeker
tarçın
ceviz (dövülmüş) : bu dört malzemeyi tencerede elmalar suyunu çekene kadar kavuruyosun

hamuru için :
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı süt
1 paket eritilmiş margarin
1 çay bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
un : bu malzemeleri karıştırıp kulak memesi kıvamına getiriyosun pay olarak tüketeceksen bi tepsiye bi güzel yayıyosun(yalnız hamurdan bi şeftali büyüklüğünde al buzluğa at) üstüne elma harcını onun üstüne de buzluğa attığın hamuru una bulayıp rendeliyosun fırına veriyosun

ben poğaça şeklinde yaptın ufak bezeler aldım ortasına elma harcını koyup üstten kapattım fırına verdim. daha sıcakken de pudra şekeri döktüm ay çok güzel oldu :))

hamilelikten beri sağ olsun eşim boşaltıyo makinayı zor oluyo eğil doğrul. ben eşin gibi değilim aslında meyve bulaşığını falan elimde yıkarım ama ben de yemek yaparken çok bulaşık çıkarıyourm resmen savaş alanına dönüyo mutfak. bekarken annem hep dert yanardı benden ciddiye almazdım şimdi kendim kendime sinir oluyorum ya

kızlar şarjlı el süpürgesi alacam da tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı çekiş gücü iyi şarj ömrü uzun???

iremcim hiç anlamam dolap işlerinden geçen yıl annemle kayınvalidem doldurdular dolabımı bu yıl da öyle olur diye umut ediyorum :)))

Duygu'cuğum gözün aydın, gelmiş pamuğun evine. Keyifler iyidir inşallah. Darısı bize olsun ...

hadı ama bılen yokmu aranızda hıccc..koymadan posetlesem bozulurmu..:92::92::92::92::92:

İrem çok net bir bilgim yok ama domateste falan tuz konulmuyor. Buna da koyma bence.

iyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.

isim çok güzel öncelikle.tel no nu özelden bırimize verki ulaşalım sana. ben duyguyu aradım inş benim nomu kaydetmiştir isteyenler ondan alabilir

anaaaaaaaaa 3-4 gün mü ayyy çok heyecanlı yaaa iyi de açılma yokmuş niye öyle az bi zaman verdi ki :26::26: ay nejla habersiz bırakma bizi Allah yardımcın olsun canım sancıların nasıl ki adet sancısı gibi mi??

Ahmet Yiğit çok güzel ben beğendim

Necla 3-4 güne gelir mi dedi doktoooorrr aman Allah ım nasıl heyecanlandım anlatamam sana normal doğum mu olacak daha erken değil mi?

Nejla inanmıyorum, ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş. Öncelikle ismi çok güzel. Adıyla büyüsün inş. Nasıl bir sancın var, anlatsana, bana da tuhaf tuhaf şeyler oluyor son zamanlarda. Benzerimi merak ettim. Bir de karnım çok sık sertleşiyor, sende de varmı böyle birşey. Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun...

eee bu adam niye benim yüzüme bakmıyo o zaman

:))))) belik onda bi problem vardır şaka bi yana benimki de öyle kız öpüyo kokluyo ama icraat sıfır bence bebek var ya içerde yeni duruma alışamadılar incitmekten falan korkuyorlar

aman zaten bu halde hiç hoş olmuyo bence :))) biz de azcık dinlenelim doğuma kadar

bende meraklı değilim ama insan beyenilmediğini düşünüyor.bide sütten çok tiksinir doğumdan sonra bende hep süt kokçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…