2011 Ekim Anneleri

beşi ben didim seninki altı oldu
hoşgeldin ahestem hoşgeldin yusuf keremim

bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin

Bak bu iyi fikir.. Duyguuu

kontrolün ne zaman rumuzum benide heyecanlandırdın buda beeeeeeeeeeeş

Sorma yeşilim kontrol 19 eylülde. Dr um tatile gitti. Daha NST nedir bilmiyom bilee

Heyyt yettim gayrı, geldim canımcım buralardayım. Bak delirmiş gibi yazıyom Nasılsın canım benimmm??

sağol canımda siz güzel baktığınız için öyle görüyorsunuz.pijamaya gelince terliğiyle takım olanlara bak o terliklerden sade satılmıyor çünkü çokrahata benziyorlar

amin canım çok sağol.evet çok ama çok heyecanlıyım.hele ben şuan aynen kurbanlık koyun modundayım sabahtan beri:18:

hakkımızda hayırlısı.canım beni,m şuan ağrım adet ağrısıs gibi oluyor.şimdide çok hafif belim ağrııyor.ağrının nasılolcağını sormadım ama suyun veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi.

Allah razı olsun canım eksik olmayın.

Allahım koru yarabbim :18::18:

wuuuuuhhh one yaaaaaabiz normal şekilde açılması ve sancımasından korkuyoruz ,adama bak kıza işkence yapmış resmen ,ve kızın durumu iyii..yani aslında rahatladım bak ucunda ölüm yok dimiii....ayyyyy....:83::83::83:

sanada afiyet olsun kuzum nolcak bizdeki bu makarna sevdası bilmem erman gibi bebelerimiz hamur kafalı olcak tövbe tövbeee
ben yanında zeytinyağlı pırasa yedim canım seversen yapıver sende çok pratik hem
pırasamıı..daha janjanlı bi tarifin yokmu yaaaa???

yarasın canım arkadaşım.kim tutar seni
kimse tutamıyo zaten canımmmgece gündüz farketmiyo bizdee...kocamda bende çook seviyoruz ,makarnayı icat edene sürekli dua ediyoruuzz

seni anlıyabiliyorum elifim çünkii daha benim makarna salatamı hiç yemedin
wuhuuuuuuuu çok iddialı gördüm kendimi
hımmm bu bir davet olabilrmiii?? zaten bi sonraki buluşmayı piknik şeklinde yapalım,kesmiyo beni kıytırık gözlemeler ,ben kısır yapıyım ,sem makarna salatası yap ,elif mantı açsıınn...daha katılım olursa ben bulurum bişeylerr...
aklı selim bi kaç yorum yapıyım ,arkadaşımı sakinleştireyim deim ama beceremedim dimi geneeekod um bozuk galibaaa(recep ivedik izliyoruzda biz sürekli )benim dna mda yoooooookkk...godum bozuukkk

ohaaaa aman allah böyle dengesizlerden korusun bizleri sağlıklılar allahtan bebişte anneside
tatile çıkacagı dönemde başkasına para kaptırmamak için kadına yaptıgına bakk

evet canim bende ondan korkuyorum zaten birsey olmadan ben patlamadan kazasiz belasiz atlatmayi istiyorum allahim yardim etsin

canom_14,balcan,advocate85,crafty,zeyneb1982,makarnaa,yslzytn,gulsahbekir,pozitif,esmerseker85,ecrii,rumuz17,HAVALIKIZ,sansee,nejla_nemus,Yalug,sensen80,koprina87,

hey maşalllah yok mu artıran topiğe bak bizim hatunlar doğum gazı alınca coştu ayol

valla rumuzum senin gibiyim canım benim rutin hamilelik işte ne olsun... bi ton ütü yaptım az ara verdiydim size yetişmeye çalışıyorum şuanda canikom fazla yorma kendini o sıkıntılar yorulunca daha berbat bi hal alıyor bi de stres yapınca hiç çekilmiyor relax olalım:82:

zeytinim/rüzgarım hoşbulduk neclanın mesajı görünce selamsız dalıverdik bizzz

bu arada zeynepcim önerin için sağol tatlım. güzel bakan güzel görürde varolanın güzelliğide aşikar

zaya canım temizliğini yap bence bu kuzulşarın ne zaman geleceği belli değil, süreklkşi temiz tuttuğun zaman bişey olmaz, kirlenmez bir ayda hemen:103:

bu arada benim herifte benim ilgisizliğimden sıkıldıısürekli burayla yazışıyorum yaa...dönüyo bişey soruyo tv de gördüğü bişeyi falan ,diyorumki kafam başka yerde duymuyorum ,oda bana bakıyo saf saf yawruumm kızıyo için için biliyorum ama napıyııımm..necla doğurcak ,şuan kafam orda yaniiii

Kız nida ben doğumdan hiç korkmuyom. Benimde mi kodum bozuk acaba?
Tek korkum bebikime bişey olmasın da gerisi tınnn. En zor doğum ablamın doğumuydu benim duyduğum. 15 dikiş, susuz ve suni sancı verilerek doğum yaptı. 6 gün sonra dikişleri bile kaynamış düşmüştü. yani söylemesi ayıp münüşün iyileşme hızı çok yüksekmiş..

kız nida burda çatır çatır doğurmaya başladık senin aklın hala piknikte mantıda kısırda
artık anca hastane odasına taşırız o kısırları mantıları
hanım hanım ben daha yeni ev hanımı moduna girdim pırasadan başladık işte kocam buna bile taklalar attı hatuna beyendiremedik iyimi

seni anlıyabiliyorum elifim çünkii daha benim makarna salatamı hiç yemedin
wuhuuuuuuuu çok iddialı gördüm kendimi
kız delimisin bayılırım ben şahsen kendilerine ama nefsimi kandırmaya çalışıyorum işte sen yeni fırında almıştın dimi şimdi ben sana gelsem sen hem o salatadan hemde güzel bi börek yapsan ne yüzsüz bişey oldum ben yaaaa

evet kızlar buluşacaksak artık bi an önce toplanalım yoksa bebeklerle zor olacak
kız bu arada sen mantıyı niye bana kitledin bakiiim mantı yapıp bahçede keyif yapan sendin

ya kızlar gecelik demişken alaka bozulmadan bende bunu beğendim gerçi daha bi yere bakmadım bu hoşuma gitti.. benim evdeki pijamalr zaten spor buda fazntazi olsun dedim gecelik pijama takım alıyım bunları.. ama krem çok mu bet gösterir ki beni, zaten beyaz tenliyim bi de doğumdan sonra betim benzim bembeyaz olca çok mu ruh gibi olurum bilemedim:44: bi fikir lütfenn

Lohusa Takım - Takım - Hamile&Lohusa - BAYAN

ayrıca ben şimdi 67 kiloyum beden olarak ne alcammm

kesin bozuk diyorum başkade bişey demiyorum ,...yaaa.limon kadar şeysiden ,karpuz çıkcak ve korkmuyosam ,önünde eğiliyorum arkadaşım ayrıca bu kupalarda sanaa bu da benim içiin:83::83::83::83::83::83:

ayyy canım benimm anlıyamadım affet gel benim esmer güzelim ne istersen yaparım ben sanada sudenazımada
dip not: tadlarının garantisini veremem ama herbişi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…