2011 Ekim Anneleri

kizz nejla habersiz birakma bizi canim allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin canim,sira sende galiba oyle gorunuyor

kesin bozuk diyorum başkade bişey demiyorum ,...yaaa.limon kadar şeysiden ,karpuz çıkcak ve korkmuyosam ,önünde eğiliyorum arkadaşım ayrıca bu kupalarda sanaa bu da benim içiin:83::83::83::83::83::83:

Dur doğumdan sonra da böyle konuşursam alayım o kupayı olmaz mı?? Bekara karı boşaması kolay olura dönmeyeyim sonra

Ahesteee canım doğumdan sonra bembeyaz mı olursun, yanakların al al mı olur orasını bilemem ama bence gecelik güsell. Dur sayfayı açmışken bende bir iki bişey bakiim

ay çok beyendimmm al bence bandını kırmızı takarsın yanaklarada 2 şaplak tamamdır
ama beden konusunda hiç beceremem yakmıyayım başını

kız şööle güzel bi patlıcan oturtma ,nebileyim böyle patates oturtma ,yada türlü ,yda kağıt kebabı falan desene....pırasaabu mevsimde onu nasıl buldurn gayretini tebrik ederiimmm...hem onda et bilem yoookkk
yee benimkiler kötü omuştu taş gibi oturdular mideme ,şimdi sen daha güzel yaparsın ,gördüm onu ben gözlerindeee

canım L al garanti olsun benceee internetten alcaksan ,ama denemeden alma derim ,çünkü modelden modele fark ediyoo

tırsma canım başımıza gelecek olan belli kaçış yokkkk
heyecan yapmayın bebişler sırasını beklesin onlar için durdukları yer daha iyi bence.
aminnn inç canım..beğenmene sevindim canım.

aminnnn sağol canım benim.

kız dur benden çok heyecan yaptın sakin ol.
benim koca fosur fosur uyuyor.adamda heyecan yok şimdilik.

ha iyi o zaman beğendiyseniz:) bende kararsızdım fazlada gezmek istemiyorum zaten kocada gezmez benle heralde... bide uzun kolluydu, yalnız mağazada sadece s beden vardı:44: bedeni çok küçük durmuyordu yani olabilirdi neyse ayrıntılı bakarım artıkın....

edaaa ben papatya tacı takcam, farklı olsun.. biraz marjinal bi ruhum varda

nidacım biz eşimle ot oburuz eşim ağzına sürmez kırmızı et vejeteryanıdır kendisi bende hamileliğimle başladım kırmızı et yemeye genelde sebze bişer bizim evde benden sana menü çıkmaz zorlamıyalım

ay çok beyendimmm al bence bandını kırmızı takarsın yanaklarada 2 şaplak tamamdır

Kız yeşilim şu beğen butonu kalktı, espriler öksüz kaldı. Nolcek şimdi?
Allah iyiliğini versin emi, 3 yazdığın şeyin ikisine kahkaha atıyom ben burada Senin koca yaşlanmaz sölim ben

ben diyatteyim hanım aaa lütfen amaa..

ama bugün bozdum vallla en son açım ben banane yaa diye ağladım sonrada ekmek arası yaptım kendime ohh karnım doyduuuu ayol:103:

valla doğum yapınca kimse tutmasın beni, benim elmalı pastam güzel olur, yiyenler öyle der:) artık aklıma ne gelirse vakit buldukça yapıcam...
bi de kaç gündür nasıl canım börek istiyorrrr

ayyy canım benimm anlıyamadım affet gel benim esmer güzelim ne istersen yaparım ben sanada sudenazımada
dip not: tadlarının garantisini veremem ama herbişi yaparım
senin elin değerde hiç kötü olurmu bidenem yemiş kadar oldum cnm çok sağol

bende beğendim cnm alacak olursan güle güle giy şimdiden

neyse çok sağolun kızlar gecenin şu saatinde bi makarna molası veriyorum nidacım senin tarif aynen uygulandı hayatım haberin ola

yaaaaa bak nasıl korktun dimiii...nıhahahah ..kötümüyüm neyimmm

şaplakmıı...biz allık gibi daha modern yöntemlerle yapsak o işi olmazmı edacım ..şiddet meraklısımı oldun needir ,erkek evlat etkisi sanırsamm:44::44::

Allah iyiliğini versin emi, 3 yazdığın şeyin ikisine kahkaha atıyom ben burada Senin koca yaşlanmaz sölim ben

hiççç sorma rumuzum benimde ruhumu okşuyodu beyeniler şimdi resim bile ekliyesim gelmiyo Allah seni inandırsın ama ben hissediyorum senin beyendiğini çünkiii karşılıklı beyenilerimiz bebeğimm
benim kocada öyle bir çocuk ruhu ve enerjisi varki o beni yaşlandırır kendi yaşlanmaz canım benle alakalı değil

aynen tatlım.. çok bozuğum şu butonun kalkmasına yaa.. o kadar büyük bi site madem kaldırmıyor servırını değiştir dimiii.. bi sürü reklam ııvır zıvır alıyon...

canom beğendiğine sevindim tatlım bu kadar onaydan sonra karar kolay olur bana:)

necla leyna olsa şimdi gider çatır çatır doğururuz derdi dimi:) korkunun ecele faydası yok bu bebeler bi şekilde ordan çıkacak ne kadar relax olursak o kadar kolay olur inşşş:82:

kizz nejla habersiz birakma bizi canim allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin canim,sira sende galiba oyle gorunuyor
bırakmam canım hepiniz benim kadar heyecanlısınız farkındayım.tel den girip haber veririm doğurdummmmmm(inş) demeyi.
aminnnn.şuanlık öyle gözüküyor başka bebiş atak yapmazsa sıra benim oğluşta.

rumuzcum katılıyorum sana edam topikte olunca gülmemek mümkün değil.
haa bide nidanın hakkını yemeyelim.

sağol tatlım.. bu arada size bi maşallh kontrolünüz iyi geçmiş... kız yetişemiyorum arada kaynıyor:)

yaşasın ekmek arası aheste geri dönmüşşşşşşşşşşş

ekmek arasımıııı??? bende bişey yedin sandım kızz..boz boz sefan olsun ...yada 2 ekmek =1 biftek diyeti uygulaa:82:

neyse çok sağolun kızlar gecenin şu saatinde bi makarna molası veriyorum nidacım senin tarif aynen uygulandı hayatım haberin ola

afiyet olsun canım ,üzerine az birazda light mayonez ve yoğurtda ekleehafif olsun ...hihiihihihihi

yaa bi de şeyy hanımlar hazır herkes burdayken soruyum bu park yatağın içine uyku setimi alıyım ben bilemedimmm:44:

kız benim en ağır makyajım göz kalemi ve rimel en son yüzüme fondoten ve allık 27.07.2008 de deydi evleniyodukta hem cildim problemli olduğundan hemde sürünce kendimi annesinin makyaj malzemelerini kullanmış sürmeyide becerememiş kız çocuklarına benzettiğimden yapmıyorum yakıştıramıyorum yahu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…