abowww neclaa canikom çok fena tırsdım
şimdi biriniz doğurdu biriniz doğurcam haberi verdi biz heyecan yapğıp sendne önce doğurmasak bari:83: ya da alış veriş telaşından
canım inş sağ salim Ahmet yiğiti kucağına alırsın, Rabbim yardımcın olsunisminizde çok güzel olmuş
ay nidaaa güya neclaya telkin vermişsin heyecan yapma diye ama senin msja koptum valla, buram buram heyecan kokuyor ayol..
ayy bak bi haftadır forumu bi adrenalin coşturdu görüyomusun:82:
kız rumuzum nirelerdesin bacım arada bi ses verin ayol, sonra merak ediyoruzayrıca canım senini o belirtiler bende var bu da beşşş:44:
bence kim önce doğurursa pijamaları öbürüne devretsin
kontrolün ne zaman rumuzum benide heyecanlandırdın buda beeeeeeeeeeeş
abowww neclaa canikom çok fena tırsdım
şimdi biriniz doğurdu biriniz doğurcam haberi verdi biz heyecan yapğıp sendne önce doğurmasak bari:83: ya da alış veriş telaşından
canım inş sağ salim Ahmet yiğiti kucağına alırsın, Rabbim yardımcın olsunisminizde çok güzel olmuş
ay nidaaa güya neclaya telkin vermişsin heyecan yapma diye ama senin msja koptum valla, buram buram heyecan kokuyor ayol..
kız rumuzum nirelerdesin bacım arada bi ses verin ayol, sonra merak ediyoruzayrıca canım senini o belirtiler bende var bu da beşşş:44:
zeyneppp çok kötüsün ayrıca elbisen şahane sende içinde ondan daha şahane görünüyorsun acayip kıskandım bak şimdiBi de bize düve filan ayak yapıyor hanım Maşallh canım bende ciddi ciddi fena bişey bekliyodum artık senden ama tam tersi çıktı....
Ayrıca önerin şahane, yarın bizde inş çarşıya bakcaz gecelik vs için işte...
amin canım çok sağol.evet çok ama çok heyecanlıyımneclacim allah bir avazda kurtarsin seni.eminim cok heycanlisindir.bizde senin kadar heycanlandik.allah hayirli evlatlar versin.ismiyle uzun uzun omurler dilerim ogluna.bakalim sirada kim var :) offf boylede kurbanlik koyun gibiyiz.allah herkesi hayirlisiyla kurtarir insallah.
hakkımızda hayırlısı.canım beni,m şuan ağrım adet ağrısıs gibi oluyor.şimdide çok hafif belim ağrııyor.ağrının nasılolcağını sormadım ama suyun veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi.çok heyecan yaptım, bende seni takip ediyorum, bugün adet sancısı gibi bana da ara ara sancı girdi, özellikle bir tanesi çok şiddetli oldu, korktum baya, haftaya p.tesi kontrolüm var, bakalım ne çıkacak, 2. nts ye giricem,
ağrı rahimde olan bu ağrı gibi mi olucak geleceği zaman yoksa karında mı olucak? doktor bişi söledimi doğum olacağının belirtileri hakkında?
Allah razı olsun canım eksik olmayın.saol canım yorumun için bide erken doğururum falan die ancak olur diorum tabi kollamam lazım sonrasında sürekliki kirlenmesin halıları sermiyeyim diorum ama kararsızım bakalım saol canım
bu arada neclacım Allahım yardım etsin sana dualarımız seninle...
Ay kızlar size ne anlatıcammm.
Benim bi arkadaşım vardı. Şimdi oğluşu 15-20 günlük maşallah. Ama doğumu çok çok ilginç ve dr un ne kadar önemli olduğunu bana 1 kere daha anlattı. neyse doğum olayı şöyle başlıyor;
Kız 37. haftasında doktora kontrole gidiyor. Dr. doğumunu hesaplayınca kendisinin tatilde olduğu döneme denk geldiğini hesaplıyor ve arkadaşıma çatı muayenesi yapıp yapmadığını soruyor. Arkadaşım çatı muayanesi için uzanıyor ve kadın arkadaşımın haznesini eliyle 3 cm açıp, kanatıyor
Sonrasında arkadaşımın tam 14 saat süren sancısı başlıyor ve bu süre sonunda sadece 5 cm açılması oluyor. Kalan sürede dr suniyi de basıp arkadaşımı doğurtuyor. Şu an ikiside çok iyi Allaha şükür. Bu halde doğuma rağmen 2. gün karnı dümdüz olmuş ve ayağa kalkmış misafirlerine hizmet ediyordu
Bu arada çatı muayenesinde haznesini eliyle açtığını Dr Doğum sonrası arkadaşım sorunca söylemiş.. Kendi ağzıyla söylemiş bide iyi mi
wuuuuuhhh one yaaaaaaAy kızlar size ne anlatıcammm.
Benim bi arkadaşım vardı. Şimdi oğluşu 15-20 günlük maşallah. Ama doğumu çok çok ilginç ve dr un ne kadar önemli olduğunu bana 1 kere daha anlattı. neyse doğum olayı şöyle başlıyor;
Kız 37. haftasında doktora kontrole gidiyor. Dr. doğumunu hesaplayınca kendisinin tatilde olduğu döneme denk geldiğini hesaplıyor ve arkadaşıma çatı muayenesi yapıp yapmadığını soruyor. Arkadaşım çatı muayanesi için uzanıyor ve kadın arkadaşımın haznesini eliyle 3 cm açıp, kanatıyor
Sonrasında arkadaşımın tam 14 saat süren sancısı başlıyor ve bu süre sonunda sadece 5 cm açılması oluyor. Kalan sürede dr suniyi de basıp arkadaşımı doğurtuyor. Şu an ikiside çok iyi Allaha şükür. Bu halde doğuma rağmen 2. gün karnı dümdüz olmuş ve ayağa kalkmış misafirlerine hizmet ediyordu
Bu arada çatı muayenesinde haznesini eliyle açtığını Dr Doğum sonrası arkadaşım sorunca söylemiş.. Kendi ağzıyla söylemiş bide iyi mi
pırasamıı..daha janjanlı bi tarifin yokmu yaaaa???sanada afiyet olsun kuzumnolcak bizdeki bu makarna sevdası bilmem erman gibi bebelerimiz hamur kafalı olcak tövbe tövbeee
ben yanında zeytinyağlı pırasa yedim canım seversen yapıver sende çok pratik hem
kimse tutamıyo zaten canımmmyarasın canım arkadaşım.kim tutar seni
hımmm bu bir davet olabilrmiii?? zaten bi sonraki buluşmayı piknik şeklinde yapalım,kesmiyo beni kıytırık gözlemeler ,ben kısır yapıyım ,sem makarna salatası yap ,elif mantı açsıınn...daha katılım olursa ben bulurum bişeylerr...seni anlıyabiliyorum elifim çünkii daha benim makarna salatamı hiç yemedin
wuhuuuuuuuu çok iddialı gördüm kendimi
aklı selim bi kaç yorum yapıyım ,arkadaşımı sakinleştireyim deim ama beceremedim dimi geneeeabowww neclaa canikom çok fena tırsdım
allah yardımcın olsun canım köstekten çok destek olur yardımı dokunur inşallah
Ay kızlar size ne anlatıcammm.
canım Allah yardımcın olsun, ben kendi annem bile herşeye müdehale edince sinirleniyorum kurulu bir düzenin var sonuçta ... inşallah canomunda dediği gibi destek olur sana da bu süreci kazasız belasız atlatırsınız
beşi ben didim seninki altı oldu
hoşgeldin ahestem hoşgeldin yusuf keremim
kız delimisin bayılırım ben şahsen kendilerine ama nefsimi kandırmaya çalışıyorum işteseni anlıyabiliyorum elifim çünkii daha benim makarna salatamı hiç yemedin
wuhuuuuuuuu çok iddialı gördüm kendimi
wuuuuuhhh one yaaaaaabiz normal şekilde açılması ve sancımasından korkuyoruz ,adama bak kıza işkence yapmış resmen ,ve kızın durumu iyii..yani aslında rahatladım bak ucunda ölüm yok dimiii....ayyyyy....:83::83::83:
pırasamıı..daha janjanlı bi tarifin yokmu yaaaa???
kimse tutamıyo zaten canımmmgece gündüz farketmiyo bizdee...kocamda bende çook seviyoruz ,makarnayı icat edene sürekli dua ediyoruuzz
hımmm bu bir davet olabilrmiii?? zaten bi sonraki buluşmayı piknik şeklinde yapalım,kesmiyo beni kıytırık gözlemeler ,ben kısır yapıyım ,sem makarna salatası yap ,elif mantı açsıınn...daha katılım olursa ben bulurum bişeylerr...
aklı selim bi kaç yorum yapıyım ,arkadaşımı sakinleştireyim deim ama beceremedim dimi geneeekod um bozuk galibaaa(recep ivedik izliyoruzda biz sürekli )benim dna mda yoooooookkk...godum bozuukkk
bacıı altıyı ben didimartık o yedii oldu
Kız nida ben doğumdan hiç korkmuyom. Benimde mi kodum bozuk acaba?
Tek korkum bebikime bişey olmasın da gerisi tınnn. En zor doğum ablamın doğumuydu benim duyduğum. 15 dikiş, susuz ve suni sancı verilerek doğum yaptı. 6 gün sonra dikişleri bile kaynamış düşmüştü. yani söylemesi ayıp münüşün iyileşme hızı çok yüksekmiş..
kız delimisin bayılırım ben şahsen kendilerine ama nefsimi kandırmaya çalışıyorum iştesen yeni fırında almıştın dimi şimdi ben sana gelsem sen hem o salatadan hemde güzel bi börek yapsan ne yüzsüz bişey oldum ben yaaaa
evet kızlar buluşacaksak artık bi an önce toplanalım yoksa bebeklerle zor olacak
kız bu arada sen mantıyı niye bana kitledin bakiiim mantı yapıp bahçede keyif yapan sendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?