aheste şu yazdığı ekmek arası muahbbetin beni aylar öncesine götürdü eski aheste geri geldi yaşasın bide senin bir avatra vardıya onu hatırladım.ben diyatteyim hanımaaa lütfen amaa..
ama bugün bozdum valllaen son açım ben banane yaa diye ağladım sonrada ekmek arası yaptım kendime ohh karnım doyduuuu ayol:103:
valla doğum yapınca kimse tutmasın beni, benim elmalı pastam güzel olur, yiyenler öyle der:) artık aklıma ne gelirse vakit buldukça yapıcam...
bi de kaç gündür nasıl canım börek istiyorrrr
derdi valla kulakları çınlasın gerçi uyuyodur amaaynen tatlım.. çok bozuğum şu butonun kalkmasına yaa.. o kadar büyük bi site madem kaldırmıyor servırını değiştir dimiii.. bi sürü reklam ııvır zıvır alıyon...
canom beğendiğine sevindim tatlım bu kadar onaydan sonra karar kolay olur bana:)
necla leyna olsa şimdi gider çatır çatır doğururuz derdi dimi:) korkunun ecele faydası yok bu bebeler bi şekilde ordan çıkacak ne kadar relax olursak o kadar kolay olur inşşş:82:
yaşasın ekmek arası aheste geri dönmüşşşşşşşşşşş
aheste şu yazdığı ekmek arası muahbbetin beni aylar öncesine götürdü eski aheste geri geldi yaşasın bide senin bir avatra vardıya onu hatırladım.
derdi valla kulakları çınlasın gerçi uyuyodur ama
sancım kesilince rahatlıyorum bende sancı gelince ter basıyor oğlumada diyorumki biraz daha bekle.
kız benim en ağır makyajım göz kalemi ve rimelen son yüzüme fondoten ve allık 27.07.2008 de deydi evleniyodukta hem cildim problemli olduğundan hemde sürünce kendimi annesinin makyaj malzemelerini kullanmış sürmeyide becerememiş kız çocuklarına benzettiğimden yapmıyorum yakıştıramıyorum yahu :26:
Canlarım sohbetinize doyum oluyor lakin ayaklarım zonkluyor ve giderek karnım acıkıyor.Ben yatıyom izninizle
Nida hep senin yüzünden bu karnımın acıkması bunu da bil. Gece vakti kısırmış, elmalı pastaymış, mantıymış saydın durdun.Napim ben şimdi napiiim hıı?:85:
bırakmam canım hepiniz benim kadar heyecanlısınız farkındayım.tel den girip haber veririm doğurdummmmmm(inş) demeyi.
aminnnn.şuanlık öyle gözüküyor başka bebiş atak yapmazsa sıra benim oğluşta.
rumuzcum katılıyorum sana edam topikte olunca gülmemek mümkün değil.
haa bide nidanın hakkını yemeyelim.
kız benim en ağır makyajım göz kalemi ve rimelen son yüzüme fondoten ve allık 27.07.2008 de deydi evleniyodukta hem cildim problemli olduğundan hemde sürünce kendimi annesinin makyaj malzemelerini kullanmış sürmeyide becerememiş kız çocuklarına benzettiğimden yapmıyorum yakıştıramıyorum yahu :26:
evet canım şimdi okudum bende yazdığını.inş canım doğum olursa gerisikolay inş.kalplerimiz birmişbende tam şimdi onu yazmıştımm:)
evet o ter basmasıda ne acayip bişey.. ayy inş hayırlısıyla şu son demlerde geçsin, gerçi daha bunun lohusası osu busu var ama neyseee:82:
utanma tatlım gerçekleri yazıyoruz.ay ama utanıyorum siz böyle yazıncaenerjimi sizden alıyorum ben bacılaaaa
nidanın hakkını yemiyelimmi nida şimdi hakkının tarifini isterse şaşırmam kızın iştahı bir açıldı pir açıldı maşallah
tamaaamm anlaşıldıı..bidahaki buluşmaya ,bülent ersoy modeli makyaj çantamla gelyiyorum ,rımel ve göz kalemsiz çıkmam abiii:)))kız benim en ağır makyajım göz kalemi ve rimelen son yüzüme fondoten ve allık 27.07.2008 de deydi evleniyodukta hem cildim problemli olduğundan hemde sürünce kendimi annesinin makyaj malzemelerini kullanmış sürmeyide becerememiş kız çocuklarına benzettiğimden yapmıyorum yakıştıramıyorum yahu :26:
ben yerinde olcam acil olarak dolaptaki köfteleri kızartır yanınada rus salatası yapardımmahh ahhh sorma edaaa.. fıratı çok özlüyorum o ekmek arası patates salataları artık mazide kaldııı
ama muhteşem dönüşüm inş doğumdan sonraaa
ay nida acil ancak ekmek arası yaptım gözüm dömüştüüü
gel cabımcım ben hepsini yapar yedirir yatırırım senii ...valla yaa..daha sötlemiyim bişey benn...Canlarım sohbetinize doyum oluyor lakin ayaklarım zonkluyor ve giderek karnım acıkıyor.Ben yatıyom izninizle
Nida hep senin yüzünden bu karnımın acıkması bunu da bil. Gece vakti kısırmış, elmalı pastaymış, mantıymış saydın durdun.Napim ben şimdi napiiim hıı?:85:
hakkımı yedirmem arkadaşşş..ben onu saklar bi ara kendim yerim hatta hepinizinkini yerim karışmammmay ama utanıyorum siz böyle yazıncaenerjimi sizden alıyorum ben bacılaaaa
nidanın hakkını yemiyelimmi nida şimdi hakkının tarifini isterse şaşırmam kızın iştahı bir açıldı pir açıldı maşallah
ve işte ahestenin muhteşem dönüşüüü
sol üst bkz
gördüm canım gördümmmve işte ahestenin muhteşem dönüşüüü
sol üst bkz
kızlar sizlere iyi sohbetler bize iyi gecelerben anlayamıyorum benim uşak ne ara uyuyor bugun hiç durmadan çalışma yaptı içimde
eeee malum adam iç mimar olma yolunda içerdeki düşüncesi söyle olsa gerek su böbrek ile dalagın yerlerini degiştirsem salon daha geniş
olur bagırsakları ve idrar kesesinide asagı ittikmiiii dönüşler daha keskin ve acı verici olurrşimdiden gögüs kafesimin biri daha çıkıntılı
ayaklarıyla ittire ittire ne hale getirdi beni neyse biz kaçtık
anaa gözlerime inanamıyorummm ahestenin avatarı geri gelmişşşşş
aman allahımmmmm tek degilmişimmmmmmmmmbende en son düğünde yaptırdım makyajımı hatta gece çıkaramamıştım sinir olup duşa girdim çıktıgımda gulu yabani gibi olmuştummm hiiiiç beeceremem makyaj yapma özürlüyümdürr
edam senden 1 ay önce evlenmişim hemen hemen 22.06.2008.
buarada benzetmende çok güzel yaaa gözümün önüne geldide.
eneeee zamanlamalarımız süper 1 ay önce evlenmişin ya bebeyide 1 ay önce yaptın ondan
tamaaamm anlaşıldıı..bidahaki buluşmaya ,bülent ersoy modeli makyaj çantamla gelyiyorum ,rımel ve göz kalemsiz çıkmam abiii:)))
ben yerinde olcam acil olarak dolaptaki köfteleri kızartır yanınada rus salatası yapardımmbikere gece 12 de mercimek çorbası yaptığımı bilyiroum ,hımm geçendede şehriye yapmıştım ..yani bana gece gündüz farketmiyooo
gel cabımcım ben hepsini yapar yedirir yatırırım senii ...valla yaa..daha sötlemiyim bişey benn...
hakkımı yedirmem arkadaşşş..ben onu saklar bi ara kendim yerim hatta hepinizinkini yerim karışmammm
yok canom yok bende hiç beceremem kalemi bile her seferinde gözüme sokarım itina ileboşver her halimizle güzeliz biz maşallah
edam senden 1 ay önce evlenmişim hemen hemen 22.06.2008.
buarada benzetmende çok güzel yaaa gözümün önüne geldide.
eneeee zamanlamalarımız süper 1 ay önce evlenmişin ya bebeyide 1 ay önce yaptın ondan
edaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?