kızlar şarjlı el süpürgesi alacam da tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı çekiş gücü iyi şarj ömrü uzun???
iremcim hiç anlamam dolap işlerinden geçen yıl annemle kayınvalidem doldurdular dolabımı bu yıl da öyle olur diye umut ediyorum :)))
bende meraklı değilim ama insan beyenilmediğini düşünüyor.bide sütten çok tiksinir doğumdan sonra bende hep süt kokçam
iyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
fakirler güzel bence .bende arçelik var çok kötü
yok canım niye beğemesin çok güzel bi bayansın en azından yüzünün yarısı öyle
Doğumdan sonra her şey düzelecek bak gör sen.
ben biraz uzanayım ya belim ağırıyo:18::18::18:
sağol canım beğenmene sevindim.tamam canım.yazayım nomu.isim çok güzel öncelikle.tel no nu özelden bırimize verki ulaşalım sana. ben duyguyu aradım inş benim nomu kaydetmiştir isteyenler ondan alabilir
evet canım şuanlık normal gözüküyor 38. haftanın içindeyim zaten 40 haftayı bekleyen çok olmuyor.rahim ağzına çok yakın duruyor dedi.Necla 3-4 güne gelir mi dedi doktoooorrr aman Allah ım nasıl heyecanlandım anlatamam sana normal doğum mu olacak daha erken değil mi?
sağol canım.inş.adet sancısı gibi ara ara geliyor canım.sertleşmeyi hissetmiyorum ama hareket edince ağrım bazen şiddetleniyor.Nejla inanmıyorum, ayyy çok heyecanlı bir bekleyiş. Öncelikle ismi çok güzel. Adıyla büyüsün inş. Nasıl bir sancın var, anlatsana, bana da tuhaf tuhaf şeyler oluyor son zamanlarda. Benzerimi merak ettim. Bir de karnım çok sık sertleşiyor, sende de varmı böyle birşey. Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun...
canım rahim ağzına yakınlaştığı için dedi.bırakmam canım tlf dan girerim nete inş hele bir doğurayımda.amin hepimize yardım etsinn inş.sancılar adet sancısı gibi canım az geliyor sonra tekrar diniyor annem şuan ara sancılar dedi.anaaaaaaaaa 3-4 gün mü ayyy çok heyecanlı yaaa iyi de açılma yokmuş niye öyle az bi zaman verdi ki :26::26: ay nejla habersiz bırakma bizi Allah yardımcın olsun canım sancıların nasıl ki adet sancısı gibi mi??
Ahmet Yiğit çok güzel ben beğendim
amin canım hepimize.sağol canım.canım bir ara önden gidiyorduda şuan normal canım.Ayy canım Allah yardımcın olsun çok heyecanlandımm ismiyle yaşasın inşallahh çok güzel ismi peki ahmet yiğit haftanızla uyumlumu yoksa öndenmi gidiyor haftası
tamam canım beklerim seni.bi bakayım fakire o zaman sağ ol tatlım
Nejla doğurma ben gelene kadar :)))
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
canım ne zamandır yazcam ama fırsat bulamadım, ben seni bayramdan önce rüyamda gördüm foruma 8 Eylül de doğuma gireceğini yazmıştın, hatta senin mesajlarına baktım yoksa gerçek mi diyeRabbim hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin inşAllah...
zeynep bence de çok hoşsun, kendine hiç haksızlık etme..eşin de belki bebişe bişey olmasın diye yaklaşmıyodur sana ya da hamile kocası sendromudur ne bilemdoğumdan sonra totondan ayrılmaz merak etme
herkes karnın sertleşmesinden bahsetmiş, benim karnım taş gibi o kadar sert ki sanki kaya parçası taşıyorum
nejlammmmmmmmmmmmçok heyecanlandım bennn demek benim büyük oğlum gelmeeye hazır he teyzesi kurban olsun ona bizi haberdar etmeyi unutma lütfen ahmet yiğit çok güzel bir isim inan çokta yakıştı oğluşumuza adıyla yaşasın benim güzel paşam ahmet yiğitim ayyy ben çok duygulandım ama
hayırolsun rüyan canım belki dediğin tarih olur belki daha erken.aminnn hepimize inş.canım ne zamandır yazcam ama fırsat bulamadım, ben seni bayramdan önce rüyamda gördüm foruma 8 Eylül de doğuma gireceğini yazmıştın, hatta senin mesajlarına baktım yoksa gerçek mi diyeRabbim hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin inşAllah...
zeynep bence de çok hoşsun, kendine hiç haksızlık etme..eşin de belki bebişe bişey olmasın diye yaklaşmıyodur sana ya da hamile kocası sendromudur ne bilemdoğumdan sonra totondan ayrılmaz merak etme
herkes karnın sertleşmesinden bahsetmiş, benim karnım taş gibi o kadar sert ki sanki kaya parçası taşıyorum
sudenaz beklesin biraz daha heyecan yapmasın öperim onun pamuk yanaklarından.aminnnn inş canım hepimiz için.ay cnm okurken öyle heyecanlandım ki hatta kızımda heyecan yaptı iyi bi tekme yedim dur kızım ben değil nejla teyzen doğuracakmış sen dur daha durduğun yerde dedimahmet yiğit adıyla yaşasın cnm çok güzel allahta seni bi avazda kurtarsın umarım kolay bi doğum olur....
ya nejla senın vazıyetı esıme anlatınca adamın sesı kesıldı bıan ..onun 3 4 gunu kaldıysa sen de 3 4 haftaya dogurursun dıdı yattıgı yerden dogruldugunda gozler boyleydı ...sonrada dua ettı rabbım hayırlısıyla kurtarsın dıye..sonrada uzun uzun dusundu neyı dusunduyse artık...
ya ınanamıyorum doguruyoruz resmen ...ben boyle kalcak sanıyordum hep galıba..:18::78:
nejla normal mı dogumun pekı..yada cok yakınlastıgından mı beklemez gelır dedı..?
ee canım heyecan yapıyor erkeklerde haliyle biz 1 doğuracaz onlar 9 doğuracak.amin sağolsun ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZ İNŞ.
kesinlikle senin doğumunu düşünmüştür nasıl olucak diye.
yyaaa teker teker geliyor bebişler inş.
canım şuanlık normal bakalım inş aksilik çıkmazsa tabiki.canım usg de rahim ağzına çok yakın gözüktüğü için ve nstde sancı çıktığı için dedi.
nejlam eşimle paylaştım şimdi senin doğumunun ne kadar yakın olduğunu o kadar heyecanlanmışım ki adam da heyecanlandı hangi hastane götürürüm seni dedikeşke öyle bir imkan olsada yanında olabilsem canım benimm dualarım seninle ve oğluşumun abisiyle olucak bizde sizi öpüyoruz güzel yanaklarınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?