2011 Ekim Anneleri

fakirler güzel bence .bende arçelik var çok kötü

bende meraklı değilim ama insan beyenilmediğini düşünüyor.bide sütten çok tiksinir doğumdan sonra bende hep süt kokçam

yok canım niye beğemesin çok güzel bi bayansın en azından yüzünün yarısı öyle

Doğumdan sonra her şey düzelecek bak gör sen.

ben biraz uzanayım ya belim ağırıyo:18::18::18:

Ayy canım Allah yardımcın olsun çok heyecanlandımm ismiyle yaşasın inşallahh çok güzel ismi peki ahmet yiğit haftanızla uyumlumu yoksa öndenmi gidiyor haftası

isim çok güzel öncelikle.tel no nu özelden bırimize verki ulaşalım sana. ben duyguyu aradım inş benim nomu kaydetmiştir isteyenler ondan alabilir
sağol canım beğenmene sevindim.tamam canım.yazayım nomu.

Necla 3-4 güne gelir mi dedi doktoooorrr aman Allah ım nasıl heyecanlandım anlatamam sana normal doğum mu olacak daha erken değil mi?
evet canım şuanlık normal gözüküyor 38. haftanın içindeyim zaten 40 haftayı bekleyen çok olmuyor.rahim ağzına çok yakın duruyor dedi.

sağol canım.inş.adet sancısı gibi ara ara geliyor canım.sertleşmeyi hissetmiyorum ama hareket edince ağrım bazen şiddetleniyor.

canım rahim ağzına yakınlaştığı için dedi.bırakmam canım tlf dan girerim nete inş hele bir doğurayımda.amin hepimize yardım etsinn inş.sancılar adet sancısı gibi canım az geliyor sonra tekrar diniyor annem şuan ara sancılar dedi.
ismi mi beğenmene sevindim filiz teyzecim

Ayy canım Allah yardımcın olsun çok heyecanlandımm ismiyle yaşasın inşallahh çok güzel ismi peki ahmet yiğit haftanızla uyumlumu yoksa öndenmi gidiyor haftası
amin canım hepimize.sağol canım.canım bir ara önden gidiyorduda şuan normal canım.

bi bakayım fakire o zaman sağ ol tatlım

Nejla doğurma ben gelene kadar :)))
tamam canım beklerim seni.

nejlammmmmmmmmmmm çok heyecanlandım bennn demek benim büyük oğlum gelmeeye hazır he teyzesi kurban olsun ona bizi haberdar etmeyi unutma lütfen ahmet yiğit çok güzel bir isim inan çokta yakıştı oğluşumuza adıyla yaşasın benim güzel paşam ahmet yiğitim ayyy ben çok duygulandım ama

canım ne zamandır yazcam ama fırsat bulamadım, ben seni bayramdan önce rüyamda gördüm foruma 8 Eylül de doğuma gireceğini yazmıştın, hatta senin mesajlarına baktım yoksa gerçek mi diye Rabbim hayırlısıyla kolay bir doğum nasip etsin inşAllah...

zeynep bence de çok hoşsun, kendine hiç haksızlık etme..eşin de belki bebişe bişey olmasın diye yaklaşmıyodur sana ya da hamile kocası sendromudur ne bilem doğumdan sonra totondan ayrılmaz merak etme

herkes karnın sertleşmesinden bahsetmiş, benim karnım taş gibi o kadar sert ki sanki kaya parçası taşıyorum

ay cnm okurken öyle heyecanlandım ki hatta kızımda heyecan yaptı iyi bi tekme yedim dur kızım ben değil nejla teyzen doğuracakmış sen dur daha durduğun yerde dedim ahmet yiğit adıyla yaşasın cnm çok güzel allahta seni bi avazda kurtarsın umarım kolay bi doğum olur....

soğol canım moral buldum.karın sertleşmesi bendede var magnezyum iyi geliyor

ya nejla senın vazıyetı esıme anlatınca adamın sesı kesıldı bıan ..onun 3 4 gunu kaldıysa sen de 3 4 haftaya dogurursun dıdı yattıgı yerden dogruldugunda gozler boyleydı...sonrada dua ettı rabbım hayırlısıyla kurtarsın dıye..sonrada uzun uzun dusunduneyı dusunduyse artık...

ya ınanamıyorum doguruyoruz resmen ...ben boyle kalcak sanıyordum hep galıba..:18::78:

nejla normal mı dogumun pekı..yada cok yakınlastıgından mı beklemez gelır dedı..?

sorma edam bende çok heyecanlandım dr dan sonra hep kendimi dinler oldum bugün sancım varmı diye.oğlum ellerinden öper rüzgarında yanaklarından.ederim inş canım sağ sağlim çıkalımda şu doğumdan inş sizi haberdar edrim.oğlumun ismini beğenmenize sevindim.aminnnn

hayırolsun rüyan canım belki dediğin tarih olur belki daha erken.aminnn hepimize inş.

sudenaz beklesin biraz daha heyecan yapmasın öperim onun pamuk yanaklarından.aminnnn inş canım hepimiz için.
ismimi beğendiğin için sevindim elif teyzem

ee canım heyecan yapıyor erkeklerde haliyle biz 1 doğuracaz onlar 9 doğuracak.amin sağolsun ALLAH RAZI OLSUN HEPİMİZ İNŞ.
kesinlikle senin doğumunu düşünmüştür nasıl olucak diye.
yyaaa teker teker geliyor bebişler inş.
canım şuanlık normal bakalım inş aksilik çıkmazsa tabiki.canım usg de rahim ağzına çok yakın gözüktüğü için ve nstde sancı çıktığı için dedi.

zeynepcim hatırlatıp seni üzmek istemiyorum ama bence eşinin bu tavrı tamamen diğer kayıplarınızdan kaynaklanıyo gerçi sonuna geldiniz artık ama bence o hala ya bişey olursa diye düşünüyo ve sana zarar vermekten korkuyo bişey olurda sebep olurum diye düşünüyo sen arkadaş olarak aramız çok iyi demedin mi bence ciddi bi durum yada sorununuz olsa emin ol eşin suratına bile bakmaz doğumdan sonra herşey değişecek sen bile şaşıracaksın bu kadar çabuk toparlanmış olmanıza bebekten önce gayet havalı ve sexy bi kadın olduğunu yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam eşlerinde arayıpta bulamadıkları bişey bu hangi erkek böyle bi kadına hayır der bence senin eşinde demeyecektir boş yere kendini üzme cnm size sadece zaman lazım.....

ya canım ınsaallah yınede 1 2 hafta kadar daha durur..soyle ele avuca gelsın dımı bırazccık..sende ayakta kalma cok..yurume ne bılıyım erken den olacak bısey yapma yorma kendını..olabılıdgınce kalsın ..ne deyım ya aylar once bugunu gormek ,hayal etmek ımkansızdı..ınsan cok garıp hıssedıyor kendını..duygulandım..anne olacagımın farkına varıyorum sanırım..

rabbım hayırlısıyla kolaycacaık kurtarsın bızı ınsaallah..

nejlam eşimle paylaştım şimdi senin doğumunun ne kadar yakın olduğunu o kadar heyecanlanmışım ki adam da heyecanlandı hangi hastane götürürüm seni dedi keşke öyle bir imkan olsada yanında olabilsem canım benimm dualarım seninle ve oğluşumun abisiyle olucak bizde sizi öpüyoruz güzel yanaklarınızdan

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlaaar..
Ya KK ya sinir oldum. Geçen beni attı durdu. Kaç kere cevap yazdım hepsi boşa gitti. Neyse asayiş berkemal görünüyor heralde.
Nejlacım maşallah bebikin geliyo gibi görünüyormuşş Hayırlı doğum nasip etsin Rabbim inşallah...Ama belli olmaz her an birimiz önüne geçebilirisss

Hooop yeşilim senden önce ben varım. Sıranı bekle önce benim oğluşum. Nasılsın bu arada, Rüzgarımız nasıl?? hepinizi özledim ben yahuuu

iyi geceler arkadaslar, ben kasim annelerindeyim aama kizim ekim sonunda gelcek gibi geliyor bana
sat 27 ocak, nette hesaplamada 3 kasim diyor, kendi doktorum 11 kasim diyor :) ben ekim sonu bekliyorum ,sizce bende ekim sonundami dogururum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…