2011 Ekim Anneleri

kontrolün ne zaman rumuzum benide heyecanlandırdın buda beeeeeeeeeeeş

ooohhhh afiyet olsun ,bende dünden artan bi tabak makarnanın içine yarım paket daha katmak suretiyle bi tencere daha yaptım ve şimdi heriflen dibini sıyırdık canım ..salçalı sarımsaklı naneli favorim yaaww ben hergün makarnamı yiceeemm ..ama çok seviyoruum ..yarında bi sebze yemem lazım artık dimiii

elini üzerinden çekmezsen erken değil.
2 günde bir toz alıp vileda ile geçersen bence pislenmez

saol canım yorumun için bide erken doğururum falan die ancak olur diorum tabi kollamam lazım sonrasında sürekliki kirlenmesin halıları sermiyeyim diorum ama kararsızım bakalım saol canım

bu arada neclacım Allahım yardım etsin sana dualarımız seninle...

teyzeleri ya benim oğlumu günde 2 kere hıçkırık tutuyor sizin bebelerede oluyormu :26:
yavrum bide sevmiyo hıçkırmayı sinirleniyo kasılıp kasılıp sallıyor bi tekme

bence çok erken canım, en azından 1 hafta kala yaptır bence ki ondan sonrada bi üstünden geçen olması lazım,

ama canım kaçç kişiden duydum 20 gün önce doğdu 15gün önce doğdu die valla öle zor durumda kalırımki ozamanda ondan ama bi yöndende istiyorum son anda olsun mis gibi rahat ederim ama belli olmuoki bebeklerin halleri kararsızım çoook

yarasın canım arkadaşım.kim tutar seni

abowww neclaa canikom çok fena tırsdım
şimdi biriniz doğurdu biriniz doğurcam haberi verdi biz heyecan yapğıp sendne önce doğurmasak bari:83: ya da alış veriş telaşından

canım inş sağ salim Ahmet yiğiti kucağına alırsın, Rabbim yardımcın olsun isminizde çok güzel olmuş
ay nidaaa güya neclaya telkin vermişsin heyecan yapma diye ama senin msja koptum valla, buram buram heyecan kokuyor ayol..

ayy bak bi haftadır forumu bi adrenalin coşturdu görüyomusun:82:

kız rumuzum nirelerdesin bacım arada bi ses verin ayol, sonra merak ediyoruz ayrıca canım senini o belirtiler bende var bu da beşşş:44:

Ay kızlar size ne anlatıcammm.
Benim bi arkadaşım vardı. Şimdi oğluşu 15-20 günlük maşallah. Ama doğumu çok çok ilginç ve dr un ne kadar önemli olduğunu bana 1 kere daha anlattı. neyse doğum olayı şöyle başlıyor;
Kız 37. haftasında doktora kontrole gidiyor. Dr. doğumunu hesaplayınca kendisinin tatilde olduğu döneme denk geldiğini hesaplıyor ve arkadaşıma çatı muayenesi yapıp yapmadığını soruyor. Arkadaşım çatı muayanesi için uzanıyor ve kadın arkadaşımın haznesini eliyle 3 cm açıp, kanatıyor
Sonrasında arkadaşımın tam 14 saat süren sancısı başlıyor ve bu süre sonunda sadece 5 cm açılması oluyor. Kalan sürede dr suniyi de basıp arkadaşımı doğurtuyor. Şu an ikiside çok iyi Allaha şükür. Bu halde doğuma rağmen 2. gün karnı dümdüz olmuş ve ayağa kalkmış misafirlerine hizmet ediyordu

Bu arada çatı muayenesinde haznesini eliyle açtığını Dr Doğum sonrası arkadaşım sorunca söylemiş.. Kendi ağzıyla söylemiş bide iyi mi

bence artık ser senin yumurtada kapıda bence

sanada afiyet olsun kuzum nolcak bizdeki bu makarna sevdası bilmem erman gibi bebelerimiz hamur kafalı olcak tövbe tövbeee
ben yanında zeytinyağlı pırasa yedim canım seversen yapıver sende çok pratik hem

o benim 9 aylık halim gibi
bunu bikaç kez ona söyle diycem deee..şimdi ne tepki verir bilemedim ...boşver sen bakımını yap ortalarda şuh şuh dolan doğumdan sonra ,pas verme bak nasıl düşcek peşine ,bulmuşta senin gibisini kızzz

inanmıyoruumm ..senmi yaptın hizemtii...yok valla ben olsan ara ara gider yatarım ağrım olmasa bile durumun vehametin anlasınlar dimi ama ,onlarda hamile oldular ,düşünsünler birazzz

teyzeleri ya benim oğlumu günde 2 kere hıçkırık tutuyor sizin bebelerede oluyormu :26:
yavrum bide sevmiyo hıçkırmayı sinirleniyo kasılıp kasılıp sallıyor bi tekme
yaa biliyomusun bu aralar bendede sık olmaya başladı bikere elif söylemişti şaşırdım nasıl anlıyosun diyee..ama okadar barizkii..son 1 ayda 3-4 kez oldu ,ama biraz uzayınca sıkılıyorum ,mesaneme çarpıp duruyoo...ayy inanmıyorum hatta şimdide başladııııı

canım önce aldıkların hayırlı olsun oğlusun güle güle kullansın bu biiiiir.....
oğlusun küçük daha dursun durduğu yerde söyle ona en az 37yi beklesin bu ikiii....
dediğin sıkıntılar bendede oluyo dr normal dedi bu üüüüç....
sen genede pijamaları hazırda tut ne olu ne olmaz buda dööööörtt

zayacım bende arkadaşa katılıyorum erken değil üstten üstten alırsanda çok kirlenmez halılarınıda serme ben 15 eylülde vericem doğuranakadar da sermicem

vallahi ben olsam saçına yapışırdım o kadının

amin canım çok sağol.evet çok ama çok heyecanlıyım.hele ben şuan aynen kurbanlık koyun modundayım sabahtan beri:18:

hakkımızda hayırlısı.canım beni,m şuan ağrım adet ağrısıs gibi oluyor.şimdide çok hafif belim ağrııyor.ağrının nasılolcağını sormadım ama suyun veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi.

Allah razı olsun canım eksik olmayın.

haklısın bende de aynı sorun var, şimdi çağırsan 3 hafta var gibi gözüküyo, doktor net bişi sölemedi daha, haftaya söler inş.
sata göre 3 ekim gözüküyo, bende kararsızım ne zaman çağırsam kadını, normalde ayda bir alıp arada kendi,m bişiler yapmaya çalışırım diyodum ama, hiç bişi yağçak durumum kalmadı valla.

bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin

zeyneppp çok kötüsün ayrıca elbisen şahane sende içinde ondan daha şahane görünüyorsun acayip kıskandım bak şimdi bi de bize düve filan ayak yapıyor hanım maşallh canım bende ciddi ciddi fena bişey bekliyodum artık senden ama tam tersi çıktı....

ayrıca önerin şahane, yarın bizde inş çarşıya bakcaz gecelik vs için işte...

maşallahh kuzunaaaa
benimkisinde hala tık yok ne yaptında bu gelişme oldu
valla ilgisizliğinden yakındımm bu şişko halim ilen seksü olamıyom çenemi devreye soktum

maşallahh çok güzel çıkmışınız elbisenede bayıldımmmm
yaw bizim doktorda mı acayiplik var anlamadım ben. 30. haftalardayım adam hala haftada 2 defa birlikte olabilirsiniz diyo, hatta doğumun kolaylaşır sakın ara vermeyin diyo , e biz de doktora uyuyoruz daha bişey unutmadık
kız bizde riskli yoksa fik fik yasak degilmişş
aman allahımmm patır patır dogurcazzzzzzzzzzallah yardımcın olsun canımm bir avazda kurtulursun inşallahhhhhh

bendeee donsuz gircem doguma bu gidişleeeee buda beeeeeeeeeeşşş diyecektim ama eda benden önce davrandı buda altııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…