ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy benim eşim dün bana sırnaştıııı
sarılmıyosun öpmüyosun ilgin sıfır didim
eve gelince beni odaya çekti öpecek öpemedimmm
adamm demezmi kızzz öpmeyi unutmuşun sen diyee napimmm uzun zaman sonra insan
heyecan yapıyoo
ayyy süppersin canom yaaa...bak kaçan kovalanır taktiği bu benceeee
bosver yıne ogrenırsın dogumdan sonra..ya benım gıbı olsan
..kıtab yazarsın yemın ederım ..
profosor oldum haydar dumenın yerıne talıbımmmm..
iremcim sende süpersin yaa..performansınıza hayranım ,bence kaçan kovalanır taktiğinin tersini uygula ,bikaç kez adamın üstüne sen atla ,yor iyice onu ,belki sıkılır ...
sıkılırmıı???:44::44:
canim kaynanam onceden hep bende kaliyordu kucuk gelin ben olunca biliyorsundur,kayinbabam ben evlenmeden once vefat etmis ha olmeseydide farketmiyecekti yine beraberdik yani.8 sene beraberligin ardindan zorlada olsa ayrildik, benden baska 3 eltim daha var seneye bolundu,simdi turkiyede ve ayin 28 ine geri donuyor bana gelecek.ben bunalimdayim suan yine ayni seyler olacak gibi hissediyorum,esim teselli vediyor daha birsey diyemez diye ama benim aklimda herzaman cikaramiyorum bir turlu napicam bilmiyorum allahim yardim eder ins.bazaende diyorum buna sukur onceden hep bende kaliyordu simdi istemiyorum desem huzursuzluk cikacak eminim yine napicam bilmiyorum kizlar yani cikmazdayim
ayy canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama genede yanında olduğumu hissetmeni istedim ,Allah kolaylık versin canım ,benim kaynanam bitişikte ama çok sorun yaşamıyoruz biz ,çok anlayışlıdır ,
sende kaynananın az çok huyunu almışındır ona göre taktik geliştir ve bunları rutinleştir ,oda anlasın ,ona göre davransın ..yani umarım davranır....
Nidacım kusura bakma geç oldu ama ayıptır söylemesi elmalı payımı yaptım görümcem sever diye doldurdum tabağa götürdüm orda yedik ahanda şimdi geldim :))
hemen tarifi yazıyorum.
1 kg elma
1.5 su bardağı toz şeker
tarçın
ceviz (dövülmüş) : bu dört malzemeyi tencerede elmalar suyunu çekene kadar kavuruyosun
hamuru için :
3 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı süt
1 paket eritilmiş margarin
1 çay bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
un : bu malzemeleri karıştırıp kulak memesi kıvamına getiriyosun pay olarak tüketeceksen bi tepsiye bi güzel yayıyosun(yalnız hamurdan bi şeftali büyüklüğünde al buzluğa at) üstüne elma harcını onun üstüne de buzluğa attığın hamuru una bulayıp rendeliyosun fırına veriyosun
ben poğaça şeklinde yaptın ufak bezeler aldım ortasına elma harcını koyup üstten kapattım fırına verdim. daha sıcakken de pudra şekeri döktüm ay çok güzel oldu :))
ayy ben çok seviyorum bu elmelı pastaları ,ama okadar özenmeme rağmen ,milletin yaptığı elmalı içler gibi böyle hafif ekşimsi ,böyle kokulu mukulu olmuyoo ,böyle karamelizede olmuyo ,elmayımı yanlış seçiyorum ,çokmu özeniyorum ....
kızlar şarjlı el süpürgesi alacam da tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı çekiş gücü iyi şarj ömrü uzun???
iremcim hiç anlamam dolap işlerinden geçen yıl annemle kayınvalidem doldurdular dolabımı bu yıl da öyle olur diye umut ediyorum :)))
canım benimki fakir ,cyclonic ,ucu nda döner fırçasıda var çok iyi oluyo saçlar için falan..hem bayada güçlü ,büyük de fakir ama onun ilkinden memnun kalmadım ,değişim yaptım yenisi geldi ,buda idare eder...
iyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
ayyyyyyyyy
çok heyecanlııı...kızz inşallah çok rahat bi doğumun olurda bizide heveslendirirsin ,lütfen kötü bişey olursa hafifleterek anlat olurmuu ,uyuyamam bennn...çok heycanlandıımmm:81::81::81::81:korkma tamammı sakin ol ..normal olan buu...hem geçende bi arkadaş söylemişti kimdi hatırlayamadım ,bu sancılar okadara önemliymişki doktoru sezeryan olacak olmasına rağmen sancıları bekleyelim ,biraz yaşamanı istiyorum bebeğin akciğerleri açısından demiş ,şimdi senin hersancım ona hayat veriyooo:79::79: