beyen butonu kalktı ama ben manual beyendim bu msjını canımm
cnm bence 2 resim arasındaki tek fark murat batu ben edaya katılıyorum sen kendine biraz fazla haksızlık yapıyorsun sen doğumdan sonra şu kadar kilo verdim saçımı boyattım kocamın fazla ilgisinden sıkılıyorum vs yazınca bende sana bundan 4-5 ay önce bi zeynep vardı diye başlayan bu günleri hatırlatan güzel bi yazı yazıcam o zaman görcen sen gününü
kızlarrrrrr bu fasulyeye kavururken tuz koyuyoz muuuuyyduuuuu?????
yaw bizim doktorda mı acayiplik var anlamadım ben. 30. haftalardayım adam hala haftada 2 defa birlikte olabilirsiniz diyo, hatta doğumun kolaylaşır sakın ara vermeyin diyo , e biz de doktora uyuyoruz daha bişey unutmadık
senden farklı degılım guzelım..ama bızım evde bulasık cıkaran ben degıl esım..ben hemen yıkanınca bosaltırımmakıneyıkı elıme bısey gecınce hemen atayım makıneye..yada buyuk parca falan sa hemen yıkar kaldırırım ..fakat esım oglene kadar calıstıgından kalan tum gun evde ve saolsun yemeye bayılır..sımdı zayıflama calısıyor sırf daha fazla yemek yıyebılmek ıcın o meyve yer bıcak tezgahta..altına tabak almaz suları tezgahta.. kabuklar ona keza..soda lımon yapar ıcer lımon suları akmıs kabuklar yıne olay mahallınde ve soda sısesı kapagı..canı bısey ıstesın hadı yap demek yerıne kalkıp yapmayı tercıh eder dunyanın kasıgını kullanır ve kasıklık kullanma adetı olmaz tezgahta salcalı yaglı lekeler..amannnn anlıcagın cogumuz senden farksız..
Eki Görüntüle 251747 Eki Görüntüle 251747 bu bir aylık hamile halim
Eki Görüntüle 251749 buna geçen haftaki tatil
ay zeynep maş. çok tatlı bi hamişsin bence çok yakışmış hamilelik kendine düve diye diye kandırdın bizi :)))dünyalar güzeli bi hamiişsin sen
Merhaba kızlarrrrrrr
Nasılsınız Biz çok iyiyiz Dün gece evimize geldik Kızımın karnını doyurdum, altını değiştirdim şuan uyuyo Bende size bi selam veriyim dedim Geçmişe bi göz atalım bakalım başka doğuran varmı
hadı ama bılen yokmu aranızda hıccc..koymadan posetlesem bozulurmu..:92::92::92::92::92:
ha bi de elibisen çok güzel Zeynepçim çok da yakışmış
iyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
eee bu adam niye benim yüzüme bakmıyo o zaman
südyen ipimi gördünüz mü düşük tehlikem vardı kafam yerinde değildi gece boyunca öyle gezmişim:26:
:))))) belik onda bi problem vardırşaka bi yana benimki de öyle kız öpüyo kokluyo ama icraat sıfır bence bebek var ya içerde yeni duruma alışamadılar incitmekten falan korkuyorlar
aman zaten bu halde hiç hoş olmuyo bence :))) biz de azcık dinlenelim doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?