2011 Ekim Anneleri

ayyy süppersin canom yaaa...bak kaçan kovalanır taktiği bu benceeee
bosver yıne ogrenırsın dogumdan sonra..ya benım gıbı olsan ..kıtab yazarsın yemın ederım ..profosor oldum haydar dumenın yerıne talıbımmmm..
iremcim sende süpersin yaa..performansınıza hayranım ,bence kaçan kovalanır taktiğinin tersini uygula ,bikaç kez adamın üstüne sen atla ,yor iyice onu ,belki sıkılır ...sıkılırmıı???:44::44:

ayy canım valla ne diyeceğimi bilemiyorum ama genede yanında olduğumu hissetmeni istedim ,Allah kolaylık versin canım ,benim kaynanam bitişikte ama çok sorun yaşamıyoruz biz ,çok anlayışlıdır ,sende kaynananın az çok huyunu almışındır ona göre taktik geliştir ve bunları rutinleştir ,oda anlasın ,ona göre davransın ..yani umarım davranır....

ayy ben çok seviyorum bu elmelı pastaları ,ama okadar özenmeme rağmen ,milletin yaptığı elmalı içler gibi böyle hafif ekşimsi ,böyle kokulu mukulu olmuyoo ,böyle karamelizede olmuyo ,elmayımı yanlış seçiyorum ,çokmu özeniyorum ....

canım benimki fakir ,cyclonic ,ucu nda döner fırçasıda var çok iyi oluyo saçlar için falan..hem bayada güçlü ,büyük de fakir ama onun ilkinden memnun kalmadım ,değişim yaptım yenisi geldi ,buda idare eder...
ayyyyyyyyyçok heyecanlııı...kızz inşallah çok rahat bi doğumun olurda bizide heveslendirirsin ,lütfen kötü bişey olursa hafifleterek anlat olurmuu ,uyuyamam bennn...çok heycanlandıımmm:81::81::81::81:korkma tamammı sakin ol ..normal olan buu...hem geçende bi arkadaş söylemişti kimdi hatırlayamadım ,bu sancılar okadara önemliymişki doktoru sezeryan olacak olmasına rağmen sancıları bekleyelim ,biraz yaşamanı istiyorum bebeğin akciğerleri açısından demiş ,şimdi senin hersancım ona hayat veriyooo:79::79:

bu arada zeynep kendine gerçekten haksızlık ediyosun ,nekadar hoş bi fiziğin var ,pamuk gibisin ...bende elife katılıyorum bu konuda..kendini sakın üzme ,hele bide eşini ekle bakiim senn

Hooop yeşilim senden önce ben varım. Sıranı bekle önce benim oğluşum. Nasılsın bu arada, Rüzgarımız nasıl?? hepinizi özledim ben yahuuu

rumuzummmm nerdesin sen yahu bugün sordum seni rumuzum nerelerde diye sonra dedim kendi kendime evin tadını çıkarıyodur
benim oğluşumun abilerine saygısı sonsuz buyrunuz efenim önden bizim için hiiiiç mahsuru yok
ben iyim çok şükür hiç sıkıntım yok oğlumda pek hareketli maşallah bende seni özlüyorum ama böyle akşamdan akşamamı gircen hepp :26:

neclacim allah bir avazda kurtarsin seni.eminim cok heycanlisindir.bizde senin kadar heycanlandik.allah hayirli evlatlar versin.ismiyle uzun uzun omurler dilerim ogluna.bakalim sirada kim var :) offf boylede kurbanlik koyun gibiyiz.allah herkesi hayirlisiyla kurtarir insallah.

çok heyecan yaptım, bende seni takip ediyorum, bugün adet sancısı gibi bana da ara ara sancı girdi, özellikle bir tanesi çok şiddetli oldu, korktum baya, haftaya p.tesi kontrolüm var, bakalım ne çıkacak, 2. nts ye giricem,
ağrı rahimde olan bu ağrı gibi mi olucak geleceği zaman yoksa karında mı olucak? doktor bişi söledimi doğum olacağının belirtileri hakkında?

iyi geceler arkadaslar, ben kasim annelerindeyim aama kizim ekim sonunda gelcek gibi geliyor bana
sat 27 ocak, nette hesaplamada 3 kasim diyor, kendi doktorum 11 kasim diyor :) ben ekim sonu bekliyorum ,sizce bende ekim sonundami dogururum :)

hoşgeldin canım bence sende bizdensin inşallah zamanında sağlıkla gelir tabi kızçen ben şom ağızlılık etmiyim

Canım benimmm....Ya sorma aklım hep sizde, kızlar napıyodur acaba, umarım biri doğurmamıştır diye geziyorum ortalarda... Duygu beni telaşlandırdı. Daha hastane pijamam, beşik, oda vs hepsi duruyordu. Beşikimiz geldi, odamızı aldık( o daha gelmedi ) ama hala donum yok Çarşı pazar geziyom anlıcan. Daha da bissürü eksik var. Ama yarın ara verdim, evdeyim. Sonra tam gaz alışverişe devam inşallah...

nidacım bana laf atmamışş
senin yüzünden kocaa tencere makarna yaptım daha doğrusu garnitürlü makarna salatası turşularıda doğradım içine sabahtan beri gidip gelip tırtıklıyorum nidaaaaaaaaaaaaaaa

inş öyledir bekleyip görcez artık

--merhaba güzel anneler... bugün kayınvalidemin günü vardı ve tüm gün ayaktaydım ve saat 5ten beri dir bebeğim tekmeleyip duruyor ama çok fazla hiç mi durmaz korkttum bende acaba bişey varmıdırki? şu 15 dk dır biraz duruldu sadece...

...ikinciside bebeğimin tahmini doğum tarihi 10 ekim(sat'a göre doktor net bişi demedi ekimin ilk haftası deedi) temizlik yaptırcamda kadına 13eylülde gelcek sizce erkenmi olur? halılarımı vercem o gelmeden o temizliği yapcak erkenmi sizce arada kaldım da fikirlerinizi bekliorum yardım edin

elini üzerinden çekmezsen erken değil.
2 günde bir toz alıp vileda ile geçersen bence pislenmez

bende biraz daha bekler diye bekliyordum ama bizim oğluş sabırsızlanmış hatta dr da gülümsedi beklemicek bebişimiz diye.sağol canım tavsiyen için dikkat ederim.
ayyy canım benim çok sağol hissederek anlatmışsın eşine demekki.
bende çok mutlu olurdum ama biraz uzağız sen ist ben kocaeli.ama kalplerimiz bir.

sağol canım öyle dedi dr muz.aminnnn inş canım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.

sorma nida bende çok heyecanlıyım.inş çok çok rahat olurda sizede öncü olurum
sen merak etme korkutmam ben sizi özelliklede seni.
korkma dedin de aklıma bugün hastanedeki kadın geldi onunda doğumu yakınmış tansiyonu nu ölçtü hemşire heyecan yapıyomuş 16 9 çıktı tansiyonu çok korkuyorum dedi.
dediğin doğrudur canım sonuçta normal olanın herşeyi iyidir.

demek sende tutuştun hee iyi iyi hepimize hareket geldi duygu olmasa sadece biz değil bebelerimizde donsuz kalıcaktı çok yorma kendini rumuzum yorulmakta sakıncalı bize biliyosun (sana söylüyorum ama kendim gezmekten totomu koltuğa koymuyorum )
beşiğinizde odanızda hayırlı olsun canım uyusunda büyüsün sağlıkla huzurla benim paşam

Neyyyy Kızlar benim 3 gündür adet sancısı gibi belimde sancı oluyordu. (benim adet sancım hep belimden tutardı. )Belim ağrıdığı için ve sancının karın-kasıktan geleceğini düşündüğüm için sallamamıştım bu biiiir.
Karnım sabahları hariç her zaman taş gibi bu ikiii.
Oğluşum çarşıda pazarda bazen alt kısma öyle bir basınç yapıyor ki fırlıcak zannediyorum bu üüüüç. Hala lohusa pijaması beğenemedim, doğuma donsuz mu gidecem yoksa bu da dööörtttt

dimii ama :) sana yakinmis benim haftada, insallah yarin randovum var bi problem olup olmadigi belli olur, doktor demisti ekim 11 den sonra bekleriz diye

inşallah yoktur bir problem canım bende eylül annesi olucağımı düşünüyorum hissediyorum :18: hayırlısı olsun hepimizin hakkında ismi bellimi prensesinn

bence çok erken canım, en azından 1 hafta kala yaptır bence ki ondan sonrada bi üstünden geçen olması lazım,

bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…