NeyyyyKızlar benim 3 gündür adet sancısı gibi belimde sancı oluyordu. (benim adet sancım hep belimden tutardı. )Belim ağrıdığı için ve sancının karın-kasıktan geleceğini düşündüğüm için sallamamıştım bu biiiir.
Karnım sabahları hariç her zaman taş gibi bu ikiii.
Oğluşum çarşıda pazarda bazen alt kısma öyle bir basınç yapıyor ki fırlıcak zannediyorum bu üüüüç. Hala lohusa pijaması beğenemedim, doğuma donsuz mu gidecem yoksa bu da dööörtttt
nidacım bana laf atmamışş
senin yüzünden kocaa tencere makarna yaptım daha doğrusu garnitürlü makarna salatası turşularıda doğradım içine sabahtan beri gidip gelip tırtıklıyorum nidaaaaaaaaaaaaaaa
elini üzerinden çekmezsen erken değil.
2 günde bir toz alıp vileda ile geçersen bence pislenmez
bence çok erken canım, en azından 1 hafta kala yaptır bence ki ondan sonrada bi üstünden geçen olması lazım,
ooohhhh afiyet olsun ,bende dünden artan bi tabak makarnanın içine yarım paket daha katmak suretiyle bi tencere daha yaptım ve şimdi heriflen dibini sıyırdık canım ..salçalı sarımsaklı naneli favorimyaaww ben hergün makarnamı yiceeemm ..ama çok seviyoruum ..yarında bi sebze yemem lazım artık dimiii
ben hiç sevmem o makarna salatasını
bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin
saol canım yorumun için bide erken doğururum falan die ancak olur diorum tabi kollamam lazım sonrasında sürekliki kirlenmesin halıları sermiyeyim diorum ama kararsızım bakalım saol canım
bu arada neclacım allahım yardım etsin sana dualarımız seninle...
ooohhhh afiyet olsun ,bende dünden artan bi tabak makarnanın içine yarım paket daha katmak suretiyle bi tencere daha yaptım ve şimdi heriflen dibini sıyırdık canım ..salçalı sarımsaklı naneli favorimyaaww ben hergün makarnamı yiceeemm ..ama çok seviyoruum ..yarında bi sebze yemem lazım artık dimiii
bunu bikaç kez ona söyle diycem deee..şimdi ne tepki verir bilemedim ...boşver sen bakımını yap ortalarda şuh şuh dolan doğumdan sonra ,pas verme bak nasıl düşcek peşine ,bulmuşta senin gibisini kızzzo benim 9 aylık halim gibi
inanmıyoruumm ..senmi yaptın hizemtii...yok valla ben olsan ara ara gider yatarım ağrım olmasa bile durumun vehametin anlasınlar dimi ama ,onlarda hamile oldular ,düşünsünler birazzz--merhaba güzel anneler... bugün kayınvalidemin günü vardı ve tüm gün ayaktaydım ve saat 5ten beri dir bebeğim tekmeleyip duruyor ama çok fazla hiç mi durmaz korkttum bende acaba bişey varmıdırki? şu 15 dk dır biraz duruldu sadece...
...ikinciside bebeğimin tahmini doğum tarihi 10 ekim(sat'a göre doktor net bişi demedi ekimin ilk haftası deedi) temizlik yaptırcamda kadına 13eylülde gelcek sizce erkenmi olur? halılarımı vercem o gelmeden o temizliği yapcak erkenmi sizce arada kaldım da fikirlerinizi bekliorum yardım edin
yaa biliyomusun bu aralar bendede sık olmaya başladı bikere elif söylemişti şaşırdım nasıl anlıyosun diyee..ama okadar barizkii..son 1 ayda 3-4 kez oldu ,ama biraz uzayınca sıkılıyorum ,mesaneme çarpıp duruyoo...ayy inanmıyorum hatta şimdide başladıııııteyzeleri ya benim oğlumu günde 2 kere hıçkırık tutuyor sizin bebelerede oluyormu :26:
yavrum bide sevmiyo hıçkırmayı sinirleniyo kasılıp kasılıp sallıyor bi tekme
NeyyyyKızlar benim 3 gündür adet sancısı gibi belimde sancı oluyordu. (benim adet sancım hep belimden tutardı. )Belim ağrıdığı için ve sancının karın-kasıktan geleceğini düşündüğüm için sallamamıştım bu biiiir.
Oğluşum çarşıda pazarda bazen alt kısma öyle bir basınç yapıyor ki fırlıcak zannediyorum bu üüüüç. Hala lohusa pijaması beğenemedim, doğuma donsuz mu gidecem yoksa bu da dööörtttt
saol canım yorumun için bide erken doğururum falan die ancak olur diorum tabi kollamam lazım sonrasında sürekliki kirlenmesin halıları sermiyeyim diorum ama kararsızım bakalım saol canım
bu arada neclacım Allahım yardım etsin sana dualarımız seninle...
ay kızlar size ne anlatıcammm.
Benim bi arkadaşım vardı. şimdi oğluşu 15-20 günlük maşallah. Ama doğumu çok çok ilginç ve dr un ne kadar önemli olduğunu bana 1 kere daha anlattı. Neyse doğum olayı şöyle başlıyor;
kız 37. Haftasında doktora kontrole gidiyor. Dr. Doğumunu hesaplayınca kendisinin tatilde olduğu döneme denk geldiğini hesaplıyor ve arkadaşıma çatı muayenesi yapıp yapmadığını soruyor. Arkadaşım çatı muayanesi için uzanıyor ve kadın arkadaşımın haznesini eliyle 3 cm açıp, kanatıyor
Sonrasında arkadaşımın tam 14 saat süren sancısı başlıyor ve bu süre sonunda sadece 5 cm açılması oluyor. Kalan sürede dr suniyi de basıp arkadaşımı doğurtuyor. şu an ikiside çok iyi allaha şükür. Bu halde doğuma rağmen 2. Gün karnı dümdüz olmuş ve ayağa kalkmış misafirlerine hizmet ediyordu
Bu arada çatı muayenesinde haznesini eliyle açtığını dr doğum sonrası arkadaşım sorunca söylemiş.. Kendi ağzıyla söylemiş bide iyi mi
amin canım çok sağol.evet çok ama çok heyecanlıyımneclacim allah bir avazda kurtarsin seni.eminim cok heycanlisindir.bizde senin kadar heycanlandik.allah hayirli evlatlar versin.ismiyle uzun uzun omurler dilerim ogluna.bakalim sirada kim var :) offf boylede kurbanlik koyun gibiyiz.allah herkesi hayirlisiyla kurtarir insallah.
hakkımızda hayırlısı.canım beni,m şuan ağrım adet ağrısıs gibi oluyor.şimdide çok hafif belim ağrııyor.ağrının nasılolcağını sormadım ama suyun veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi.çok heyecan yaptım, bende seni takip ediyorum, bugün adet sancısı gibi bana da ara ara sancı girdi, özellikle bir tanesi çok şiddetli oldu, korktum baya, haftaya p.tesi kontrolüm var, bakalım ne çıkacak, 2. nts ye giricem,
ağrı rahimde olan bu ağrı gibi mi olucak geleceği zaman yoksa karında mı olucak? doktor bişi söledimi doğum olacağının belirtileri hakkında?
Allah razı olsun canım eksik olmayın.saol canım yorumun için bide erken doğururum falan die ancak olur diorum tabi kollamam lazım sonrasında sürekliki kirlenmesin halıları sermiyeyim diorum ama kararsızım bakalım saol canım
bu arada neclacım Allahım yardım etsin sana dualarımız seninle...
ama canım kaçç kişiden duydum 20 gün önce doğdu 15gün önce doğdu die valla öle zor durumda kalırımki ozamanda ondan ama bi yöndende istiyorum son anda olsun mis gibi rahat ederim ama belli olmuoki bebeklerin halleri kararsızım çoook
bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin
maşallahh kuzunaaaaHerkese merhaba... duygucum maşAllah sana ve kızınaRabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin artık tecrübelerinden faydalanırız...
eda sendin sanırım saçlarına bayıldım bence çok yakışmış, kızımla çok beğendik
esmerşeker (elif) maşAllah prensesinevaktinde sağlıkla doğar inşAllah...
çok sayfa okudum uykudan yeni kalktımaz sersem gibiyim.. bugün eşimle beraber gittik yeni okuluma gerçi ortama yabancı değilim ama eşimle aynı okulda başlamanın heyecanı vardı tabi...
öğleden sonra çalışabilir raporumu aldım, normalde 33+5im ama dr.um tam 32. haftaya göre yazdı 1. dönemi rapora gerek kalmadan kapatmış olcam...
bayramın 3. günü kontrolüm vardı ilk kez nst ye girdim 33+1 iken kızım 2245 gr ve 45 cm civarı... biraz suyumuz azalmış o yüzden 9 una randevu vermişti,
bugün rapor için gittiğimizde suyumuza tekrar baktı sadece bi yerde azlık görüyorum dedi onun dışında herşeyimiz iyinormal doğum pozisyonunda..
9 unda kurul toplantımız var biz dr.a 8 inde gitcez suyumuzdan dolayı beni haftalık görcekmiş artık...
bundan sonra referansın bebeğin hareketleri olsun dedi, hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi..
nst sonuçlarıma perşembe bakacak yorumlatamadık ama sanırım bi sorun yok..
kan ilacına mutlaka devam et dedi başka da bişi almıyorum zaten..
bizden şimdilik bu kadar... ayaklarım ellerim çok şiş oturduğum yerden şişiyorum resmen azcık bacaklarımı uzatcam kızımı dinlendireyim...
Rabbim herkese vakitli, sağlıklı, kolay bir doğum nasip etsin...
valla ilgisizliğinden yakındımm bu şişko halim ilen seksü olamıyom çenemi devreye soktumbenimkisinde hala tık yok ne yaptında bu gelişme oldu
Eki Görüntüle 251747 Eki Görüntüle 251747 bu bir aylık hamile halim
maşallahh çok güzel çıkmışınız elbisenede bayıldımmmmEki Görüntüle 251749 buna geçen haftaki tatil
kız bizde riskli yoksa fik fik yasak degilmişşyaw bizim doktorda mı acayiplik var anlamadım ben. 30. haftalardayım adam hala haftada 2 defa birlikte olabilirsiniz diyo, hatta doğumun kolaylaşır sakın ara vermeyin diyo , e biz de doktora uyuyoruz daha bişey unutmadık
aman allahımmm patır patır dogurcazzzzzzzzzziyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?