2011 Ekim Anneleri

aheste şu yazdığı ekmek arası muahbbetin beni aylar öncesine götürdü eski aheste geri geldi yaşasın bide senin bir avatra vardıya onu hatırladım.

derdi valla kulakları çınlasın gerçi uyuyodur ama
sancım kesilince rahatlıyorum bende sancı gelince ter basıyor oğlumada diyorumki biraz daha bekle.

yaşasın ekmek arası aheste geri dönmüşşşşşşşşşşş

ahh ahhh sorma edaaa.. fıratı çok özlüyorum o ekmek arası patates salataları artık mazide kaldııı

ama muhteşem dönüşüm inş doğumdan sonraaa

ay nida acil ancak ekmek arası yaptım gözüm dömüştüüü

nidacim cok tskr ederim yanimda oldugunuzu bilmek bana cesaret verdi inaninki,canim oyle cikmazdayimki kafayi yiyiecem diye korkuyorum bazen bugun esime diyorumki biliyormusun 23 gunu kaldi,esimde yine baslama alti ustu bir sene duracak diyor cok az bir zamanya onunla duracak olan benim

Canlarım sohbetinize doyum oluyor lakin ayaklarım zonkluyor ve giderek karnım acıkıyor. Ben yatıyom izninizle
Nida hep senin yüzünden bu karnımın acıkması bunu da bil. Gece vakti kısırmış, elmalı pastaymış, mantıymış saydın durdun. Napim ben şimdi napiiim hıı?:85:

kalplerimiz birmiş bende tam şimdi onu yazmıştımm:)

evet o ter basmasıda ne acayip bişey.. ayy inş hayırlısıyla şu son demlerde geçsin, gerçi daha bunun lohusası osu busu var ama neyseee:82:

aman allahımmmmm tek degilmişimmmmmmmmm bende en son düğünde yaptırdım makyajımı hatta gece çıkaramamıştım sinir olup duşa girdim çıktıgımda gulu yabani gibi olmuştummm hiiiiç beeceremem makyaj yapma özürlüyümdürr

valla şuanda en kolayı kısır görünüyor ama çok canım çekti benimdee.. üşenmezsen yap, yada yarın evdesin yap sen bana da gönder kuzum:82:

ay ama utanıyorum siz böyle yazınca enerjimi sizden alıyorum ben bacılaaaa
nidanın hakkını yemiyelimmi nida şimdi hakkının tarifini isterse şaşırmam kızın iştahı bir açıldı pir açıldı maşallah

edam senden 1 ay önce evlenmişim hemen hemen 22.06.2008.
buarada benzetmende çok güzel yaaa gözümün önüne geldide.

kalplerimiz birmiş bende tam şimdi onu yazmıştımm:)

evet o ter basmasıda ne acayip bişey.. ayy inş hayırlısıyla şu son demlerde geçsin, gerçi daha bunun lohusası osu busu var ama neyseee:82:
evet canım şimdi okudum bende yazdığını.inş canım doğum olursa gerisikolay inş.

utanma tatlım gerçekleri yazıyoruz.
ilahiii eda yaabak yine koptummm

kızlar sizlere iyi sohbetler bize iyi geceler ben anlayamıyorum benim uşak ne ara uyuyor bugun hiç durmadan çalışma yaptı içimde
eeee malum adam iç mimar olma yolunda içerdeki düşüncesi söyle olsa gerek su böbrek ile dalagın yerlerini degiştirsem salon daha geniş
olur bagırsakları ve idrar kesesinide asagı ittikmiiii dönüşler daha keskin ve acı verici olurr şimdiden gögüs kafesimin biri daha çıkıntılı
ayaklarıyla ittire ittire ne hale getirdi beni neyse biz kaçtık

tamaaamm anlaşıldıı..bidahaki buluşmaya ,bülent ersoy modeli makyaj çantamla gelyiyorum ,rımel ve göz kalemsiz çıkmam abiii:)))

ben yerinde olcam acil olarak dolaptaki köfteleri kızartır yanınada rus salatası yapardımmbikere gece 12 de mercimek çorbası yaptığımı bilyiroum ,hımm geçendede şehriye yapmıştım ..yani bana gece gündüz farketmiyooo

gel cabımcım ben hepsini yapar yedirir yatırırım senii ...valla yaa..daha sötlemiyim bişey benn...

hakkımı yedirmem arkadaşşş..ben onu saklar bi ara kendim yerim hatta hepinizinkini yerim karışmammm

ve işte ahestenin muhteşem dönüşüüü
sol üst bkz
gördüm canım gördümmm

iyi gecelrrrr :79::79::79:benimki hareket ettikçe sancı veriyor bana nasıl yatacam bilmiyorummm

yok canom yok bende hiç beceremem kalemi bile her seferinde gözüme sokarım itina ile boşver her halimizle güzeliz biz maşallah

yee nidacım yeee yarasın sanada kızçenede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…