iyi akşamlar güzel hatunlar.
nasılsınız?ben bugün dr gittim ilk önce nst ye girdim düzenli sancım çıktı nst de dr alttan muayene etti açılma varmı diye açılma yokmuş sonra usg de baktı benim oğlum doğum kanalına girmiş gelmek için hazırlık yapıyor dr çok az bir yolu kalmış 3-4 güne kalmaz gelir dedi:18::83::83::83:çantan hazır olsun bekle dedi.oğlum gayet iyi şuanda ara ara sancım oluyor.bizden bu kadar.haa buarada OĞLUMUN ADIDA AHMET YİĞİT OLCAK NASIL KIZLAR?
sizler nasılsınız geçmişe bakmadım daha umarım herkesler iyidir.
kesin bozuk diyorum başkade bişey demiyorum ,...yaaa.limon kadar şeysiden ,karpuz çıkcak ve korkmuyosam ,önünde eğiliyorum arkadaşımayrıca bu kupalarda sanaa bu da benim içiin:83::83::83::83::83::83:
ya kızlar gecelik demişken alaka bozulmadan bende bunu beğendim gerçi daha bi yere bakmadım bu hoşuma gitti.. benim evdeki pijamalr zaten spor buda fazntazi olsun dedim gecelik pijama takım alıyım bunları.. ama krem çok mu bet gösterir ki beni, zaten beyaz tenliyim bi de doğumdan sonra betim benzim bembeyaz olca çok mu ruh gibi olurum bilemedim:44: bi fikir lütfenn
Lohusa Takım - Takım - Hamile&Lohusa - BAYAN
ayrıca ben şimdi 67 kiloyum beden olarak ne alcammm
ya kızlar gecelik demişken alaka bozulmadan bende bunu beğendim gerçi daha bi yere bakmadım bu hoşuma gitti.. benim evdeki pijamalr zaten spor buda fazntazi olsun dedim gecelik pijama takım alıyım bunları.. ama krem çok mu bet gösterir ki beni, zaten beyaz tenliyim bi de doğumdan sonra betim benzim bembeyaz olca çok mu ruh gibi olurum bilemedim:44: bi fikir lütfenn
kız şööle güzel bi patlıcan oturtma ,nebileyim böyle patates oturtma ,yada türlü ,yda kağıt kebabı falan desene....pırasaakız nida burda çatır çatır doğurmaya başladık senin aklın hala piknikte mantıda kısırda
artık anca hastane odasına taşırız o kısırları mantıları
hanım hanımben daha yeni ev hanımı moduna girdim pırasadan başladık işte kocam buna bile taklalar attı hatuna beyendiremedik iyimi
yee benimkiler kötü omuştu taş gibi oturdular mideme ,şimdi sen daha güzel yaparsın ,gördüm onu ben gözlerindeeekız delimisin bayılırım ben şahsen kendilerine ama nefsimi kandırmaya çalışıyorum iştesen yeni fırında almıştın dimi şimdi ben sana gelsem sen hem o salatadan hemde güzel bi börek yapsan ne yüzsüz bişey oldum ben yaaaa
evet kızlar buluşacaksak artık bi an önce toplanalım yoksa bebeklerle zor olacak
kız bu arada sen mantıyı niye bana kitledin bakiiim mantı yapıp bahçede keyif yapan sendin
canım L al garanti olsun benceee internetten alcaksan ,ama denemeden alma derim ,çünkü modelden modele fark ediyooya kızlar gecelik demişken alaka bozulmadan bende bunu beğendim gerçi daha bi yere bakmadım bu hoşuma gitti.. benim evdeki pijamalr zaten spor buda fazntazi olsun dedim gecelik pijama takım alıyım bunları.. ama krem çok mu bet gösterir ki beni, zaten beyaz tenliyim bi de doğumdan sonra betim benzim bembeyaz olca çok mu ruh gibi olurum bilemedim:44: bi fikir lütfenn
tırsma canım başımıza gelecek olan belli kaçış yokkkkabowww neclaa canikom çok fena tırsdım
şimdi biriniz doğurdu biriniz doğurcam haberi verdi biz heyecan yapğıp sendne önce doğurmasak bari:83: ya da alış veriş telaşından
canım inş sağ salim Ahmet yiğiti kucağına alırsın, Rabbim yardımcın olsunisminizde çok güzel olmuş
ay nidaaa güya neclaya telkin vermişsin heyecan yapma diye ama senin msja koptum valla, buram buram heyecan kokuyor ayol..
ayy bak bi haftadır forumu bi adrenalin coşturdu görüyomusun:82:
kız rumuzum nirelerdesin bacım arada bi ses verin ayol, sonra merak ediyoruzayrıca canım senini o belirtiler bende var bu da beşşş:44:
aminnnn sağol canım benim.maşallahh kuzunaaaa
valla ilgisizliğinden yakındımm bu şişko halim ilen seksü olamıyom çenemi devreye soktum
maşallahh çok güzel çıkmışınız elbisenede bayıldımmmm
kız bizde riskli yoksa fik fik yasak degilmişş
aman allahımmm patır patır dogurcazzzzzzzzzzallah yardımcın olsun canımm bir avazda kurtulursun inşallahhhhhh
bendeee donsuz gircem doguma bu gidişleeeee buda beeeeeeeeeeşşş diyecektim ama eda benden önce davrandı buda altııııııııııı
kız dur benden çok heyecan yaptın sakin ol.bu arada benim herifte benim ilgisizliğimden sıkıldıısürekli burayla yazışıyorum yaa...dönüyo bişey soruyo tv de gördüğü bişeyi falan ,diyorumki kafam başka yerde duymuyorum ,oda bana bakıyo saf saf yawruumm kızıyo için için biliyorum ama napıyııımm..necla doğurcak ,şuan kafam orda yaniiii
Dur doğumdan sonra da böyle konuşursam alayım o kupayı olmaz mı?? Bekara karı boşaması kolay olura dönmeyeyim sonra
Ahesteee canım doğumdan sonra bembeyaz mı olursun, yanakların al al mı olur orasını bilemem ama bence gecelik güsell. Dur sayfayı açmışken bende bir iki bişey bakiim
ay çok beyendimmm al bence bandını kırmızı takarsın yanaklarada 2 şaplak tamamdır
ama beden konusunda hiç beceremem yakmıyayım başını
kız şööle güzel bi patlıcan oturtma ,nebileyim böyle patates oturtma ,yada türlü ,yda kağıt kebabı falan desene....pırasaabu mevsimde onu nasıl buldurn gayretini tebrik ederiimmm...hem onda et bilem yoookkk
yee benimkiler kötü omuştu taş gibi oturdular mideme ,şimdi sen daha güzel yaparsın ,gördüm onu ben gözlerindeee
canım L al garanti olsun benceee internetten alcaksan ,ama denemeden alma derim ,çünkü modelden modele fark ediyoo
senin elin değerde hiç kötü olurmu bidenem yemiş kadar oldum cnm çok sağolayyy canım benimm anlıyamadım affetgel benim esmer güzelim ne istersen yaparım ben sanada sudenazımada
dip not: tadlarının garantisini veremem ama herbişi yaparım
ha iyi o zaman beğendiyseniz:) bende kararsızdım fazlada gezmek istemiyorum zaten kocada gezmez benle heralde...bide uzun kolluydu, yalnız mağazada sadece s beden vardı:44: bedeni çok küçük durmuyordu yani olabilirdi neyse ayrıntılı bakarım artıkın....
edaaa ben papatya tacı takcam, farklı olsun.. biraz marjinal bi ruhum varda
yaaaaa bak nasıl korktun dimiii...nıhahahah ..kötümüyüm neyimmmDur doğumdan sonra da böyle konuşursam alayım o kupayı olmaz mı?? Bekara karı boşaması kolay olura dönmeyeyim sonra
Ahesteee canım doğumdan sonra bembeyaz mı olursun, yanakların al al mı olur orasını bilemem ama bence gecelik güsell. Dur sayfayı açmışken bende bir iki bişey bakiim
şaplakmıı...biz allık gibi daha modern yöntemlerle yapsak o işi olmazmı edacımay çok beyendimmm al bence bandını kırmızı takarsın yanaklarada 2 şaplak tamamdır
ama beden konusunda hiç beceremem yakmıyayım başını
Kız yeşilim şu beğen butonu kalktı, espriler öksüz kaldı. Nolcek şimdi?
Allah iyiliğini versin emi, 3 yazdığın şeyin ikisine kahkaha atıyom ben buradaSenin koca yaşlanmaz sölim ben
Kız yeşilim şu beğen butonu kalktı, espriler öksüz kaldı. Nolcek şimdi?
Allah iyiliğini versin emi, 3 yazdığın şeyin ikisine kahkaha atıyom ben buradaSenin koca yaşlanmaz sölim ben
bırakmam canım hepiniz benim kadar heyecanlısınız farkındayım.tel den girip haber veririm doğurdummmmmm(inş) demeyi.kizz nejla habersiz birakma bizi canim allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin canim,sira sende galiba oyle gorunuyor
rumuzcum katılıyorum sana edam topikte olunca gülmemek mümkün değil.Kız yeşilim şu beğen butonu kalktı, espriler öksüz kaldı. Nolcek şimdi?
senin elin değerde hiç kötü olurmu bidenem yemiş kadar oldum cnm çok sağol
bende beğendim cnm alacak olursan güle güle giy şimdiden
neyse çok sağolun kızlar gecenin şu saatinde bi makarna molası veriyorum nidacım senin tarif aynen uygulandı hayatım haberin ola
ben diyatteyim hanımaaa lütfen amaa..
ama bugün bozdum valllaen son açım ben banane yaa diye ağladım sonrada ekmek arası yaptım kendime ohh karnım doyduuuu ayol:103:
valla doğum yapınca kimse tutmasın beni, benim elmalı pastam güzel olur, yiyenler öyle der:) artık aklıma ne gelirse vakit buldukça yapıcam...
bi de kaç gündür nasıl canım börek istiyorrrr
ekmek arasımıııı??? bende bişey yedin sandım kızz..boz boz sefan olsunben diyatteyim hanımaaa lütfen amaa..
ama bugün bozdum valllaen son açım ben banane yaa diye ağladım sonrada ekmek arası yaptım kendime ohh karnım doyduuuu ayol:103:
valla doğum yapınca kimse tutmasın beni, benim elmalı pastam güzel olur, yiyenler öyle der:) artık aklıma ne gelirse vakit buldukça yapıcam...
bi de kaç gündür nasıl canım börek istiyorrrr
neyse çok sağolun kızlar gecenin şu saatinde bi makarna molası veriyorum nidacım senin tarif aynen uygulandı hayatım haberin ola
yaaaaa bak nasıl korktun dimiii...nıhahahah ..kötümüyüm neyimmm
şaplakmıı...biz allık gibi daha modern yöntemlerle yapsak o işi olmazmı edacım..şiddet meraklısımı oldun needir ,erkek evlat etkisi sanırsamm:44::44::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?